Author |
Topic |
bluefield
Average Member
Czech Republic
929 Posts
Member since 22/01/2011 |
Posted - 16/08/2012 : 22:05:32
|
quote: Originally posted by KRAS
Ja nemogu da vjerujem kako vam moze zapad biti drag pogotovo vama iz Srbije...lele
vidim da vam poliraju mozak ko nama sto su... Steta sto Staljin nije pregazio zapad sve do Calaisa pa vam danas takve gluposti nebi ni pomisljali...
Jedina koliko toliko civilzovana zemlja na zapadu je nizozemska ali sta im vredi kad je prepuna vec spomenutih crnaca i arapa...
Ja kad bi se vec selio onda bi otisao u slovacku ili cesku.nema mrake a picke ko avioni...
+1 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 16/08/2012 : 22:07:54
|
Pa kad nisi ispoloriran sto si navalio u belgiju u jednu od najodvratnijih zemalja... Bolje se zivi recimo u Slovackoj a tamo niko nebi...ja sam zivio svuda po zapadu.recimo u antverpenu i leuvenu...ja bi tamo ljude slao po kazni a nikako to nebi pozelio krstenoj dusi iz jugoslavi je...da se zlopati dozivotno...jedino sto vidite u tom zapadu su PARE ali para vise nema sve go sirotanovic
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 16/08/2012 : 22:12:51
|
Pa kad nisi ispoloriran sto si navalio u belgiju u jednu od najodvratnijih zemalja... Bolje se zivi recimo u Slovackoj a tamo niko nebi...ja sam zivio svuda po zapadu.recimo u antverpenu i leuvenu...ja bi tamo ljude slao po kazni a nikako to nebi pozelio krstenoj dusi iz jugoslavi je...da se zlopati dozivotno...jedino sto vidite u tom zapadu su PARE ali para vise nema sve go sirotanovic
Dobro, sto nas ne pustis na miru da idemo u taj odvratni zapad ? Vise bosanskih vilajeta za tvoju balkansku napacenu dusu. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 16/08/2012 : 22:13:09
|
Za tutu bugarina... Ja nisam rasista ali jebiga strah me zivit u okruzenju svih tih jadnih ljudi iz raznih afroazijskih zemalja... U bratislavi živa crnca nemores vidit a i kebab ne smrdi na svakom cosku...milina bozija |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Member since 13/01/2011 |
Posted - 16/08/2012 : 22:16:35
|
Meni neko da je pre godinu dana ponudio da odem iz Srbije, oterao bih ga u kurac. Posle svega sto sam doziveo i sto su ljudi oko mene doziveli u zadnjih godinu dana (ustvari u zadnjih par godina, ali meni je tek sada doslo iz dupeta u glavu), shvatio sam da je perspektiva nula i da jedinu sansu za napredak imam ako se slizem u neku politicku stranku, sto nikada ne bih uradio jer bih pljunuo na sve sto sam u zivotu izgovorio i uradio, mislim da cu svoje znanje steceno na fakultetu ipak bolje unovciti napolju, uz mnogo manje ponizavanja i nerviranja. Sigurno je da nece biti lako i da treba puno odricanja, ali gore od ovoga ovde tesko da moze da bude |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 16/08/2012 : 22:17:56
|
Idi ko ti brani.ja govorim iz svog bogatog iskustva...nema vise love na zapadu tako da nema vise mi razloga da napustate ognjists |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 16/08/2012 : 22:18:16
|
quote: Originally posted by Tutta
Ja nemogu da vjerujem kako vam moze zapad biti drag pogotovo vama iz Srbije...lele
vidim da vam poliraju mozak ko nama sto su... Steta sto Staljin nije pregazio zapad sve do Calaisa pa vam danas takve gluposti nebi ni pomisljali...
Jedina koliko toliko civilzovana zemlja na zapadu je nizozemska ali sta im vredi kad je prepuna vec spomenutih crnaca i arapa...
Ja kad bi se vec selio onda bi otisao u slovacku ili cesku.nema mrake a picke ko avioni...
pises kao jedan rasisticki,nacionalisticki,napaljeni 15.godisnjak. obuzdaj se malo.
...zakaj, pa rasizam je sasvim poželjan na forumu. S obzirom da modovi ne rade nikaj po tom pitanju....prodaju nam pricu kak ne vise stalno na forumu i ne vide sve, a kad ima daš dokaze i upozoriš ih (cinkaš kak veli brni) na kršenje pravila foruma oni opet odgovaraju kak ne mogu bit stalno forumu i da nikaj ne znaju. Ili ignoriraju poruke. Blago onima koji ne znaju!
O ispadima primitivizma da ne govorimo..... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 16/08/2012 : 22:22:05
|
Aha mavra tu smo dakle.ti bi da unovcis svoje znanje. Dakle interrsuju te pare...ali para na zapadu nema vise.kako ne shvatate da truli zapad zivi od kineskih kredita |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 16/08/2012 : 22:24:06
|
quote: Originally posted by mavra
Nije samo jedna, ovo je tacno i za Srbiju 100% (i nase zene su lepse)
Oš reci da je kod vas gore? Zezan se
Ono što želin reci je da taj komentar je cisti šablon za ex-Yu republike, nema izuzetaka (u pozitivnom smislu). Jbg stari moj, svima su nam naše domovine poput zlih maceha, blago onom kome nisu (a sam si odogovria u gornjem postu što tribaš napravit da ti bude dobro/bolje/super)... |
Trljam ruke. |
|
|
bluefield
Average Member
Czech Republic
929 Posts
Member since 22/01/2011 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 16/08/2012 : 22:26:36
|
Kakav sad pa rasizam...ako kazem da nebi volio zivit u okruzenju gomile crnaca i arapa kakve to veze ima sa rasizmom bogati...
|
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Posted - 16/08/2012 : 22:27:19
|
Aha mavra tu smo dakle.ti bi da unovcis svoje znanje. Dakle interrsuju te pare...ali para na zapadu nema vise.kako ne shvatate da truli zapad zivi od kineskih kredita
Interesuje me normalan zivot, stvari koje su svuda sem kod nas uobicajene (zimi skijanje, leti more, prosecan auto, benzin, jos par sitnica ). Nista vise od toga. Jebe mi se za jahte, avione, kamione, takve iluzije nisam imao ni u osnovnoj skoli. Veruj mi da mi je mnogo veci prioritet u zivotu dobra zena pored mene i zdrava deca. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 16/08/2012 : 22:27:32
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Ono što želin reci je da taj komentar je cisti šablon za ex-Yu republike, nema izuzetaka (u pozitivnom smislu). Jbg stari moj, svima su nam naše domovine poput zlih maceha, blago onom kome nisu (a sam si odogovria u gornjem postu što tribaš napravit da ti bude dobro/bolje/super)...
ne pitaj kaj domovina cini za tebe vec kaj ti ciniš za nju! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 16/08/2012 : 22:30:04
|
quote: Originally posted by dosada
Ono što želin reci je da taj komentar je cisti šablon za ex-Yu republike, nema izuzetaka (u pozitivnom smislu). Jbg stari moj, svima su nam naše domovine poput zlih maceha, blago onom kome nisu (a sam si odogovria u gornjem postu što tribaš napravit da ti bude dobro/bolje/super)...
ne pitaj kaj domovina cini za tebe vec kaj ti ciniš za nju!
A što triban cinit više od ovog što trenutno cinim? |
Trljam ruke. |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Posted - 16/08/2012 : 22:31:12
|
quote: Originally posted by dosada
ne pitaj kaj domovina cini za tebe vec kaj ti ciniš za nju!
A što triban cinit više od ovog što trenutno cinim?
Mozda da uplacujes neki zajam za drzavu, sta si se tu stiso |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 16/08/2012 : 22:35:59
|
Mavra a otkud znas da ces taj famozni prosecno dobar zivot dobit na zapadu ? Ako zelis dobro svojoj djeci nemrdaj iz Srbije... |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 16/08/2012 : 22:37:11
|
Mozda da uplacujes neki zajam za drzavu, sta si se tu stiso
Dovoljno im placaju moji starci tako što uredno prijavljuju porez, a ja pošto radin priko student servisa osloboden san od placanja istog(ako san dobro procita onaj Pravilink). A to što se moran ubit ka konj da si osiguran školovanje državu za to zaboli "sadštonerece". Bitno da mi je džeparac toliko velik da petkom ne mogu otic s curom u kino. E to je država napravila za mene, svaka joj cast! |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 16/08/2012 22:38:14 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 16/08/2012 : 22:40:37
|
Eto vidis tuta kako gresis...ako je iko rasists to su ovi evropljani sa zapada sli sledeci duh demokracije oni su kao tolerantni i multikulturalni al u kurcu... |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Posted - 16/08/2012 : 22:40:40
|
Mavra a otkud znas da ces taj famozni prosecno dobar zivot dobit na zapadu ? Ako zelis dobro svojoj djeci nemrdaj iz Srbije...
Ne znam, ali sam spreman da rizikujem, kao sto su rizikovale i neke moje kolege i isplatilo im se. Inace ja ne jurim zapad, nego Rusiju (najvise Soci), posla ima koliko hoces, nasi inzenjeri se ubijaju od rada, ali za jako lepe pare, Rusiju obozavam, jezik znam, a iskustvo koje bih tamo stekao je neprocenjljivo |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 16/08/2012 : 22:42:34
|
puno toga...vecina ljudi samo gleda kak koga zajebat, a onda se cudi kad su oni na vlasti takvi. Pa oni na vlasti dolaze iz naših redova (mi ih biramo), ne dolaze iz ne znam kojeg sveta. Ajmo onda, za pocetak pazit koga gdje postavljamo/biramo. Nema koga!? Ma naravno da ima, a ukoliko kaznimo nesposobne (nebiranjem na izborima) s vremenom bu se pojavila sve veci broj kvalitetnih ljudi...i sad da ne objašnjavam cijeli proces obrazovanja i demokratizacije društva, malo razmislite dalje sami!
Jednostavno su neke stvari, ali mi se ne trudimo da ih shvatimo....najcešce cujemo ljude kak ih politika ne zanima, e pa onda nek ih ne zanima. Ali znajte jednu stvar, politika nam odreduje život i tak bu zauvek bilo, a tak je navek i bilo. Jednostavno nema drugog nacina. Nije li onda normalno da se malo upoznamo s onim kaj nam odreduje život??? |
|
Edited by - dosada on 16/08/2012 22:44:54 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
mavra
Junior Member