forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 SPORTSKI KOMENTATORI
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 23/08/2012 : 19:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
Što fali Veli volio bih cuti? Cosic mi je ok, pa i mladji Sušec isto. Mico zna pretjerati, ali meni ga je gust slusati.

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 23/08/2012 : 19:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Rico

Što fali Veli volio bih cuti? Cosic mi je ok, pa i mladji Sušec isto. Mico zna pretjerati, ali meni ga je gust slusati.

niko nije reka nista protiv Vele..dobar je i duhovit..meni je Marko Sapit prototip modernog komentatora..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/08/2012 : 19:11:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

da,kad bi morao birati,mali je bolji od cace...kad se sjetim božinog naricanja kad bi dinamo gubio od hajduka
pa bio je i neki klip "božo zašto placeš"

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/08/2012 : 19:12:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:

niko nije reka nista protiv Vele..dobar je i duhovit..meni je Marko Sapit prototip modernog komentatora..

Dobro, bre, bratac, reka si mali milijun puta
I meni je on OK.

Nego, je l znate vi ono sa frizurama ili sam ja to umislio.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 23/08/2012 19:13:04
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 23/08/2012 : 19:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

quote:

I meni je on OK.

ponavljanje je majka znanja..

Edited by - brni on 23/08/2012 19:13:27
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2623 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 23/08/2012 : 19:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message
quote:

quote:

quote:

I meni je on OK.

Nego, je l znate vi ono sa frizurama ili sam ja to umislio.

Bilo je na ovogodišnjem EURU, komentirali su nekog ofarbanog Portugalca, cini mi se...

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/08/2012 : 19:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Ovo je starije, moguce sa SP 2006. ili Eura 2008.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 23/08/2012 : 20:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Ja uopce ne mogu povezat ko je taj Šapit
Postoji li neka snimka di taj komentira?
brni?
Enibadi?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8248 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 23/08/2012 : 20:21:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
A kad su Filip Brkic i Branko Strupar prenosili englesku ligu.

To je bilo za pucat sebi u mozak, zakrpat se i onda opet pucat.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8248 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 23/08/2012 : 20:22:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
quote:

Vela, mladji Susec, Viskovic i gotovo svi sa SK su skroz OK.
Co
Cosic nije los, ali kad pocne o sudijama ili teorijama zavere, smuci mi se.
Kovinjalo, Stojanovic, Strajnic i kompanija - MUTE!

Mala je razlika izmedu njega i oca.

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8248 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 23/08/2012 : 20:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
Kako se zove onaj komentator, bija je na SK, pa je sad na Areni, uglavnom prenosi nogomet i košarku. Svakako veliki potencijal.

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 23/08/2012 : 20:25:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by split85

Ajme majko onog masakra na RTL-u

Ono je stvarno za +

Trljam ruke.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8248 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 23/08/2012 : 20:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Ajme majko onog masakra na RTL-u

Ono je stvarno za +

I naravno obicno se prenosija Tottenham, pa oni njihovi ucestali komentari "naš Luka, naš Luka".

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 23/08/2012 : 20:32:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

I naravno obicno se prenosija Tottenham, pa oni njihovi ucestali komentari "naš Luka, naš Luka".

A ovaj bi tad obicno odigra ka da nije covik, nego ejakulat nekog velikog sisavca. Satrani blabor na A1 je zna bit pokretniji od njega...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2623 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 23/08/2012 : 22:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

Ja uopce ne mogu povezat ko je taj Šapit
Postoji li neka snimka di taj komentira?
brni?
Enibadi?

Ako imaš arenasport, to je onaj koji voli komentirati americki nogomet, a u svakoj trecoj recenici mora reci "cuveni". "Cuveni ovaj", "cuveni onaj"... Ali, osim toga odlicno komentira, razumije se u velik broj sportova, sad je tijekom Igara za HTV prenosio finale odbojke...

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 23/08/2012 : 23:11:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by 76

Ako imaš arenasport, to je onaj koji voli komentirati americki nogomet, a u svakoj trecoj recenici mora reci "cuveni". "Cuveni ovaj", "cuveni onaj"... Ali, osim toga odlicno komentira, razumije se u velik broj sportova, sad je tijekom Igara za HTV prenosio finale odbojke...

Neman arenusport, ali obratit cu pažnju ubuduce ko komentira. Hvala

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Dule
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 09/05/2003

Posted - 24/08/2012 : 01:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dule's Homepage  Send Dule a Private Message
Ma, želio sam zapravo otvoriti i pitanje koliko „sportski komentatori“ doprinose našem zadovoljstvu u prenosima t.j. i samom sportu. Velikim djelom to je uvjek i popularizacija (nekog) sporta. Recimo, dok sam slušao Mutica i njegove prenose gimnastike, skijaških skokova; kao i Milkine prenose umjetnickog klizanja (da ne spominjem Nikitu , boks i Alija n.p.) imao sam dojam da kao gledatelj zaista iz prvog reda sudjelujem u svakom natjecanju. Ova „nova“ ekipa komentatorskih štrebera, bavi se uglavnom statistikama, a doživljaje s terena prenose bez novinarskog talenta, zapravo znanja koje bi trebalo donositi i atmosferu, dotaci se i šire slike natjecatelja i okolnosti etc...
I naravno, još su i navijacki jasno svrstani.
PS 1
Kad god je prilika, prebacim se radije na OBN i slušam onog Adisa i Sašu. Ti decki znaju posao... Prirodni su, ocigledno je da nisu unjkavi štreberi i da znaju sve i bez šalabahtera bilo koje vrste... I za razliku od nekog Vele n.p.( koji u Dnevniku nastupa ozbiljnošcu kojom se najavljuje nadolazeci, nezadrživi meteor koji pici prvo u Rusanovu, a time i na sve nas), Adis i Saša igraju se i sami (puni podataka) nogometnom igrom...
PS 2
Postoje komentatori i komentatori... Jednima cemo za koju godinu zaboraviti imena, a imena drugih bit ce uvijek sinonim za neki sport koji su komentirali. Eto malo patetike, ali za prave majstore...
:)
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 24/08/2012 : 08:26:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message
quote:

E, a je l postoji bese neki klip kada su komentarisali Susec i Zajec, nesto vezano za frizure.. znam da sam se smejao kao lud.

Mislim da su u pitanju Vela i Zajec,nesto u smislu "dvojica ljudi s dobrim frizurama",ali nemoj me drzati za rec...
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2623 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 24/08/2012 : 17:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message
quote:
Originally posted by Dule

Ma, želio sam zapravo otvoriti i pitanje koliko „sportski komentatori“ doprinose našem zadovoljstvu u prenosima t.j. i samom sportu. Velikim djelom to je uvjek i popularizacija (nekog) sporta. Recimo, dok sam slušao Mutica i njegove prenose gimnastike, skijaških skokova; kao i Milkine prenose umjetnickog klizanja (da ne spominjem Nikitu , boks i Alija n.p.) imao sam dojam da kao gledatelj zaista iz prvog reda sudjelujem u svakom natjecanju. Ova „nova“ ekipa komentatorskih štrebera, bavi se uglavnom statistikama, a doživljaje s terena prenose bez novinarskog talenta, zapravo znanja koje bi trebalo donositi i atmosferu, dotaci se i šire slike natjecatelja i okolnosti etc...
I naravno, još su i navijacki jasno svrstani.
PS 1
Kad god je prilika, prebacim se radije na OBN i slušam onog Adisa i Sašu. Ti decki znaju posao... Prirodni su, ocigledno je da nisu unjkavi štreberi i da znaju sve i bez šalabahtera bilo koje vrste... I za razliku od nekog Vele n.p.( koji u Dnevniku nastupa ozbiljnošcu kojom se najavljuje nadolazeci, nezadrživi meteor koji pici prvo u Rusanovu, a time i na sve nas), Adis i Saša igraju se i sami (puni podataka) nogometnom igrom...
PS 2
Postoje komentatori i komentatori... Jednima cemo za koju godinu zaboraviti imena, a imena drugih bit ce uvijek sinonim za neki sport koji su komentirali. Eto malo patetike, ali za prave majstore...

Stvar je u tome što su se pripadnici "stare garde" komentatora i sami bavili sportom, konkretno Boris Mutic je bio ucitelj skijanja, pa je logicno da je njegovo komentiranje skijanja bilo daleko bolje od Blažickovog (mislim da se bavio i gimnastikom, ali u to nisam siguran), Milka Babovic je bila atleticarka, Slavko Cvitkovic košarkaš, Mico Dušanovic je igrao hokej na ledu i tenis...
A ovi sadašnji? Marko Šapit se bavio košarkom, rekreativno sigurno, možda i aktivno, Stjepan Balog je kao mladi puno trcao, radi li to i sada - ne znam, Dragu Cosica znam vidjeti na biciklu, ali to je iskljucivo rekreativnog karaktera. Usto, obojica komentiraju nogomet koji nema puno veze s trcanjem ili vožnjom bicikla.
Meni možda i najbolji sportski komentator u Hrvatskoj trenutacno je Mario Glavan, covjek radi na arenasportu i komentira gotovo sve sportove koje prenose (nogomet, košarka, odbojka, baseball, americki nogomet...) i u sve se jako dobro razumije, slušajuci ga uvijek se može saznati nešto korisno. Osobno ga ne poznajem, ali je jako dobar prijatelj s jednim mojim frendom iz kvarta, tako da znam da je Glavan položio ispit za suca u americkom nogometu. Od ostalih uvijek me ugodno iznenadi Toni Živkovic, takoder arenasport, za kojega nisam cuo prije pocetka emitiranja te televizije.
Što se Sportkluba tice, najbolji su im teniski komentatori (Igor Rajkovic, Goran Stojanovic, Gordan Gabrovec) koji su svi na televiziju stigli iz novina. Makar, tu nisam skroz objektivan, jer su mi to redom prijatelji.
Kad vidiš Sušeca, bilo starijeg bilo mladeg, jasno ti je da se oni nikada nisu bavili sportom, pa ga ne mogu niti razumjeti.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 24/08/2012 : 17:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by tutto maxim

quote:

E, a je l postoji bese neki klip kada su komentarisali Susec i Zajec, nesto vezano za frizure.. znam da sam se smejao kao lud.

Mislim da su u pitanju Vela i Zajec,nesto u smislu "dvojica ljudi s dobrim frizurama",ali nemoj me drzati za rec...

Da, njih dvojica, na Velu sam i mislio, ali sad vidim da sam napisao Susec.
Nesto u fazonu, komentarissali su frizuru nekog igraca, a onda je Vela pita Zajeca kako on tera frizuru, pa je i sebe spomenuo, kako je i on celav itd.. ali mnogo dobra fora.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/08/2012 : 17:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by tutto maxim

quote:

Da, njih dvojica, na Velu sam i mislio, ali sad vidim da sam napisao Susec.
Nesto u fazonu, komentarissali su frizuru nekog igraca, a onda je Vela pita Zajeca kako on tera frizuru, pa je i sebe spomenuo, kako je i on celav itd.. ali mnogo dobra fora.

tako je..sicam se i ja toga i da sam se smija ka lud..

Go to Top of Page

Dule
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 09/05/2003

Posted - 24/08/2012 : 22:42:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dule's Homepage  Send Dule a Private Message
" Stvar je u tome što su se pripadnici "stare garde" komentatora i sami bavili sportom..."
Fala "76"; drago mi je da to konacno i netko drugi razumije...
PS
Medutim, mislim da je prava kombinacija tek kad se u istoj osobi nade novinarski talenat i osobno sportsko iskustvo.
PS 2
I Dragan Nikitovic se kratko okušao u boksu... Da ne spominjem Žarka Sušica ciju izuzetnu novinarsku i sportsku karijeru možete procitatati na Wikipediji, pa onda usporedivati...

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 24/08/2012 : 23:35:44  Show Profile Show Extended Profile
Biseri sportskih komentatora :

„Opalio je beckhand glavom“ (Ivica Blažicko na Europskom prvenstvu)

„Igraci Obale Bjelokosti bi trebali malo cvršce držati nogu dok pucaju na gol!“ (Igor Štimac)

„Dobro vece svima, pozdrav svim gledateljima u Zagrebu“ (Srecko Bogdan smatra da se HTV gleda samo u Zagrebu)

"Mislio sam da ce Lippi izvaditi jednog od dva napadaca. Onda bi Talijani igrali s jednim napadacem." (Srecko Bogdan nakon što je izašao Totti)

"6-0 je veliki rezultat ali to se još da izdržati ali 7-0 je posebna blamaža". (Ciro Blaževic nakon što je Argentina zgazila Jugoslaviju)

"Danas jako blijedi, unatoc žarkocrvenom dresu" (Željko Vela komentira Korejca Parka)

„Linijski sudac je svirao prekršaj!“ (Igor Štimac)

„Nedved ima obje noge“ (Srecko Bogdan nije upoznat sa anatomijom)

„U lunaparku bi za ovo dobio medvjedica“ (Mico Dušanovic nakon što je Ivaniševic lopticom pogodio linijskog suca)

„Viduka voli osjetiti protivnika iza svojih leda, voli ga držati rukom, takvu igru on voli“ (Igor Štimac sa sumnjivom porukom)

„A jeste mi ga uvalili za prvi put“ (Mila Horvat govori Maricu i Blažicku)

„Loše se piše Trinidadu, a bogami i Tobagu“ (Saša Sušec)

„Sastav Trinidada i Tobaccoa“ (opet mladi Sušec)

„I to mora biti prekršaj. Ako nije prekršaj, onda je faul“ (Božo Sušec nakon prekršaja na Srni)

„Veceras od 21h cemo vidjeti jednog od skrivenih favorita - tim Portugala u kome su glavne zvijezde: Luis Figo, Ronaldinho, Cristiano Ronaldo“ (Filip Brkic miješa sastave)

„Panucci se odlucio na ubacivanje rukom“ (Drago Cosic kao da ne zna da se aut izvodi jedino rukom)

"To je bio Svensson, ali onaj drugi, zgodni Svensson, a ne onaj....kako da kažem...robusni Svensson!“ (legendarni Željko Vela)

„On je narocito bitan, narocito u situaciji kada Njemcima nedostaju preostala dvojica igraca s mozgom“ (Božo Sušec na SP 2002.)

„Napisali su da ce ovdje pasti 150.000 balona, ali to nije tocno - ja sam vidio da su im 3 pukla dok su ih postavljali“ (Mico Dušanovic)

„Ide Drulic, Drulic, Drulic, Drulic, Drulic, a ne, ipak je to bio Pjanovic.“ (Milojko Pantic na utakmici Zvezda – Partizan)

„Sterjovski, kakav šut!... Mile Sterjovski... mogao je da bude pjevac novokomponovane muzike, imao je ime i prezime za to...sada umalo da savlada Didu“ (Kustudic, Crna Gora)

„U stazi cetiri je glavni favorit, Michael Jackson... Pardon, Michael Jordan." (Nedeljko Kovinjalo se tu ubacuje i govori): "Da, kolega Pantic želi da kaže da je Michael Johnson u Americi popularan kao njih dvojica.“

„Jer ako ste primetili, španski odbrambeni igraci... hocu reci argentinski ali to je uostalom isti mentalitet, mahom su to niski igraci“ (Živadinovic, Srbija)

„Klinsman je jedini koji je osvojio SP i kao igrac i kao fudbaler“ (Gojko Andrijaševic, Srbija)

„Tribine se žute - sve je u narandžastom“ (Milojko Pantic miješa boje)

„U bazenu plivaju necije gacice, da vidimo cije su“ (Milorad Ðurkovic komentira vaterpolo)

„Polster, Polster..“ (pa se onda uguši u dimu cigare i 15 sekundi kasnije) „da vidimo sada zašto su se igraci Kolna kao po komandi svi povukli na svoju polovinu ......a da, to je 1:0 za njih" (Vladanko Stojakovic na utakmici Koln – Zvezda)

„Kakav šut i izvanredna intervencija Ljukovcana...samo malo, da vidimo zašto se Nemci raduju.... aha, Nemacka vodi 2:1“ (Vladanko nikako da nauci što je gol)

„I gospodine Pedersen, zaista zaslužujete takvo prezime" (Milojko Pantic nezadovoljan sucem susreta)

„McManamanaman.“ (Vladanko nikako da nauci i prezime McManamana.)

„A evo sada identicne situacije.“ (Vladanko komentira slow motion)

„Izlaze Partizanovi igraci... a evo i naših.“ (objektivni Milojko Pantic na susretu Zvezda – Partizan)

„Slobodan udarac sa nekih 35 metara izvodi Bukal... topovski udarac i gol... kurac gol, precka... sjedi mali, picka ti materina, ništa ne vidim“ (Nervozni Mirko Kamenjaševic je nakon ovog komentara bio kažnjen).

„Vahidin Musemic u izglednoj šansi i ništaaa... ali opet Musemic dolazi do lopte, udarac i golman brani, lopta se odbija do Musemica koji upucuje snažan udarac lijevom nogom... preckaa, Musemic ovaj put glavom i opet je promašio jeb'o mu ja mater smotanu!!!“ (A nakon ovoga slijedila je suspenzija)

„Dok je lopta u vazduhu, da vam saopštim sastave (Zvonko Mihajlovski)

Berkamp izlazi iz igre u 22. minutu zbog povrede , ulazi Patrick Vieira. Na ekranu piše: 22. minutes, 10. Bergkamp out. Milojko Pantic komentira : "U igru se sprema iskusni Minutes s brojem 22!"

„Evo nas na džoint stadionu“ (Jordan Ivanovic sa Giant stadiuma)

„Sledecih par minuta ovog snimka proticu u znaku Georgija Hadžija i ove kretenske reklame za kecap“ (Miloš Topalovic)

„Na terenu su dva Stankovica, Dejan Stankovic i Dejan Govedarica“ (a tko drugi nego Milojko Pantic)

„Teško je bilo, ali kako kaže naš narod, sve je dobro što se loše svrši.“ (Nedeljko Kovinjalo nakon tijesne pobjede košarkaša Jugoslavije)

„Našeg boksera Svetomira Belica, dragi gledaoci, prepoznat cete po belim gacicama, a njegovog protivnika Motungua iz Kenije po crnim gacicama." (Sreto Šcepanovic upucuje kako razlikovati bijelca od crnca)

„Sada Popov vodi za gotovo celu dužinu bazena i Amerikanac ce uspeti da osvoji zlato samo ako Popov pocne da se davi!“ (Milorad Ðurkovic komentira plivanje)

„Ovo je takmicar iz San Marina, male ostrvske državice usred Atlantskog okeana...“ (Dobrosavu Gajicu trebaju lekcije iz zemljopisa)

„Zoran Savic je imao malu porodicnu neprijatnost ovih dana. Naime, umrla mu je majka.“ (opet Dobrosav)

„Još 25 minuta mucenja na ovoj stolici, prvenstveno za mene, a što se vas tice, izuzetno lako možete preci na neki drugi kanal i odgledati neku špansku seriju ili nešto drugo što ce sigurno biti zanimljivije za vas...“ Bratislav Toncic na utakmici Jugoslavija – Slovenija)

„I pogledajte Muhameda Alija, ruke mu se tresu od uzbudenja!!!“ (Bratislav Toncic na otvaranju Olimpijade u Atlanti)

„Dobro vecer, prijatelji fudbala (pauza od dobrih 10-15 sekudni) ..i ostalih sportova.“ (Milojko Pantic na pocetku odbojkaške utakmice)

„Aut za Holandiju!“ (Milojko na utakmici Zvezda – Bayern!!!)

„I evo izlaze Peruanci na teren...“ (neponovljivi Milojko na utakmici Jugoslavija – Iran!!!)

„Naši igraci su u plavim majicama“ (Milorad Ðurkovic na vaterpolo utakmici)

„I sada cemo sa automobilizma preci na konjizam“ (Vladanko Stojakovic)

„Na golu je Šmejkel, u odbrani su Geri Nivajl, Denis Irvajn, Geri Pelister, Henig Berg. U srednjem redu su Pol Suls, Niki Bats, Dejvid Bejkem i Roj Keni. U špicu su Endi Kol i Ole Gunar Solksjare!“ (Zvonko Mihajlovski pokušava procitati sastav Manchester Uniteda)

„Poštovani gledaoci, izvinjavam se zbog ovog prekida. Upravo su nam organizatori Olimpijade zabranili da pušimo u reporterskim kabinama. Evo i kolege Španci se bune, nisam samo ja..." (Srdan Kneževic)

„Cokoladni tandem stopera iz Bremena izbacen je iz igre jednim potezom metuzalema Rudija Bomera!“ (Miloš Topaloic)

„Ako se utakmica završi 1-1, igrat ce se produžeci, pa ako i onda ostane neriješeno, nova utakmica ce se igrati u srijedu... ja imam avionsku kartu za ponedjeljak... da li ce oni meni dozvoliti da promijenim kartu... kako cu se vratit?“ (Mladen Delic)

„Toni Kukoc ide 1 na 1... I najzad mu je ušlo!“ (Vlado Olic)

„Je li to Betega? Je, je, Betega je, Betega“ (Vladimir Anzulovic)

„U publici je mnogo zanimljivih ljudi kao na primer ovaj covek sa bradom“ (Dobrosav Gajic)

„Prošlo je šezdeset minuta utakmice, dakle pola sata“ (Šabahudin Topalbecirevic)

„Pogledajte samo kako je graden ovaj mladic. Svaka majka bi ga poželela u svome domu, a tek ti predratni švalerski brcici ...“ (Srdan Kneževic)

„Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja“ (Duško Korac)

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 27/08/2012 : 23:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message

Edited by - Caleb on 27/08/2012 23:44:19
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 27/08/2012 : 23:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
meni su od one starije generacije najbolji tata Sušec, Cosic i Dušanovic. Šapit je bio isto odlican za slušat sad tijekom Olimpijade. mali Sušec i Balog ništa posebno. Cvitkovic je bio katastrofa sad za vrijeme Olimpijade, vec je odavno za penziju.

btw, jel istina da je Cosic jedan od komentatora u PES-u?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.26 seconds. Snitz Forums 2000