forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 MUCKE na Beogradski nacin !!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

1Euro
Advanced Member

12486 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 31/07/2012 : 11:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

Go to Top of Page

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
651 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 31/07/2012 : 12:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message
Odlicna stvar !
I ja sam imao priliku da vidim te stripove
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 31/07/2012 : 12:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
Nemoj ništa priznavat jer bi te cakija mogla zahvatiti.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/07/2012 : 13:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:
Originally posted by tronožac

Tja,;covek nije ništa veci mufljuz od nas licemera,da je imao lms 4 i tražio za nju 8 evra koliko ljudi bi reklo-e,rodjace to vredi mnogo više,dacu ti 100ku.Svi znamo da gundjamo kada je nešto nerealno skupo i pljujemo i ismejavamo,a kada je mufte,zgrabi,beži,nasladjuj se i kurci potom.
A oba slucajeva su mogucna iz neznanja prodavca.

Meni je covek hteo da pokloni Nestvarne Stvari od Lune - ja sam mu dao pedeset eura. Imam i svedoke :D

Gde ima tu i ispada

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 31/07/2012 : 14:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

[quote]Originally posted by culfis

kak si se ovog sjetio

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 31/07/2012 : 15:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
veliki blek + dell boy =

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 31/07/2012 : 15:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
Secam se ja pre 10 godina koliko su bili jeftii stripovi koje se prodaju na ulicne tezge.Sad odkad je dosao internet stripovi poskupili 3 puta.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 31/07/2012 : 21:37:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

quote:
Originally posted by tronožac

Tja,;covek nije ništa veci mufljuz od nas licemera,da je imao lms 4 i tražio za nju 8 evra koliko ljudi bi reklo-e,rodjace to vredi mnogo više,dacu ti 100ku.Svi znamo da gundjamo kada je nešto nerealno skupo i pljujemo i ismejavamo,a kada je mufte,zgrabi,beži,nasladjuj se i kurci potom.
A oba slucajeva su mogucna iz neznanja prodavca.

Meni je covek hteo da pokloni Nestvarne Stvari od Lune - ja sam mu dao pedeset eura. Imam i svedoke :D

Gde ima tu i ispada

Sawitchu, sawitchu...radi se o postenoj transakciji. Jel bi ti mirne duse zajebao coveka ? Da nisam imao pare, barem bih ga savetovao da moze da proda za te novce. Poslovao si sa mnom, pa znas kako ordiniram.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 31/07/2012 : 21:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
Jebiga svi smo mi neposteni ponekad ,ja sam prosle godine u ovo vreme kupio zagore po 30 dinara od coveka koji je izbacio na ulicnu tezgu ,gde je prodavao polovne cipele .... Kada sam video sta prodaje zamalo se nisam onesvestio...Uzeo sam mu jedno 50 komada ,bilo je i brojeva ispod 500 i to dobrih ....Jebiga realna cena tih stripova je 50 % veca ali sta da radim ...On mi je rekao kako mu donela neka zena skinula sa tavana ....Jebiga i ja sam 2006 ,2007 prodao zagore l.m.s. za smesne pare, izradio me covek ,nisam znao koliko tacno vrede..Dao sam mu glancere za 3,4 evra ...Jebiga !!!!

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 31/07/2012 : 22:10:49  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Imam ja za prodati neispravne motore od kosacice!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 31/07/2012 : 22:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

Imam ja za prodati neispravne motore od kosacice!

Kada je aukcija ? Dolazimo ja i Miki Pirs

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 31/07/2012 : 22:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by radulovic marko

Jebiga svi smo mi neposteni ponekad ,ja sam prosle godine u ovo vreme kupio zagore po 30 dinara od coveka koji je izbacio na ulicnu tezgu ,gde je prodavao polovne cipele .... Kada sam video sta prodaje zamalo se nisam onesvestio...Uzeo sam mu jedno 50 komada ,bilo je i brojeva ispod 500 i to dobrih ....Jebiga realna cena tih stripova je 50 % veca ali sta da radim ...On mi je rekao kako mu donela neka zena skinula sa tavana ....Jebiga i ja sam 2006 ,2007 prodao zagore l.m.s. za smesne pare, izradio me covek ,nisam znao koliko tacno vrede..Dao sam mu glancere za 3,4 evra ...Jebiga !!!!

cekaj rodjace, to je drugi scenario. Tu je covek na coveka, ko ce koga da nadjebe, niti ti je brat niti prijatelj, logicno je da ces da juris da ga skenjas jer bi ionako on tebe isto. Ovo je bila situacija, sedelo se na jednom mestu u krugu prijatelja, povuce se diskusija o plocama, covek koga poznajem pomalo kaze da ima lunu, ja pitam jel' prodaje, on kaze da ga prodaja ne zanima ali da ce mi pokloniti ako mu uradim cd kopiju. Zemljace, reko, ja ti dajem 50 evritji za tu plocu, i necu primiti poklon, ako moze tako moze, ako ne, znas barem za koliko da je valjas. Na kraju ga ubedih, transakcija obavljena, on je uzeo pare za svoju plocu koja toliko vredi, ja sam dobio plocu i necije ulozeno posteno platio...i sve OK. Jel' bi ti ladno zajebao coveka i rekao 'ma da, pokloni mi' ?

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 31/07/2012 : 22:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message

Inace, zanimljiva prica, citao sam je danas luku-hulku!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 31/07/2012 : 22:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by radulovic marko

cekaj rodjace, to je drugi scenario. Tu je covek na coveka, ko ce koga da nadjebe, niti ti je brat niti prijatelj, logicno je da ces da juris da ga skenjas jer bi ionako on tebe isto. Ovo je bila situacija, sedelo se na jednom mestu u krugu prijatelja, povuce se diskusija o plocama, covek koga poznajem pomalo kaze da ima lunu, ja pitam jel' prodaje, on kaze da ga prodaja ne zanima ali da ce mi pokloniti ako mu uradim cd kopiju. Zemljace, reko, ja ti dajem 50 evritji za tu plocu, i necu primiti poklon, ako moze tako moze, ako ne, znas barem za koliko da je valjas. Na kraju ga ubedih, transakcija obavljena, on je uzeo pare za svoju plocu koja toliko vredi, ja sam dobio plocu i necije ulozeno posteno platio...i sve OK. Jel' bi ti ladno zajebao coveka i rekao 'ma da, pokloni mi' ?

MA OK ,ja sam onako napisao vise da se malo nadovezem ,nisam ni pokusao da te osudim...Inace ja sve sto sam u zivotu dobio na poklon su dva dzudasa sa tavana ,koja mi je poklonio komsija...Castio sam pivo :) >>

Edited by - radulovic marko on 31/07/2012 22:53:31
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/07/2012 : 23:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Mairosu pedercino onda si ti meni namerno poklonio knjiga da bih se ja osecao bedno jer sam te prevario!

Ja sam sazaljive prirode i kada vidim da covek sirotinja stvarno nema, znamda dam i svoje da on ima a da nemam ja.. To mi se obilo sto puta o glavu.. Cigansturi nekoj dam za hleb i odem po auto iza zgrade kad ona loce pivo.. Umalo da pocinim zlocin.. I tako milion puta..

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/07/2012 : 23:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Mairosu pedercino onda si ti meni namerno poklonio knjiga da bih se ja osecao bedno jer sam te prevario!

Ja sam sazaljive prirode i kada vidim da covek sirotinja stvarno nema, znamda dam i svoje da on ima a da nemam ja.. To mi se obilo sto puta o glavu.. Cigansturi nekoj dam za hleb i odem po auto iza zgrade kad ona loce pivo.. Umalo da pocinim zlocin.. I tako milion puta..

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 01/08/2012 : 00:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

:D Ja ti poklonio knjige jer za mene one nemaju nikakvu realnu vrednost, prelistao sam ih cirka 3 puta od '91 naovamo. I sta sada, da ti trazim 300 kinti po knjizi ? :D Nema sta, kapitalno si me prevario :D :D

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 01/08/2012 : 01:15:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Radulovicu, legendo!

Nemoj sada da ispadnes papak i da se sazalis na preprodavca, upropastio bi fazon.

Mada, razmisli.
Bio si mu simpatican.
Cak ti je spustio cenu na 400

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 05/08/2012 : 08:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
Haha odlicna prica, ko scenario za Mucke, kapa dole!

Možda bih ti rekao da nije korektno što si ga uzeo na fintu, da nije i on sam teški mutikaša. Ako ceš otici kod njega da mu kažeš da je bio žrtva "skrivene kamere", onda mu održi tiradu o etici, kodeksu Bušida i tako to

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1602 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 05/08/2012 : 11:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message
Ja sam imao tu "našla banba na tavanu stripove i ne zna šta da radi sa njima" situaciju. Uzeo sam 40-ak giganata, komplet DD, i oko 400 pisanih romana. I to mi je baba rekla da samo nosim, pošto ne zna šta ce sa time. Naravno, kupio sam joj kafu i ratluk i istovario 10t uglja te zime, nije htela keš. Pokoj joj duši.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000