Author |
Topic |
Dule
Average Member
Croatia
546 Posts
Member since 09/05/2003 |
Posted - 28/07/2012 : 02:16:20
|
Otvaranje Olimpijskih igara u Londonu
Osim glupih(!!!) i prepunih gafova, komentara Micua i Drage sa Htva, ovaj igrokaz na otvaranju Olimpijskih igara 2012. nešto je najbedastije što sam u svom polustoljetnom životu cuo i gledao. Ovakvu papazjaniju (loših ideja , jeftinih poanti, besmislene koreografije i traljave realizacije), Olimpijske igre kao takve, nisu zaslužile. (U osnovnoj školi tamo negdje šezdesetih, sudjelovao sam kao pionir u bolje režiranim socrealistickim priredbama. A njih su osmišljavale i organizirale samo naše uciteljice.) Ovo 37 milijuna eura „vrjedno“ otvaranje neceg što bi valjda po tradiciji i smislu trebalo biti kozmopolitsko slavlje zdravog tjela i duha , pretvorilo se u traljavo, kicasto odradenu, turisticku razglednicu zemlje domacina. Mimohod, procesija, kirvaj koji je usljedio, a posebno kadrovi u kojma iz loža mašu puku bjelosvjetski satrapi ili njihovi predstavnici , srozao je otvorenje ove maifestacije do dna. Jedino lijepo što se na ovom otvaranju OI moglo vidjeti, lica su i osmjesi sportašica i sportaša.
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 28/07/2012 : 10:12:08
|
quote: Originally posted by Imrahil
ja sam da otvorimo topik za svaki sport na olimpijadi, jel može?
Dosta su strelajštvo i ženska košarka |
Trljam ruke. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 28/07/2012 : 10:42:24
|
Postoji jedna rec za ono juce.SRANJE! Bolje da su te pare dali gladnima u Africi nego sto su spiskali na najgluplje otvaranje ikad. Kinezi su pre 4 godine dali domaci zadatak svima. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 28/07/2012 : 11:33:50
|
quote: Originally posted by okiboki
Postoji jedna rec za ono juce.SRANJE! Bolje da su te pare dali gladnima u Africi nego sto su spiskali na najgluplje otvaranje ikad. Kinezi su pre 4 godine dali domaci zadatak svima.
i kazu da ih je to sranje kostalo 10 mlrd funti..kakve picke britanske...kakvo sranje od predstave...kinezi su ihpotukli do nogu...kakvo pranje novca...ne trebate to ljudi da gledate..novi paganizam ja ne tolerisem..puca mi ud za dopingovane kretene i kvazi covecanske rekorde...necu gledati ni gram programa...end of story |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Posted - 28/07/2012 : 12:44:58
|
Kinezi su išli na opciju da zasene ceo svet i teško da bilo ko ima nameru da pokuša da ponovi tako nešto.
Meni je otvaranje bilo sasvim ok. Odlican pocetni deo, posle udavili s onim pesmama + fenomenalan deo kad su zapalili baklju. |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16376 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 28/07/2012 : 13:50:36
|
Fino otvaranje, na momente dosadno kad su krenuli sa onim silnim fensi pesmama, ali sve u svemu, nije lose. Zasto uopste porediti Peking i ovo, ne kapiram. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 28/07/2012 : 13:58:05
|
quote: Originally posted by Caleb
Fino otvaranje, na momente dosadno kad su krenuli sa onim silnim fensi pesmama, ali sve u svemu, nije lose. Zasto uopste porediti Peking i ovo, ne kapiram.
+1 Mislin, zašto uopce usporedivat Kineze s nekim? Jbt, to su Azijati, oni su van konkurencije - fuckin' perfekcionisti! Oni su izabrali 5000 identicnih hostesa koje su vježbale savršen osmijeh sa štapicem u zubima. Što se ima dalje pricat? |
Trljam ruke. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8161 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 28/07/2012 : 21:02:44
|
nikad nisam shvacao te ceremonije otvaranja i zatvaranja pogotovo te sletove - kako to uopce može biti išta drugo nego kic i glupost i trošenje para nikad to nisam gledao, pogledam dio mimohoda i paljenje baklje, ostalo uvijek preskacem |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 28/07/2012 : 21:57:57
|
zanimljivo je da su cijeli raspored dobrano pomaknuli zbog te ceremonije otvaranja. ja sam gledao posljednjih 50-ak minuta - slucajno sam ukljucio telku nešto prije 1:00, vidio da ce bit "Bitange i princeze" pa rekoh...idem pogledat. na kraju je serija umjesto u 1:00 pomaknuta za 50 minuta, a u tih 50 minuta mi je jedino bio zanimljiv nastup (5-10 minuta) Paula McCartneya. osim toga i paljenja baklje, sve ostalo su mogli preskocit. |
"Nothing lasts forever." |
Edited by - Darth Ivan on 28/07/2012 21:59:00 |
|
|
DzekDenijels
Senior Member
Serbia
2462 Posts
Member since 26/07/2009 |
Posted - 29/07/2012 : 00:57:54
|
quote: Originally posted by kosmajac
quote: Originally posted by okiboki
Postoji jedna rec za ono juce.SRANJE! Bolje da su te pare dali gladnima u Africi nego sto su spiskali na najgluplje otvaranje ikad. Kinezi su pre 4 godine dali domaci zadatak svima.
i kazu da ih je to sranje kostalo 10 mlrd funti..kakve picke britanske...kakvo sranje od predstave...kinezi su ihpotukli do nogu...kakvo pranje novca...ne trebate to ljudi da gledate..novi paganizam ja ne tolerisem..puca mi ud za dopingovane kretene i kvazi covecanske rekorde...necu gledati ni gram programa...end of story
Upravo tako... |
Carpe diem |
|
|
tronožac
Average Member
Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
Posted - 29/07/2012 : 08:12:48
|
Sve to stoji,ali treba razumeti i njih-treba oprati novce od pljacke zadnjih 500 godina,nešto i ucariti,ako može. Ne razumem banana države kao što je Srbija-trošiti gomilu novca na nekog ko nema ni približne šanse da osvoji medalju,vec stigne na cilj 155,je totalna glupost,dok se za bolesnu decu skupljaju pare po ulicama? |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Posted - 29/07/2012 : 09:17:54
|
quote: Originally posted by tronožac
Sve to stoji,ali treba razumeti i njih-treba oprati novce od pljacke zadnjih 500 godina,nešto i ucariti,ako može. Ne razumem banana države kao što je Srbija-trošiti gomilu novca na nekog ko nema ni približne šanse da osvoji medalju,vec stigne na cilj 155,je totalna glupost,dok se za bolesnu decu skupljaju pare po ulicama?
+10 |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 29/07/2012 : 10:24:11
|
Mislim da niste u pravu,otvorenje u Londonu je koštalo 37 milijuna eura,toliki je budžet imao Boyle. Dok je organizator u Pekingu imao u pravom smislu rijeci neogranicen budžet....specijalni efekti i bezbroj volontera. Ovo otvaranje nije na razini onog iz 2008. ali nije ništa lošije od drugih. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Posted - 29/07/2012 : 10:42:49
|
quote: Originally posted by Leonid
Mislim da niste u pravu,otvorenje u Londonu je koštalo 37 milijuna eura,toliki je budžet imao Boyle. Dok je organizator u Pekingu imao u pravom smislu rijeci neogranicen budžet....specijalni efekti i bezbroj volontera. Ovo otvaranje nije na razini onog iz 2008. ali nije ništa lošije od drugih.
mislim da je ovo otvaranje prevara...a izjave engleskih zvanicnika da ce ih cela organizacija kostati 14 mlrd funti su kriminalne i prevarantske katering radi svoj posao i zaradjuje...volonteri se finansiraju iz svojih sindikata...drzava jedino placa obezbedjenje a uzima milijarderske iznose za TV prava..izrada medalja ne prelazi cifru od tri miliona evra..pa oga vi ljudi zajebavate..ali da skratim,nisam nista drugo ni ocekivao od kvazi imperijalista |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 29/07/2012 : 10:44:09
|
quote: Originally posted by tronožac Ne razumem banana države kao što je Srbija-trošiti gomilu novca na nekog ko nema ni približne šanse da osvoji medalju,vec stigne na cilj 155,je totalna glupost,dok se za bolesnu decu skupljaju pare po ulicama?
quote: Originally posted by kosmajac
quote: Originally posted by tronožac Ne razumem banana države kao što je Srbija-trošiti gomilu novca na nekog ko nema ni približne šanse da osvoji medalju,vec stigne na cilj 155,je totalna glupost,dok se za bolesnu decu skupljaju pare po ulicama?
+10
Po vama je resenje za bolesnu decu u Srbiji bojkot Olimpijskih igara?
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 29/07/2012 : 11:08:32
|
Pa, ne ozbiljno... Niti gledam otvaranja Olimpijskih igara, niti sam globalista... ali brate, ne ide da na Olimpijske igre svalimo nesto sto ne stoji.
Olimpijske igre su civilizacijska tekovina.
Ako su uronile (a mozemo sa velikom sigurnoscu reci da jesu) u korupciju i megalomaniju to je samo slika danasnjeg sveta u kome zivimo. Takve stvari gledam u svom gradu svaki dan. Nista cudno, ili se naviknes ili potones. Ja, na primer, kao klinac (secam se da sam bio sesti razred 1986.) sam bio ubedjen da u svetu ratova vise nece biti jer sam (ispravno, jel te) smatrao da su ljudi izvukli pouke iz predhodnih stradanja. Sta je posle bilo svi znamo... Ali sam vremenom resio da prihvatam stvari kakve jesu jer na njih ne mogu uticati. Iskustvo je cudo. Zivot tece dalje a zivot je jedan. Kada bi pizdeo oko svakog sranja koje nam stigne iz drzava koje diktiraju stanje u svetu - do sada bih poludeo.
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
tronožac
Average Member
Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
Posted - 29/07/2012 : 11:16:56
|
Ultras,kanda se nismo razumeli.Na put je krenulo oko 120 ljudi,bez pratecih clanova,recimo,maratonac koji stigne 99 na cilj,njegov trener,doktor...potrošimo na njih 10-15000 evrica,radi sprdnje a istovremeno u Ratkovu umire decko od 18 godina jer nema se para za njegovu operaciju,koja treba da bude tamo negde,a državu zabole za njega. U Srbiji takvih ima na hiljade,umiru gledajuci nekog triatlonca koji odustaje od trke jer je zgazio na pertlu i dobrano se ugruvao. Jednostavno,treba poslati najbolje,a zanemeariti ono,važno je ucestvovati,jer to košta,možda i neciji život. |
|
|
Topic |
|