forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kazne za parkiranje u Bg
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 02/09/2012 : 12:51:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
Pitanje > Dal postoji nacin/sansa da mi naplate kazne za parkiranje kad prelazim granicu?

Dakle 3 godine sam na relaciji Lj-Bg 1-2x mesecno, tamo ostajem ponekad nedelju dana i nemoguce je nedobiti kaznu jer je gotovo citav centar u zonama a nemam zivaca ni volje da stalno preparkiram. Ranije sam parkirao u Palmoticevoj pa su frajeri i tamo namestili zonu.
Ne bi mene sve to brinulo da mi nije sad ukupan broj neplacanih kazni preko 100, sto je bas lepa suma. Nisu mi ni kola toliko vredna
Mislim da ne postoji bilateralni ugovor izmedju Slovenije i Srbije zbog kojeg bi bili u mogucnosti da salju kazne van svoje teritorije, jedino me brine ako je parking servis vezan sa granicnom policijom i da se moze na taj nacin proveriti podatke saobracajne dozvole.
Nevideni stres svaki put kad prelazim granicu.

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/09/2012 : 13:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
ne koliko ja znam , ako nisi tuzen....ali nemam pojma

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/09/2012 : 13:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
rode duzan si vise od 1k eura ti ba volis da se parkiras a da ne platis :)

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 02/09/2012 : 14:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:
Originally posted by ordell

Pitanje > Dal postoji nacin/sansa da mi naplate kazne za parkiranje kad prelazim granicu?

Dakle 3 godine sam na relaciji Lj-Bg 1-2x mesecno, tamo ostajem ponekad nedelju dana i nemoguce je nedobiti kaznu jer je gotovo citav centar u zonama a nemam zivaca ni volje da stalno preparkiram. Ranije sam parkirao u Palmoticevoj pa su frajeri i tamo namestili zonu.
Ne bi mene sve to brinulo da mi nije sad ukupan broj neplacanih kazni preko 100, sto je bas lepa suma. Nisu mi ni kola toliko vredna
Mislim da ne postoji bilateralni ugovor izmedju Slovenije i Srbije zbog kojeg bi bili u mogucnosti da salju kazne van svoje teritorije, jedino me brine ako je parking servis vezan sa granicnom policijom i da se moze na taj nacin proveriti podatke saobracajne dozvole.
Nevideni stres svaki put kad prelazim granicu.

Opusti se ,nema nista od toga...

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 02/09/2012 : 14:54:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
ma placam ja parking al ne vredi.. moras svaka 3 sata da preparkiras kola. I azurni su samo tako, skoknes na 5 minuta u trgovinu, vec ti opale kaznu.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 02/09/2012 : 15:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message
teoretski mogu da ti paukom odnesu vozilo kada parkiraš u bg, pa da te uslove placanjem kazni, ali male su šanse za to jer to znaci da bi pandur trebao baš tvoje vozilo da proveri u sistemu kada te vidi parkiranog na ulici. Ipak pazi da ne parkiraš nepropisno, jer onda pokreceš automatski celu tu mašineriju. Mada, to je sve teoretski, praksa je drugo. A mogao bi da parkiraš za džabe u Ušcu, pa se malo vozaš GSP-om po strogom centru, kao i ostali smrtnici, a?

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/09/2012 : 16:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Zasto bi parkirao u Uscu ? Ja da vozim strane table jebao bih Parking Servis kako bih stigao.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 02/09/2012 : 23:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
quote:
Originally posted by karven

teoretski mogu da ti paukom odnesu vozilo kada parkiraš u bg, pa da te uslove placanjem kazni, ali male su šanse za to jer to znaci da bi pandur trebao baš tvoje vozilo da proveri u sistemu kada te vidi parkiranog na ulici. Ipak pazi da ne parkiraš nepropisno, jer onda pokreceš automatski celu tu mašineriju. Mada, to je sve teoretski, praksa je drugo. A mogao bi da parkiraš za džabe u Ušcu, pa se malo vozaš GSP-om po strogom centru, kao i ostali smrtnici, a?

Nemoguce. Moram da vozim devojku svako jutro na posao:P
Sto se pauka tice, ne mogu oni tebi odneti vozilo ako si parkirao na mestu koje je propisano za parking, bez obzira dal si uplatio i koliko neplacanih kazni vec imas.
Go to Top of Page

miskod66
New Member

Serbia
170 Posts

Member since 13/04/2010

Posted - 03/09/2012 : 09:23:02  Show Profile Show Extended Profile  Send miskod66 a Private Message
Parkiras kod sajma (besplatno) i dalje javnim prevozom do grada, blizu je.
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 03/09/2012 : 11:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
Ma samo uzivaj, nema nista od toga, dok se ne potpise sporazum o slanju kazni sa Slovenijom ne mogu ti nista. Drugar ima bosansko drzavljanstvo i za 8 godina je sakupio 2 kutije cipela pune kazni.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 14:39:42  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by mavra

Ma samo uzivaj, nema nista od toga, dok se ne potpise sporazum o slanju kazni sa Slovenijom ne mogu ti nista. Drugar ima bosansko drzavljanstvo i za 8 godina je sakupio 2 kutije cipela pune kazni.

tako bacate novac kroz prozor u Srbiji....
Eto, ponudit cu ja svoje usluge Državi Srbiji i istjerat cu svaki novcic koji vam duguju:

http://www.youtube.com/watch?v=D9tP9fI2zbE

na Koga da se obratim?
Ko je zadužen u Srbiji za ovakve stvari, pa d amu ponudim svoje usluge.
Zaboravite Ekološke Rendžere, ovo je posao za mene i moju ekipu!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47129 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 15:21:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
jedva cekan vidit kako ceš ti istjerivat novce po Srbiji

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 15:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

necu po Srbiji. Nego kod nas ili od turista i slicno.
Znaci, ja ponudim svoje usluge Državi Srbiji, oni meni davaju nekakve ovlasti, da ja to mogu raditi, mislim ono da sam povlašten i to.
Onda ja uzimam kopije od neplacanih tiket a i onda kod nas u Sloveniji potražim ov eljude i isteram novac i nakažen ga Srbiji, a za sebe uzmem nadoknadu (proviziju...)
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47129 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 15:40:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

Znaci, ja ponudim svoje usluge Državi Srbiji, oni meni davaju nekakve ovlasti, da ja to mogu raditi, mislim ono da sam povlašten i to.
Onda ja uzimam kopije od neplacanih tiket a i onda kod nas u Sloveniji potražim ov eljude i isteram novac i nakažen ga Srbiji, a za sebe uzmem nadoknadu (proviziju...)

pa ne može ti nijedna država dat ovlasti za takve stvari.
osim ako ne misliš radit za tajne službe.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 15:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

quote:

pa ne može ti nijedna država dat ovlasti za takve stvari.
osim ako ne misliš radit za tajne službe.

pa ja bi bio "produžena ruka" pravice (hehe).

Pa najprije bi išao do tog koji nije platio i rekao mu :

"cuj momak, ti si bio tada i tada u Srbiji i zaboravio si platiti parkirninu, a koristio si parkiralište"

Ako on svejedno ne bude htio placati onda idem na Policiju i prijavim ga u ime Srbije, da je napravio prekršaj (da se ogriješio o zakon) i da ne želi platiti i neka mu onda oni uzmu novac o dplate i nakažu ga Srbiji.
Mislim na takav nacin ali naravno za to trebaju da mi daju u Srbiji ovlaštenje a oni neka se dogovore sa Slovenijom, da se tako nešto može raditi. Kao neki bilateralni dogovor. A naša parkirališta mogu npr isto tako postupiti, kada im npr Srbi ili neki drugi ne placaju....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 16:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
inace, može se obavjestiti i policajce na granicnim prelazima, pa onda oni isteraju novac ili se lijepo objasni (izmedu redaka) kršitelju, da ako nece da plati kaznu, sva parkirališta (sve kompanije koje imaju parkirališta itd...) u Srbiji ce biti obaveštene o ljudima koji ne placaju kaznu pa ako pronadu na svom parkiralištu neko vozilo koji je na tom spisku, oni mu lijepo zaplijene kola dok se kazna i svi troškovi ne plate.

Znaci nema veze ako si ti bio n aparkiralištu A i nisi latio, a sad ideš na parkiralište b, ili C,...svi ce oni biti upoznati, pa dok tvoja kola tamo su lijepo parkirana onaj radnik na parkiralištu lijepo pozove pauka i eto oni ce ti odvesti kola, dok se n eplati. A ja mogu isto to napraviti u Sloveniji npr idem na adresu tog covjeka, taj n eželi platiti, pozovem pauka (ako ima kola na parkiralištu ispred stana, ili tamo gdje radi,...) vec ce se naci prilika i eto i oni mu mogu zaplijeniti kola (naravno ako takav bilateralni sporazum bude podpisan koji ce to dozvoljavati) i kola se ne vracaju dok se kazna ne placa. A treba još i pauka platiti, tako da i pauk u Sloveniji ili u Srbiji nece raditi zabadava. Znaci onda ce svatko razmisliti i radije placati tih par eura parkirnine nego da si onda radi bezpotrebne troškove.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 03/09/2012 : 16:15:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:

Pa, neka pokuša sa par seksi cura, mislim da bi uspio
Evo kako to upali http://www.youtube.com/watch?v=FrrFRnGwU80

-

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 03/09/2012 16:20:02
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 03/09/2012 : 16:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
Euro molim te prestni da lupas gluposti i da pricas ostvarima o kojima nemas pojma. Nacin na koji je zonsko parkiranje odradjeno u Beogradu je toliko kriminalan i represivan da coveku stvarno dodje da baci bombu na zgradu Parking Servisa (inace najkriminalnija firma u Srbiji). Zivo me zanima kako bi neki Slovenac odreagovao da mu se ti pojavis ispred kuce u Ljubljani i da mu pripretis da plati kaznu za parkiranje u Srbiji, jer je tebe drzava Srbija ovlastila da sprovodis njene zakone. Jesi li svestan da bi posle prvog dana na poslu jeo na slamcicu barem 3 meseca?
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 17:30:48  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Euro molim te prestni da lupas gluposti i da pricas ostvarima o kojima nemas pojma. Nacin na koji je zonsko parkiranje odradjeno u Beogradu je toliko kriminalan i represivan da coveku stvarno dodje da baci bombu na zgradu Parking Servisa (inace najkriminalnija firma u Srbiji). Zivo me zanima kako bi neki Slovenac odreagovao da mu se ti pojavis ispred kuce u Ljubljani i da mu pripretis da plati kaznu za parkiranje u Srbiji, jer je tebe drzava Srbija ovlastila da sprovodis njene zakone. Jesi li svestan da bi posle prvog dana na poslu jeo na slamcicu barem 3 meseca?

MA tako se možda stvari rješavaju kod vas u Srbiji, ovdje ja nemam ni malo straha ici na kucu od nekoga tražiti novac, npr za parking. Neka me samo pipne, tužit cu ga za sve šta ima. Ako sam ja ovlaštena osoba i radim svoj posao a on kriminalac koji ne placa, a uz to još nasilan, baš vi volio da vidim koji sudac ce njemu suditi u korist.
Ako se radi o novcu ja sam pravi covjek za to. Ne prolazi ti kod mene, ni da mi je rodena baka, ja joj idem istjerati novac. Baš me briga. Pravila su takva i ja sam placen za to da to radim.
A uvijek se može unajmiti zaštitare da idu sa mnom, naravno zna se tko ce to placati.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 17:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

a pazi i to, da su u Sloveniji ljudima oduzimali kuce kada nešto nisu platili, recimo baš se sada sjecam da su nekome uzeli kucu jer je bio dužan oko 150 eura ili koliko vec, bilo po tv a i ovdje smo o tome razgovarali.
Mislim da se zvao Vaskrsic taj kojemu su oduzeli kucu.
Ljudi u Sloveniji to znaju i eto, uvjeren sam da mi ne bi bilo teško ubrati novac, kada bi me Srbija povlastila, da to mogu raditi naravno, da ne radim na svoju ruku.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 03/09/2012 : 19:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
Srbija ce tebe ovlastiti da kupis pare za neplacane kazne? U Sloveniji ?
Aaaaaaaaaaa

Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 03/09/2012 : 19:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
quote:

quote:

MA tako se možda stvari rješavaju kod vas u Srbiji, ovdje ja nemam ni malo straha ici na kucu od nekoga tražiti novac, npr za parking. Neka me samo pipne, tužit cu ga za sve šta ima. Ako sam ja ovlaštena osoba i radim svoj posao a on kriminalac koji ne placa, a uz to još nasilan, baš vi volio da vidim koji sudac ce njemu suditi u korist.
Ako se radi o novcu ja sam pravi covjek za to. Ne prolazi ti kod mene, ni da mi je rodena baka, ja joj idem istjerati novac. Baš me briga. Pravila su takva i ja sam placen za to da to radim.
A uvijek se može unajmiti zaštitare da idu sa mnom, naravno zna se tko ce to placati.

Eto mozes prvo kod mene svratiti pa da vidimo sta ce se desiti
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 03/09/2012 : 19:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
quote:

Aaaaaaaaaaa

I jos ce da mu plati zastitare, pa ti samo probaj da mu lupis samarcinu kada bude dosao da ti naplati kazne za parkiranje
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 20:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Aaaaaaaaaaa

samo se ti smij. Tebe cu sa velikim zadovoljstvom prijaviti, pa bilo ko da dode pokupiti novac.
Ako moram ja placati parkirninu i svi ostali, zašto ne bi i ti?
Zato jer si iz Slovenije?
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 20:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

Aaaaaaaaaaa

I jos ce da mu plati zastitare, pa ti samo probaj da mu lupis samarcinu kada bude dosao da ti naplati kazne za parkiranje

a ti još podupireš ne placanje parkirnine STRANACA u TVOJOJ zemlji.
Nije cudo da su vam plate 150 eura....
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 20:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Ne ismejah se cestitije nego citajuci ovo. Najbolji thread u minulih dugo, dugo. Mila majko, Ojro koji sa slovenackim akcentom ide po Beogradu i naplacuje parking kazne, placam dobrano da mi neko dotera Ojra u Sarajevsku ispred Teatra kad BMWovi i Mercovi zauzmu pola ulice da utera kazne...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000