Author |
Topic  |
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7881 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 13/01/2013 : 01:40:28
|
možda i nece..ceka se vjerovatno šta ce biti u kupu protiv valencije i u LP protiv uniteda..sad u srijedu je kup pa ako bi tu real ispao,možda tada dobije otkaz... |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 13/01/2013 : 10:22:13
|
quote: Originally posted by solar
Osasuna-Real 0:0, ovog puta Murinjo bi stvarno mogao dobiti "nogu"...
Nece Mourinho dobiti otkaz,najranije na ljeto bi mogao otici nakon sporazumnog raskida ugovora. Nikakve koristi od urucivanja otkaza sada a vrijedi vidjeti što ce uciniti u knock-out natjecanjima(CL i Kup). |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
DzekDenijels
Senior Member

.jpg)
Serbia
2616 Posts
Member since 26/07/2009 |
Posted - 13/01/2013 : 16:42:15
|
quote: Nece Mourinho dobiti otkaz,najranije na ljeto bi mogao otici nakon sporazumnog raskida ugovora. Nikakve koristi od urucivanja otkaza sada a vrijedi vidjeti što ce uciniti u knock-out natjecanjima(CL i Kup).
Jedini razlog ostanka može da bude lova. Ponekad mislim da lik sve ovo radi namerno, da bi ga otpustili (ostaje mu novac od ugovora) a on u meduvremenu nade neki novi klub. I tako sve u krug... Ma koliko (za neke) bio dobar kao trener, po meni je on najobicniji "ubica" fudbalske igre, neko ko se trudi da oduzme smisao pravoj igri. Mislim da to klubu kao što je Real zaista nije potrebno. Doneo je trofej prošle godine i to je to. Vreme je da se ide dalje. Barsa je i onako neprikosnovena, zar ne?  |
Carpe diem |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Posted - 13/01/2013 : 18:18:50
|
quote: Originally posted by DzekDenijels
quote: Nece Mourinho dobiti otkaz,najranije na ljeto bi mogao otici nakon sporazumnog raskida ugovora. Nikakve koristi od urucivanja otkaza sada a vrijedi vidjeti što ce uciniti u knock-out natjecanjima(CL i Kup).
Jedini razlog ostanka može da bude lova. Ponekad mislim da lik sve ovo radi namerno, da bi ga otpustili (ostaje mu novac od ugovora) a on u meduvremenu nade neki novi klub. I tako sve u krug... Ma koliko (za neke) bio dobar kao trener, po meni je on najobicniji "ubica" fudbalske igre, neko ko se trudi da oduzme smisao pravoj igri. Mislim da to klubu kao što je Real zaista nije potrebno. Doneo je trofej prošle godine i to je to. Vreme je da se ide dalje. Barsa je i onako neprikosnovena, zar ne? 
Predsjednik kluba i dalje vjeruje Mourinhu....Real ima povijest smjenjivanja trenera,stoga ce to uciniti na ljeto. Novi trener ne bi puno promijenio,sezona se zakuhala i Mourinho treba završit ono što je poceo. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33461 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 15/01/2013 : 08:11:29
|
Španjolski prvoligaš Sevilla u ponedjeljak je smijenila trenera Michela, a na njegovo mjesto postavila Unaia Emerya, koji ce andaluzijsku momcad voditi do kraja ove sezone.
Michela je skupo koštao poraz protiv Valencije (0:2) u subotu, a njegov nasljednik Emery, koji se proslavio sjajnim radom u Valenciji,dobio je otkaz u moskovskom Spartaku u studenome. Emeryev prvi nastup bit ce vec u srijedu u ogledu Kupa Kralja protiv Zaragoze. Sevilla, za koju igra hrvatski reprezentativac Ivan Rakitic, zauzima tek 12. mjesto u Primeri
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7926 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 15/01/2013 : 11:49:49
|
quote: Originally posted by Leonid
Jedini razlog ostanka može da bude lova. Ponekad mislim da lik sve ovo radi namerno, da bi ga otpustili (ostaje mu novac od ugovora) a on u meduvremenu nade neki novi klub. I tako sve u krug... Ma koliko (za neke) bio dobar kao trener, po meni je on najobicniji "ubica" fudbalske igre, neko ko se trudi da oduzme smisao pravoj igri. Mislim da to klubu kao što je Real zaista nije potrebno. Doneo je trofej prošle godine i to je to. Vreme je da se ide dalje. Barsa je i onako neprikosnovena, zar ne? 
Predsjednik kluba i dalje vjeruje Mourinhu....Real ima povijest smjenjivanja trenera,stoga ce to uciniti na ljeto. Novi trener ne bi puno promijenio,sezona se zakuhala i Mourinho treba završit ono što je poceo.
Da je neko drugi trener vec bi ga odavno bili potirali. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Posted - 15/01/2013 : 20:45:52
|
quote: Originally posted by mpavin
quote: Originally posted by Leonid
Predsjednik kluba i dalje vjeruje Mourinhu....Real ima povijest smjenjivanja trenera,stoga ce to uciniti na ljeto. Novi trener ne bi puno promijenio,sezona se zakuhala i Mourinho treba završit ono što je poceo.
Da je neko drugi trener vec bi ga odavno bili potirali.
To je istina....medutim Mourinhu se daje šansa zato što je specijalist za knock out faze a Real je "živ" jedino u takvim natjecanjima.
@Supermark nikad ne reci nikad...ima dobrih trenera. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33461 Posts
Posted - 22/01/2013 : 09:54:10
|
Zanimljivo kako samo 7 ekipa u ligi ima pozitivnu gol razliku! Rayo koji je jedno od najugodnijih iznenadenja je 6. sa -9 gol razlikom, a još jedno ugodno iznenadenje 4. Betis ima +1 gol razliku. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
panzer
Advanced Member

12755 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 04/02/2013 : 09:15:00
|
S&P has downgraded the Real Madrid Football Team from AAA to AA+ because of poor performance this year. Additional cuts within six months could follow.
  |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
Edited by - panzer on 04/02/2013 09:22:50 |
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7881 Posts
Posted - 04/02/2013 : 19:59:18
|
quote: Originally posted by brni
Kikica jucer ponovno strijelac..kako trpa..svaka cast.. 
''igrac koji je zabijao svim ekipama u primeri''. nakon subotnje utakmice protiv granade ova gore fraza dobija na jacini jer je uspio zabiti cak i realu |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33461 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7881 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7670 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 21/02/2013 : 15:27:59
|

Moram malo.  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 21/02/2013 : 18:36:05
|
Englezi takode blistaju, barem ova 2 što su još u igri  |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7670 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 21/02/2013 : 18:45:10
|
quote: Originally posted by Beren
Englezi takode blistaju, barem ova 2 što su još u igri 
Zato Tale deru gace.  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Posted - 21/02/2013 : 18:50:22
|
Mislim da ce ih Njemci ove godine odrati svima  |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
 |
|
panzer
Advanced Member

12755 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 23/02/2013 : 08:30:36
|
Athletico Bilbao sve bliže i bliže dnu. |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
Edited by - panzer on 23/02/2013 08:30:53 |
 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Posted - 11/03/2013 : 19:11:07
|
Nakon 13 pobjeda na domacem terenu konacno i Atletiko pao. |
 |
|
Topic  |
|