forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 VATERPOLO, SPORT GDE JE SUDIJA BOG!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/08/2012 : 18:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Aman nije poenta u danasnjoj utakmici vec sveukupno u sudjenju u vaterpolu, sudija radi sta god pozeli.
A danas su toliko navlacili da je bilo komicno, u jednom trenutku imamo kontranapad i nakon faula za nas koji nismo stigli ni da izvedemo sudija svira neznamnijasta i lopta je za CG. Uzgred, cestitam Hrvatima na zlatu , a steta sto nije bilo vecitog derbija u finalu.

Ma jebeš današnju utakmicu, meni je svejedno bilo trece ili cetvrto mesto, poenta je u tome što je nama mesto u finalu, ustvari na postolju, jer smo najkvalitetniji, ali ne osvaja zlatnu medalju uvek najbolji.
I da, više se ni u mojoj kuci nece gledati vaterpolo, dokle god se nešto ne uradi povodom sudenja.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/08/2012 : 18:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Aman nije poenta u danasnjoj utakmici vec sveukupno u sudjenju u vaterpolu, sudija radi sta god pozeli.
A danas su toliko navlacili da je bilo komicno, u jednom trenutku imamo kontranapad i nakon faula za nas koji nismo stigli ni da izvedemo sudija svira neznamnijasta i lopta je za CG. Uzgred, cestitam Hrvatima na zlatu , a steta sto nije bilo vecitog derbija u finalu.

Ma jebeš današnju utakmicu, meni je svejedno bilo trece ili cetvrto mesto, poenta je u tome što je nama mesto u finalu, ustvari na postolju, jer smo najkvalitetniji, ali ne osvaja zlatnu medalju uvek najbolji.
I da, više se ni u mojoj kuci nece gledati vaterpolo, dokle god se nešto ne uradi povodom sudenja.

citajte: dokle god Hrvatska dominira..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/08/2012 : 18:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by brni

Kažem ti da bi vas u finalu glat dobili...

Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1230 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 12/08/2012 : 18:58:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message
quote:

quote:

quote:

Dok se ne uradi nešto povodom sudenja!

Fudbal i semenke
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/08/2012 : 18:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

a sta bi bilo kad bi se probudia..

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/08/2012 : 19:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

quote:

Verovatno himna "lijepa naša..."

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/08/2012 : 19:02:47  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Verovatno himna "lijepa naša..."

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 12/08/2012 : 20:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Brni ne bih rekao,ovo su samo nekoliko zadnjih takmicenja
http://en.wikipedia.org/wiki/2011_FINA_Men%27s_Water_Polo_World_League
http://en.wikipedia.org/wiki/FINA_Water_Polo_World_Cup
http://en.wikipedia.org/wiki/Water_polo_at_the_2011_World_Aquatics_Championships_%E2%80%93_Men's_tournament

Ovde ste ispali jer smo pustili CG nakon sto su Hrvatski olimpijski sampioni resili da pobede pesnicenjem
http://en.wikipedia.org/wiki/2012_Men%27s_European_Water_Polo_Championship

I koliko se secam ,dobili smo vas zadnja 3-4 puta.

Naravno ,vasa olimpijska je bez mane,nadao sam se finalu

Beren@@

Mi definitivno nismo gledali istu utakmicu,ili su kod vas u CG pustali cenzurisanu verziju

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 12/08/2012 : 20:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish

Beren@@

Mi definitivno nismo gledali istu utakmicu,ili su kod vas u CG pustali cenzurisanu verziju

Directors cut ocigledno

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Argus
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 04/10/2010

Posted - 12/08/2012 : 20:31:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Argus a Private Message
Srbi,Crnogorci i Hrvati igraju daleko najbolji vaterpolo.Razlike su u nijansama,svatko moze svakoga dobiti.Na olimpijskom turniru igrali smo sve utakmice na visokom nivou osim mozda prve dvije zato smo i zasluzili zlato.Da nismo mi uzeli volio bih da je netko od ovih reprezentacija.Nama se slicno dogodilo u rukometu,podbacili u najvaznijoj utakmici gdje su Francuzi bili bolji i zasluzeno pobjedili.Nadam se da i ljudi iz Srbije ako nema njihove reprezentacije navijaju za bilo koju od bivse Yu ako su jos u igri.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/08/2012 : 20:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

http://en.wikipedia.org/wiki/Water_polo_at_the_2011_World_Aquatics_Championships_%E2%80%93_Men's_tournament

Ovde ste ispali jer smo pustili CG nakon sto su Hrvatski olimpijski sampioni resili da pobede pesnicenjem

Beren@@

Nema tu šta da se prica ko je najbolji na Svetu u vaterpolu.Mi smo na poslednjih 17 takmicenja osvojili 15 medalja, to nije nikom pošlo za rukom.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/08/2012 : 20:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

Beren@@

Nema tu šta da se prica ko je najbolji na Svetu u vaterpolu.Mi smo na poslednjih 17 takmicenja osvojili 15 medalja, to nije nikom pošlo za rukom.

cekaj brojite i ove svjetske lige i slicna sranja..meni su to bzvz turniri..ono sta se broji su europska i svjetska prvenstva..i naravno ono najvaznije - OLIMPIJSKE IGRE..

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/08/2012 : 20:45:53  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

cekaj brojite i ove svjetske lige i slicna sranja..meni su to bzvz turniri..ono sta se broji su europska i svjetska prvenstva..i naravno ono najvaznije - OLIMPIJSKE IGRE..

Sve se to zbraja, sve medalje, jer tu se uvek takmice iste ekipe i sva prvenstva se svode na borbu evropskih ekipa, dakle svako od ovih takmicenja bi mogli nazvati evropsko, cak, neki put i balkansko prvenstvo!

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 12/08/2012 : 20:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
ono sta se broji su europska i svjetska prvenstva..i naravno ono najvaznije - OLIMPIJSKE IGRE..

ma ni europska ni svjetska nemaju tu težinu
olimpijada je vrh svih sportova (osim nogometa, i ajde tenis). pogotovo ovih tipa vaterpolo, jer se tu afirmira pred citavim svijetom. europska i svjetska ne gleda nitko, samo rodbina igraca i delegati.
zato zlatna medalja na olimpijadi vrijedi više.
olimpijada je globalni fenomen, a europska i svjetska su, u vecini slucajeva, luk i voda.
Go to Top of Page

sai
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 24/10/2008

Posted - 12/08/2012 : 20:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit sai's Homepage  Send sai a Private Message
Apsolutno zaslužena zlatna medalja za Hrvatsku,kojoj je jedina prepreka do zlata bila da se ne sastane sa reprezentacijom Srbije.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/08/2012 : 20:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

quote:
ono sta se broji su europska i svjetska prvenstva..i naravno ono najvaznije - OLIMPIJSKE IGRE..

olimpijada je vrh svih sportova (osim nogometa, i ajde tenis). pogotovo ovih tipa vaterpolo, jer se tu afirmira pred citavim svijetom. europska i svjetska ne gleda nitko, samo rodbina igraca i delegati.
zato zlatna medalja na olimpijadi vrijedi više.
olimpijada je globalni fenomen, a europska i svjetska su, u vecini slucajeva, luk i voda.

ja te svjetske lige nikad nisam gleda..i nikad ih nije bilo na tv-u..meni su to marginalni turniri..nesto ka superkup u nogometu..i gore..da Olimpijada to je vrh vrhova za svakog vaterpolistu..

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/08/2012 : 20:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

Turnir na OI je isto što i EP, a poznato je da je lakše osvojiti turnir na OI ili SP, nego postati evropski prvak.Ali ti ocito ne pratiš dovoljno dobro ovaj sport!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/08/2012 : 20:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

ja te svjetske lige nikad nisam gleda..

Uvek je Hrvatsla ucestvovala, kao i Srbija na tim turnirima svetske lige, samo što smo mi više puta to osvajali, pa pamtimo.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/08/2012 : 20:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

ja te svjetske lige nikad nisam gleda..

Uvek je Hrvatsla ucestvovala, kao i Srbija na tim turnirima svetske lige, samo što smo mi više puta to osvajali, pa pamtimo.

a slusaj..neke veseli osvajanje nekakvih seoskih turnira a neke osvajanje Olimpijade..svakome njegovo veselje..

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/08/2012 : 20:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

a slusaj..neke veseli osvajanje nekakvih seoskih turnira a neke osvajanje Olimpijade..svakome njegovo veselje..

Tako je, samo što smo mi osvojili sve moguce što se može osvojiti.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/08/2012 : 20:57:48  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

Tako je, samo što smo mi osvojili sve moguce što se može osvojiti.

niste..fali vam Olimpijada..danas ste mogli gledat vanzemaljce kako se to radi..

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 12/08/2012 : 21:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:

Turnir na OI je isto što i EP, a poznato je da je lakše osvojiti turnir na OI ili SP, nego postati evropski prvak.Ali ti ocito ne pratiš dovoljno dobro ovaj sport!

ma ne kužiš. ne govorim ja o tome, to je irelevantno. teško je i nekom selu osvojiti seosku ligu i možda je netko napravio pravi podvig. ali koga to briga.
ne možeš usporediti europsko prvenstvo u vaterpolu sa olimpijadom koja je svjetski dogadaj br. 1. pa upravo zbog te cinjenice svaki sportaš sanja da se tu potvrdi, a ako pratiš sport onda ti je poznato da se gotovo svi sportovi podreduju cetverogodišnjem ciklusu priprema, tzv. olimpijskom ciklusu. natjecateljske forme i rezultati se tempiraju za olimpijadu - to svaki sportaš i svaka država koja drži do sebe, zna.
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2438 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 12/08/2012 : 21:02:47  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message
Ala svirate kurcu.

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

miros
Average Member

Serbia
646 Posts

Member since 07/04/2008

Posted - 12/08/2012 : 21:06:19  Show Profile Show Extended Profile  Send miros a Private Message
??????,????? ???? ?? ?????, ??? ????????? ??????? ??? ????? ?????? ?????? ??? ? ??????.????? ???? ?? ?? ????? ??????, ?? ???????? ??? ???????? ????? ?????? ?? ?????, ? ??? ?????? ?? ?? ??????????.?? ? ????????? ?? ??????? ???? ?????:
-?????????? ?????? 2000. (??????),????? 2004. (??????),?????? 2008.(??????),?????? 2012. (??????)
-??????? ????????? 1998.??????,2001.??????,2003.??????,2005.?????,2009.?????,2011.??????
-???????? ????????? 1997.??????,2001,?????,2003.?????,2006.?????,2008.??????,2010.??????,2012.?????.
??? ?????? ?? ???? ??? ?????? ??? ????????? ???? ?????? ? ??????? ????!?? ?? ??? ?????????? ?????? ?? ???????? ??????? ?????? ???? ??? ???????? ????? ????? ????????.??? ?? ????? ???? ?????!!!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8581 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 12/08/2012 : 21:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by miros

??????,????? ???? ?? ?????, ??? ????????? ??????? ??? ????? ?????? ?????? ??? ? ??????.

Šta? Inace bi vas napucali umjesto Talijana, pa bi opet plakali.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000