forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 PRIMERA DIVISION
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 16/12/2012 : 19:32:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
o jebemti Valenciju...nisu ni krenuli vec zastali (:

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 17/12/2012 : 14:24:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Valensija vrlo loša juce. Sve je ukazivalo na polagani izlazak iz krize pa je ovaj poraz samo povratak u realnost, a to je da je igracki kadar ove godine nedovoljno dobar.

Espanjol izvukao bod u Madridu. Sve izvjesnije da ce Murino napustiti Real na kraju sezone.

Barsa sa 4:1 dobila Atletiko i odmakla 9 bodova. Nažalost, prvenstvo je vjerovatno vec sad odluceno.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/12/2012 : 14:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
a nadajmo se i dobitnik Zlatne lopte :)
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 17/12/2012 : 14:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

a nadajmo se i dobitnik Zlatne lopte :)

I ja se nadam... Iniesta

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/12/2012 : 14:29:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ma moze i on, ali radje bi da je to Messi
tako bi ostao igrac barce zauvijek upisan u povijest sa 4 naslova za redom
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 17/12/2012 : 14:48:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
quote:

ma moze i on, ali radje bi da je to Messi
tako bi ostao igrac barce zauvijek upisan u povijest sa 4 naslova za redom

Bice on zauvijek upisan i bez toga

Kad nije Cavi uzeo 2010. kad je trebao, makar sad Iniesta da uzme to.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 18/12/2012 : 18:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
16. kolo:

Getafe 1 - 1 Osasuna
Mallorca 0 - 1 Athletic Club
Granada 0 - 0 Real Sociedad
Sevilla 0 - 2 Málaga
Real Zaragoza 0 - 1 Levante
Valencia 0 - 1 Rayo Vallecano
Real Madrid 2 - 2 Espanyol
Barcelona 4 - 1 Atlético Madrid
Deportivo La C… 0 - 0 Real Valladolid
Celta de Vigo 0 - 1 Real Betis

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 18/12/2012 : 19:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
quote:
Hrvatski reprezentativac Luka Modric izabran je u najbolju postavu dosadašnjeg dela španskog prvenstva u izboru sportskog internet portala Goal.com.

Po autorima vesti Modric je u najboljih 11 Primere izabran "jer se vrlo brzo snašao u Realu i pokazao zašto trener Žoze Mourinho može da racuna na njega".

Inace Modric je do sada odigrao 12 meceva za Real i postigao jedan pogodak.

Idealna postava u izboru Goal.coma postavljena je u formaciju 3-3-1-3, a cine je golman Adrijan (Betis), Serhio Ramos (Real Madrid), Inigo Martines (Real Sosijedad), Žordi Alba (Barselona), Andres Inijesta (Barselona), Luka Modric (Real Madrid), Patrik Ebert (Valjadolid), Lionel Mesi (Barselona), Radamel Falkao (Atletiko Madrid), Kristijano Ronaldo (Real Madrid) i Jago Aspas (Selta).

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 18/12/2012 : 20:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:
Originally posted by Beren

quote:
Hrvatski reprezentativac Luka Modric izabran je u najbolju postavu dosadašnjeg dela španskog prvenstva u izboru sportskog internet portala Goal.com.

Po autorima vesti Modric je u najboljih 11 Primere izabran "jer se vrlo brzo snašao u Realu i pokazao zašto trener Žoze Mourinho može da racuna na njega".

Inace Modric je do sada odigrao 12 meceva za Real i postigao jedan pogodak.

Idealna postava u izboru Goal.coma postavljena je u formaciju 3-3-1-3, a cine je golman Adrijan (Betis), Serhio Ramos (Real Madrid), Inigo Martines (Real Sosijedad), Žordi Alba (Barselona), Andres Inijesta (Barselona), Luka Modric (Real Madrid), Patrik Ebert (Valjadolid), Lionel Mesi (Barselona), Radamel Falkao (Atletiko Madrid), Kristijano Ronaldo (Real Madrid) i Jago Aspas (Selta).

Dobro goal je uvijek bio sklon Modricu tako da nije baš previše objektivno. Modric se po meni solidno snašao, njegove najbolje partije tek slijede, ali ima jedan problem. Na njegovoj prirodnoj poziciji igra nekoc odlicni Alonso kojeg je ipak malo vrijeme pregazilo i po meni je trenutno Modric bolji igrac od njega ali teško da ce izbaciti takav autoritet od igraca, koji je ujedno i Španjolac. Što se tice ostalih pozicija koje je Modric znao igrati Khedira je bolji defanzivno, a Ozil ofenzivno. E da je bar ostao u Tottenhamu sad bi se možda borio i za naslov i za titulu najboljeg igraca premier lige.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 18/12/2012 : 20:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
Modric ima problem što na njegovoj prirodnoj poziciji igra Xabi Alonso koji je zadnje tri godine pojam u Madridu a ujedno je Mourinhova produžena ruka.
Tako da Luka nije zadobio standardnu poziciju vec igra tamo gdje zatreba.......plus još se navikaje na brzi Realov stil igre.

Zasad se ne može reci da je opravdao uloženi novac,medutim najbolje od njega tek slijedi nadam se.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/12/2012 : 21:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
Modric bolji od Xavija...
svašta
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 18/12/2012 : 22:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
quote:

Modric bolji od Xavija...
svašta

Hmm,treba pogledat Xavijev prosjek ocjena po Goal.comu,mislim da su se time povodili.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 21/12/2012 : 11:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message
LJORENTE BI SADA ÐUKICA U VALENSIJI
Izvor:B92

Prelazak Miroslava Ðukica iz Valjadolida u neki veci klub samo je pitanje vremena, a ove nedelje aktuelna je opcija da ce preuzeti Valensiju, svoj stari klub.

Valensija je pocetkom meseca zamenila trenera, umesto Pelegrina ekipu je privremeno preuzeo Ernesto Valverde, a Španijom se širi informacija da ce bivši selektor Srbije klub preuzeti tokom leta.

Kao fudbaler Ðukic je nosio dres Valensije šest godina, bio sa tim klubom šampion, osvojio Kup kralja i dva puta stigao do finala Lige šampiona.

Još tokom proleca Ðukiæ je bio kandidat da nasledi Unaija Emerija, zajedno sa Hoakinom Kaparosom, ali se u toj situaciji predsednik kluba Manuel Ljorente opredelio za Maurisija Pelegrina.

Ni pola godine kasnije Ljorente je priznao grešku, smenio Pelegrina i ponovo traži dugorocno rešenje.

Valensija ima ogroman dug i to je faktor sa kojim se mora racunati, ali ni u Valjadolidu nije ništa bolje – taj klub ima godišnji budžet od 24 miliona evra, a dug mu je 70 miliona. To mu nije ostavilo mnogo izbora, ali se Ðukic fantasticno snašao, a njegove bundesligaške akvizicije Patrik Ebert i Antonio Rukavina bila su pun pogodak.

Nekoliko dana pred mec sa Barselonom Valjadolid ima jednak broj primljenih golova kao katalonski gigant. Trener ljubicastih najavio je da protiv Barse nece igrati bunker, jer “nema svrhe, niko ne može potpuno da se odbrani protiv Barselone”.
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/12/2012 : 12:34:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Zavisi od Valverdeovog ucinka. Ako udu u LŠ mislim da on ostaje, ako ne udu (što je sada vjerovatnije) mislim da postoje dobre šanse za Ðukica. Doduše, navijaci su vec neko vrijeme protiv Ljorentea i traže ostavku pa je upitno oce li on docekati sledecu sezonu na celu kluba.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/12/2012 : 16:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
quote:
Malaga izbacena iz evropskih takmicenja naredne sezone

Evropska fudbalska unija (UEFA) suspendovala je Malagu iz svih evropskih takmicenja naredne sezone, pošto ovaj clan španske Primere nije isplacivao igrace, niti je placao porez na vrijeme.

UEFA je precizirala da ce španski klub, koji je u vlasništvu katarske kompanije, dobiti zabranu takmicenja u još jednoj sezoni u naredne cetiri godine, ako ne izmiri svoja dugovanja do 31. marta.

UEFA je odluku donijela samo dan pošto je žrijebom odredeno da Malaga u osmini finala Lige šampiona u februaru igra prvu utakmicu igra sa Portom.

Malaga koja je kažnjena i novcano sa 300.000 eura, medutim, treba da dobije od UEFA oko 25 miliona eura od nagrade i prava televizijskog prenosa zbog ucešca u ovogodišnjoj Ligi šampiona.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 21/12/2012 : 22:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

o jebemti Valenciju...nisu ni krenuli vec zastali (:

evo, ispravil se danas!
nije bila neka zarada, ali je ipak dobitni listic

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 22/12/2012 : 12:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Dobra utakmica sinoc. Pošto Malaga više nije konkurent moralo bi da se uhvati to mjesto koje vodi u LŠ. Pri ovakvim okolnostima sve ispod toga je ogroman neuspjeh.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 22/12/2012 : 22:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
Malaga 3:2!!!

jel ovo za Malagu potvrdeno ili još ima šanse ukoliko isplati dugovanja 31. ožujka!? Ima netko da je podrobnije od naslova cital ovu odluku UEFA-e?

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12763 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 22/12/2012 : 22:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Kazna ostaje u svakom slucaju. Bice veca ako do ovog datuma ne isplate dugovanja.
Tako sam ja razumio.

Have mercy
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 22/12/2012 : 22:54:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
Rekose da ce se zaliti na odluku. Bas bi bilo bzvz da im potvrde zabranu.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 23/12/2012 : 00:20:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
pa ako nisu placali onda je samkcija opravdana...

evo dobila zaragoza i fino se spojila u paru s malagom za koef 22.4...igralo se na dva reala, jedan dobiva jedan gubi. A gubi madridski!

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 31/12/2012 : 14:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
http://www.index.hr/sport/clanak/modric-u-realu--najgori-transfer-godine/654862.aspx
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 08/01/2013 : 11:58:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Rezultati 18. kola:

Real Zaragoza 1 - 2 Real Betis
Levante 3 - 1 Athletic Club
Granada 1 - 2 Valencia
Deportivo La C… 1 - 0 Málaga
Sevilla 1 - 0 Osasuna
Celta de Vigo 3 - 1 Real Valladolid
Real Madrid 4 - 3 Real Sociedad
Barcelona 4 - 0 Espanyol
Mallorca 1 - 1 Atlético Madrid
Rayo Vallecano 3 - 1 Getafe

Barsa odmice, Valensija dobro krenula u novoj godini, Betis i Levante nastavili sa dobrim igrama. Real sa igracem manje dobio Sosijedad uz 2 gola Ronalda, La Korunja se cupa.

Zlatna lopta u meduvremenu dodijeljena Mesiju po 4. put.
U najbolji tim izabrano po 5 igraca Barselone i Reala uz Atletikovog Falkaa. Ne znam je li se ikad desilo da najbolji tim cine samo igraci iz jedne lige.

Edited by - Beren on 08/01/2013 11:58:48
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 12/01/2013 : 21:54:31  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
Osasuna-Real 0:0, ovog puta Murinjo bi stvarno mogao dobiti "nogu"...
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2520 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 13/01/2013 : 00:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message
quote:
Originally posted by solar

Osasuna-Real 0:0, ovog puta Murinjo bi stvarno mogao dobiti "nogu"...

Krajnje je vreme...

Carpe diem
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000