Author |
Topic |
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 12/08/2012 : 18:56:19
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Aman nije poenta u danasnjoj utakmici vec sveukupno u sudjenju u vaterpolu, sudija radi sta god pozeli. A danas su toliko navlacili da je bilo komicno, u jednom trenutku imamo kontranapad i nakon faula za nas koji nismo stigli ni da izvedemo sudija svira neznamnijasta i lopta je za CG. Uzgred, cestitam Hrvatima na zlatu , a steta sto nije bilo vecitog derbija u finalu.
Ma jebeš današnju utakmicu, meni je svejedno bilo trece ili cetvrto mesto, poenta je u tome što je nama mesto u finalu, ustvari na postolju, jer smo najkvalitetniji, ali ne osvaja zlatnu medalju uvek najbolji. I da, više se ni u mojoj kuci nece gledati vaterpolo, dokle god se nešto ne uradi povodom sudenja. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 12/08/2012 : 18:57:45
|
quote: Originally posted by srdjandj
Aman nije poenta u danasnjoj utakmici vec sveukupno u sudjenju u vaterpolu, sudija radi sta god pozeli. A danas su toliko navlacili da je bilo komicno, u jednom trenutku imamo kontranapad i nakon faula za nas koji nismo stigli ni da izvedemo sudija svira neznamnijasta i lopta je za CG. Uzgred, cestitam Hrvatima na zlatu , a steta sto nije bilo vecitog derbija u finalu.
Ma jebeš današnju utakmicu, meni je svejedno bilo trece ili cetvrto mesto, poenta je u tome što je nama mesto u finalu, ustvari na postolju, jer smo najkvalitetniji, ali ne osvaja zlatnu medalju uvek najbolji. I da, više se ni u mojoj kuci nece gledati vaterpolo, dokle god se nešto ne uradi povodom sudenja.
citajte: dokle god Hrvatska dominira.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 12/08/2012 : 18:58:55
|
quote: Originally posted by brni
citajte: dokle god Hrvatska dominira..
Kažem ti da bi vas u finalu glat dobili... |
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1230 Posts
Member since 09/03/2012 |
Posted - 12/08/2012 : 18:58:59
|
Ma jebeš današnju utakmicu, meni je svejedno bilo trece ili cetvrto mesto, poenta je u tome što je nama mesto u finalu, ustvari na postolju, jer smo najkvalitetniji, ali ne osvaja zlatnu medalju uvek najbolji. I da, više se ni u mojoj kuci nece gledati vaterpolo, dokle god se nešto ne uradi povodom sudenja.
Dok se ne uradi nešto povodom sudenja! |
Fudbal i semenke |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 12/08/2012 : 18:59:38
|
Kažem ti da bi vas u finalu glat dobili...
a sta bi bilo kad bi se probudia.. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 12/08/2012 : 19:00:41
|
a sta bi bilo kad bi se probudia..
Verovatno himna "lijepa naša..." |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 12/08/2012 : 19:02:47
|
a sta bi bilo kad bi se probudia..
Verovatno himna "lijepa naša..."
|
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 12/08/2012 : 20:28:52
|
quote: Originally posted by elfak nish
Beren@@
Mi definitivno nismo gledali istu utakmicu,ili su kod vas u CG pustali cenzurisanu verziju
Directors cut ocigledno |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
Argus
Junior Member
Croatia
453 Posts
Member since 04/10/2010 |
Posted - 12/08/2012 : 20:31:14
|
Srbi,Crnogorci i Hrvati igraju daleko najbolji vaterpolo.Razlike su u nijansama,svatko moze svakoga dobiti.Na olimpijskom turniru igrali smo sve utakmice na visokom nivou osim mozda prve dvije zato smo i zasluzili zlato.Da nismo mi uzeli volio bih da je netko od ovih reprezentacija.Nama se slicno dogodilo u rukometu,podbacili u najvaznijoj utakmici gdje su Francuzi bili bolji i zasluzeno pobjedili.Nadam se da i ljudi iz Srbije ako nema njihove reprezentacije navijaju za bilo koju od bivse Yu ako su jos u igri. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 12/08/2012 : 20:45:53
|
cekaj brojite i ove svjetske lige i slicna sranja..meni su to bzvz turniri..ono sta se broji su europska i svjetska prvenstva..i naravno ono najvaznije - OLIMPIJSKE IGRE..
Sve se to zbraja, sve medalje, jer tu se uvek takmice iste ekipe i sva prvenstva se svode na borbu evropskih ekipa, dakle svako od ovih takmicenja bi mogli nazvati evropsko, cak, neki put i balkansko prvenstvo! |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 12/08/2012 : 20:48:34
|
quote: Originally posted by brni ono sta se broji su europska i svjetska prvenstva..i naravno ono najvaznije - OLIMPIJSKE IGRE..
ma ni europska ni svjetska nemaju tu težinu olimpijada je vrh svih sportova (osim nogometa, i ajde tenis). pogotovo ovih tipa vaterpolo, jer se tu afirmira pred citavim svijetom. europska i svjetska ne gleda nitko, samo rodbina igraca i delegati. zato zlatna medalja na olimpijadi vrijedi više. olimpijada je globalni fenomen, a europska i svjetska su, u vecini slucajeva, luk i voda. |
|
|
sai
Junior Member
Serbia
439 Posts
Member since 24/10/2008 |
Posted - 12/08/2012 : 20:48:58
|
Apsolutno zaslužena zlatna medalja za Hrvatsku,kojoj je jedina prepreka do zlata bila da se ne sastane sa reprezentacijom Srbije. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 12/08/2012 : 20:50:08
|
quote: Originally posted by stinky
quote: Originally posted by brni ono sta se broji su europska i svjetska prvenstva..i naravno ono najvaznije - OLIMPIJSKE IGRE..
ma ni europska ni svjetska nemaju tu težinu olimpijada je vrh svih sportova (osim nogometa, i ajde tenis). pogotovo ovih tipa vaterpolo, jer se tu afirmira pred citavim svijetom. europska i svjetska ne gleda nitko, samo rodbina igraca i delegati. zato zlatna medalja na olimpijadi vrijedi više. olimpijada je globalni fenomen, a europska i svjetska su, u vecini slucajeva, luk i voda.
ja te svjetske lige nikad nisam gleda..i nikad ih nije bilo na tv-u..meni su to marginalni turniri..nesto ka superkup u nogometu..i gore..da Olimpijada to je vrh vrhova za svakog vaterpolistu.. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 12/08/2012 : 20:51:47
|
quote: Originally posted by stinky
ma ni europska ni svjetska nemaju tu težinu
Turnir na OI je isto što i EP, a poznato je da je lakše osvojiti turnir na OI ili SP, nego postati evropski prvak.Ali ti ocito ne pratiš dovoljno dobro ovaj sport! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 12/08/2012 : 20:53:42
|
ja te svjetske lige nikad nisam gleda..
Uvek je Hrvatsla ucestvovala, kao i Srbija na tim turnirima svetske lige, samo što smo mi više puta to osvajali, pa pamtimo. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 12/08/2012 : 20:55:53
|
ja te svjetske lige nikad nisam gleda..
Uvek je Hrvatsla ucestvovala, kao i Srbija na tim turnirima svetske lige, samo što smo mi više puta to osvajali, pa pamtimo.
a slusaj..neke veseli osvajanje nekakvih seoskih turnira a neke osvajanje Olimpijade..svakome njegovo veselje.. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 12/08/2012 : 20:57:05
|
a slusaj..neke veseli osvajanje nekakvih seoskih turnira a neke osvajanje Olimpijade..svakome njegovo veselje..
Tako je, samo što smo mi osvojili sve moguce što se može osvojiti.
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 12/08/2012 : 20:57:48
|
a slusaj..neke veseli osvajanje nekakvih seoskih turnira a neke osvajanje Olimpijade..svakome njegovo veselje..
Tako je, samo što smo mi osvojili sve moguce što se može osvojiti.
niste..fali vam Olimpijada..danas ste mogli gledat vanzemaljce kako se to radi.. |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 12/08/2012 : 21:01:21
|
Turnir na OI je isto što i EP, a poznato je da je lakše osvojiti turnir na OI ili SP, nego postati evropski prvak.Ali ti ocito ne pratiš dovoljno dobro ovaj sport!
ma ne kužiš. ne govorim ja o tome, to je irelevantno. teško je i nekom selu osvojiti seosku ligu i možda je netko napravio pravi podvig. ali koga to briga. ne možeš usporediti europsko prvenstvo u vaterpolu sa olimpijadom koja je svjetski dogadaj br. 1. pa upravo zbog te cinjenice svaki sportaš sanja da se tu potvrdi, a ako pratiš sport onda ti je poznato da se gotovo svi sportovi podreduju cetverogodišnjem ciklusu priprema, tzv. olimpijskom ciklusu. natjecateljske forme i rezultati se tempiraju za olimpijadu - to svaki sportaš i svaka država koja drži do sebe, zna. |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2438 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
miros
Average Member
Serbia
646 Posts
Member since 07/04/2008 |
Posted - 12/08/2012 : 21:06:19
|
??????,????? ???? ?? ?????, ??? ????????? ??????? ??? ????? ?????? ?????? ??? ? ??????.????? ???? ?? ?? ????? ??????, ?? ???????? ??? ???????? ????? ?????? ?? ?????, ? ??? ?????? ?? ?? ??????????.?? ? ????????? ?? ??????? ???? ?????: -?????????? ?????? 2000. (??????),????? 2004. (??????),?????? 2008.(??????),?????? 2012. (??????) -??????? ????????? 1998.??????,2001.??????,2003.??????,2005.?????,2009.?????,2011.?????? -???????? ????????? 1997.??????,2001,?????,2003.?????,2006.?????,2008.??????,2010.??????,2012.?????. ??? ?????? ?? ???? ??? ?????? ??? ????????? ???? ?????? ? ??????? ????!?? ?? ??? ?????????? ?????? ?? ???????? ??????? ?????? ???? ??? ???????? ????? ????? ????????.??? ?? ????? ???? ?????!!! |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8581 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 12/08/2012 : 21:08:27
|
quote: Originally posted by miros
??????,????? ???? ?? ?????, ??? ????????? ??????? ??? ????? ?????? ?????? ??? ? ??????.
Šta? Inace bi vas napucali umjesto Talijana, pa bi opet plakali. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Topic |
|