Author |
Topic |
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 23/04/2013 : 15:03:05
|
Zašto je Götze imbecil? Pa nije on ovo objavio. Bayern je htio ovo objaviti tek nakon LP a u Dortmundu su rekli da su za ovu vijest saznali prije nekoliko dana. Ovdje se radi o novinarima koji su za ovo saznali i iznijeli u javnost (mogli su barem sacekati do cetvrtka).
|
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 23/04/2013 : 15:05:00
|
Klopp je upravo rekao da je za ovo saznao dva dana nakon utakmice sa Malagom. |
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 23/04/2013 : 15:16:10
|
Real i Barca su desetljecima u vrhu evropskog nogometa, Bayern takoder a Dortmund tek ove godine (nakon 15 godina posta). Covjek sa Bayernom jednostavno ima vece šanse kada je internacionalni nogomet u pitanju a Dortmund treba da pokaže u sljedecih par godina da može igrati na tom levelu. |
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12742 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 23/04/2013 : 15:20:42
|
TRansfer ala RVP
I šta bi sad trebao do kraja sezone (s obzirom da prelazi tek 1.7.) zabijati svojem buducem klubu za svoj sadašnji klub koji ce mu ubrzo biti glavni protivnik |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 23/04/2013 : 15:22:15
|
Covjek se vraca korijenima :-), roden je 120 km od Münchena. Izivko je to dobro rekao, on je profi i igra za lovu i tamo gdje misli da može imati najveci uspjeh. Sve ostalo su bajke. Rijetki su igraci poput npr. Schweinsteigera koji cijelu karijeru igraju samo u jednom klubu. |
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10277 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 23/04/2013 : 15:29:02
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Real i Barca su desetljecima u vrhu evropskog nogometa, Bayern takoder a Dortmund tek ove godine (nakon 15 godina posta). Covjek sa Bayernom jednostavno ima vece šanse kada je internacionalni nogomet u pitanju a Dortmund treba da pokaže u sljedecih par godina da može igrati na tom levelu.
Niko ne spori da je Bayern "veci" klub od BVB-a, ali nacin in je maksimalno seljacki. Hoenes je prije nepuna 2 tjedna pizdeka kako se boji da se Bundesliga ne pretvori Primeru u kojoj 2 kluba igraju za titulu a ostali za mrvice i za ukras. Neznan kako zajedno mogu ic njegove izjave o tome da želi jacu konkurenciju u Bundesligi i ono šta u stvarnosti radi, a to je slabljenje konkurencije kad god neko od konkurenata iskoci. Nije to od jucer. Isto su radili Stuttgartu, Werderu, Shalkeu i sad BVB-u. Ja protiv Bayerna stvarno neman ništa. Poštujen ih jer su do svega šta su napravili došli radon i pametnon politikon, ali mi se ne svida šta na neki nacin reketare cilu ligu zbog prevelike love koju imaju u odnosu na konkurenciju.
Ili je možda Uli mislija da ne želi da Bundesliga bude ko Primera pa da se dva kluba bore za titulu, nego da u stvari bude samo jedan koji se "bori" za titulu. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 23/04/2013 : 15:42:32
|
Dortmund je prošle godien kupio Reusa na isti nacin pa se niko nije žalio. Cilj Bayerna je uvijek bio da najbolji njemacki igraci igraju za Bayern i u tome ne vidim ništa loše. |
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 23/04/2013 : 15:45:54
|
Dortmund je prošle godien kupio Reusa na isti nacin pa se niko nije žalio. Cilj Bayerna je uvijek bio da najbolji njemacki igraci igraju za Bayern i u tome ne vidim ništa loše.
Mislim da je sam Klop govorio o tome u stilu, koja je draz takmicenja kad pokupujes sve najbolje igrace isto kao da igras fudbal protiv klinaca od 7-8 godina. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 23/04/2013 : 15:47:42
|
quote: Originally posted by wele
Mislim da je sam Klop govorio o tome u stilu, koja je draz takmicenja kad pokupujes sve najbolje igrace isto kao da igras fudbal protiv klinaca od 7-8 godina.
I gore. Ka da igraš protiv šticenika doma za djecu s posebnim potrebama Maslacak... |
Trljam ruke. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10277 Posts
Posted - 23/04/2013 : 15:55:58
|
Dortmund je prošle godien kupio Reusa na isti nacin pa se niko nije žalio. Cilj Bayerna je uvijek bio da najbolji njemacki igraci igraju za Bayern i u tome ne vidim ništa loše.
Ma da potpuno je to isto |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 23/04/2013 : 16:05:44
|
Ma mislim da su se oni opekli s Ozilom...utekao im je stožerni igrac reprezentacije i sad su ucinili sve da drugog dragulja ne propuste. Doduše ovo je malo podlo jer BVB sigurno Goetzea vrednuje više ali što se može...klauzula je tolika. Mislim da su oni cak racunali da Goetze nece prijeci u rivala...ali zavarali su se.
Kako sada misle zadržati Hummelsa pojma nemam....kad mu Barca pokuca na vrata,zašto i on ne bi rekao idem ca. Robben bi mogao u Milan ili Juventus jer sada je jasno da mjesta nece imati. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 23/04/2013 : 17:04:28
|
Bayern nikada nije tražio Özila, ne znam odakle ti te informacije. Ovako ispada da Bayern samo kupuje druge igrace a nema igraca iz svoje škole. Ovo je prva postava Bayerna (bez povrijedenih): Neuer - Alaba, Badstuber, Dante, Lahm - Schweinsteiger, Martinez - Ribery, Kroos, Müller - Mandžukic. OD ovih 11 igraca je 6 prošlo kroz nogomentu školu Bayerna: Alaba, Badstuber, Lahm, Schweinsteiger, Kroos i Müller. Dakle više od pola tima. Ispada da je zabranjeno kupovati igrace unutar Bundeslige. Bayern nema dugove, nema Arape ili Ruse u klubu koji ih pumpaju parama i imaju pravo da troše zaradeni novac. Bili bi ludi kada ne bi uzeli Götzea ako je na tržištu, uostalom niko nije tjerao Dortmund da mu da takav ugovor. |
|
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Posted - 23/04/2013 : 18:12:37
|
Ozila su razmatrali tamo u ljeto 2010. no buduci da su imali Kroosa nisu htjeli platiti traženih 15 milijuna. Kockali su se u nadi da ce Werder pokleknut no uletio je Mourinho i Real. Kladim se da su sada rekli kako nece dopustit Unitedu ili Arsenalu da im uzme jednog od predvodnika nove "zlatne" generacije.Brzo su reagirali i riješili sve.
Slažem se s tobom što se tice zadnjeg dijela posta. Ne znam koji je vrag bio Borussiji da u klauzuli stavi pišljivih 37 milijuna...cuo sam da je za Reusa 35. Mislim,to je poziv gigantima da se pocaste....Bayern je uredno platio cijenu,jest da veliki klub tu iskorištava svoju moc,no takvo je stanje. Jedino zamjeram Hoennesu njegove izjave o konkurentnosti Bundeslige....njegov klub uništava tu konkurentnost. Inace su drugi iz kluba(Sammer i Kaiser) dosta odmjereni u svojim izjavama. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12742 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10277 Posts
Posted - 23/04/2013 : 20:51:40
|
quote: Originally posted by Leonid
Jedino zamjeram Hoennesu njegove izjave o konkurentnosti Bundeslige....njegov klub uništava tu konkurentnost.
Upravo u tom grmu leži zec. Bayern je najmocniji njemacki klub i logicno je da vecina njemackih najboljih igraca prode kroz taj klub. Samo, zašto pizdekat o konkurentnosti a uredno radit suprotno??? Neka šute i rade šta hoce i mogu, imaju potpuno pravo. Licemjer je i Goetze. Razumljivo je da igraci idu di in je bolje, ali cemu kunjenje u klub i obecanja o odradivanju kompletnog ugovora ako ce se prvon prilikon pokupit. Niti jedan navijac Borussije nije zamirija Kagawi odlazak, isto ka šta ga nece zamirit sutra Lewandovskon, ali Goetze je druga prica.
Šta se love odnosno 37M eura tice, to je skroz OK cifra. Goetzee je još uvik talent a ne vrhunska svjetska marka. Za 3 godine može vridit 70M, ali isto tako može vridit i 10M eura.
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
|
izivko
Advanced Member
Germany
12742 Posts
Posted - 24/04/2013 : 16:17:03
|
Götze ce u Bayernu zaradivati izmedu 10-12,5 milijuna eura - minimalno!! Ugovor na 4 godine mu jamci 50 milijuna. Koliko ima Messi u Barci? Ko ne bi želio raditi u takvom poduzecu? |
Have mercy |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 24/04/2013 : 16:20:02
|
quote: Originally posted by izivko
Götze ce u Bayernu zaradivati izmedu 10-12,5 milijuna eura - minimalno!! Ugovor na 4 godine mu jamci 50 milijuna. Koliko ima Messi u Barci? Ko ne bi želio raditi u takvom poduzecu?
Mislim da Mesi ima 12, Supermarce? Gece da ima trun obraza ne bi, no ajde kod nas se za takav novac kaze na ljekove ih trosio |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Posted - 24/04/2013 : 20:20:24
|
Prije bih rekao 10 nego 12...puno je 12 milijuna.To nema ni Ronaldo u Realu. Messi je tek nedavno 13 milijuna poceo dobivati.
Nešto pišu da i Lewandowski ide u Bayern....još samo fali da im uzmu Reusa i Hummelsa xD |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12742 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts