Author |
Topic |
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 17/08/2012 : 20:51:14
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by KRAS
Eto, to vam je zapad... sve nam otese, omladinu, radnu snagu, devojke kurvama napravise...
Niko na zapadu od tih djevojaka kurve nije napravio, kurve su postale tamo gdje su rodjene. Stvar je u tome da im se vise isplati raditi na zapadu, nego u Ceskoj, Slovackoj ili u drzavama ex-Yu.
Ja sam ti zivio u Curigu - Boze sacuvaj - Sodoma |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 17/08/2012 : 21:05:51
|
Eto, to vam je zapad... sve nam otese, omladinu, radnu snagu, devojke kurvama napravise...
Niko na zapadu od tih djevojaka kurve nije napravio, kurve su postale tamo gdje su rodjene. Stvar je u tome da im se vise isplati raditi na zapadu, nego u Ceskoj, Slovackoj ili u drzavama ex-Yu.
Ja sam ti zivio u Curigu - Boze sacuvaj - Sodoma
Pa ima onaj dio oko Langstrasse koji je u pravom smislu rijeci pakao. Kurve, nocni barovi, mafija i droga na svakom koraku. Sporedne ulice preko vikenda ogradimo i to onda bude svijet za sebe. Ujutro oko pet sati to podrucje izgleda kao da je pala atomska bomba. Cesta se od stakla i smeca ne vidi. Pucnjava i tuce su tu tim danima normalna pojava. Skoro nista od svega toga se ne prenosi u javnost. Tu ti ja cesto uvodim red i mir. Tu normalni ljudi ne zalaze, to su sve stranci i to oni najgore vrste. Mozda da su 1% Sviceri, ali samo oni teski narkomani. Vecinom crnci azilanti, koji bi te za jedan franak pojeli, zatim sitna mafija iz JA, naravno mafijasi sa prostora ex-Yu koji su uvijek tu da se dokazu. Rusi su opet po tom pitanju najbolji, vecina ovih retardiranih ulicara radi za njih. Oni se ne bakcu po ulicama, ali ako se kacis sa njima nema ti spasa. |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 17/08/2012 : 21:52:28
|
@Kras
....Ada prvvo idem u Suboticu tamo ima neki park- stali vec... znali neko ???.....
Ima ZOO park na Palicu. Ali, ima i nesto sto ce ti priciniti vise zadovoljstva - restoran ABRAHAM. Pitaj bilo koga u Subotici, znace da te uputi. A kada stignes tamo, trazi PERKELT gulas. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 17/08/2012 : 22:08:33
|
KRAS, veliki antiglobalista koji zaradjuje pare na zapadu a onda ga shodno tome pljuje i trosi svoje novce medj sirotinjom da im digne standard :D Vrhunski :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 17/08/2012 : 22:16:25
|
Zivim i radim u kantonu Zug. Zug ima najmanji porez u Svici te jedan od najmanjih poreza u europi, te je sjediste mnogih znacajnih multinacionalnih kompanija. Organizacija u ovome kantonu je blizu perfekcije , a isto se odnosi na infrastrukturu,skolstvo i socijalnu kompetenciju prema gradanima istog kantona. Ovdje ne fali nista . Radi se puno, stanovi su astronomski skupi i postoji sindrom male sredine, no to je sve beznacajno na kvalitetu zivota koja vam se pruza ako ste integrirani clan zajednice. Djeca su mi ovdje rodena i ni minute nisam imao straha kada negdje sama odu ili nekad negdje duze ostanu. Da ne duzim..nije sve negativno glede zivota u inozemstvu, postoji tu i mnostvo pozitivnih stvari. Ja sam slavonac i volim Hrvatsku i svaki njeni dio, ali kada se iz nje sa odmora vracam..ja idem kuci. Mozda jednog dana kada budem puno stariji i kad me gravitacija pocme uzimati pod svoje budem slinio o rodnoj grudi i balavio o grobovima predaka, no sada sam definitivno uvjeren da sam za sebe i svoju obitelj ucinio jedinu ispravnu stvar. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 17/08/2012 : 22:24:53
|
Koliki je porez ? |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 17/08/2012 : 22:29:05
|
quote: Originally posted by Mairosu
KRAS, veliki antiglobalista koji zaradjuje pare na zapadu a onda ga shodno tome pljuje i trosi svoje novce medj sirotinjom da im digne standard :D Vrhunski :D
Ja zaradjujem pare sa gospodom-drugovima komunistima iz kine i vjerovo ti ili ne samo jos oni lovu imaju... zapad mi se gadi i nedaj boze da moram od zapad zivit...
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 17/08/2012 : 22:44:41
|
quote: Originally posted by cat claw
@Kras
....Ada prvvo idem u Suboticu tamo ima neki park- stali vec... znali neko ???.....
Ima ZOO park na Palicu. Ali, ima i nesto sto ce ti priciniti vise zadovoljstva - restoran ABRAHAM. Pitaj bilo koga u Subotici, znace da te uputi. A kada stignes tamo, trazi PERKELT gulas.
imal neki nacionalni park ? neko madjarsko ime nemogu da se sjetim sada...
e fala za ovu informaciju- obozavam gulas pogotovo ako je ljut... |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 17/08/2012 : 22:50:37
|
Pa ima onaj dio oko Langstrasse koji je u pravom smislu rijeci pakao. Kurve, nocni barovi, mafija i droga na svakom koraku. Sporedne ulice preko vikenda ogradimo i to onda bude svijet za sebe. Ujutro oko pet sati to podrucje izgleda kao da je pala atomska bomba. Cesta se od stakla i smeca ne vidi. Pucnjava i tuce su tu tim danima normalna pojava. Skoro nista od svega toga se ne prenosi u javnost. Tu ti ja cesto uvodim red i mir. Tu normalni ljudi ne zalaze, to su sve stranci i to oni najgore vrste. Mozda da su 1% Sviceri, ali samo oni teski narkomani. Vecinom crnci azilanti, koji bi te za jedan franak pojeli, zatim sitna mafija iz JA, naravno mafijasi sa prostora ex-Yu koji su uvijek tu da se dokazu. Rusi su opet po tom pitanju najbolji, vecina ovih retardiranih ulicara radi za njih. Oni se ne bakcu po ulicama, ali ako se kacis sa njima nema ti spasa.
Boze sacuvaj, ako je tako u jednoj Svici kako je tek po ostalim zapadnim divljinama... Sad da nekom kazem da sam vidio na vlastite oci ROBOVE u Italiji i Engleskoj - nebi mi niko vjerovo... da da drugovi- pravi pravcati robovi sa sve kandzijom na ledjima |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 17/08/2012 : 23:17:47
|
Jel ima negde da se malo radi a da se normalno zivi Zajebite vi to radim po ceo dan i kao zivim lepo,a nemam vremena da se poigram ni sa svojim detetom.Ne mislim ja da ne radim nista i imam kesa,nego radim normalno po 8 sati,vikend slobodan,godisnji odmor,praznici i tako to?To mene zanima.Kako je sto se toga tice u zapadnim zemljama? |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 17/08/2012 : 23:47:35
|
quote: Originally posted by okiboki
Jel ima negde da se malo radi a da se normalno zivi Zajebite vi to radim po ceo dan i kao zivim lepo,a nemam vremena da se poigram ni sa svojim detetom.Ne mislim ja da ne radim nista i imam kesa,nego radim normalno po 8 sati,vikend slobodan,godisnji odmor,praznici i tako to?To mene zanima.Kako je sto se toga tice u zapadnim zemljama?
Eh, bila jednom jedna zemlja, zvala se Juga... bas si je krasno opiso
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 17/08/2012 : 23:51:48
|
Svajcarska, ja sam siguran da menhanter, king i murdoh nemaju placu ispod pet iljada eura, ko to nebi volio... na stranu sad sto je ta drzava samo od Gadafija pokrala puste milijarde a nezaboravimo da su Jugi isto tako maznili grdnu lovu i to jos dok se nije ni oladila bila jadna, di su tek zidovski zlatni zubi... ma jebesh zemlju koju hitler nije zgazio... |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13457 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 18/08/2012 : 00:30:48
|
Al je namazan ovaj Kraš, uzima pare od zapada, a pljuje ga. Da radiš za 200 evra u Srbiji, prodao bi dupe tom zapadu dok trepneš. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 18/08/2012 : 00:33:10
|
quote: Originally posted by Imrahil
Al je namazan ovaj Kraš, uzima pare od zapada, a pljuje ga. Da radiš za 200 evra u Srbiji, prodao bi dupe tom zapadu dok trepneš.
+1 Isto vridi i kod nas. |
Trljam ruke. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 18/08/2012 : 04:34:37
|
Slepas se po eu sa eu pasosem mrskim, zaradjujes eu pare i onda dodjes da velicas srbiju zbog karadjordjeve snicle i sponzorki iz straje baje...da, to je taj salonski socijalizam. |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 18/08/2012 : 09:13:07
|
quote: Originally posted by cat claw
@Kras
Ima ZOO park na Palicu. Ali, ima i nesto sto ce ti priciniti vise zadovoljstva - restoran ABRAHAM. Pitaj bilo koga u Subotici, znace da te uputi. A kada stignes tamo, trazi PERKELT gulas.
Hvala na informaciji, i mene to interesuje :) idem za par dana u Suboticu, a i posebno za par dana u Novi Sad, svaka informacija je dobrodošla :) Kad idem, daceš mi i ti broj, pa da kažemo koju na pivici u Novom Sadu :) pozdrav. Vec odbrojavam dane |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 18/08/2012 09:16:34 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47136 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 18/08/2012 : 10:53:46
|
quote: Originally posted by King Warrior Trenutno imas vise Slovakinja i Cehinja na zapadu nego u njihovim drzavama. Bukvalno su na svakom cosku po gradovima. Poprilicno su jeftine, 50 fr za kompletnu uslugu.
Eto, to vam je zapad... sve nam otese, omladinu, radnu snagu, devojke kurvama napravise... Kako su neki samo sebicni, Srbija ih skoluje a odma bi zdimili na zapad...
To ruglo od covjecanstva sto se zapadom zove, treba sravnit sa zemljom, staljinovim orguljama...
oh,kakve divne ideje. baš super šta se sve može pisat na forumu |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 18/08/2012 : 13:17:50
|
Lwoode, eto ti ideje za zaradu. Napravi vudu lutku sa tvojim omiljenim likom pa na aukcije. |
always progressive, never conventional! |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 18/08/2012 : 16:34:06
|
Al je namazan ovaj Kraš, uzima pare od zapada, a pljuje ga. Da radiš za 200 evra u Srbiji, prodao bi dupe tom zapadu dok trepneš.
Eh, radio sam ja i za dzabe - gonilo me od jutra do mraka, dok nisam shvatio da od kapitaliste nista dobra nemogu ocekivati... Jednom nisam dobio plate tri mjeseca, doslo mi da napunim kuburu i da ja njih isplatim, al reko ne vrijedi lezat zbog sotonista... Zato sam se okrenio dobrim starim crvenim vrijednostima i evo urodile su plodom...
Ja nikakve pare ne dobivam od zapada, kao sto sam rekao poslujem sa drugovima sa dalekog istoka...
Vidis, ljudi zavrsavaju fakultete a za burek nemaju a moglo je sve drugacije biti...
Kao Jugoslaveni komunisti imali smo i bili poznati u svijetu po obrazu, postenju, herojstvu, cojstvu, junastvu, solidarnosti, humanizmu, borbenosti...
I odbacili smo sve to , zarad zapadnih obecanja...
PA TRAZILI STE SAD GLEDAJTE...
Neznas jel gore reci da si iz Srbije, Hrvatske ili BiH a Slovenija jadna kolko god se trudila, prosecan evropljanin i dalje to smatra nekom ruskom prcijom...
Dakle ja sam se orientiso samo na komuniste i nemogu da se pzalim...
Prvi put mi se desilo da sam postenim radom u jednom danu zaradio 500 evrica to jes i svih iljadu maraka...
A vi se i dalje nadajte milostinji i crkavici sa zapada... |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 18/08/2012 : 16:40:42
|
Slepas se po eu sa eu pasosem mrskim, zaradjujes eu pare i onda dodjes da velicas srbiju zbog karadjordjeve snicle i sponzorki iz straje baje...da, to je taj salonski socijalizam.
Nikave ja eu pare ne zaradjujem... Za par dana sam u Novom Sadu i Beogradu, pa ako neverujes dodji da vidis delegaciju od koje KRAS mlati grdnu lovu...
A to moze svako kome nije mrsko velicat Mao Cetunga, Staljina i Tita...
Ja sam se jednostavno sjetio ono cega se nije niko dosad- dakle udarnik sam na tom terenu...
Kineski srednji razred jaci je od evropskog- kud i kamo jaci...
|
Edited by - KRAS on 18/08/2012 16:42:24 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 18/08/2012 : 16:45:10
|
quote: Originally posted by lwood
oh,kakve divne ideje. baš super šta se sve može pisat na forumu
ooo di si Elvudine, sta ima, ja mislio da te izbacilo... ajde bolan, malo cirkuzenja ne skodi... |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 18/08/2012 : 18:04:37
|
kras samo radi za pare, da mu na zapadu daje vise otisao bi sutra tamo i onda psovao kineze i ruse. Ni u kini ni rusiji nema pasulja i kolenica, al kad ima para sve valja. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47136 Posts
Posted - 18/08/2012 : 18:25:41
|
Slepas se po eu sa eu pasosem mrskim, zaradjujes eu pare i onda dodjes da velicas srbiju zbog karadjordjeve snicle i sponzorki iz straje baje...da, to je taj salonski socijalizam.
Nikave ja eu pare ne zaradjujem... Za par dana sam u Novom Sadu i Beogradu, pa ako neverujes dodji da vidis delegaciju od koje KRAS mlati grdnu lovu...
A to moze svako kome nije mrsko velicat Mao Cetunga, Staljina i Tita...
Ja sam se jednostavno sjetio ono cega se nije niko dosad- dakle udarnik sam na tom terenu...
Kineski srednji razred jaci je od evropskog- kud i kamo jaci...
zanimljivo,zaraduješ velicajuci najvece zlocince u povijesti.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47136 Posts
Posted - 18/08/2012 : 18:26:52
|
Eh, radio sam ja i za dzabe - gonilo me od jutra do mraka, dok nisam shvatio da od kapitaliste nista dobra nemogu ocekivati... Jednom nisam dobio plate tri mjeseca, doslo mi da napunim kuburu i da ja njih isplatim, al reko ne vrijedi lezat zbog sotonista... Zato sam se okrenio dobrim starim crvenim vrijednostima i evo urodile su plodom...
Ja nikakve pare ne dobivam od zapada, kao sto sam rekao poslujem sa drugovima sa dalekog istoka...
Vidis, ljudi zavrsavaju fakultete a za burek nemaju a moglo je sve drugacije biti...
Kao Jugoslaveni komunisti imali smo i bili poznati u svijetu po obrazu, postenju, herojstvu, cojstvu, junastvu, solidarnosti, humanizmu, borbenosti...
I odbacili smo sve to , zarad zapadnih obecanja...
PA TRAZILI STE SAD GLEDAJTE...
Neznas jel gore reci da si iz Srbije, Hrvatske ili BiH a Slovenija jadna kolko god se trudila, prosecan evropljanin i dalje to smatra nekom ruskom prcijom...
Dakle ja sam se orientiso samo na komuniste i nemogu da se pzalim...
Prvi put mi se desilo da sam postenim radom u jednom danu zaradio 500 evrica to jes i svih iljadu maraka...
A vi se i dalje nadajte milostinji i crkavici sa zapada...
|
|
|
Topic |
|