Author |
Topic |
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17808 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 24/08/2012 : 14:36:08
|
quote: Originally posted by King Warrior
Ozenio si je, stomak ti je porastao, imate sex jednom sedmicno, kada dodje ljeto okreces se za svakom curom u kratkoj suknjici?
to ti iz iskustva??? |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 24/08/2012 : 14:37:52
|
quote: Originally posted by zeljko
Ozenio si je, stomak ti je porastao, imate sex jednom sedmicno, kada dodje ljeto okreces se za svakom curom u kratkoj suknjici?
to ti iz iskustva???
jok, gledam puno filmove |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 24/08/2012 : 15:06:28
|
quote: Originally posted by sawitch
Bar zenu mozes ubediti da ne gleda izgled.. Da je tako ja moju nikad ne bih ozenio.. :) Par odbitaka i onda centar
podcjenjujes samog sebe. Fino izgledas(crte lica), visok si, djelujes simpaticno i uvijek si nasmijan(bar na slikama) = zene vole sve te nabrojane stvari.
Muchachos,lakse malo
Bjelolasice@ Koliko sam shvatio,ti bi samo da je koknes i nista vise. Pa pitaj je onako drugarski,kao sto jeste, i to je to! To ti je ona najbolja kombinacija,drugari koji se povremeno i po potrebi je*u |
Edited by - elfak nish on 24/08/2012 15:07:30 |
|
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 24/08/2012 : 15:51:48
|
što ce to upoce ženski prijatelj? to je najveca glupost. sa ženama treba uvijek biti super, ali uvijek na distanci. 1. ako si vec pitao i rekla je ne, smanji komunikaciju na minimum i ganjaj druge i bilo bi dobro da i ona vidi kako si u prometu. ako još nisi napravio korak prema njoj a 2. želiš ozbiljniju vezu, pozovi je na neko rtomanticno mjesto i reci joj kako se osjecaš (najgore što ce ti se dogioditi je to što ce ti ona reci kako te gleda iskljucivo kao prijatelja a ti onda kreni na tocu 1.), a ako želiš 3. samo zabavu, pijanka je riješenje (pazi da pije više od tebe) i tu ne postavljaj nikakva pitanja, samo je promatraj kad se pijanka malo razvije i kreni u akciju. što se tice osobnih iskustava, bio sam u vezi pred kraj faksa sa prijateljicom s kojom sam išao u razred u osnovnu i u srednju školu. krajem srednje i na prvoj godini faksa sam se palio na nju, ali nisam joj nikad ništa rekao. taman kad sam zaboravio što sam osjecao prema njoj ona pride meni i bum. nakon 6 mjeseci veza se raspala i prijateljstvo se ugasilo. ali nije mi ni najmanje žao, bilo mi je stvarno lijepo, a i naucio sam kako je ž-m prijateljstvo glupost. dvije godine nakon toga ostvario mi se san mnogih muškaraca, iamo sam prijateljicu s povlasticama. na žalost trajalo je samo 8 mjeseci, jer sam zbog posla odselio. e to mi je najdraže iskustvo, bez ikakvih dubokih prica, osjecaja i ostalih smetnji. |
Grad - to ste vi. |
|
|
Zagor i Chico
New Member
Croatia
214 Posts
Member since 14/05/2011 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 24/08/2012 : 16:15:20
|
Hvala! Ma ja nisam bio previše za ozbiljn e veze. Cure sam imao samo preko ljeta i to je bilo to. P.S. Mislio sam da ce se ovo pretvoriti u sprdacino kad ono. Decki vi ste me pozitivno iznenadili. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
Edited by - bjelolasica on 24/08/2012 16:16:27 |
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4313 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 24/08/2012 : 16:22:10
|
quote: Originally posted by bjelolasica Cure sam imao samo preko ljeta i to je bilo to.
U tom slucaju pricekaj da ljeto prode pa da te popusti. Pozdrav Tovarniku
|
Bok, kako si.
|
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 24/08/2012 : 16:40:14
|
quote: Originally posted by Cromwell
quote: Originally posted by bjelolasica Cure sam imao samo preko ljeta i to je bilo to.
U tom slucaju pricekaj da ljeto prode pa da te popusti. Pozdrav Tovarniku
A ne ovo samo ide na fakultet zato je to problem i to me vec duže muci, ali sada je jedan provokator iz Tovarnika rekao neka pitam pametne ljude pa sam izabrao vas. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 24/08/2012 : 17:23:00
|
Spansku musicu u drink i stvar rijesena |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 24/08/2012 : 17:23:36
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Spansku musicu u drink i stvar rijesena
|
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4313 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 24/08/2012 : 17:34:08
|
cek aj malo pojasni situaciju s njom do sada. Mislim zbog ovog:
quote: Originally posted by bjelolasica Kako da prijateljicu pretvorim u curu pošto ona želi da ostanemo prijatelji?
Znaci ti si ju vec pitao za preokretanje pa je rekla ''ništa od toga možemo ostat prijatelji''. ? |
Bok, kako si.
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 24/08/2012 : 17:39:40
|
quote: Originally posted by bjelolasica
A ne ovo samo ide na fakultet zato je to problem i to me vec duže muci, ali sada je jedan provokator iz Tovarnika rekao neka pitam pametne ljude pa sam izabrao vas.
Dobro ti je zavrtjela glavom. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47132 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/08/2012 : 17:39:58
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by srdjandj
Kaži joj da prijateljstvo može da prede u ljubav, a ljubav u prijateljstvo nikada!
U mojem društvu ( citaj manszone) je zovemo aždaja ajde pogadaj kakve je naravi. Tako da ako joj ovo kažem izgubit cete jednog clana foruma.
Vidi sinko, mlad si i da ti cika da savet! Tvoje osnovno pravo i dužnost, kao muškarca, je da od žene(cure), tražiš da ti da, da je kresneš, a ona može da pristane ili ne, kakvo prijateljstvo, kakvi bakraci, traži i briga te. Ni jedna ženska se nece naljutiti ako joj tražiš, jer tad se smatra da vredi nešto, zamerice ti ona od koje ne tražiš. Govorim ti iz iskustva!
tocno. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47132 Posts
Posted - 24/08/2012 : 17:46:52
|
Bar zenu mozes ubediti da ne gleda izgled.. Da je tako ja moju nikad ne bih ozenio.. :) Par odbitaka i onda centar
podcjenjujes samog sebe. Fino izgledas(crte lica), visok si, djelujes simpaticno i uvijek si nasmijan(bar na slikama) = zene vole sve te nabrojane stvari.
meni je jedna kolegica rekla da izgledan ka serijski ubojica.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 24/08/2012 : 18:01:41
|
quote: Originally posted by lwood
podcjenjujes samog sebe. Kulturno izgledas, cak bi se moglo reci da si engleskog plavokrvnog porijekla, visok si, jake tjelesne gradje, djelujes simpaticno = zene vole sve te nabrojane stvari.
sljedeci |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 24/08/2012 : 18:01:55
|
quote: Originally posted by selanne
A ne ovo samo ide na fakultet zato je to problem i to me vec duže muci, ali sada je jedan provokator iz Tovarnika rekao neka pitam pametne ljude pa sam izabrao vas.
Dobro ti je zavrtjela glavom.
Ajde reci što bi Tex napravio? |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 24/08/2012 : 18:02:52
|
Ne bi izabrao nas kao "pametne ljude", to može uraditi samo netko neiskusan na forumu. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 24/08/2012 : 18:03:11
|
quote: Originally posted by selanne
Dobro ti je zavrtjela glavom.
Ajde reci što bi Tex napravio?
Nokautirao bi je! |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 24/08/2012 : 18:05:53
|
quote: Originally posted by Cromwell
cek aj malo pojasni situaciju s njom do sada. Mislim zbog ovog:
quote: Originally posted by bjelolasica Kako da prijateljicu pretvorim u curu pošto ona želi da ostanemo prijatelji?
Znaci ti si ju vec pitao za preokretanje pa je rekla ''ništa od toga možemo ostat prijatelji''. ?
Jel ti to spremaš dizertaciju na ovo pitanje kad si ga tako dobro proucio. |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47132 Posts
Posted - 24/08/2012 : 18:14:21
|
quote: Originally posted by lwood
podcjenjujes samog sebe. Kulturno izgledas, cak bi se moglo reci da si engleskog plavokrvnog porijekla, visok si, jake tjelesne gradje, djelujes simpaticno = zene vole sve te nabrojane stvari.
sljedeci
ne krivo si me svatia. to mi je bia kompliment. |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
|
Topic |
|