Author |
Topic  |
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 05/03/2013 : 23:08:38
|
quote: Originally posted by wele
Dortmund   
Svaka cast za Dortmund. Voleo bih da oni osvoje. Neka se ostvare reci Luceskua da pobednik vecerasnjeg dvomeca ide u finale. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Maki_Mostar
New Member

Bosnia and Herzegovina
229 Posts
Member since 27/02/2013 |
Posted - 05/03/2013 : 23:09:48
|
E moj Ferguson, džukelo stara, em koji si sastav izveo (ipak se držao i Real je bio 0), mogao si unijeti revoluciju u nogomet i nakon onog crvenog samo uci, mahnuti i izvest igrace s terena, pa nek se registrira 3-0. Zar si ocekivao da cemo (vidi P.S.) zadržati prednost? I još je Lukica našao pravi tren kad ce zabiti. Real osvaja ove sezone, Mou je roden pod sretnom zvijezdom, trener je u sezoni kad se namješta titula Realu, previše je da oni 11 godina gladuju. P.S. Ja sam inace navijac Valencije i Manchester Utd.-a, eto da znate, najviše mrzim Real |
Edited by - Maki_Mostar on 05/03/2013 23:11:30 |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 05/03/2013 : 23:10:44
|
Bravo za Dortmund, razvalili skroz . A Modric zabio gol i sad može u penziju  Neka, ne volim Real, al neka Kalimero samo puni mreže  |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 05/03/2013 : 23:10:53
|
quote: Originally posted by Leonid
quote: Originally posted by johnhartson
Bas me zanima hoce li neko spomenuti ovaj crveni za Nanija ili ce, kao i prethodnih godina kad bi Murinjo dobijao ovakve sudijske poklone, svaki njegov uspeh zaseniti ovakve sitnice.
Jel te bole tri poraza zaredom...nema goreg nego kad glavni rival juriša naprijed 
Jurisa, jurisa. Evo na korak je od drugog mesta u ligi 
I boli me uvo za Real, samo mrzim Murinja jer je smece od coveka.
Kako da ne...navijaš za Barcelonu i onda te boli tuki za Real    Uostalom Mourinho je na presici rekao da je bolji tim izgubio.
Navijam, ali postujem Real, kao sto npr. navijam za Zvezdu ali postujem Partizan. Ranije sam bas voleo mnoge igrace Reala (Hierro, Buitre, Macca, Zamorano, Morientes, Solari...).
Murinjo je tokom svoje trenerske karijere dobio mnooogo sudijskih poklona, ali nekako oni nikad nisu u prvom planu. Mogao je i da spomene ZASTO je bolji tim izgubio. Srecom pa je Turcin iskljucio Nanija. Spasio je Fergiju oko, nesvesno...
|
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 05/03/2013 : 23:22:23
|
quote: Originally posted by Maki_Mostar
E moj Ferguson, džukelo stara, em koji si sastav izveo (ipak se držao i Real je bio 0), mogao si unijeti revoluciju u nogomet i nakon onog crvenog samo uci, mahnuti i izvest igrace s terena, pa nek se registrira 3-0. Zar si ocekivao da cemo (vidi P.S.) zadržati prednost? I još je Lukica našao pravi tren kad ce zabiti. Real osvaja ove sezone, Mou je roden pod sretnom zvijezdom, trener je u sezoni kad se namješta titula Realu, previše je da oni 11 godina gladuju. P.S. Ja sam inace navijac Valencije i Manchester Utd.-a, eto da znate, najviše mrzim Real
Haha,kako da ne...što nam nisu naštimali pobjedu u 6 ispadanja u osmini-finala zaredom kad smo tako mocni i sposobni. Elemenata za crveni ima....bio je cist penal i u Madridu pa se ne sjecam da se itko previše bunio. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 05/03/2013 : 23:24:26
|
Meni nije jasan ovaj Modric..ima para ko blata a zubi mu svi stoje ukrivo..pa jbt sredi to..i ona kosurina..pa barem ima ove gidzavce tipa Ramos i Ronaldo da mu daju savjet za frizera..  |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Posted - 05/03/2013 : 23:25:01
|
Ma gde ima elemenata. Start je bio nesmotren, za zuti svakako. Lepo se vidi da Nani ide na loptu, uopste nije ni video igraca koji mu dolazi s sledja. Nesmotreno, ali, mnogo gori startovi su prolazili samo za zutim kartonima.
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts
Member since 06/08/2004 |
|
Maki_Mostar
New Member

Bosnia and Herzegovina
229 Posts
Posted - 05/03/2013 : 23:32:08
|
Kriminalci. Pa zašto nije sudio netko iz drugih zemalja: Italija, Njemacka, Francuska, imali su i Švicarci svog, Nizozemska itd. itd. Ali da ne bi, za ovakve štele se bira žrtveno janje (evo ti primjer, Leonide, Madridistu): sjetimo se samo NORVEŽANINA (hej, država nogometna sila), boli ga kurac, malo mu prijetili, ja mislim živi ko kralj, ima za 2 generacije. Tako i ovaj Turcin. Govno od suca. Samo ne znam kako lova tako djeluje na igrace, ja bi na Ferdinandovom mjestu uradio potez Zidane-Materazzi, samo u tikvu |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
|
Maki_Mostar
New Member

Bosnia and Herzegovina
229 Posts
Posted - 05/03/2013 : 23:36:28
|
quote: Originally posted by mister-no
neznam koliko vas je vidjelo, ali u prvom poluvremenu(da ne govorim o drugom) je bio cisti penal za manu, kad je lopez nokautirao vidica koji je pucao s glavom. da je bilo drukcije da se je vidic samo dotakao golmana brzo bi sudac svirao faul.
+1. Mislim, iako navijac Uniteda, ja sam predvidao 55:45 da ce Real proci jer se sjecam da je Mou s Chelseajem na Mestallu došao s 1-1 i objedio, najsvježije ovo s Barcom u Kupu. Taj rezultat je klimav. Ali mogli su doci i pošteno pobjediti, i Mourinho licemjerni se sigurno stidi. |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 05/03/2013 : 23:41:26
|
Ma dajte ljudi, ukusi su razliciti i uvijek ce se za nekog karizmaticnog lika vuci, s jedne strane, vojska obožavatelja, a s druge mrzitelji.
Ja sam veliki Mourinhov obožavatelj (imao je veceras i dosta srece) i imam osjecaj da bi ga volio makar trenirao GNK Dinamo. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 05/03/2013 : 23:44:49
|
A dobro, koliko vas stvarno veruje da je sudija sa namerom ostetio Mancester?! Startovao jeste pogibeljno, nije bilo namere. Sudija nije osetio igru, ali je mozda i postupio po pravilima (naravno, rigidno). Svako zna suditi utakmicu, treba znati voditi 8) |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Posted - 05/03/2013 : 23:48:02
|
Realno gledano, jeste sudija ostetio ManU, ali ne sa namerom. Jednostavno, verujem da je stekao utisak da je start bio za crveni i to je to. Njegova procena. I verujem da mu nece zameriti oni koji odlucuju o njemu. To sto navijacu kukaju, pa..  Na kraju, sudija nije "pomogao" Realu, koliko ih je goman izvadio. Lik je branio nemoguce. |
|
 |
|
GTI_TURBO
Advanced Member

3855 Posts
Member since 28/07/2004 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 06/03/2013 : 00:10:32
|
Kriminalci. Pa zašto nije sudio netko iz drugih zemalja: Italija, Njemacka, Francuska, imali su i Švicarci svog, Nizozemska itd. itd. Ali da ne bi, za ovakve štele se bira žrtveno janje (evo ti primjer, Leonide, Madridistu): sjetimo se samo NORVEŽANINA (hej, država nogometna sila), boli ga kurac, malo mu prijetili, ja mislim živi ko kralj, ima za 2 generacije. Tako i ovaj Turcin. Govno od suca. Samo ne znam kako lova tako djeluje na igrace, ja bi na Ferdinandovom mjestu uradio potez Zidane-Materazzi, samo u tikvu
Kakve veze ima odakle je sudija?Zasto mora biti iz zemalja koje imaju jaku ligu? |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Posted - 06/03/2013 : 00:15:00
|
Koliko se secam, Mateo Beuasan je pricao kako je to jedan od najboljih sudija i miljenik sudacke komisije. Sad ce zbog jedne diskutabilne odluke da ga razapnu "poznavaoci" sudjenja i sporta uopste.  |
|
 |
|
Maki_Mostar
New Member

Bosnia and Herzegovina
229 Posts
Posted - 06/03/2013 : 00:31:51
|
quote: Originally posted by wele
Kriminalci. Pa zašto nije sudio netko iz drugih zemalja: Italija, Njemacka, Francuska, imali su i Švicarci svog, Nizozemska itd. itd. Ali da ne bi, za ovakve štele se bira žrtveno janje (evo ti primjer, Leonide, Madridistu): sjetimo se samo NORVEŽANINA (hej, država nogometna sila), boli ga kurac, malo mu prijetili, ja mislim živi ko kralj, ima za 2 generacije. Tako i ovaj Turcin. Govno od suca. Samo ne znam kako lova tako djeluje na igrace, ja bi na Ferdinandovom mjestu uradio potez Zidane-Materazzi, samo u tikvu
Kakve veze ima odakle je sudija?Zasto mora biti iz zemalja koje imaju jaku ligu?
Po meni ima i te kakve veze.... u smislu ovakvog djelovanja govorim. Ta nece Francuza ili elegantnog Nijemca uvuci u govna da Real prode. A kako rekoh da sam navijac Valencije, vec sam se naježio što sutra Srbin sudi. I tu se gleda: ako bi PSG-u pošlo ukrivo, ti se probudališi DA DUGO ŽIVIŠ I DOBRO TI BUDE NA ZEMLJI. A Mateo Beusan je govno jedno, pijandura obicna, dodi u Mostar, ovdje je on odsjedao nakon svojih misija u bivšoj Jugi, ima ljudi što ce ti svjedociti o njegovom ponašanju. |
Edited by - Maki_Mostar on 06/03/2013 00:35:19 |
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7892 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 06/03/2013 : 02:32:06
|
ne volim united nikako...godinama su mi bili najomraženiji klub,ali veceras su trebali proci, i ošteceni su od strane sudije... nije mi jasno da jedan profesionalni sudija donese onako glupu odluku...nevjerovatno..nani nije ni vidio protivnika,a kamoli da je išao sa namjerom da ga udari.. o žutom bi se i dalo pricati.. i ibra je po meni u prvoj utakmici prestrogo dobio crveni... real me malo sad podsjeca i na celzi od prošle sezone i nacin kako su uzeli ligu prvaka.., prvo jedva na produžetke izbace napoli,pa su i protiv benfike strahovali pri kraju iako su imali igraca više i samo ih gol dijelio od ispadanja,pa onda ono provlacenje protiv barse i finale protiv bayerna...
real je od samog pocetka neuvjerljiv u LP,osim protiv ajaxa... sa cityjem su igrali neriješeno a kod kuce u zadjih par minuta okrenuli od gubitka na pobjedu,od dortmunda su izgubili,a kod kuce jedve izvukli remi i to u nadoknadi. i sad veceras ovo protiv uniteda...izgleda da bi oni mogli uzeti titulu ove godine... |
 |
|
mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts
Member since 06/08/2004 |
Posted - 06/03/2013 : 07:46:24
|
quote: Originally posted by Caleb
Koliko se secam, Mateo Beuasan je pricao kako je to jedan od najboljih sudija i miljenik sudacke komisije. Sad ce zbog jedne diskutabilne odluke da ga razapnu "poznavaoci" sudjenja i sporta uopste. 
gde mogu postaviti pitanje za beusana oko onog lopezovog udarca u vidica u prvom polivrijemenu?
inace lopez nije branio nemoguce jer sve što je branio ili vecina toga je išla direkt u njega. igrac je bio luka modric :) |
Moje aukcije (kad su) My website - Joomla - Blog
|
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 06/03/2013 : 09:01:50
|
Bas me zanima hoce li neko spomenuti ovaj crveni za Nanija ili ce, kao i prethodnih godina kad bi Murinjo dobijao ovakve sudijske poklone, svaki njegov uspeh zaseniti ovakve sitnice.
Jel te bole tri poraza zaredom...nema goreg nego kad glavni rival juriša naprijed 
Jurisa, jurisa. Evo na korak je od drugog mesta u ligi 

|
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 06/03/2013 : 10:30:17
|
Dežurni dušebrižnici bi tražili 6 mjeseci neigranja da je start napravio Pepe a ne Nani. Uostalom kao da se zaboravlja utakmica u Madridu gdje je gol postignut iz nepostojeceg kornera i gdje nije dosuden cist penal za Real. Crveni je cist ko suza,Nani je vidio da Arbeloa dolazi i namjerno je džon zadržao u zraku više nego što je trebalo.
United može žalit za promašenim šansama u prvom poluvremenu kad su bili konkretniji...Real je svoje promašio u Madridu,ovi u Manchesteru. SAF je dobar dio utakmice Real ukrotio njihovom taktikom.Welbeck je radio strašan posao na Xabiju Alonsu. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7673 Posts
Member since 11/09/2009 |
|
Topic  |
|