Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40219 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 12/08/2012 : 17:09:41
|
quote: Originally posted by Combatrock
eh sad... nema veze to ja pamtim ko slon... samo kazi jeste to je ruka pomirenja...
|
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 12/08/2012 : 17:18:00
|
Slažem se da u vaterpolu mnogo toga zavisi od sudija i zato ga ni ja mnogo ne volim. Ali reci da su vas sudije krale ovu utakmicu je presmiješno. Vazda li vas kradu to je cudo jedno. Svako iskljucenje - krada, svaki peterac protiv vas - krada, svaki kontra faul - krada. A ono što se svira u vašu korist to je sudija u pravu. To je ta logika.
Što biste rekli da za ono sinoc protiv Španije u rukometu, ako je ovo danas bila krada? Zasluženo ste dobili, jer su se ajkule usrale, i svaka vam cast na borbi i neodustajanju i kad je najteže, ali batalite više sa tim teorijama zavjere. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1917 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 12/08/2012 : 17:19:55
|
Nije bitna ova utakmica, za koju niko ne moze da kaze da vam nije pomagano, vec sve utakmice u globalu. Nigde sudija ne moze toliko da utice na igru kao u vaterpolu. |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Posted - 12/08/2012 : 17:28:19
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Nije bitna ova utakmica, za koju niko ne moze da kaze da vam nije pomagano, vec sve utakmice u globalu. Nigde sudija ne moze toliko da utice na igru kao u vaterpolu.
Znaš kako, vaterpolo je specifican i zbog toga što sve može da se nazove pogrešnom odlukom sudija. Ali apsolutno sve. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22311 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 12/08/2012 : 17:29:42
|
quote: Originally posted by Beren
Znaš kako, vaterpolo je specifican i zbog toga što sve može da se nazove pogrešnom odlukom sudija. Ali apsolutno sve.
To je tacno. Ipak, Srbijanci su pobjedili, dobar je sudija. |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Posted - 12/08/2012 : 17:34:41
|
quote: Originally posted by King Warrior
Znaš kako, vaterpolo je specifican i zbog toga što sve može da se nazove pogrešnom odlukom sudija. Ali apsolutno sve.
To je tacno. Ipak, Srbijanci su pobjedili, dobar je sudija.
Kurac dobar, odlican Ma ove tobožnje ajkule nijesu ni zaslužile da uzmu medalju kad nakon 11:8, 4 minuta prije kraja, uspiju da izgube u regularnom toku. |
|
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4802 Posts
Member since 26/12/2009 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22311 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 12/08/2012 : 17:56:25
|
quote: Originally posted by Beren Ali reci da su vas sudije krale ovu utakmicu je presmiješno.
ma jok, sudije su sudile fer i pošteno
razumam da se navlaci, ali ovo je sramota. |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1917 Posts
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Posted - 12/08/2012 : 18:08:23
|
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by Beren Ali reci da su vas sudije krale ovu utakmicu je presmiješno.
razumam da se navlaci, ali ovo je sramota.
Pricati o sudenju u vaterpolu je nezahvalno jer se može uvijek interpretirati na dva nacina. Zato možete uvijek i da pricate da je bila krada. Takode, ova "krada" je dobar izgovor da se kaže da je herojski osvojena bronza, a ne izgubljeno zlato koje je bilo cilj, ako ne i imperativ. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 12/08/2012 : 18:12:30
|
Pricati o sudenju u vaterpolu je nezahvalno jer se može uvijek interpretirati na dva nacina. Zato možete uvijek i da pricate da je bila krada. Takode, ova "krada" je dobar izgovor da se kaže da je herojski osvojena bronza, a ne izgubljeno zlato koje je bilo cilj, ako ne i imperativ.
Ja licno nisam zadovoljan trecim mestom, jer realno, mesto nam je bilo u finalu, gde bi, siguran sam, razvalili Hrvate, a Crna Gora bi u tom slucaju dobila Italiju i sve tri reprezentacije iz bvše SFRJ bi bile na tronu, no, sudije su htele drugacije. Bronza je uteha, ali eto kad je u ovakvoj dramaticnoj utakmici osvojena, moramo biti, donekle, zadovoljni. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40219 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 12/08/2012 : 18:13:37
|
Iskreno, u vaterpolu smo kao Brazil u fudbalu, uvek je to neuspeh ako nije zlato... Ja nisam zadovoljan bronzom.. Ovakvom pobedom jesam naravno, ali bronza je sprdnja za najbolju ekipu u vaterpolu...
Beren, drugar, interpretiraj kako hoces, ali ovo je bilo skandalozno sudjenje.. Kada si video da nema vise ni trenera ni pomocnika ni igraca za zameniti?
Nije ni bitno, necu da se raspravljam o tome, meni je ovo neuspeh... Ali poenta topica i vaterpola je da se sudijama previse dozvoljava. Uveo bih 10 celindza i ovde, pa da se vidi i ispod vode sta je faul a sta ne... Ovako je cirkus... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1230 Posts
Member since 09/03/2012 |
Posted - 12/08/2012 : 18:14:13
|
Pricati o sudenju u vaterpolu je nezahvalno jer se može uvijek interpretirati na dva nacina. Zato možete uvijek i da pricate da je bila krada. Takode, ova "krada" je dobar izgovor da se kaže da je herojski osvojena bronza, a ne izgubljeno zlato koje je bilo cilj, ako ne i imperativ.
Kontam da si ljut što ste izgubili, uprkos potplaceni sudijima, al ipak... 9 kontrafaula i jedno dvadesetak iskljucenja, iskljucenje glavnog i pomocnog trenera, jedan igrac na klupi za rezerve... Sudije su bile sasvim fer i korektne, nema šta... |
Fudbal i semenke |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 12/08/2012 : 18:14:24
|
ja ne znam koju si ti utakmicu gledao, ali ako želiš da veruješ u bajke, slobodno. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 12/08/2012 : 18:15:49
|
quote: Originally posted by srdjandj
siguran sam, razvalili Hrvate
Cuj,ti si siguran u najmanju ruku kao da su s druge strane amateri. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 12/08/2012 : 18:17:55
|
quote: Originally posted by dosada
i kad pricate o sudenju u nekom sportu bilo bi dobro da ste igrali taj sport, pa da ga bar malo shvacate. Ali, naravno vi pojma nemate ali glavno da serete.... Ali nije to stvar sudenja, vec su u pitanju kompleksi i paranoja...svi su protiv nas! Jadno da jadnije ne može bit...
Ono bi i slep video danas kako nas perfidno kradu, meni nikako nije jasno kako smo pobedili, verovatno je proradio srpski inat, ili? |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 12/08/2012 : 18:19:30
|
quote: Originally posted by Leonid
quote: Originally posted by srdjandj
siguran sam, razvalili Hrvate
Cuj,ti si siguran u najmanju ruku kao da su s druge strane amateri.
Ubedljivo smo najkvalitetniji, ali šta to vredi kad nam nije dozvoljeno da se okušamo u finalu. |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Posted - 12/08/2012 : 18:20:48
|
quote: Originally posted by sawitch
Iskreno, u vaterpolu smo kao Brazil u fudbalu, uvek je to neuspeh ako nije zlato... Ja nisam zadovoljan bronzom.. Ovakvom pobedom jesam naravno, ali bronza je sprdnja za najbolju ekipu u vaterpolu...
Beren, drugar, interpretiraj kako hoces, ali ovo je bilo skandalozno sudjenje.. Kada si video da nema vise ni trenera ni pomocnika ni igraca za zameniti?
Nije ni bitno, necu da se raspravljam o tome, meni je ovo neuspeh... Ali poenta topica i vaterpola je da se sudijama previse dozvoljava. Uveo bih 10 celindza i ovde, pa da se vidi i ispod vode sta je faul a sta ne... Ovako je cirkus...
OK, ljudi su iskljuceni, ali jesi li 100% siguran da nisu to zaslužili. Meni smeta to što kad god neko ima dosta iskljucenja i sl. to je odmah krada. Ni sudije pored bazena ne vide vecimu onoga što se dešava pod vodom, a ne mi pored ekrana. |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 12/08/2012 : 18:25:32
|
stvarno kme kme u vrazju mater. ogavni su.
ali pustimo jadnike. bravo decki, svaka cast! |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1917 Posts
Posted - 12/08/2012 : 18:41:59
|
Aman nije poenta u danasnjoj utakmici vec sveukupno u sudjenju u vaterpolu, sudija radi sta god pozeli. A danas su toliko navlacili da je bilo komicno, u jednom trenutku imamo kontranapad i nakon faula za nas koji nismo stigli ni da izvedemo sudija svira neznamnijasta i lopta je za CG. Uzgred, cestitam Hrvatima na zlatu , a steta sto nije bilo vecitog derbija u finalu. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30902 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 12/08/2012 : 18:55:09
|
Svaka cast za Hrvatsku, zlato bez mrlje! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Topic |
|