forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 SPORTSKI KOMENTATORI
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

velka031
Advanced Member

Croatia
17008 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/08/2012 : 11:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
quote:
Originally posted by tex2

A tek Neven Cvijanovic, dosadnijeg komentatora vjerojatno nema, a prenosi na NET-u formulu, Sport klubovima po cijele dane tekme, pa na HRT-u tekme, a jedva skuži kad gol padne

Uvjerljivo najgori komentator ikad
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17008 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/08/2012 : 11:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
Jedna od najvecih blamaža ikada je RTL-ovo odradivanje SP u rukometu 2009., koje se igralo kod nas, toliko jada, neznanja i neprofesionalnosti mogu furati samo oni...

Od mladih komnetatora bez premca mi je najbolji Željko Vela, legenda (a voli i stripove, Texa, ne?), a oni najbolji ikada su mi Milojko Pantic (iako je volio kenjati, ali obožavao sam ga slušati), Mijajlo Kostic (mislim da je on radio samo radijske prijenose, strašan lik!) i Mladen Delic, iako njega baš nisam imao prilike cesto slušati, a po onome što sam vidio na youtube-u - bravo legendo!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 28/08/2012 : 13:51:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
vela odlican, na forumu poznatiji pod Tiger Jack:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 28/08/2012 : 22:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:
Originally posted by velka031

da, Cvijanovic je totalno iritantan i odbojan. još je najgore kad Blažicko zajedno s njim mora komentirat Formulu 1.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/08/2012 : 23:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by tex2

A tek Neven Cvijanovic, dosadnijeg komentatora vjerojatno nema, a prenosi na NET-u formulu, Sport klubovima po cijele dane tekme, pa na HRT-u tekme, a jedva skuži kad gol padne

potpis...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 28/08/2012 : 23:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Jedna od najvecih blamaža ikada je RTL-ovo odradivanje SP u rukometu 2009., koje se igralo kod nas, toliko jada, neznanja i neprofesionalnosti mogu furati samo oni...

Od mladih komnetatora bez premca mi je najbolji Željko Vela, legenda (a voli i stripove, Texa, ne?), a oni najbolji ikada su mi Milojko Pantic (iako je volio kenjati, ali obožavao sam ga slušati), Mijajlo Kostic (mislim da je on radio samo radijske prijenose, strašan lik!) i Mladen Delic, iako njega baš nisam imao prilike cesto slušati, a po onome što sam vidio na youtube-u - bravo legendo!

Mladen Delic je bio car nad carevima! Kad se samo setim onog njegovog komentara posle gola Radanovica i pobede Jugoslavije nad Bugarskom u Splitu.
A secam se i njegovog komentarisanja majstorice izmedu Jugoslavije i Španije 1974. godine u Frankfurtu!

Radio prenose je po meni najbolje prenosio Marko Markovic i Jordan Ivanovic, a obožavao sam i cuvenog Ivana Tomica!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/08/2012 : 23:30:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Boris Mutic je za mene najjaci koga san ima prilike slušat/gledat.

A ono skandiranje u Jazinama -

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2847 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 28/08/2012 : 23:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message
Mladen Delic i Dragan Nikitovic su bili najbolji koje sam slusao i gledao. Lapsusi Mladena Delica nisu bili vazni jer su mu prenosi bili puni duha i poznavanja sporta. Nikitovic je bio ne samo sjajan komentator boksa u vrijeme kad je cijeli svijet uzimao slobodni dan kako bi gledao Muhameda Alija vec i poznavatelj ostalih sportova. Jednom je u pola prijenosa kosarkaske utakmice nestalo svjetla u dvorani i prekid je trajao pola sata. Nikita je uspio zanimljivo popuniti to vrijeme raznim anegdotama i pricama. Tesko mi je zamisliti danasnje komentatore da bi mogli popuniti dvije minute (doduse danas bi odmah krenule reklame :-) ).
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2847 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 28/08/2012 : 23:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

Boris Mutic je za mene najjaci koga san ima prilike slušat/gledat.

A ono skandiranje u Jazinama -

za Tornado
za Mutica

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 29/08/2012 : 00:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
... ali jako mi je i ovo di ga je Miki ušutka. Inace, stric mi je bia na ovoj utakmici i kaže da ništa lude u životu doživia nije!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/08/2012 : 00:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

... ali jako mi je i ovo di ga je Miki ušutka. Inace, stric mi je bia na ovoj utakmici i kaže da ništa lude u životu doživia nije!

bio na utakmici...ali,bilo je još vecih ludosti,ne da mi se sad kopat...

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 29/08/2012 : 00:10:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Dobro, ipak si ti bia na više utakmica. On kaže da je ovo njemu najluda na kojoj je bia

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 29/08/2012 : 00:11:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
Najbolji komentator je, bez premca, Željko Vela. Na našim kanalima je najbolji (slican Veli) bio Mustafa Radoncic (sad je na Al Jazeeri Balkan pa ne radi direktne prijenose), a za atmosferu Marjan Mijajlovic. Od hrvatskih komentatora bih izdvojio Krešimira Campu koji je bio odlican i na radiju.

Mico Dušanovic je debil, finale Wimbledona koji je osvojio Nadal i u kojem sam navijao za Federera mi je uspio ogaditi do te mjere da sam umalo poceo navijati za Španca. Sušec senior i Cvitkovic manje-više ista bagra.

Potpis.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/08/2012 : 00:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

Dobro, ipak si ti bia na više utakmica. On kaže da je ovo njemu najluda na kojoj je bia

bio na više utakmica?od tebe da,od strica ne znam

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 29/08/2012 : 00:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by Heyoka

Najbolji komentator je, bez premca, Željko Vela.

Od aktualnih komentatora - da, slažen se

quote:

Mico Dušanovic je debi....

...u što san se više puta ima prilike uvjerit. Takoder se slažen

Trljam ruke.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/08/2012 : 00:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Od hrvatskih komentatora bih izdvojio Krešimira Campu koji je bio odlican i na radiju.

pa on i je radijski reporter
silom prilka je komentirao euro,jer nije imao tko

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 29/08/2012 : 00:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

bio na više utakmica?od tebe da,od strica ne znam

Od oba

Dobro, ja san na zagrebackim gostovanjima više

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 29/08/2012 : 00:20:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
quote:

Muci, tovare! Znam da je primarno radijski reporter, tako sam ga i "upoznao", ali je onomad komentarisao i Serie A na HTV-u (poodavno, ima i 10-ak godina).

Potpis.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 29/08/2012 : 00:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
quote:

quote:
Od hrvatskih komentatora bih izdvojio Krešimira Campu koji je bio odlican i na radiju.

Pa i na Areni je ako se ne varam. Ovo na HTV-u je bilo onako "honorarno" rekao bih.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2623 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 29/08/2012 : 17:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message
quote:
Originally posted by Ernie Pike

Mladen Delic i Dragan Nikitovic su bili najbolji koje sam slusao i gledao. Lapsusi Mladena Delica nisu bili vazni jer su mu prenosi bili puni duha i poznavanja sporta. Nikitovic je bio ne samo sjajan komentator boksa u vrijeme kad je cijeli svijet uzimao slobodni dan kako bi gledao Muhameda Alija vec i poznavatelj ostalih sportova. Jednom je u pola prijenosa kosarkaske utakmice nestalo svjetla u dvorani i prekid je trajao pola sata. Nikita je uspio zanimljivo popuniti to vrijeme raznim anegdotama i pricama. Tesko mi je zamisliti danasnje komentatore da bi mogli popuniti dvije minute (doduse danas bi odmah krenule reklame :-) ).

Nikitovica se sjecam kroz maglu, najviše po prijenosima boksa gdje je bio veliki znalac. Ali, jedan moj prijatelj koji pamti bolje od mene cesto spominje njegov "biser" kada je prenosio skiaške letove s Planice. Tijekom citavog prijenosa je odavao dojam da se nevideno dosaduje, a nakon što je jedan skakac pao, Nikita se probudio i vikne:

- I napokon jedan pad!

Drugi njegov "biser" za kojeg sam cuo je vezan za Matiju Ljubeka kada je osvojio zlato u kanuu jednokleku na OI u Motrealu 1976:

- Pogledajte, dragi gledaoci kako je sretan! Cak je i kleknuo!

Stvarno "strucni" komentari...

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 29/08/2012 : 18:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

Mico Dušanovic je debil, finale Wimbledona koji je osvojio Nadal i u kojem sam navijao za Federera mi je uspio ogaditi do te mjere da sam umalo poceo navijati za Španca. Sušec senior i Cvitkovic manje-više ista bagra.

fora s Dušanovicem je to što se on u utakmicu/mec koji komentira jako uživi, i po samom njegovom stilu komentiranja uvijek vidiš (tj. možeš vidjet) da za nekoga navija. otuda ta nepristranost.

Sušec je meni bio jedan od najboljih danas umirovljenih komentatora, dok je meni Cvitkovic užas u svakom slucaju.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12467 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 29/08/2012 : 20:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Ovaj Cosic ne zna ni koja Borussia igra

Have mercy
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17008 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 29/08/2012 : 22:37:38  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
Zaboravio sam spomenuti sjajnog Krešimira Campu, covjek zna posao, uz Velu najbolji od aktualnih HR komentatora... Dobar mi je i Sabahudin Topalbecirevic, iako ga dugo nisam slušao...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17008 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 29/08/2012 : 22:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

quote:

Pa i na Areni je ako se ne varam. Ovo na HTV-u je bilo onako "honorarno" rekao bih.

HTV je spao na tako niske grane da je to milina... Kad se samo sjetim pretplate na njihove debilne programe, strašno...
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000