forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Fenomen krugova u žitu
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

izivko
Advanced Member

Germany
12484 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 04/09/2012 : 15:07:34  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Ljudi se samo zajebavali iz dosade
http://einestages.spiegel.de/s/tb/25467/phaenomen-kornkreise-eine-frage-der-aehre.html

Have mercy

manhunter
Moderator

Switzerland
25287 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/09/2012 : 17:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Bezveze. Ovi krugovi su vidjani na više mesta u Evropi, a cisto sumnjam da su dva pijanca stigla da sve njih naprave. Dosta njih jeste nacinjeno ljudskom rukom, ali za veliku vecinu nema baš nekog objašnjenja.
Licno sam video takav jedan krug i nije mi jasno kako bi covek tako nešto mogao da napravi.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 04/09/2012 : 20:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message
Mene to podsjeca na:
http://hr.wikipedia.org/wiki/Nazca_linije

S tim da su ovi noviji više pravilni geometrijski oblici, više matematicki posloženi, dok su stari baš crteži i puno veci.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12484 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 04/09/2012 : 21:01:16  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Da, bice da su se marsovci zajebavali...

Have mercy
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 05/09/2012 : 22:31:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Bezveze. Ovi krugovi su vidjani na više mesta u Evropi, a cisto sumnjam da su dva pijanca stigla da sve njih naprave. Dosta njih jeste nacinjeno ljudskom rukom, ali za veliku vecinu nema baš nekog objašnjenja.
Licno sam video takav jedan krug i nije mi jasno kako bi covek tako nešto mogao da napravi.

Tocno tako .

Meni je taj fenomen izuzetno zanimljiv .

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000