forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kazne za parkiranje u Bg
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 03/09/2012 : 20:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by ordell

Srbija ce tebe ovlastiti da kupis pare za neplacane kazne? U Sloveniji ?
Aaaaaaaaaaa

samo se ti smij. Tebe cu sa velikim zadovoljstvom prijaviti, pa bilo ko da dode pokupiti novac.
Ako moram ja placati parkirninu i svi ostali, zašto ne bi i ti?
Zato jer si iz Slovenije?

Ok moze, posalji svoju patrolu na drvenim konjima.
Prvo cu im platiti a posle pocastiti ih kolacima i casom mleka.
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 03/09/2012 : 20:55:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by mavra

quote:

Aaaaaaaaaaa

I jos ce da mu plati zastitare, pa ti samo probaj da mu lupis samarcinu kada bude dosao da ti naplati kazne za parkiranje

a ti još podupireš ne placanje parkirnine STRANACA u TVOJOJ zemlji.
Nije cudo da su vam plate 150 eura....

Podupirem sve sto je protiv tih kriminalaca iz parking servisa, a kolike su plate u Srbiji i zasto su tolike, to tek nije tvoja stvar i molio bih te da ne lupetas o tome, jer sigurno nije razlog neplacanje parkinga
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 21:12:19  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Aaaaaaaaaaa

I jos ce da mu plati zastitare, pa ti samo probaj da mu lupis samarcinu kada bude dosao da ti naplati kazne za parkiranje

a ti još podupireš ne placanje parkirnine STRANACA u TVOJOJ zemlji.
Nije cudo da su vam plate 150 eura....

Podupirem sve sto je protiv tih kriminalaca iz parking servisa, a kolike su plate u Srbiji i zasto su tolike, to tek nije tvoja stvar i molio bih te da ne lupetas o tome, jer sigurno nije razlog neplacanje parkinga

ništa ja ne lupetam. Rekao je Sawitch javno kolika mu je plata a siguran sam da nije jedini. Možda sam krivo procitao pa je umjesto 150 rekao 250....ma nema ni veze, znaš na šta sam mislio.
Ne radi se samo o neplacanju parkinga. radi se o tome, da ne poštujete pravila, da ne znate ili ne umete kasirati novce u prometu, kod poreza, na parkiralištima itd,...a onda se cudite što su vam nizke plate. A još podupirate da vam stranci ne placaju kazne i parkirninu itd....mislim do bola cudno.
Kod nas, nas deru na svim krajevima, svuda, a ako imaju mogucnost odrati stranca to ce još radije uciniti.
Jebi ga nismo ni mi Švicarska ali imamo bar red, zna se šta slijedi ako ne placaš kaznu.
Ovdje ako imaš crnogradnju ruše ti kucu, ako ne placaš neki novac koji si dužan i onda još ignoriraš upomene, uzimaju ti kucu itd,...zašto bi kod vas bilo drukcije? Zašto za vas pravila ne vrijede?
Vidite i sami gdje vas je dovela vaša politika i vaš nacin razmišljanja....Nema više toga u Europi. Nitko to nece više tolerirati. Ovdje je red i disciplina. Balkan je prošlost.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 21:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Gle ga Ojro, pre 25 godina je jeo carnex virsle i pio Knjaz Milos, a sad drzi lekcije o evropskom radu i redu. Vrlo plitko i povrsno misljenje imas o Srbiji i Srbima, i molio bih te, da posto si neupucen, ne pravis dalje komentare o tome kako nama sve ne valja jer ne placamo kazne i ne znamo reda toboz. Hvala.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 21:19:37  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Ne ismejah se cestitije nego citajuci ovo. Najbolji thread u minulih dugo, dugo. Mila majko, Ojro koji sa slovenackim akcentom ide po Beogradu i naplacuje parking kazne, placam dobrano da mi neko dotera Ojra u Sarajevsku ispred Teatra kad BMWovi i Mercovi zauzmu pola ulice da utera kazne...

nisi skužio. Vidiš kako si brzoplet.
Necu ja da naplacivam kazne po Beogradu, nego da za Državu Srbiju naplacujem kazne od stranaca u Sloveniji, KOJI NISU PLATILI U SRBIJI.
Baš bi volio vidjeti koliko je to novca kojeg vam stranci nisu platili....
A i da kojim slucajem živim u Srbiji i radim taj posao mestnog redara, NE BI MI BILO NI NAJMANJE TEŽKO, da idem u tu ili bilo koju ulicu pa da naplacivam kazne.
Ne radim to na svoju ruku, ZAKON JE NA MOJOJ STRANI, i sa velikim zadovoljstvom bi hodao oko Bmw-a i Mercedesa i pisao tikete, kazne itd,....za mene su svi jednaki. A baš bi uživao dok bi pisao tiket nekom debelom gansteru sa 100 g zlatnim lancicem, pobrijanom glavom i sponzorušom ispod ruke. Ako imaš noavc za bmw, imaš i za parking. Ako me udariš, tužit cu te, idem na bolovanje, vucem platu za vrijeme bolovanja, kasiram novac od osiguranja,...šta ceš lepše.
A ja se ne plašim nikoga, to bi ti valjda trebalo biti jasno do sada.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 21:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

A i da kojim slucajem živim u Srbiji i radim taj posao mestnog redara, NE BI MI BILO NI NAJMANJE TEŽKO, da idem u tu ili bilo koju ulicu pa da naplacivam kazne.
Ne radim to na svoju ruku, ZAKON JE NA MOJOJ STRANI, i sa velikim zadovoljstvom bi hodao oko Bmw-a i Mercedesa i pisao tikete, kazne itd,....za mene su svi jednaki. A baš bi uživao dok bi pisao tiket nekom debelom gansteru sa 100 g zlatnim lancicem, pobrijanom glavom i sponzorušom ispod ruke. Ako imaš noavc za bmw, imaš i za parking. Ako me udariš, tužit cu te, idem na bolovanje, vucem platu za vrijeme bolovanja, kasiram novac od osiguranja,...šta ceš lepše.

Ne plasis se nikoga jer zivis fino ususkan u dezelici. Evo, kad budem bio u Srbiji sledeci put, dolazis lepo svojim kolima, izvoli zatvori nekom debelom gangsteru parking, pa kad te skupe sa asfalta spaklom, opravdavaj se osiguranju i tuzi ga, zivo me zanima dokle ces dodjes.

Jel to pravo ? Nije. I nije mi nimalo drago zbog toga. Ja sam ziveo u toj ulici koju spominjem. Svake noci sam zvao pauka i parking servis jedno nedelju dana, jer posle 22h ne mogu parkirati ispred svoje zgrade, za mesto koje sam UREDNO PLATIO, zato sto tatini sinovi zagrade sve svojim limuzinama. Kad god bih zvao i policiju i parking servis, rekli bi mi da su prezauzeti. Posto njih boli qrac za mene, i mene boli za njih, boze zdravlja sledeci put dovozim spanske table, i da vidis kako cu da im placam parking.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 21:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Gle ga Ojro, pre 25 godina je jeo carnex virsle i pio Knjaz Milos, a sad drzi lekcije o evropskom radu i redu. Vrlo plitko i povrsno misljenje imas o Srbiji i Srbima, i molio bih te, da posto si neupucen, ne pravis dalje komentare o tome kako nama sve ne valja jer ne placamo kazne i ne znamo reda toboz. Hvala.

uopšte ne znam šta je carnex virsla a tog Knjaza Miloša nisam nikada ni pio.
I ko je to mi?
Ti si prodana duša. Kakve ti veze imaš sa Srbijom?
Covjek koji se po forumu hvali kako je dobro u Belgiji, sada si u Španiji,...lupetaš i vrijedaš majku Srbiju gdje god stigneš sada si nešto stao u odbranu te iste?
Da si imalo Srbina ostao bi u Srbiji i suocio se sa problemima, neimaštinom,...pa pomogao da nekada bude bolje, a ne dici dupe kod prvog problema na kojeg si naišao.
Covjece u životu sam bio svega skupa možda 14 dana svega skupa u Srbiji (od toga 7 dana u Vojvodini, koja je ipak malo drukcija nego ono "hard core Srbija", u Beogradu nisam nikada ni bio a nemam ni želje) a svejedno sam veci Srbin od tebe.
Ako ništa drugo, ja bar nisam napustio Srbiju, ja stajem u odbranu Srbije, da treba placti parkirninu npr., a ne podupirem kriminal, neplacanje itd,.... kako to radite ti i Mavra npr.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 21:32:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Covjek koji se po forumu hvali kako je dobro u Belgiji, sada si u Španiji,...lupetaš i vrijedaš majku Srbiju gdje god stigneš sada si nešto stao u odbranu te iste?
Da si imalo Srbina ostao bi u Srbiji i suocio se sa problemima, neimaštinom,...pa pomogao da nekada bude bolje, a ne dici dupe kod prvog problema na kojeg si naišao.
Covjece u životu sam bio svega skupa možda 14 dana svega skupa u Srbiji (od toga 7 dana u Vojvodini, koja je ipak malo drukcija nego ono "hard core Srbija", u Beogradu nisam nikada ni bio a nemam ni želje) a svejedno sam veci Srbin od tebe.
Ako ništa drugo, ja bar nisam napustio Srbiju, ja stajem u odbranu Srbije, da treba placti parkirninu npr., a ne podupirem kriminal, neplacanje itd,.... kako to radite ti i Mavra npr.

Dragi Ojro,

ja sam u srbiji odradio 25 od 32 godine zivota sto imam. Dok si ti isao ka evropskoj uniji, ja sam cekao u redovima za hleb i mleko. Dok si ti isao po vijetnamima i trinidadu, mene je NATO gadjao i trovao mi vazduh. Majka srbija meni ne dade nista, ja sam njoj ostavio prilicno, sigurno nisam digao dupe kod prvog problema kako mi lepo kazes. Ljude ocigledno malo poznajes, stoga se mani, stani ovde i ne vredjaj vise.

Samim time sto se zalazes za placanje parkinga - podupires kriminal. Znas veoma malo. Neka ostane na tome.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 21:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

Ne plasis se nikoga jer zivis fino ususkan u dezelici. Evo, kad budem bio u Srbiji sledeci put, dolazis lepo svojim kolima, izvoli zatvori nekom debelom gangsteru parking, pa kad te skupe sa asfalta spaklom, opravdavaj se osiguranju i tuzi ga, zivo me zanima dokle ces dodjes.

Jel to pravo ? Nije. I nije mi nimalo drago zbog toga. Ja sam ziveo u toj ulici koju spominjem. Svake noci sam zvao pauka i parking servis jedno nedelju dana, jer posle 22h ne mogu parkirati ispred svoje zgrade, za mesto koje sam UREDNO PLATIO, zato sto tatini sinovi zagrade sve svojim limuzinama. Kad god bih zvao i policiju i parking servis, rekli bi mi da su prezauzeti. Posto njih boli qrac za mene, i mene boli za njih, boze zdravlja sledeci put dovozim spanske table, i da vidis kako cu da im placam parking.

i šta ceš napraviti? Ništa! Pobjeci iz zemlje....
Umjesto da organiziraš ljude oko sebe, sakupljate podpise, osnivate nekakvo društvo, organizaciju, pišete molbe, makar zatvorite cestu, napravite prosvjede, I PROMIJENITE ZEMLJU U KOJOJ ŽIVITE ZA BOLJI I KVALITETNIJI ŽIVOT a ne da se userete kada vidite da dode netko tko preprodava drogu.
Kako to rade Francuzi? Oni kada ih se naljuti idu na ulice, zapaljivaju kola, razbijaju izložbe, sukobljavaju se sa policijom itd SVE DOK NIJE TAKO KAKO ONI ŽELE.
Prije godinu ili dvije, su neki policajci ubili nekog crnca ili djevojcicu ili nešto i ljudi su išli na ulice i razbijali 10 dana sve dok nije policija uhvatila i kaznila onoga koji je to pocinio. Nema šale sa Francuzima. To je narod koji je vlastitom kralju odsekao glavu. I tako to treba. NE SMIJETE SE NIKOGA PLAŠITI U SVOJOJ ZEMLJI i to treba svima da bude jasno.
A ne da se plašite preprodavace droga i slicno.
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 03/09/2012 : 21:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
quote:

Jebote ladno Kras pise sa eurovog profila, sta ces matori nisu te obavestili da smo Mairosu i ja najveci kriminalci u Srbiji, nase glave su ucenjene od parking servisa svaka za milionce, ali mi se ne damo i svaki dan im nanosimo sve teze udarce, a ordell nam je saradnik iz Slovenije koji nam obezbedjuje finansijsku podrsku i logistiku, jer , jebi ga, ipak su nam male plate u Srbiji
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 21:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Pa i srbi su vlastitog kralja bacili sa balkona, pa je jos uvek sve isto. :D

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 21:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

Dragi Ojro,

ja sam u srbiji odradio 25 od 32 godine zivota sto imam. Dok si ti isao ka evropskoj uniji, ja sam cekao u redovima za hleb i mleko. Dok si ti isao po vijetnamima i trinidadu, mene je NATO gadjao i trovao mi vazduh. Majka srbija meni ne dade nista, ja sam njoj ostavio prilicno, sigurno nisam digao dupe kod prvog problema kako mi lepo kazes. Ljude ocigledno malo poznajes, stoga se mani, stani ovde i ne vredjaj vise.

Samim time sto se zalazes za placanje parkinga - podupires kriminal. Znas veoma malo. Neka ostane na tome.

ok...jebi ga.
Htio sam samo dobro svima ali u pravu si neživim tamo (niti bi to želio...) znaci sljedeci put uopšte da se ne brinem oko placanja parkinga....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 21:41:19  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

Jebote ladno Kras pise sa eurovog profila, sta ces matori nisu te obavestili da smo Mairosu i ja najveci kriminalci u Srbiji, nase glave su ucenjene od parking servisa svaka za milionce, ali mi se ne damo i svaki dan im nanosimo sve teze udarce, a ordell nam je saradnik iz Slovenije koji nam obezbedjuje finansijsku podrsku i logistiku, jer , jebi ga, ipak su nam male plate u Srbiji

ako ništa drugo smisao z ahumor vas nije napustio i zbog toga vas svi vole.
Iako vi sami ne volite sebe.
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 03/09/2012 : 21:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
quote:

Umjesto da organiziraš ljude oko sebe, sakupljate podpise, osnivate nekakvo društvo, organizaciju, pišete molbe, makar zatvorite cestu, napravite prosvjede, I PROMIJENITE ZEMLJU U KOJOJ ŽIVITE ZA BOLJI I KVALITETNIJI ŽIVOT a ne da se userete kada vidite da dode netko tko preprodava drogu.
Kako to rade Francuzi? Oni kada ih se naljuti idu na ulice, zapaljivaju kola, razbijaju izložbe, sukobljavaju se sa policijom itd SVE DOK NIJE TAKO KAKO ONI ŽELE.
Prije godinu ili dvije, su neki policajci ubili nekog crnca ili djevojcicu ili nešto i ljudi su išli na ulice i razbijali 10 dana sve dok nije policija uhvatila i kaznila onoga koji je to pocinio. Nema šale sa Francuzima. To je narod koji je vlastitom kralju odsekao glavu. I tako to treba. NE SMIJETE SE NIKOGA PLAŠITI U SVOJOJ ZEMLJI i to treba svima da bude jasno.

I ovde se svaka rasprava zavrsava, sta se moze objasniti nekome ko zivi u svetu medveda i leptirica, odoh ja da nepropisno parkiram i da prodam nekoj deci heroin
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 21:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

I ovde se svaka rasprava zavrsava, sta se moze objasniti nekome ko zivi u svetu medveda i leptirica, odoh ja da nepropisno parkiram i da prodam nekoj deci heroin

iz smiješnijeg u smiješno iako ti se zezaš dok neki ljudi upravo to i cine i nikome ništa....
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 21:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Htio sam samo dobro svima ali u pravu si neživim tamo (niti bi to želio...) znaci sljedeci put uopšte da se ne brinem oko placanja parkinga....

Pa ako ti ne bi zeleo, sto zelis nama :D :D :D :D nisi ni ti mutav ! :D

Parking u Beogradu, sad cu ti reci kako je organizovan. Godisnje placas od 50 do 100 eura za NEGARANTOVANO mesto - znaci, ako imas mesta u svojoj zoni super, ako nemas, parola snadji se. Mesto mozes kupiti SAMO AKO SI VEZAN PREBIVALISTEM ZA NJEGA. Znaci, ako zivis u ulici A, a radis u ulici B, mozes imati parking mesto samo za ulicu A. To sto radis u ulici B, koja je u drugoj zoni, to se njima jebe. Ako blizu ulice B imas javnu garazu, mozes parkirati u njoj - i 9 sati u istoj ce te kostati nekih 10 eur dnevno, pa ti sracunaj, to je 200 eur mesecno na parking, a plate sam znas koje su. Ako parkiras na ulici, mozes max 1 sat do 3, pa preparkiraj ili rizikuj kaznu.

Takodje, zamisli da si kupio auto koji je vec registrovan, na tudje ime, znaci ne moras ga prenositi na sebe dok ne istekne registracija. Idealno ? Jeste, ako ti ne treba parking mesto, jer parking servis zahteva da ti je adresa na licnoj karti i saobracajnoj dozvoli - ista. Tako sam ja morao da prevedem auto sa zene na mene i platim 100 eur prenosa da bih mogao parkirati ispred moje zgrade (a probleme sam ti predocio). Takodje, morao sam platiti opstini prenos adrese nekih 30 eur, jer sam bio registrovan na staru adresu. Ako imas slucajno vise prebivalista u srbiji, to niko nije predvideo, moras imati samo jedno registarsko.

Pisao sam molbe, trazio sam zaobilazna resenja, ali ne, ti u beogradu ne mres parkirati ako nemas licnu i saobracajnu adresu - istu. I ja sam bio rad platiti, jer nemam nista protiv platiti ako je to OK, vi meni garantujte mesto i ja placam, sve ful. Ali ne , ne moze, nisam im mogao ni dokazati da je to moj stan i pokazivao vlasnicke listove i svakakva sranja...to ih ne zanima uopste i nikako.

Inace, slag na torti je bio da kad sam konacno sve sredio i doveo u red, dosao sam u parking servis, cekao u redu 1h30m i kad dodjoh na red - pao im sistem na kompjuterima i nije bilo posla do kraja dana...only in Srbija, brale !

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25287 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/09/2012 : 21:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

ako ništa drugo smisao z ahumor vas nije napustio i zbog toga vas svi vole.
Iako vi sami ne volite sebe.

Uz svo dužno poštovanje, nikad ne bih ocekivao da ovako nešto pametno napišeš.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 22:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

Pa ako ti ne bi zeleo, sto zelis nama :D :D :D :D nisi ni ti mutav ! :D

Parking u Beogradu, sad cu ti reci kako je organizovan. Godisnje placas od 50 do 100 eura za NEGARANTOVANO mesto - znaci, ako imas mesta u svojoj zoni super, ako nemas, parola snadji se. Mesto mozes kupiti SAMO AKO SI VEZAN PREBIVALISTEM ZA NJEGA. Znaci, ako zivis u ulici A, a radis u ulici B, mozes imati parking mesto samo za ulicu A. To sto radis u ulici B, koja je u drugoj zoni, to se njima jebe. Ako blizu ulice B imas javnu garazu, mozes parkirati u njoj - i 9 sati u istoj ce te kostati nekih 10 eur dnevno, pa ti sracunaj, to je 200 eur mesecno na parking, a plate sam znas koje su. Ako parkiras na ulici, mozes max 1 sat do 3, pa preparkiraj ili rizikuj kaznu.

Takodje, zamisli da si kupio auto koji je vec registrovan, na tudje ime, znaci ne moras ga prenositi na sebe dok ne istekne registracija. Idealno ? Jeste, ako ti ne treba parking mesto, jer parking servis zahteva da ti je adresa na licnoj karti i saobracajnoj dozvoli - ista. Tako sam ja morao da prevedem auto sa zene na mene i platim 100 eur prenosa da bih mogao parkirati ispred moje zgrade (a probleme sam ti predocio). Takodje, morao sam platiti opstini prenos adrese nekih 30 eur, jer sam bio registrovan na staru adresu. Ako imas slucajno vise prebivalista u srbiji, to niko nije predvideo, moras imati samo jedno registarsko.

Pisao sam molbe, trazio sam zaobilazna resenja, ali ne, ti u beogradu ne mres parkirati ako nemas licnu i saobracajnu adresu - istu. I ja sam bio rad platiti, jer nemam nista protiv platiti ako je to OK, vi meni garantujte mesto i ja placam, sve ful. Ali ne , ne moze, nisam im mogao ni dokazati da je to moj stan i pokazivao vlasnicke listove i svakakva sranja...to ih ne zanima uopste i nikako.

Inace, slag na torti je bio da kad sam konacno sve sredio i doveo u red, dosao sam u parking servis, cekao u redu 1h30m i kad dodjoh na red - pao im sistem na kompjuterima i nije bilo posla do kraja dana...only in Srbija, brale !

pa siguran sam da ima i gorih mijesta za živjeti nego je Srbija, iako nije vam lako pa eto zašto da vam ne bi išlo bolje?
I Slovenija nije bog zna što ali ja sam se rodio ovdje i ne pada mi na kraj pameti da je napustim. Više bi volio da sam se rodio u Luksemburgu ili Norveškoj,...ali jebi ga.
Ne smijemo gledati sve sa ekonosmkog stajališta, gdje je više supermarketa i onda ici tamo, nego odakle smo, odakle potjecemo itd....i ako smo iz zemalja " u tranziciji" onda trebamo tu kod nas stvoriti "Luksemburg". Kužiš?
Recimo ti si lijepo napisao sa kakvim problemima si se susretao u Srbiji, trebao bi ustrajati tako dugo da se ti problemi rješe i da se promjeni na bolje. Sigurno imaju svi takve probleme pa bi ti bilo lako
sakupiti istomišljenike i uraditi nešto na bolje po tom pitanju itd....zašto ne bi ti bio "Rosa Parks" ili kako se zvala ona tamnoputa žena koja se je išla voziti sa autobusom i tlakovala put za sve crnce u SAD.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 03/09/2012 : 22:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Više bi volio da sam se rodio u Luksemburgu ili Norveškoj,...ali jebi ga.

I ja sam se rodio u Jugoslaviji, ali jebi ga...
Kako te drzave nema, za ovu mi je stalo ko do lanjskog snega (a ni njega vise nema)

Ostajte ovdje!... Sunce tudeg neba, nece vas grijat' ko što ovo grije... Da je znao Santa da ce bukvalno tako biti ovdi )
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 22:09:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

izvini euro al zašto covik ne bi otiša di mu je bolje?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 22:13:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

i ja pomislih na to

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 22:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

quote:

izvini euro al zašto covik ne bi otiša di mu je bolje?

zato jer je to najlakši put...otici....pustiti sve za sobom i otici....ko jebe druge, važno da sam se ja spasio i da je meni bolje.
Šta je sa rodbinom, susjedima, prijateljima, kolegama,...zemlju ne prave granice, nego ljudi koji su nam bliski,jezik koji govorimo, problemi i radosti koje dijelimo. Šta ceš dijeliti sa ljudima u inozemstvu? Ko da njih nešto više briga za tebe?
Naravno otici se uvijek može, zašto da ne, ali to bi trebalo biti stvarno kada si iscrpio sve mogucnosti....Lako je otici, teže je ustrajati i sagraditi bolji život za sebe i sve ljude oko sebe. Za zajednicu. Uhvatiti se u koštac sa problemima, suociti se i riješiti to. Ako je problem u parkiranju npr i tim papirima, registracijama, onda treba to riješiti i svi ce ti biti zahvalni. I kada se to riješi treba riješiti druge probleme. Ako su problem preprodavaci droge onda treba i to riješiti,...itd....ako naletite na ljude koji nisu sposobni rješavati vaše probleme onda i to treba riješiti pa se kandidirati na izborima itd....
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 03/09/2012 : 22:21:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Odlazi se da bi se prezivelo. Ne moze se doveka visiti sa prijateljima (a nema se ni od cega).
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 03/09/2012 : 22:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
euro je samo zaboravio pomenuti da te u sloveniji zakon jebe ako si sitna riba ili sitni kriminalac.... za tajkune i velike lopove nema panike.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2012 : 22:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

Odlazi se da bi se prezivelo. Ne moze se doveka visiti sa prijateljima (a nema se ni od cega).

Zar je stvarno dotle došlo? Nisam znao da je baš tako loše.....ali ako je to istina, ako se stvarno ne može više ni preživjeti onda dobro, idite, pronadite bolji život za vas i za vašu familiju....nadam se da cete uspjeti.
Šta ce biti kada svi odete?
Šta ce biti kada budete u inozemstvu i možda se ne budete snašli( jezik, kultura, papiri,...) gdje cete se vratiti onda?
To me podsjeca na Kosovo prije 1000 godina ili 700, i tada ste otišli.....
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000