forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 PRIMERA DIVISION
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31427 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/09/2012 : 11:24:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Essien: "Mourinhov poziv je i više nego dovoljan. Nisam niti zamišljao da bih mogao u Real"

Posljednjeg dana prijelaznog roka Michael Essien završio je u Madridu, u svlacionici Reala. Taj je transfer, priznaje ganski nogometaš, bio iznenadenje i njemu...

Michael Essien, vezni igrac iz Gane, provest ce godinu dana na posudbi u Real Madridu, pod paskom svog bivšeg trenera Josea Mourinha. Tako su se dogovorili španjolski prvak i engleski Chelsea, aktualni osvajac Lige prvaka.

"Mourinhov je poziv bio i više nego dovoljan. On mi je poput oca i za njega bih igrao na bilo kojoj poziciji, što god me zatraži. U odlicnim smo odnosima, vrlo se dobro slažemo", izjavio je Essien po dolasku u španjolsku prijestolnicu.

Selidbu u Real Madrid, otkrio je Ganac, nije ocekivao: "Nisam niti zamišljao da bih mogao završiti u Realu. Bio sam usredotocen na Chelsea i nije mi palo na pamet da bi Real mogao biti zainteresiran za mene".

"Sve se odvijalo jako brzo, bio sam u svojoj hotelskoj sobi zadnjeg dana prijelaznog roka kada me Mourinho nazvao i rekao da bi bio jako sretan kada bih došao u Real. Rekao sam mu da sam uvijek spreman na suradnju s njime i evo me u Realu", ispricao je Michael Essien.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40542 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/09/2012 : 13:40:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=09&dd=06&nav_id=640752

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31427 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/09/2012 : 13:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Uff, što bi Mourinho napravio sa Cityjem, pokorio bi sve!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 12/09/2012 : 11:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
quote:
Mediji u SAD: Bekam kupuje Malagu

Bivši kapiten reprezentacije Engleske Dejvid Bekam ozbiljno razmišlja o mogucnosti da postane vecinski vlasnik španskog prvoligaša Malage.

Igrac Los Andeles Galaksija spreman je, kako navode lokalni mediji u Kaliforniji, da kupi 75 procenata akcija Malage od sadašnjeg vlasnika, Šeika Abdulaha al Tanija iz Katara.

Bekamov partner u tom poslu navodno ce biti nekadašnji americki reprezentativac, a sada generalni menadžer Galaksija, Aleksi Lalas.

Sadašnji vlasnik Malage, Al Tani je zbog finanijskih problema bio prinuden da igracima smanji plate, a zatim i da proda Santija Kazorlu Arsenalu za 19 miliona evra i Hozea Rondona Rubinu iz Kazanja za 13 miliona evra.

Zbog finanijskih problema Malaga ce svakako morati da proda deo akcija kluba, iako je ekipa nedavno, prvi put u istoriji, izborila plasman u Ligu šampiona, gde u prvom mecu igra sa Zenitom 18. septembra.

Ukoliko Bekam kupi Malagu, bice to njegov povratak u španski fudbal, pošto je u periodu od 2003. do 2007. godine sa velikim uspehom igrao za Real Madrid.

Zanimljivo.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 15/09/2012 : 23:54:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
Posle 4 kola, Barsa vec ima +8 u odnosu na Real

Real danas dosta los. Danas se videlo da kad ne igra Ronaldo, ne igra ni Real. Iguain se obrukao u dva navrata. Modric imao sjajan sut koji je Palop skrenuo u stativu.
Ne mogu da verujem da Maljenko nije imao muda da iskljuci Di Mariju koji je pesnicom nasrnuo na Rakitica. Nije dobio ni zuti karton

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7333 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 15/09/2012 : 23:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message
Gledam prvi put Real ove sezone. Kakva je ovo ekipa, ni traga onoj prepoznatljivoj igri od prošle sezone. Koja nervoza i bezidejnost, Ronaldo proplakao citavu utakmicu. Ode Barca vec sad do titule.
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 16/09/2012 : 08:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message
quote:
Originally posted by johnhartson

Posle 4 kola, Barsa vec ima +8 u odnosu na Real

Real danas dosta los. Danas se videlo da kad ne igra Ronaldo, ne igra ni Real. Iguain se obrukao u dva navrata. Modric imao sjajan sut koji je Palop skrenuo u stativu.
Ne mogu da verujem da Maljenko nije imao muda da iskljuci Di Mariju koji je pesnicom nasrnuo na Rakitica. Nije dobio ni zuti karton

Stvarno je neverovatno da mu nije pokazao crveni.
Odlicna Sevilja sinoc,a Real potpuno bezidejan.

Zanimljivo mi je bilo kad je Spahic poceo da kritikuje Ronalda,zbog pokusaja da iznudi penal,cini mi se da mu je svasta rekao i na spanskom i na nasem jeziku...

Kaze komentator s SK,kako je Spahic veoma zanimljiv igrac i da svi pamtimo njegov sukob s Markom Marinom kad su igrale reprezentacije BiH i Nemacke?
Zna li neko o cemu je u rec?
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/09/2012 : 11:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Konacno prva pobjeda Valensije, ali mnogo teža nego što sam ocekivao.
Malaga i Barsa nastavljaju sa dobrim rezultatima, a Real me baš iznenadio sinoc. Ocekivao sam da bez mnogo muke produ Sevilju.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/09/2012 : 11:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Tako Sevilla!

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 16/09/2012 : 11:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
quote:
Originally posted by tutto maxim

Kaze komentator s SK,kako je Spahic veoma zanimljiv igrac i da svi pamtimo njegov sukob s Markom Marinom kad su igrale reprezentacije BiH i Nemacke?
Zna li neko o cemu je u rec?

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 16/09/2012 : 13:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
Kakvi komentari na videu, oplakah
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7775 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 17/09/2012 : 01:08:45  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
skršio momka,a ovi pišu ''to majstore''...a primitivizma...
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 23/09/2012 : 20:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Novi poraz Valensije.
Mislio sam da barem u gostima ne mogu gore od one igre sa Emerijem, ali sam se prevario. Ali što je najgore, ni kod kuce uopšte nisu bolji. Na 6 utakmica u prvenstvu i LŠ odigrali su jedno dobro poluvrijeme

Go to Top of Page

d.r.p
Senior Member

1598 Posts

Member since 09/08/2007

Posted - 23/09/2012 : 20:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Send d.r.p a Private Message
Pa dobro,ipak je bio težak raspored u pocetku,Real,Barsa,Bajern u LŠ,jesu ispustili 2:0 protiv Deportiva što jeste kiks!
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 23/09/2012 : 20:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Problem je loša igra, ne toliko rezultati.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 23/09/2012 : 22:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
planirao sam pogledati rayo i real, kad ono odgodeno jer su prerezani brojni elektricni kablovi od reflektora
ja imam alibi :)
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/09/2012 : 14:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Betis - Atl. Madrid 2:4
Bome ove sezone Atletico jedini konkurent Barci. Falcao opet dva gola dao Koji mu je ovo gol u prvenstvu @ Supermark?

Messi
Falcao
Van Persie
Ibrahimovic
Mandukic
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/09/2012 : 14:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
sedam, messi jedan manje
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/09/2012 : 15:50:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Strašan je. Koštat ce masno, ali masno masno.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 27/09/2012 : 16:57:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

Strašan je. Koštat ce masno, ali masno masno.

Šteta što jedan takav velikan nece igrati u klubu sa velikom poviješcu,kao recimo Inter,United,Real ili Milan.
Cini se da ide u Chelsea

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/09/2012 : 19:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17042 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 27/09/2012 : 23:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

sedam, messi jedan manje

Ludilo, navijam za Falcaa... Zalizanom ove godine bronca
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 28/09/2012 : 00:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message
Jbt, Atletico par sezona unazad izbacuje fantasticne napadace:

Aguero, Forlan, sada Falcao...

Prvi ima žestoku buducnost ispred sebe, drugi se upisao u besmrtnost na SP 2010, a treci, da ga ne ureknem, ako ne ode u neki klub koji ne igra napadacki, ima dobru perspektivu...

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 30/09/2012 : 14:21:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
quote:
Barsa prevarom do preokreta

Sevilja je zaustavljena na “Ramon Sances Pichuanu”! Ono što nije pošlo za rukom prvaku, Realu, ucinio je viceprvak, Barselona, cudesnim i cudnim preokretom u samom finišu.

A junak tog cudnovatog preokreta u utakmici ciji je ritam diktirao domacin je Sesk Fabregas - gol, simulacija, i gol. Za potpuni preokret u posljednjim trenucima meca pobrinuo se rezervista, Vilja.

Poput duela sa svojim Realom, trener Micel je fantasticno postavio i motivisao Sevilju, pa je Trohovski u 26. minutu krunisao bolju igru svojeg tima.

Nemocna je bila Barselona, bezidejna, a Sevilja je lako kidala dodavanja Katalonaca i pocetkom nastavka Medel je ukrao loptu Busketsu, povukao kontru i dodao do Negreda koji je sjajno prebacio Valdesa za 2:0.

Barselona je krenula u totalnu ofanzivu, a Fabregas je rezantnim udarcem sa 20 metara smanjio u 53.

Ipak, Sevilja je lako citala igru Barselone, ali je Fabregas simulacijom iznudio iskljucenje sjajnog Medela u 72. minutu.

Uprkos tome Barsa je bila bez šansi do 90. minuta i nove greške arbitra Matea Laosa, jer je pravo ispred njega Tijago rukom krenuo kontru za novi gol Fabregasa.

Šokirani domacin poklekao je u trecem minutu nadoknade!

U ostalim mecevima 6. kola juce, domacini su bili bez greške.

Malaga je nastavila sa sjajnim igrama ponizivši u Andaluzijskom derbiju Betisa.

Malagu su do pobjede nosila pojacanja dovedena u finišu prelaznog roka, Saviola i Roke Santa Kruz, uz tradicionalno odlicnog Iska.

U baskijskom derbiju Real Sosijedad je savladao Atletik, koji je nastavio niz loših rezultata.

Valensija nije imala problema na “Mestalji”, uprkos iskljucenju strijelca prvog gola, Fegulija.

Rezultati 6. kola: Sevilja - Barselona 2:3 (1:0), Valensija - Saragosa 2:0 (1:0), Malaga - Betis 4:0 (2:0), Real Sosijedad - Atletik 2:0 (1:0).

Nisam gledao mec, ali ako je ovo istina stvarno su prevršili svaku mjeru. Pa koji je to put samo ove sezone?
Malo im je (mislim na oba bijela medvjeda) što ubijaju ostale klubove uzimajuci vecinu para od prodaje prava no im još i sudije bezocno i nemilice pomažu.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 01/10/2012 : 14:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Atletiko Madrid nastavio sa sjajnim rezultatima. Trenutno igraju najbolje u Španiji ali nisu prvi iz poznatih razloga. Ako zanemare LE i posvete se prvenstvu, i ne prodaju Falkaa u januaru, mogu uz pošteno sudenje biti konkuretni za titulu mnogo duže nego što je to bio bilo koji drugi tim poslednjih godina, a da se ne zove Real ili Barselona.

Valensija konacno odigrala jednu rutinsku utakmicu u kojoj je trebala da slavi i vecom razlikom.

Osasuna ostvarila prvu pobjedu i to 4:0 nad Levanteom.

Real se ocekivanoi raspucao pred derbi sledece nedelje, Ronaldo 3 gola.

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000