forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 PRIMERA DIVISION
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7881 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 13/01/2013 : 01:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
možda i nece..ceka se vjerovatno šta ce biti u kupu protiv valencije i u LP protiv uniteda..sad u srijedu je kup pa ako bi tu real ispao,možda tada dobije otkaz...
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 13/01/2013 : 10:22:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
quote:
Originally posted by solar

Osasuna-Real 0:0, ovog puta Murinjo bi stvarno mogao dobiti "nogu"...

Nece Mourinho dobiti otkaz,najranije na ljeto bi mogao otici nakon sporazumnog raskida ugovora.
Nikakve koristi od urucivanja otkaza sada a vrijedi vidjeti što ce uciniti u knock-out natjecanjima(CL i Kup).

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2616 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 13/01/2013 : 16:42:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message
quote:
Nece Mourinho dobiti otkaz,najranije na ljeto bi mogao otici nakon sporazumnog raskida ugovora.
Nikakve koristi od urucivanja otkaza sada a vrijedi vidjeti što ce uciniti u knock-out natjecanjima(CL i Kup).

Jedini razlog ostanka može da bude lova.
Ponekad mislim da lik sve ovo radi namerno, da bi ga otpustili (ostaje mu novac od ugovora) a on u meduvremenu nade neki novi klub. I tako sve u krug...
Ma koliko (za neke) bio dobar kao trener, po meni je on najobicniji "ubica" fudbalske igre, neko ko se trudi da oduzme smisao pravoj igri.
Mislim da to klubu kao što je Real zaista nije potrebno.
Doneo je trofej prošle godine i to je to.
Vreme je da se ide dalje.
Barsa je i onako neprikosnovena, zar ne?

Carpe diem
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 13/01/2013 : 18:18:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
quote:
Originally posted by DzekDenijels

quote:

Ponekad mislim da lik sve ovo radi namerno, da bi ga otpustili (ostaje mu novac od ugovora) a on u meduvremenu nade neki novi klub. I tako sve u krug...
Ma koliko (za neke) bio dobar kao trener, po meni je on najobicniji "ubica" fudbalske igre, neko ko se trudi da oduzme smisao pravoj igri.

Predsjednik kluba i dalje vjeruje Mourinhu....Real ima povijest smjenjivanja trenera,stoga ce to uciniti na ljeto.
Novi trener ne bi puno promijenio,sezona se zakuhala i Mourinho treba završit ono što je poceo.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33461 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 15/01/2013 : 08:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message

Španjolski prvoligaš Sevilla u ponedjeljak je smijenila trenera Michela, a na njegovo mjesto postavila Unaia Emerya, koji ce andaluzijsku momcad voditi do kraja ove sezone.

Michela je skupo koštao poraz protiv Valencije (0:2) u subotu, a njegov nasljednik Emery, koji se proslavio sjajnim radom u Valenciji,dobio je otkaz u moskovskom Spartaku u studenome. Emeryev prvi nastup bit ce vec u srijedu u ogledu Kupa Kralja protiv Zaragoze.

Sevilla, za koju igra hrvatski reprezentativac Ivan Rakitic, zauzima tek 12. mjesto u Primeri

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7926 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 15/01/2013 : 11:49:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Originally posted by Leonid

quote:

quote:

Predsjednik kluba i dalje vjeruje Mourinhu....Real ima povijest smjenjivanja trenera,stoga ce to uciniti na ljeto.
Novi trener ne bi puno promijenio,sezona se zakuhala i Mourinho treba završit ono što je poceo.

Da je neko drugi trener vec bi ga odavno bili potirali.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/01/2013 : 12:02:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ja sam za mourinhov odlazak, jel boljeg (del Busque, Alex, Pep) ioanko nece dobit
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 15/01/2013 : 20:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

quote:
Originally posted by Leonid

quote:

quote:

Da je neko drugi trener vec bi ga odavno bili potirali.

To je istina....medutim Mourinhu se daje šansa zato što je specijalist za knock out faze a Real je "živ" jedino u takvim natjecanjima.

@Supermark nikad ne reci nikad...ima dobrih trenera.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 20/01/2013 : 00:12:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
http://www.index.hr/sport/clanak/pogledajte-prvi-poraz-barcelone-i-fantasticnu-rakiticevu-asistenciju-petom/658018.aspx

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33461 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 22/01/2013 : 09:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Zanimljivo kako samo 7 ekipa u ligi ima pozitivnu gol razliku! Rayo koji je jedno od najugodnijih iznenadenja je 6. sa -9 gol razlikom, a još jedno ugodno iznenadenje 4. Betis ima +1 gol razliku.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 10:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Kikica jucer ponovno strijelac..kako trpa..svaka cast..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12755 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 04/02/2013 : 09:15:00  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
S&P has downgraded the Real Madrid Football Team from AAA to AA+ because of poor performance this year. Additional cuts within six months could follow.

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!

Edited by - panzer on 04/02/2013 09:22:50
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7881 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 04/02/2013 : 19:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
quote:
Originally posted by brni

Kikica jucer ponovno strijelac..kako trpa..svaka cast..

''igrac koji je zabijao svim ekipama u primeri''.
nakon subotnje utakmice protiv granade ova gore fraza dobija na jacini jer je uspio zabiti cak i realu
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33461 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/02/2013 : 13:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
http://www.hrsport.net/vijesti/455973/nogomet-spanjolska/deportivo-nakon-samo-sest-tjedana-opet-mijenja-trenera/

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 16/02/2013 : 21:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
messi preokrenul tekmu u granadi (nije još gotovo, ali)...ma mislim stvarno nije normalan koliko zabija. Ovo je vec i vise od cuda!!!

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/02/2013 : 00:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
a šta reci na 24 kola - 37 golova
hokej?
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 17/02/2013 : 10:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
strašno!!!

stvarno velika šteta kaj ga nikad ne bumo vidli u nekom drugom klubu i nekoj drugoj ligi, prije svega naglasak na drugi klub da vidimo kak se snalzi u nekom drugom sustavu igre (:

Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7881 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 17/02/2013 : 20:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
neka njega tamo gdje jeste...
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 21/02/2013 : 15:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message

Moram malo.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 21/02/2013 : 18:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/02/2013 : 18:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Englezi takode blistaju, barem ova 2 što su još u igri

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 21/02/2013 : 18:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by Beren

Englezi takode blistaju, barem ova 2 što su još u igri

Zato Tale deru gace.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/02/2013 : 18:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Mislim da ce ih Njemci ove godine odrati svima

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12755 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 23/02/2013 : 08:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Athletico Bilbao sve bliže i bliže dnu.

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!

Edited by - panzer on 23/02/2013 08:30:53
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 11/03/2013 : 19:11:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Nakon 13 pobjeda na domacem terenu konacno i Atletiko pao.

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000