Author |
Topic |
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 16/08/2012 : 22:48:14
|
quote: Originally posted by KRAS
Ako zelis dobro svojoj djeci nemrdaj iz Srbije...
Bolje da ti ne napisem esej na ovu temu. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 16/08/2012 : 22:49:12
|
Jebenti, a ja glasova za Zelene (vjerojatno jedini u mistu)!
Mah, ka što rece mavra, ta stranacka clanstva su mi glupa i jadna, a najbolji primjer za to je kad prican s kolegama koji su clanovi nekih stranki, kao mladež i ta sranja. Onda stalno ista prica neeee, oni ti kradu, mi smo dobri/pošteni/lipi/šesni blah, blah, a rade ista sranja ka i prethodnici i prethodnici prethodnika. Da ti se smuci. Ali jbg, oni se izguzice za bolje placene poslove, s vrimenom i funkcije, a znaju se uvuc u cmar vrhovnicima toliko da im se samo pete vide.
Teško se borit dosado, teško... Nema s njima ništa u fino. Jedino se revolucija cini ka opcija koja bi napravila pomak. Sve ostalo je prdac u buru...
|
Trljam ruke. |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Member since 13/01/2011 |
Posted - 16/08/2012 : 22:52:20
|
quote: Originally posted by Mairosu
Ako zelis dobro svojoj djeci nemrdaj iz Srbije...
Bolje da ti ne napisem esej na ovu temu.
Upravo to, ti govoris o Srbiji kao da zivis ovde i znas sve sto se dogadja u svakodnevnom zivotu, deca su postala potpuno divlja, bezdusna, bahata, arogantna, skole su propale, profesori se plase ucenika, svaka generacija je gora od prethodne. Mozes samo da molis Boga da je ono sto dete ponese iz kuce dovoljno da prevagne u odnosu na ulicu, ali jako tesko |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 16/08/2012 : 22:54:25
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Mah, ka što rece mavra, ta stranacka clanstva su mi glupa i jadna, a najbolji primjer za to je kad prican s kolegama koji su clanovi nekih stranki, kao mladež i ta sranja. Onda stalno ista prica neeee, oni ti kradu, mi smo dobri/pošteni/lipi/šesni blah, blah, a rade ista sranja ka i prethodnici i prethodnici prethodnika. Da ti se smuci. Ali jbg, oni se izguzice za bolje placene poslove, s vrimenom i funkcije, a znaju se uvuc u cmar vrhovnicima toliko da im se samo pete vide.
Teško se borit dosado, teško... Nema s njima ništa u fino. Jedino se revolucija cini ka opcija koja bi napravila pomak. Sve ostalo je prdac u buru...
mašio poantu...nikakva stranacka uclanjenja. Koji su to oni, to smo mi. Mi smo ti koji im odredujemo sudbinu i oni ovise o nama. Ali eto narod u kurcu i ne shvaca jednostavne stvari, te misli da jednostavno sve ovo kak je, mora bit tak...A revolucije, pa one su se pokazale lošim potezom, revolucijom se puno toga ruši a gotovo nikaj ne dobiva. Demokracija je riješenja samo kad se ljudi prosvijetle i shvate tko o kome ovisi! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 16/08/2012 22:55:42 |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Posted - 16/08/2012 : 22:55:06
|
Potpisujem (za Srbiju naravno), samo sto je apatija kod naroda dostigla maksimum, i ljudi su spremni da trpe sve pod izgovorom "ma moze i gore". Poslednja revolucija je pojela svoju decu, a nova deca nisu jos izrasla |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 16/08/2012 : 22:58:32
|
Aj napisi taj esej.bas me zanims zasto ti se toliko zsmjerila majka Srbija... Ja lepse i bolje zemlje neupozna.osim moje bosne naravno... Jesi uzeo u obzir cinjenicu da tsj isti zapad prvo te izolovo. Udaro a sad ti se izdaleka ruga i uslovljava svim i svacim..a ti ced reci zapad je mila majka a srbija kurcu nevalja |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Posted - 16/08/2012 : 23:00:39
|
Aj napisi taj esej.bas me zanims zasto ti se toliko zsmjerila majka Srbija... Ja lepse i bolje zemlje neupozna.osim moje bosne naravno... Jesi uzeo u obzir cinjenicu da tsj isti zapad prvo te izolovo. Udaro a sad ti se izdaleka ruga i uslovljava svim i svacim..a ti ced reci zapad je mila majka a srbija kurcu nevalja
Covece, razumi da ne zivis ovde i ne mozes da donosis zakljucke na osnovu proputovanja. I ja obozavam Srbiju, ovde su svi ljudi koji su mi dragi i sa kojima sam proveo 27 godina zivota, ali postalo je nepodnosljivo |
Edited by - mavra on 16/08/2012 23:01:59 |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 16/08/2012 : 23:05:11
|
KRAS: nesmes da osamaris zenu- to se tretira kao kazneno djelo !!!
cuj zasto !? vidim ja da je vama zapad vec dodobra ispro mozak... ako cu osamarit zenu to je moja i njena stvar a ne stvar drzavnih institucija...
treca stvar- nadam se da me nece ko optuzit da sam rasista- ali ja se nikako ne osjecam dobro u okruzenju crnaca, turaka, arapa...
Ja nisam rasista ali jebiga strah me zivit u okruzenju svih tih jadnih ljudi iz raznih afroazijskih zemalja... U bratislavi živa crnca nemores vidit a i kebab ne smrdi na svakom cosku...milina bozija
Kakav sad pa rasizam...ako kazem da nebi volio zivit u okruzenju gomile crnaca i arapa kakve to veze ima sa rasizmom bogati...
KRAS, hajde nemoj više pisati ovakve stvari molim te. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 16/08/2012 : 23:11:06
|
Ah, lijepi maniri su uvijek rado videni... samo ti nemoj više vrijedati žene, crnce i ostale, može? |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40259 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 16/08/2012 : 23:19:16
|
Mavra, ja sam clan stranke 6 godina.. U opstinskom odboru sam, ne pucam na visoka mesta.. Tu sam jer hocu nesto da napravim od moje jebene opstine i da doprinesem koliko mogu.. Pre 4,5 godine sam dobio ponudu DS-a da predjem kod njih, da cu dobiti posao, i da cu se u narednih 4-5 godina probiti 100%. Glatko sam odbio jer sam dao rec. Pre 2 meseca sam isto tako mogao da predjem u SPS i nisam.. Price o tome da su svi u politici isti su glupe.. Nisu svi isti.. Iza mene stoji 30-ak mladjih ljudi, od toga bar 15 sa fakultetima, bas zato sto znaju da sam od reci i da cu uraditi cak i na svoju stetu ali cu ispostovati sta sam rekao.. Eto, kad budes isao iz BG-a u svoje selo pitaj za mene i ima li ko reci nesto lose za mene.. A znam skoro svu omladinu.. Ljudi, ne budite apaticni.. To je poenta.. Pasiva ce nas samo dublje zakopati.. Angazujte se.. Mladi ste, pametni, nacitani.. Ako vam stranke na lokalu vodi gamad, pravite grupe gradjana.. Cinite nesto za svoju zemlju.. Cistim obrazom ide kud i kamo sporije ali uspe se.. Ne izlazi gomila mladog sveta na glasanje a znaju da kritikuju.. Bacaju smece van kante a kukaju na prljavstinu.. Puse a nemaju za hleb.. Menjajte svest.. Svoju pa onda svojih najblizih.. Sve se moze.. Znam da nas sve vuce da lincujemo kompletnu narodnu skupstinu i stranacke glavonje ali revolucija je stvar proslosti, sada samo iskakanje mladih i obrazovanih iz letargije pomaze.. Nije ova zemlja tako crna a beli svet tako beo i sjajan.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Posted - 16/08/2012 : 23:27:37
|
quote: Originally posted by sawitch
Mavra, ja sam clan stranke 6 godina.. U opstinskom odboru sam, ne pucam na visoka mesta.. Tu sam jer hocu nesto da napravim od moje jebene opstine i da doprinesem koliko mogu.. Pre 4,5 godine sam dobio ponudu DS-a da predjem kod njih, da cu dobiti posao, i da cu se u narednih 4-5 godina probiti 100%. Glatko sam odbio jer sam dao rec. Pre 2 meseca sam isto tako mogao da predjem u SPS i nisam.. Price o tome da su svi u politici isti su glupe.. Nisu svi isti.. Iza mene stoji 30-ak mladjih ljudi, od toga bar 15 sa fakultetima, bas zato sto znaju da sam od reci i da cu uraditi cak i na svoju stetu ali cu ispostovati sta sam rekao.. Eto, kad budes isao iz BG-a u svoje selo pitaj za mene i ima li ko reci nesto lose za mene.. A znam skoro svu omladinu.. Ljudi, ne budite apaticni.. To je poenta.. Pasiva ce nas samo dublje zakopati.. Angazujte se.. Mladi ste, pametni, nacitani.. Ako vam stranke na lokalu vodi gamad, pravite grupe gradjana.. Cinite nesto za svoju zemlju.. Cistim obrazom ide kud i kamo sporije ali uspe se.. Ne izlazi gomila mladog sveta na glasanje a znaju da kritikuju.. Bacaju smece van kante a kukaju na prljavstinu.. Puse a nemaju za hleb.. Menjajte svest.. Svoju pa onda svojih najblizih.. Sve se moze.. Znam da nas sve vuce da lincujemo kompletnu narodnu skupstinu i stranacke glavonje ali revolucija je stvar proslosti, sada samo iskakanje mladih i obrazovanih iz letargije pomaze.. Nije ova zemlja tako crna a beli svet tako beo i sjajan..
Znam u kojoj si stranci (procitao na darkwood forumu), veruj mi da je to jedina stranka koju donekle postujem i to samo zbog par ljudi u njoj, ali ja jednostavno nisam sposoban da se bavim bilo kakvom politikom, zelim samo da posteno radim svoj posao, da nikoga ne potkradam (ni pojedinca ni drzavu), i da zivim normalno. Verujem u sve sto si napisao i znam da si castan i posten covek, ali takvih je u politici uzasno malo da se nesto promeni, a neki od nas jednostavno nisu za to
EDIT: I ljudi, aman vise, u vokativu se pise MavrO, a ne MavrA |
Edited by - mavra on 17/08/2012 00:06:52 |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 16/08/2012 : 23:55:06
|
Mavra, ja sam clan stranke 6 godina.. U opstinskom odboru sam, ne pucam na visoka mesta.. Tu sam jer hocu nesto da napravim od moje jebene opstine i da doprinesem koliko mogu.. Pre 4,5 godine sam dobio ponudu DS-a da predjem kod njih, da cu dobiti posao, i da cu se u narednih 4-5 godina probiti 100%. Glatko sam odbio jer sam dao rec. Pre 2 meseca sam isto tako mogao da predjem u SPS i nisam.. Price o tome da su svi u politici isti su glupe.. Nisu svi isti.. Iza mene stoji 30-ak mladjih ljudi, od toga bar 15 sa fakultetima, bas zato sto znaju da sam od reci i da cu uraditi cak i na svoju stetu ali cu ispostovati sta sam rekao.. Eto, kad budes isao iz BG-a u svoje selo pitaj za mene i ima li ko reci nesto lose za mene.. A znam skoro svu omladinu.. Ljudi, ne budite apaticni.. To je poenta.. Pasiva ce nas samo dublje zakopati.. Angazujte se.. Mladi ste, pametni, nacitani.. Ako vam stranke na lokalu vodi gamad, pravite grupe gradjana.. Cinite nesto za svoju zemlju.. Cistim obrazom ide kud i kamo sporije ali uspe se.. Ne izlazi gomila mladog sveta na glasanje a znaju da kritikuju.. Bacaju smece van kante a kukaju na prljavstinu.. Puse a nemaju za hleb.. Menjajte svest.. Svoju pa onda svojih najblizih.. Sve se moze.. Znam da nas sve vuce da lincujemo kompletnu narodnu skupstinu i stranacke glavonje ali revolucija je stvar proslosti, sada samo iskakanje mladih i obrazovanih iz letargije pomaze.. Nije ova zemlja tako crna a beli svet tako beo i sjajan..
ja osobno mislim da su sve stranke iste. 90% ljudi koji postanu clanovi idu radi osobnog probitka, a parole da rade za narod, državu ili nekaj trece su najobicnije floskule. onih 10% koji su tu zaista radi promjene, ili ih partijski sustav uguši ili uspiju nekaj sitnog napravit,al uz puno muke i takvi su rijetki.
kaj se tice revolucija... revolucije su radiklani koraci. svi radikalni koraci u obliku revolucija gdje se narod digao na noge kroz ljudsku povijest su pokazane kao uspješne. od francuske pa do oktobarske. pa do jednog oblika revolucije i kod nas,npr. u drugom svjetskom ratu gdje je sam narod stao protiv fašizma i domacih izdajnika.
sve ide step by step, tako i mijenjanje svijesti.. najbolji primjer tog je gay parada u zagrebu. prije 10 godina, našla bi se hrpa skinsa, bbb-ovaca i fašista i kamenovali bi povorku ponosa, a danas na gay paradi bude 3-4 tisuce ljudi uz minimalno osiguranje. to je progres.
medutim, oko ekonomskih pitanja,gdje se nemre cekati 10 godina, a to je ono kaj sve nas muci na ovim prostorima i u cijelom svijetu, to je onih famoznih 99% koje zajebava onaj 1%. e,tu ne pomaže ni mijenjanje svijesti, ni iskakanje iz letargije niti nikaj trece... jer to je samo pokušaj poboljšanja sustava,a ne ide se u genezu problema.. a to je da je ovaj sustav loš i koji je doveo onih gore spomenutih 1% i koji ce i dalje producirati na ovaj ili onaj nacin tih 1%. protiv tih 1%, protiv kojeg se covjecanstvo bori cijelu povijest(bilo oni carevi, tirani, tajkuni ili politicke partije) se na jedan jedini nacin: revolucijom. kao što marx veli, svaki rat je u stvari sukob klasa.
dok narod ne uzme stvar u svoje ruke, a pod narod ne mislim politicke partije(koje su u 95% iste,jedino se razlikuju po nekim opcenitim pitanjima poput vanjske politike, stava prema pederima i stava prema crkvi) i sam pocne odlucivati o svojoj sudbini na direktnim metodama, nema ni izlaska iz ove situacije.
a ne da recimo na primjeru hrvatske, jedan lupež drži sve u šaci http://h-alter.org/vijesti/hrvatska/kako-je-todoric-postao-najbogatiji
|
Edited by - djule on 16/08/2012 23:57:57 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 17/08/2012 : 01:05:35
|
quote: Originally posted by djule
dok narod ne uzme stvar u svoje ruke, a pod narod ne mislim politicke partije(koje su u 95% iste,jedino se razlikuju po nekim opcenitim pitanjima poput vanjske politike, stava prema pederima i stava prema crkvi) i sam pocne odlucivati o svojoj sudbini na direktnim metodama, nema ni izlaska iz ove situacije.
Narod nikada ne uzima stvar u svoje ruke! Vecinom ih neki kreteni navrate da u ime naroda naprave revoluciju, da bi se isti ti kreteni na taj nacin docepali stolice. Na kraju dobijes isto sranje samo drugo pakovanje. Dokazano vec x puta u cijelom svijetu. Na nasim prostorima takodje poznata i provjerena taktika.
Mavra, ja sam clan stranke 6 godina.. U opstinskom odboru sam, ne pucam na visoka mesta.. Tu sam jer hocu nesto da napravim od moje jebene opstine i da doprinesem koliko mogu.. Pre 4,5 godine sam dobio ponudu DS-a da predjem kod njih, da cu dobiti posao, i da cu se u narednih 4-5 godina probiti 100%. Glatko sam odbio jer sam dao rec. Pre 2 meseca sam isto tako mogao da predjem u SPS i nisam..
Kod vas te politicke stranke laufaju kao fudbalski transferi.
Ja kad bi se vec selio onda bi otisao u slovacku ili cesku.nema mrake a picke ko avioni...
Trenutno imas vise Slovakinja i Cehinja na zapadu nego u njihovim drzavama. Bukvalno su na svakom cosku po gradovima. Poprilicno su jeftine, 50 fr za kompletnu uslugu.
Dovoljno im placaju moji starci tako što uredno prijavljuju porez, a ja pošto radin priko student servisa osloboden san od placanja istog(ako san dobro procita onaj Pravilink). A to što se moran ubit ka konj da si osiguran školovanje državu za to zaboli "sadštonerece". Bitno da mi je džeparac toliko velik da petkom ne mogu otic s curom u kino. E to je država napravila za mene, svaka joj cast!
Pa ko ti je kriv. Ucis, ides na faks i obrazujes se, zavrsis sve to i nemas ni za kino. Sto fino kao i svaki normalan covjek ne postanes mafijas, pa ces imati love za kino svaki dan, a i ljudi cete mnogo vise postovati. |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 17/08/2012 : 01:24:55
|
Ti znas da je tebe postujem savelja, i sta ja mislim o tebi. I ovo si korektno napisao. Ali, nemam neka pozitivna iskustva u tom akcijasnju. Ja sam prvi koji je postovao pravila i drzavu, ali sam odustao posle nekog vremena jer sam video da svaki gest dobre volje bude uspesno kaznjen. Posle toga, samo djonom, i sto ilegalnije moguce a da te ne provale. Jer, ako ja ne zajebem drzavu, ona ce mene, i to je postalo kristalno jasno u poslednjih 20 godina.
Meni i skupstina i stranke ne smetaju toliko, inace. One su samo realan odraz naroda koji je otisao u vrazju mater. Procitas par vesti i online komentara, i sve ti bude jasno. Dok ne promenimo narod, vlast ostaje samo produzena ruka iste. Upali fokus radio i slusaj malo njihove emisije, bude ti dosta :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 17/08/2012 : 18:05:37
|
quote: Originally posted by King Warrior
Trenutno imas vise Slovakinja i Cehinja na zapadu nego u njihovim drzavama. Bukvalno su na svakom cosku po gradovima. Poprilicno su jeftine, 50 fr za kompletnu uslugu.
Ovo bas i nije skupo,u mom gradu za 50 fr nemozes dobiti ni masazu!
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 17/08/2012 : 18:23:20
|
quote: Originally posted by King Warrior Trenutno imas vise Slovakinja i Cehinja na zapadu nego u njihovim drzavama. Bukvalno su na svakom cosku po gradovima. Poprilicno su jeftine, 50 fr za kompletnu uslugu.
Eto, to vam je zapad... sve nam otese, omladinu, radnu snagu, devojke kurvama napravise... Kako su neki samo sebicni, Srbija ih skoluje a odma bi zdimili na zapad...
To ruglo od covjecanstva sto se zapadom zove, treba sravnit sa zemljom, staljinovim orguljama... |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 17/08/2012 : 18:52:21
|
Eto, to vam je zapad... sve nam otese, omladinu, radnu snagu, devojke kurvama napravise...
Niko na zapadu od tih djevojaka kurve nije napravio, kurve su postale tamo gdje su rodjene. Stvar je u tome da im se vise isplati raditi na zapadu, nego u Ceskoj, Slovackoj ili u drzavama ex-Yu. |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Posted - 17/08/2012 : 20:03:02
|
quote: Originally posted by KRAS Kako su neki samo sebicni, Srbija ih skoluje a odma bi zdimili na zapad...
To ruglo od covjecanstva sto se zapadom zove, treba sravnit sa zemljom, staljinovim orguljama...
Au brate, ajde dodji i osnuj jednu stranku u Srbiji. Sa ovakvim govorima prelazis cenzus momentalno, imaces glasaca koliko hoces |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 17/08/2012 : 20:12:37
|
quote: Originally posted by mavra
quote: Originally posted by KRAS Kako su neki samo sebicni, Srbija ih skoluje a odma bi zdimili na zapad...
To ruglo od covjecanstva sto se zapadom zove, treba sravnit sa zemljom, staljinovim orguljama...
Au brate, ajde dodji i osnuj jednu stranku u Srbiji. Sa ovakvim govorima prelazis cenzus momentalno, imaces glasaca koliko hoces
Kako onda Dveri nisu prešle cenzus? :) |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Posted - 17/08/2012 : 20:21:13
|
quote: Originally posted by -jeremija-
Au brate, ajde dodji i osnuj jednu stranku u Srbiji. Sa ovakvim govorima prelazis cenzus momentalno, imaces glasaca koliko hoces
Kako onda Dveri nisu prešle cenzus? :)
Ovo ti je cista egzotika: Hrvat iz Bosne koji zivi u Sloveniji, a obozava Srbiju, pa Jeti se cesce vidja od toga |
Edited by - mavra on 17/08/2012 20:24:06 |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 17/08/2012 : 20:22:43
|
Jebe ga samo ovaj staljinizam. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 17/08/2012 : 20:40:48
|
[quote] Ovo ti je cista egzotika: Hrvat iz Bosne koji zivi u Sloveniji, a obozava Srbiju, pa Jeti se cesce vidja od toga
Jeste, nemogu da lazem... Srbija mi je najjaca zemlja sveta, mada neki kazu da je Beograd supak sveta...
Sad sam bio mjesec i po dana u Parizu - poslom... grdnu sam lovu zaradio sto jes jes ali od onolikog grada pasulja nisam mogo da nadjem... doslovno sam gladovo, da ne govorim o tome da pariz picke vidio nije...
Kako god, sad sam u Budimpesti i za dva dana idem za SRBIJUUUUU - zato sam vako dobre volje, kad si narucim karadjordjevu sniclu lele... Bog da me vidi- jos mi taman rodjendan pada...
Ako je neko za druzenje - bujrum... na konaku sam u kosovskoj ulici...
Ada prvvo idem u Suboticu tamo ima neki park- stali vec... znali neko ??? |
|
|
Topic |
|
|
|