Author |
Topic |
velka031
Advanced Member
Croatia
17008 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 28/08/2012 : 11:33:12
|
quote: Originally posted by tex2
A tek Neven Cvijanovic, dosadnijeg komentatora vjerojatno nema, a prenosi na NET-u formulu, Sport klubovima po cijele dane tekme, pa na HRT-u tekme, a jedva skuži kad gol padne
Uvjerljivo najgori komentator ikad |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17008 Posts
Posted - 28/08/2012 : 11:39:33
|
Jedna od najvecih blamaža ikada je RTL-ovo odradivanje SP u rukometu 2009., koje se igralo kod nas, toliko jada, neznanja i neprofesionalnosti mogu furati samo oni...
Od mladih komnetatora bez premca mi je najbolji Željko Vela, legenda (a voli i stripove, Texa, ne?), a oni najbolji ikada su mi Milojko Pantic (iako je volio kenjati, ali obožavao sam ga slušati), Mijajlo Kostic (mislim da je on radio samo radijske prijenose, strašan lik!) i Mladen Delic, iako njega baš nisam imao prilike cesto slušati, a po onome što sam vidio na youtube-u - bravo legendo! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 28/08/2012 : 22:15:32
|
quote: Originally posted by velka031
Uvjerljivo najgori komentator ikad
da, Cvijanovic je totalno iritantan i odbojan. još je najgore kad Blažicko zajedno s njim mora komentirat Formulu 1. |
"Nothing lasts forever." |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 28/08/2012 : 23:23:30
|
quote: Originally posted by velka031
Jedna od najvecih blamaža ikada je RTL-ovo odradivanje SP u rukometu 2009., koje se igralo kod nas, toliko jada, neznanja i neprofesionalnosti mogu furati samo oni...
Od mladih komnetatora bez premca mi je najbolji Željko Vela, legenda (a voli i stripove, Texa, ne?), a oni najbolji ikada su mi Milojko Pantic (iako je volio kenjati, ali obožavao sam ga slušati), Mijajlo Kostic (mislim da je on radio samo radijske prijenose, strašan lik!) i Mladen Delic, iako njega baš nisam imao prilike cesto slušati, a po onome što sam vidio na youtube-u - bravo legendo!
Mladen Delic je bio car nad carevima! Kad se samo setim onog njegovog komentara posle gola Radanovica i pobede Jugoslavije nad Bugarskom u Splitu. A secam se i njegovog komentarisanja majstorice izmedu Jugoslavije i Španije 1974. godine u Frankfurtu!
Radio prenose je po meni najbolje prenosio Marko Markovic i Jordan Ivanovic, a obožavao sam i cuvenog Ivana Tomica! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Ernie Pike
Senior Member
Croatia
2847 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 28/08/2012 : 23:45:31
|
Mladen Delic i Dragan Nikitovic su bili najbolji koje sam slusao i gledao. Lapsusi Mladena Delica nisu bili vazni jer su mu prenosi bili puni duha i poznavanja sporta. Nikitovic je bio ne samo sjajan komentator boksa u vrijeme kad je cijeli svijet uzimao slobodni dan kako bi gledao Muhameda Alija vec i poznavatelj ostalih sportova. Jednom je u pola prijenosa kosarkaske utakmice nestalo svjetla u dvorani i prekid je trajao pola sata. Nikita je uspio zanimljivo popuniti to vrijeme raznim anegdotama i pricama. Tesko mi je zamisliti danasnje komentatore da bi mogli popuniti dvije minute (doduse danas bi odmah krenule reklame :-) ). |
|
|
Ernie Pike
Senior Member
Croatia
2847 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 28/08/2012 : 23:49:25
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Boris Mutic je za mene najjaci koga san ima prilike slušat/gledat.
A ono skandiranje u Jazinama -
za Tornado za Mutica
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 29/08/2012 : 00:11:54
|
Najbolji komentator je, bez premca, Željko Vela. Na našim kanalima je najbolji (slican Veli) bio Mustafa Radoncic (sad je na Al Jazeeri Balkan pa ne radi direktne prijenose), a za atmosferu Marjan Mijajlovic. Od hrvatskih komentatora bih izdvojio Krešimira Campu koji je bio odlican i na radiju.
Mico Dušanovic je debil, finale Wimbledona koji je osvojio Nadal i u kojem sam navijao za Federera mi je uspio ogaditi do te mjere da sam umalo poceo navijati za Španca. Sušec senior i Cvitkovic manje-više ista bagra. |
Potpis. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 29/08/2012 : 00:14:23
|
quote: Originally posted by Heyoka
Najbolji komentator je, bez premca, Željko Vela.
Od aktualnih komentatora - da, slažen se
Mico Dušanovic je debi....
...u što san se više puta ima prilike uvjerit. Takoder se slažen |
Trljam ruke. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 29/08/2012 : 00:15:19
|
quote: Originally posted by globinjo
bio na više utakmica?od tebe da,od strica ne znam
Od oba
Dobro, ja san na zagrebackim gostovanjima više |
Trljam ruke. |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 29/08/2012 : 00:20:18
|
pa on i je radijski reporter silom prilka je komentirao euro,jer nije imao tko
Muci, tovare! Znam da je primarno radijski reporter, tako sam ga i "upoznao", ali je onomad komentarisao i Serie A na HTV-u (poodavno, ima i 10-ak godina). |
Potpis. |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 29/08/2012 : 00:38:37
|
quote: Originally posted by Heyoka Od hrvatskih komentatora bih izdvojio Krešimira Campu koji je bio odlican i na radiju.
Pa i na Areni je ako se ne varam. Ovo na HTV-u je bilo onako "honorarno" rekao bih. |
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
76
Senior Member
Croatia
2623 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 29/08/2012 : 17:56:31
|
quote: Originally posted by Ernie Pike
Mladen Delic i Dragan Nikitovic su bili najbolji koje sam slusao i gledao. Lapsusi Mladena Delica nisu bili vazni jer su mu prenosi bili puni duha i poznavanja sporta. Nikitovic je bio ne samo sjajan komentator boksa u vrijeme kad je cijeli svijet uzimao slobodni dan kako bi gledao Muhameda Alija vec i poznavatelj ostalih sportova. Jednom je u pola prijenosa kosarkaske utakmice nestalo svjetla u dvorani i prekid je trajao pola sata. Nikita je uspio zanimljivo popuniti to vrijeme raznim anegdotama i pricama. Tesko mi je zamisliti danasnje komentatore da bi mogli popuniti dvije minute (doduse danas bi odmah krenule reklame :-) ).
Nikitovica se sjecam kroz maglu, najviše po prijenosima boksa gdje je bio veliki znalac. Ali, jedan moj prijatelj koji pamti bolje od mene cesto spominje njegov "biser" kada je prenosio skiaške letove s Planice. Tijekom citavog prijenosa je odavao dojam da se nevideno dosaduje, a nakon što je jedan skakac pao, Nikita se probudio i vikne:
- I napokon jedan pad!
Drugi njegov "biser" za kojeg sam cuo je vezan za Matiju Ljubeka kada je osvojio zlato u kanuu jednokleku na OI u Motrealu 1976:
- Pogledajte, dragi gledaoci kako je sretan! Cak je i kleknuo!
Stvarno "strucni" komentari... |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 29/08/2012 : 18:49:05
|
Mico Dušanovic je debil, finale Wimbledona koji je osvojio Nadal i u kojem sam navijao za Federera mi je uspio ogaditi do te mjere da sam umalo poceo navijati za Španca. Sušec senior i Cvitkovic manje-više ista bagra.
fora s Dušanovicem je to što se on u utakmicu/mec koji komentira jako uživi, i po samom njegovom stilu komentiranja uvijek vidiš (tj. možeš vidjet) da za nekoga navija. otuda ta nepristranost.
Sušec je meni bio jedan od najboljih danas umirovljenih komentatora, dok je meni Cvitkovic užas u svakom slucaju. |
"Nothing lasts forever." |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12467 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17008 Posts
Posted - 29/08/2012 : 22:37:38
|
Zaboravio sam spomenuti sjajnog Krešimira Campu, covjek zna posao, uz Velu najbolji od aktualnih HR komentatora... Dobar mi je i Sabahudin Topalbecirevic, iako ga dugo nisam slušao... |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17008 Posts
Posted - 29/08/2012 : 22:39:46
|
quote: Originally posted by makikatalinic
quote: Originally posted by Heyoka Od hrvatskih komentatora bih izdvojio Krešimira Campu koji je bio odlican i na radiju.
Pa i na Areni je ako se ne varam. Ovo na HTV-u je bilo onako "honorarno" rekao bih.
HTV je spao na tako niske grane da je to milina... Kad se samo sjetim pretplate na njihove debilne programe, strašno... |
|
|
Topic |
|