forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 ljeto 2012
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 26/08/2012 : 21:35:37  Show Profile Show Extended Profile
Ja sam svoje sposobnosti maksimalno iskoristio. Cak sam se izborio da mi firma plati skolovanje u inozemstvu. Ali poanta je u tome da slucajno ostanem bez posla, radio bi bilo sto dok ne nadjem nesto bolje. Racuni se nece sami platiti. Djeca trebaju nesto jesti.

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/08/2012 : 21:41:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by fikus
Racuni se nece sami platiti. Djeca trebaju nesto jesti.

naravno, prvi sam koji ih placa redovito cak i unaprijed...."nikom nikad duzan" je maksima kojom se povodim!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 26/08/2012 : 21:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Pustite šuplju pricu,ne svadajte se...Remetite pisanje Ojru,covjek je zaboravio da je bio u Kini...

Wtf?
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/08/2012 : 21:44:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
s moje strane nije nikaj šuplje...

slazem se ;)

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/08/2012 : 21:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Euro, zelimo cuti koliko si ovoga ti sam platio. Jer ako su ti starci platili od ovoga makar i pola, sram te bilo hvalisanja.

A tko je platio? Pa ja sam to sam platio, tko ce mi to platit, šta je sa tobom?
Moj eprvo vece putovanje je bila Tunizija i tada sam imao 18 ili 19 godina i tada mi je otac platio dodatni tjedan. Ja i moja djevojka i njezini starci (njezin ocim, majka, brat i sin od njezinog ocima) i nas dvoje smo išli zajedno u Tuniziju (Hamamet, hotel Dar Khajam (ili tako nešto) ali oni su išli za 7 dana ( i mi smo najprije htjeli z a7 dana, pa je onda meni otac platio još 7 dana, tako da smo nas dvoje onda bili 14 dana. Ionako se isplatilo dodatnih 7 dana jer je bilo duplo jeftinije, jer se ne placa letalska karta, nego samo se hotel doplati).
Što se tice ostalih putovanja, sve sam si sam platio. Po nekad mi je dala majka ili teta, ili otac recimo za put 100 eura npr ili tako nešto ali to je bilo da si tamo nešto kupim, ili da njima donesem nešto, itd,...onako kako svima davaju. Ali to nije bilo novac koji bi mi bio potreban, nego onako "za voce ili sladoled". Dok sam si put, hotel itd,...sam platio.
Ne znam zašto je to tako nemoguce povjerovati?

Inace slažem se sa Dosadom (hm, tko bi to rekao???), da nij eništa loše ako si familija pomaže medusobom. Recimo ja sam jedino djete kojeg imaju moja mama i tata i naravno da me vole, ja isto volim njih. Možda si znacimo puno više nego si znace neki kojih je 4 djece, npr, mislim šta ja znam. I naravno da kada budu umrli, da cu ja dobiti i kucu i sve. A tko bi drugi dobio. Ali to ne znaci da sad oni meni placaju putovanja i slicno. Ali da mi pomažu npr. ja živim kod njih ( a gdje bi živio, kada imamo dovoljno mesta u kuci) i jedem kod kuce besplatno itd....pa si onda uštedim novac koji možda drugi potroše za racune, jelo,...ali i ja pomažem koliko mogu, radim oko kuce, cistim kucu, vozim starce po trgovinama itd,....Pomažemo si jedni drugim i šta je tu loše. Problem sa novcem nisam imao jer ja sam skroman covjek, ne uzimam kredite i kupim ono šta si mogu priuštiti, ako si nešto ne mogu priuštiti, ja se sa tim ne opterecivam.Možda po nekad nisam išao na more jednu godinu jer sam štedio novac pa sam zato sljedece godine išao na Kubu npr. A neki idu svake godine, ali idu uvijek u Izolu npr. Pa neka svatko radi šta mu paše.
A što sam ja jedinac, šta sam sad ja tu kriv?
Išao bi i ja u neki stan, da živim za sebe ali mi je bez veze, jer šta bi time napravio?
Da živim u nekoj garsonjeri od 25 kvadrata, gdje necu moci ni prijatelje pozvat, pa da mi sav novac ide za najamninu i troškove,...pa zašto ako mi ne treba da tako živim. Iako sam o tome razmišljao da bi se odselio ali starci su mi svake godine stariji pa i oni mene trebaju da se i ja brinem za njih.
Ja možda imam i manje novca nego dosta ljudi od vas, ali štedim za ono što želim a putovanja volim. A da bi išao po kafanama kao neki, pušio škatlu cigareta svaki dan itd,....onda ne bi imao novca. Ali ja štedim pa kada se nakupi višak novca mogu da idem na Trinidad i Tobago npr. a ljudi koji bi isto tako mogli ici ali pošto svaki dan troše novac na pice, cigarete, kocku,... kao jedva spajaju kraj s krajem. A jebi ga sad.,....tko im je kriv.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/08/2012 : 22:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Obicno idem u Dalmaciju auutom, ali desilo se da sada u sedmom mjesecu, idem busom. I namjerno sam uzeo bus koji ide starom cestom. Od Zadra do Splita sam napravio 200 fotografija, magistrala je stvarno otkriva prekrasne boje Dalmacije, a najviše me veselilo kada sam pšrošao pored Filip Jakova - tu smo ljetovali u osamdesetima. Prekrasno mjesto:)) Putovanje je trajalo kao da idem do Londona ali nisam zažalio, bus je visok, a magistral je uz more. Dalmacija je prelijepa. Posjetio sam i ja ponešto drugih zemalja i stvarno mogu reci da je naša obal definitvno medu najljepšima. Eh, sad, meni su ipak Kvarner i Istra ljepši Ne znam, Istra je baš prekrasna, a u Malinskoj smo imali vikendicu, tako da Krk znam u dušu. Eh, kad se sjetim tih zlatnih devedesetih - mjesec i pol na moru. Završila je srednja, još se malo bilo u Zagrebu, i idemo na more. Ufff, prekrasno.danas na viksu odem više puta po nekoliko dana i nije to više ni približno to...Pula mi je najljepši grad na obali, a poslije nje Zadar E, sada cu mnoge naljutiti ali narode, meni Split i nije nešto posebno lijep. Mislim, ima se što za vidjeti, samo industrijski je to grad, pun betonskih naselja, nekako mi definitivno nije "najlipši grad na svitu". Eto, bez uvrede, Splicani:)) Ali sve je stvar pezentacije. Npr., Rijeka je lijep grad i meni je ljepši od Splita, a plaža na Kantridi je prekrasna i ima najljepši pogled. A i birtija je blizu:)) samo, kad nekome spomenete Rijeku, prvo ce reci - eh, industrija, luka, ovo-ono...A grad je stvarno lijep. A iz 90% grada puca prekrasan pogled na more.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/08/2012 : 22:05:17  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro
Da živim u nekoj garsonjeri od 25 kvadrata, gdje necu moci ni prijatelje pozvat, pa da mi sav novac ide za najamninu i troškove...

i onda bi mogel srat drugima kak si "samostalan" a oni nisu

slažem se s dosta toga kaj si napisal, pogotov u vezi skromnosti i stednje te usmjeravanje toga prema svojim "ljubavima". U zamjenu za pracenjem zivota drugih i kopiranja, tj. snobizma!

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/08/2012 : 22:17:17  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

Pustite šuplju pricu,ne svadajte se...Remetite pisanje Ojru,covjek je zaboravio da je bio u Kini...

jeste zaboravio sam, jer sam bio samo jedan dan u Kini (na Izletu) dok sam putovao Vietnamom, Htio sam i u Kambodžu ali nisam mogao srediti vizu na granici....

eto, sad si me koštao 30 centi, jer sam poslao dva MMS-a zauzvrat mi moraš poslati razglednicu iz Bosne!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 26/08/2012 : 22:20:43  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

quote:

Euro, zelimo cuti koliko si ovoga ti sam platio. Jer ako su ti starci platili od ovoga makar i pola, sram te bilo hvalisanja.

A tko je platio? Pa ja sam to sam platio, tko ce mi to platit, šta je sa tobom?
Moj eprvo vece putovanje je bila Tunizija i tada sam imao 18 ili 19 godina i tada mi je otac platio dodatni tjedan. Ja i moja djevojka i njezini starci (njezin ocim, majka, brat i sin od njezinog ocima) i nas dvoje smo išli zajedno u Tuniziju (Hamamet, hotel Dar Khajam (ili tako nešto) ali oni su išli za 7 dana ( i mi smo najprije htjeli z a7 dana, pa je onda meni otac platio još 7 dana, tako da smo nas dvoje onda bili 14 dana. Ionako se isplatilo dodatnih 7 dana jer je bilo duplo jeftinije, jer se ne placa letalska karta, nego samo se hotel doplati).
Što se tice ostalih putovanja, sve sam si sam platio. Po nekad mi je dala majka ili teta, ili otac recimo za put 100 eura npr ili tako nešto ali to je bilo da si tamo nešto kupim, ili da njima donesem nešto, itd,...onako kako svima davaju. Ali to nije bilo novac koji bi mi bio potreban, nego onako "za voce ili sladoled". Dok sam si put, hotel itd,...sam platio.
Ne znam zašto je to tako nemoguce povjerovati?

Inace slažem se sa Dosadom (hm, tko bi to rekao???), da nij eništa loše ako si familija pomaže medusobom. Recimo ja sam jedino djete kojeg imaju moja mama i tata i naravno da me vole, ja isto volim njih. Možda si znacimo puno više nego si znace neki kojih je 4 djece, npr, mislim šta ja znam. I naravno da kada budu umrli, da cu ja dobiti i kucu i sve. A tko bi drugi dobio. Ali to ne znaci da sad oni meni placaju putovanja i slicno. Ali da mi pomažu npr. ja živim kod njih ( a gdje bi živio, kada imamo dovoljno mesta u kuci) i jedem kod kuce besplatno itd....pa si onda uštedim novac koji možda drugi potroše za racune, jelo,...ali i ja pomažem koliko mogu, radim oko kuce, cistim kucu, vozim starce po trgovinama itd,....Pomažemo si jedni drugim i šta je tu loše. Problem sa novcem nisam imao jer ja sam skroman covjek, ne uzimam kredite i kupim ono šta si mogu priuštiti, ako si nešto ne mogu priuštiti, ja se sa tim ne opterecivam.Možda po nekad nisam išao na more jednu godinu jer sam štedio novac pa sam zato sljedece godine išao na Kubu npr. A neki idu svake godine, ali idu uvijek u Izolu npr. Pa neka svatko radi šta mu paše.
A što sam ja jedinac, šta sam sad ja tu kriv?
Išao bi i ja u neki stan, da živim za sebe ali mi je bez veze, jer šta bi time napravio?
Da živim u nekoj garsonjeri od 25 kvadrata, gdje necu moci ni prijatelje pozvat, pa da mi sav novac ide za najamninu i troškove,...pa zašto ako mi ne treba da tako živim. Iako sam o tome razmišljao da bi se odselio ali starci su mi svake godine stariji pa i oni mene trebaju da se i ja brinem za njih.
Ja možda imam i manje novca nego dosta ljudi od vas, ali štedim za ono što želim a putovanja volim. A da bi išao po kafanama kao neki, pušio škatlu cigareta svaki dan itd,....onda ne bi imao novca. Ali ja štedim pa kada se nakupi višak novca mogu da idem na Trinidad i Tobago npr. a ljudi koji bi isto tako mogli ici ali pošto svaki dan troše novac na pice, cigarete, kocku,... kao jedva spajaju kraj s krajem. A jebi ga sad.,....tko im je kriv.

Prvo boldano - jadno ispisano,Ojro,stice se dojam da odbrojavaš starcima dane...

Drugo boldano - vidi se da imaš jaku osnovu za štednju i putovanje diljem svijeta tako da kad bi unajmio kakvu sobicu bukvalno bio gladan...Stvarno imaš puno novca za staviti u stranu nema šta...

Trece boldano - odnosi se direkt za drugo tako da po toj formuli štednje,uzevši u obzir da ne možeš si priuštiti iznajmljivanje sobicka,sakupio bi za posjet Trinidadu i Tobagu tamo negdje do šesdesete...

Ojro,you are full of shit...

Wtf?
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/08/2012 : 22:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

quote:
Da živim u nekoj garsonjeri od 25 kvadrata, gdje necu moci ni prijatelje pozvat, pa da mi sav novac ide za najamninu i troškove...

i onda bi mogel srat drugima kak si "samostalan" a oni nisu

slažem se s dosta toga kaj si napisal, pogotov u vezi skromnosti i stednje te usmjeravanje toga prema svojim "ljubavima". U zamjenu za pracenjem zivota drugih i kopiranja, tj. snobizma!

da, kao oni su samostalni, a onda idu kuci vikendom pa donese prljavo rublje da im ga mama opere, majka im da krumpira, mesa,da ponese kuci...svi nešto davaju, cak su im starci kupili stan ili dali polovinu itd,....znam ja za te price. Ali kao oni su samostalni a ja živim kod kuce. Ma neka svatko živi kako misli da je za njega najbolje. Ja se ne uplicem u živote drugih i ne želim da se netko uplice u moj.
I ne trebam nikome nikaj dokazivati na forumu. Neka si svatko misli šta si hoce.
Ko da sam jedini na svijetu što sam bio u Kini. Mogli bi i drugi ali ili ne žele ili novac potroše za nešto drugo.
Svaki zna za sebe što ga veseli.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 26/08/2012 : 22:44:37  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Ispunit ce ti želja...Crknucu od smijeha

Wtf?

Edited by - bagi on 26/08/2012 22:45:41
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/08/2012 : 22:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
prije od jala....

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 26/08/2012 : 22:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

prije od jala....

Jest vala baš...

Wtf?
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/08/2012 : 22:48:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
tjesi se tjesi....

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 26/08/2012 : 22:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

evo ti govno govnarsko VIZA OD TRINIDADA I TOBAGA (cak sam morao u Zagreb po nju!):

Opet si me isprovocirao, polovica mojih izbacivanja je zbog tebe majmune jedan! ALI NIJE MI ŽAO!!!

Eto sretno svima, vidimo se za mijesec dana.
Risar69 a tebi sretan put za Srbiju!
Javi se kada se vratiš!

Tvoje uvrede ne smatram ozbiljnima pa ti praštam...Nadam se da ce i moderatori...No,moram ti odati priznanje zbilja imaš opak jezik..

Wtf?

Edited by - bagi on 26/08/2012 22:59:16
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/08/2012 : 23:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Meni je najjaci Dosada koji sedi u cosku i pokusava da natovari nekoga :D

Ojro, aferim, meni barem nisu trebale vize i stambilji, pitanja su bila cisto klasne prirode.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 26/08/2012 : 23:02:37  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

Meni je najjaci Dosada koji sedi u cosku i pokusava da natovari nekoga :D

Ojro, aferim, meni barem nisu trebale vize i stambilji, pitanja su bila cisto klasne prirode.

Upravo tako..Meni nije bio cilj reci da nije putovao nego da nije on placao troškove.Kao što i nije,uostalom-tu su mama i tata (koje ja ovom prilikom pozdravljam i moram im nabaciti da porade malo na vokabularu svog sincica)

Wtf?

Edited by - bagi on 26/08/2012 23:04:06
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/08/2012 : 23:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Neg na sta lici ta Kina iznad vijetnamske grane ? Bas i nije na glasu kao turisticka lokacija, ili barem ja ne znam nikoga ko je tuda posao...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/08/2012 : 23:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
jebete tu covjeka kaj nije platil svoja putovanja kao da to ima kakve veze!? Prvo ste ga zajebavali da nije nigdje bil, a sad kao nije platil svojim novcem. Kao da vam je on kriv kaj su vam starci crkveni misevi pa vam ne mogu financirat putovanja, a onda sad tu izigrvate frajere koji kao ne bi ni pristali na takve poklone. Pazi ti Mairosua "ja sam uvijek sve placal sam", neces ti face....nemoj slucajno da danas sutra platis djetetu neko putovanje, nek i on kao tate sve plati sam!

a uostalom, jos uvijek niste odgovoril smisleno kakve veze ima tko je financijer? I zašto bi financiranje svojih roditelja smatral teretom/dugom!? Neki cudni odnos roditelj-dijete (:

i nikog ja ne tovarim, samo se malo istrazujem psihu ljudi i njihovo licemjerje!

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/08/2012 : 23:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
a da ne govorim o ismijavanju...koliko je to tek jadno

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/08/2012 : 23:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Ja ga nisam ismevao. Samo sam pitao. On je odgovorio. Sa moje strane, sve korektno.

Ja bih od svojih roditelja odbio takve poklone, imam svoje razloge. Da su k'o Ojrovi, verovatno ne bi :D To je neka druga prica.

EDIT : roditelji, ne pokloni, je li :D

Edited by - Mairosu on 26/08/2012 23:22:47
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/08/2012 : 23:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
odbil bi jer znas da su se za to puno zrtvovali?

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 26/08/2012 : 23:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Jao tek sad sam uocio na onim slikama sa vizama kako Ojro ima lijepog nakita...Da je meni takvo nešto...

Wtf?

Edited by - bagi on 26/08/2012 23:30:29
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 26/08/2012 : 23:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

jebete tu covjeka kaj nije platil svoja putovanja kao da to ima kakve veze!?

Naravno da nema veze.
Nekima su roditelji omogucili dobro skolovanje, drugima dali nasljedstvo pa su od toga mogli da zarade nekim privatnim poslovima kao eto "svoje" pare. Treci su profitirali od roditeljskih poznanstava itd.
Isti ga kurac dodje.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 26/08/2012 : 23:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Euro, ne obaziri se na provokacije. Sve si lepo napisao, nemo' se uzrujavas.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.26 seconds. Snitz Forums 2000