Author |
Topic |
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 13/08/2012 : 16:37:36
|
ovi postovi gore sluze da ne ispadne da samo Srbi (Jasko, Imrahil, Mairosu, Caleb... itd.) mogu prvo ocistiti svoje dvoriste a tek onda pogledat kod susjeda:) Ima nas normalnih i u Hrvatskoj:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 13/08/2012 : 16:47:55
|
quote: Citati sa OI
Po dostignucima, organizaciji i uzbudenjima, po vecini strucnjaka, Igre u Londonu su bile najbolje do sada. Kolege sa "Eurosporta" izvukle su i nekoliko najzanimljivijih izjava od ucesnika.
"Kada bi se beba pomerila, ja bi joj rekla: hej, smiri se i pomozi mami da pogodi metu", Nur Surjani Mohamed, streljacica iz Malezija, koja je bila u 8. mesecu trnudnoce
"Ako mislite da je ovo pritisak, onda igrajte malo u mojoj zemlji. Tamo vas gadaju ciglama ako izgubite", Ivano Balic, rukometni reprezentativac Hrvatske.
"Mnogo ljudi u mojoj zemlji sada želi da pocne da se bavi veslanjem. Drago mi je zbog toga, samo treba da stigne još nekoliko camaca", Hamadu Ðibo Isaka, veslac iz Nigera.
"Otišao sam u teretanu i tamo su bile ruske gimnasticarke. Ostao sam da ih gledam ne zato što su ruske gimnasticarke, nego zato što su radile stvari za koje nisam verovao da su moguce", Stjuart Pirs, selektor fudbalske reprezentacije Velike Britanije.
"Mislim da je moto ovih igara bio da se inspiriše generacija, a ne da se stvori nova generacija, kako su shvatili neki u olimpijskom selu", Boris Again
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 13/08/2012 : 16:57:31
|
quote: Originally posted by dosada
okiboki, jel ti sad jasnije da to nije samo Tumen!?
Velim ti ja, takvih "tumena" ili "srdana" je pola Srbije....naravno da ima pametnih ljudi poput tebe, Caleba ili Mairosua. Samo vi sve više odlazite u inozemstvo, a ostaju tumeni, srdani, kosmajci, sawitchi i njima slicni (:
Ma Srdjan se zajebavava bre.Pali ljude po forumu non stop |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Posted - 13/08/2012 : 17:02:09
|
quote: Originally posted by Caleb "Mislim da je moto ovih igara bio da se inspiriše generacija, a ne da se stvori nova generacija, kako su shvatili neki u olimpijskom selu", Boris Again
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 13/08/2012 : 17:03:47
|
quote: Originally posted by brni
ovaj Zlatko Horvat je stvarno budaletina..
Moga bi da se prikljuci ovim ludacima, da doslovno bude Let 3
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 13/08/2012 : 17:05:03
|
inace u ovoj vaterpolskoj repezentaciji je cak 7 Dubrovcana..bravo za Dubrovnik i Jug.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32400 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 13/08/2012 : 17:05:41
|
quote: Originally posted by mamlaz
ovi postovi gore sluze da ne ispadne da samo Srbi (Jasko, Imrahil, Mairosu, Caleb... itd.) mogu prvo ocistiti svoje dvoriste a tek onda pogledat kod susjeda:) Ima nas normalnih i u Hrvatskoj:)
samo radi radoznalosti-u koju kategoriju spadas ti? |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 13/08/2012 : 17:06:33
|
quote: Originally posted by Tutta
ovi postovi gore sluze da ne ispadne da samo Srbi (Jasko, Imrahil, Mairosu, Caleb... itd.) mogu prvo ocistiti svoje dvoriste a tek onda pogledat kod susjeda:) Ima nas normalnih i u Hrvatskoj:)
samo radi radoznalosti-u koju kategoriju spadas ti?
on ti ne spada ni u jednu..on ti je stanovnik planeta Zemlje.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 13/08/2012 : 17:08:58
|
u kategoriju mamlaza:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 13/08/2012 : 17:10:20
|
on ti ne spada ni u jednu..on ti je stanovnik planeta Zemlje..
ne volim niti Zemljane:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 13/08/2012 : 17:20:38
|
nije mu bila zajebancija jucer u vezi vaterpola, sigurno. Onaj odgovor meni "...nek osvoje". Možda kasnije kad se malo smiril, pa se pokušal držati hladne glave ali ispocetka nije bila zajebancija!
Meni je bilo svejedno da li cemo biti treci ili cetvrti, kad su nas vec sudije izbacile iz finala.
Eto, zbog tebe mi je drago sto smo treci, jer si prerano poceo da slavis poraz Srba. Ne, nije tebi vazno koliko ce Hrvati da osvoje medalja, tebi je bitno da Srbi osvoje sto manje, a to sve govori o tebi. Ja se nikad nisam prepirao sa susedima oko nekih nacionalnih tema, niti sam ikada pominjao politiku, za koju si ti puno puta izbacivan. Mene su banovali nekoliko puta, ali to sve zbog prepirke sa grobarima, a tebe uvek zbog politike. Eto, neka prosude forumasi ko je u pravu.
A lepo je shvatio okiboki da se ja uvek zezam na forumu i boli me briga za sve, ko to shvati, shvatio je...Znao sam, kad sam napisao onaj post da smo najbolji u vaterpolu i da bi rasturili Hrvate u finalu, da ce se puno njih javiti, a to me bas jako nasmejalo, jao koliko se njih upecalo. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 13/08/2012 17:23:40 |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 13/08/2012 : 17:24:30
|
quote: Originally posted by Imrahil
Ne znam što pricaš s njim Dragane, njegova jedina poenta na forumu je da provocira..
Volim ga jer je "Zvezdaš"... |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 13/08/2012 : 17:28:43
|
inace u ovoj vaterpolskoj repezentaciji je cak 7 Dubrovcana..bravo za Dubrovnik i Jug..
Bravo i za "Stradun" i "Babin kuk"... |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Posted - 13/08/2012 : 17:28:56
|
quote: Originally posted by srdjandj
Ne znam što pricaš s njim Dragane, njegova jedina poenta na forumu je da provocira..
Volim ga jer je "Zvezdaš"...
U svakom stadu se nade neka crna ovca |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 13/08/2012 : 17:31:33
|
A lepo je shvatio okiboki da se ja uvek zezam na forumu i boli me briga za sve, ko to shvati, shvatio je...Znao sam, kad sam napisao onaj post da smo najbolji u vaterpolu i da bi rasturili Hrvate u finalu, da ce se puno njih javiti, a to me bas jako nasmejalo, jao koliko se njih upecalo.
onaj odgovor meni nije bila zajebancija i ti si toga svjestan, a ovo kaj si ti napisal da bi razbili ovog ili onog, nisam ni doživel. Imaš masu takvih upisa koji su na razini znanstvene fantastike pa ih u startu ne citam do kraja... I nisam se ja veselil porazu Srbije vec pobjedi CG i (u tom slucaju) mom dobitnom listicu...nikad ne bi bil toliko jadan da se veselim porazima. Pogotov kaj se teško veselim i pobjedama |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 13/08/2012 17:33:30 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 13/08/2012 : 17:36:35
|
ovo vredi samo za Partizanovu temu...
imrahile kad se stvari shvacaju doslovno u stanju su napraviti velike probleme u razumijevanju! Ali nek te to ne brine ti si navcil živeti s tim.... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 13/08/2012 17:37:55 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 13/08/2012 : 17:44:07
|
A lepo je shvatio okiboki da se ja uvek zezam na forumu i boli me briga za sve, ko to shvati, shvatio je...Znao sam, kad sam napisao onaj post da smo najbolji u vaterpolu i da bi rasturili Hrvate u finalu, da ce se puno njih javiti, a to me bas jako nasmejalo, jao koliko se njih upecalo.
onaj odgovor meni nije bila zajebancija i ti si toga svjestan, a ovo kaj si ti napisal da bi razbili ovog ili onog, nisam ni doživel. Imaš masu takvih upisa koji su na razini znanstvene fantastike pa ih u startu ne citam do kraja... I nisam se ja veselil porazu Srbije vec pobjedi CG i (u tom slucaju) mom dobitnom listicu...nikad ne bi bil toliko jadan da se veselim porazima. Pogotov kaj se teško veselim i pobjedama
A kaj sam ja to napisal? "Nek izgube..." I kaj onda? |
|
|
Topic |
|