Author |
Topic |
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
Posted - 01/10/2012 : 18:56:43
|
quote: Originally posted by Beren
Atletiko Madrid nastavio sa sjajnim rezultatima. Trenutno igraju najbolje u Španiji ali nisu prvi iz poznatih razloga. Ako zanemare LE i posvete se prvenstvu, i ne prodaju Falkaa u januaru, mogu uz pošteno sudenje biti konkuretni za titulu mnogo duže nego što je to bio bilo koji drugi tim poslednjih godina, a da se ne zove Real ili Barselona.
Valensija konacno odigrala jednu rutinsku utakmicu u kojoj je trebala da slavi i vecom razlikom.
Osasuna ostvarila prvu pobjedu i to 4:0 nad Levanteom.
Real se ocekivanoi raspucao pred derbi sledece nedelje, Ronaldo 3 gola.
Sta ocekujes od Valensije ove sezone? Mogu li do mesta koje vodi u Ligu sampiona? Cini se da ce imati jaku konkurenciju u Atletiku,Malagi i Sevilji. |
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 01/10/2012 : 20:37:18
|
quote: Originally posted by tutto maxim Sta ocekujes od Valensije ove sezone? Mogu li do mesta koje vodi u Ligu sampiona? Cini se da ce imati jaku konkurenciju u Atletiku,Malagi i Sevilji.
Prije pocetka sezone cilj je bio što više se približiti vodecem dvojcu, odnosno barem smanjiti konacnu razliku u bodovima u odnosu na Real i Barsu. Plasman u LŠ se podrazumijevao. Zato je i odbijena ponuda Totenhema za Soldada koja bi prilicno smanjila postojeci dug. Iz sadašnje perspektive, kockice se još nisu složile. Novi trener još traži pravi nacin igre, a tu su i uvijek prisutni problemi sa povredama. Mislim da je Atletiko ove sezone u prednosti i da ce biti medu 3 (sa vrlo dobrim Simeoneom na klupi koji ih je digao prošle sezone posle lošeg starta i Falkaom koji je postao vrhunski napadac i mogu biti samo bolji), a Valensiji ostaje borba sa Malagom i Seviljom za to cetvrto mjesto. Duga je sezona, svašta može da se izdešava, ali mislim da bi morali da budu barem cetvrti. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Posted - 08/10/2012 : 12:31:37
|
Valensija opet izgubila uz prilicno lošu igru.
Atletiko Madrid nastavio sa dobrim rezultatima protiv odlicne Malage i izjednacio se sa Barselonom na vrhu.
Barsa i Real odigrali derbi. Pravedan rezultat na kraju, mada je moglo završiti i ovako i onako. Real je svoju šansu za pobjedu ispustio u prvom pol. posle onih promašaja Ramosa i Di Marije. Da su poveli 2 razlike teško bi se Barsa vratila. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31427 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 08/10/2012 : 13:30:02
|
Iznenadujuce visoko je Betis, Bilbao dobio, ali uz veliku muku, Espanyol opet katastrofalno krenuo u sezonu, Malaga iako joj mnogi predvidaju krah, super gura, obrana im je forca! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 08/10/2012 : 14:01:41
|
Ne smeta mi što smo sedmi, ali ipak mi smeta da je Betis ispred nas |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Posted - 12/10/2012 : 12:34:17
|
quote: Ibra: Barselona je prosecan tim
Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimovic prokomentarisao je navode da bi napadac Mancester sitija Mario Baloteli mogao da prede u španski Real Madrid.
„Mislim da bi Baloteliju više odgovaralo da prede u Barselonu nego u Real Madrid. Prosecan igrac za prosecan tim“, rekao je Ibrahimovic.
Ibrahimovic je jednu sezonu svoje karijere proveo u Barseloni, koja ga je na leto 2009. godine dovela iz italijanskog Intera za 46 miliona evra, dok je na drugu stranu otišao kamerunski napadac Samjuel Eto.
Švedski fudbaler se posle sukoba sa tadašnjim trenerom Katalonaca Pepom Gvardiolom preselio u Milan, koji ga je platio 24 miliona evra.
Ibrahimovic je tri sezone igrao za Inter, a tokom dve u tom klubu saigrac mu je bio upravo Baloteli.
Što je neko sujetan
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 12/10/2012 : 12:39:04
|
Može mu bit'. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Posted - 17/10/2012 : 15:58:30
|
Haha,Real ima toliko raznovrstan roster da mu ni ozljede tri beka nece naškoditi. Ramos ce vjerojatno biti taj desni bek,Albiol ce s Pepeom biti stoperski par a lijevi bek vjerojatno Nacho koji je zbilja dobar. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 17/10/2012 : 16:43:10
|
quote: Originally posted by Leonid
Haha,Real ima toliko raznovrstan roster da mu ni ozljede tri beka nece naškoditi. Ramos ce vjerojatno biti taj desni bek,Albiol ce s Pepeom biti stoperski par a lijevi bek vjerojatno Nacho koji je zbilja dobar.
Moze i Essien da odigra desnog beka |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Posted - 17/10/2012 : 18:05:43
|
quote: Originally posted by Tonka24
@ Leonid sto ti mislis Modric u prvih 11, da ili ne?
Ako me pitaš za narednu utakmicu protiv Celte,mislim da ce pocet od prve minute.
Medutim ako me pitaš dali treba biti stalni pripadnik pocetne 11-orke,reci cu ti da još ne. Mourinho ima specifican stil igre,Luka je tek došao,mnogo treba nauciti buduci da je godinama igrao u dijametralno suprotnom sustavu. Ipak,Mourinho je veliki trener i zna da ga treba što brže uklopiti u momcad,zato ne sumnjam da ce stalno dobijati minutažu protiv klubova poput Celte.
Tko god sumnja u Lukine mogucnosti pojma nema,vec je u par utakmica pokazao par jako dobrih poteza,samo mu je falilo kondicije kako bi se skroz nametnuo,da ne govorim o cinjenici kako mu Realovi igraci još "ne vjeruju",tek treba zadobiti povjerenje igraca kakvo ima Xabi Alonso jer znaju da on nece izgubit loptu. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Posted - 17/10/2012 : 18:07:02
|
quote: Originally posted by johnhartson
quote: Originally posted by Leonid
Haha,Real ima toliko raznovrstan roster da mu ni ozljede tri beka nece naškoditi. Ramos ce vjerojatno biti taj desni bek,Albiol ce s Pepeom biti stoperski par a lijevi bek vjerojatno Nacho koji je zbilja dobar.
Moze i Essien da odigra desnog beka
Jest može ali Khedira je zadobio nekakav lakši udarac stoga mislim da ce Essien zapocet utakmicu kao defenzivni vezni. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 17/10/2012 : 18:08:45
|
Slazem se s tobom, htio sam samo custi sto ti mislis. Jos bi nadodao da Luka jednim potezom moze gurnuti napadaca u stopostotnu sansu, ali ima rupa u utakmici kada je potpuno nevidljiv. |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Posted - 17/10/2012 : 18:18:24
|
quote: Originally posted by Tonka24
Slazem se s tobom, htio sam samo custi sto ti mislis. Jos bi nadodao da Luka jednim potezom moze gurnuti napadaca u stopostotnu sansu, ali ima rupa u utakmici kada je potpuno nevidljiv.
To ti je razlika izmedu njega i recimo Inieste.....potonji je najbolji vezni igrac današnjice i on rijetko kad "nestane" iz utakmice. Dok Luka cesto ostaje pasivan i tu mu se zbilja cudim,nit je fizicki slabiji od Inieste ili nešto ali se ponekad zadovoljava sa pasivnošcu. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 20/10/2012 : 23:14:28
|
inace, Realu je ovo danas bio 41. dosudeni penal u posljednjih pet sezona, po cemu je rekorder u svih pet najjacih europskih liga na drugom je mjestu Milan s 39 dosudenih jedanaesteraca |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Posted - 20/10/2012 : 23:37:02
|
quote: Originally posted by supermark
inace, Realu je ovo danas bio 41. dosudeni penal u posljednjih pet sezona, po cemu je rekorder u svih pet najjacih europskih liga na drugom je mjestu Milan s 39 dosudenih jedanaesteraca
Jel ja to osjetim komplekse Nijedan tim ne visi u protivnickom 16-ercu kao Real
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 20/10/2012 : 23:51:14
|
quote: Originally posted by supermark
ne, osim Barcelone, kako to da ona nema vise ili pribloizno toliko?
Ali zato danas Deportivo protiv Barselone dobio penal posle nepostojeceg faula Maskerana koji se jos zbio izvan sesnaesterca. Cisto da se pribelezi |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
Topic |
|