Author |
Topic  |
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 06/03/2013 : 10:41:29
|
Kako jedan govnar može da upropasti dobru utakmicu i bolji tim... A ja se sinoc fino nacalio, uživam u fudbalu, kontam jbg bolji prolazi, sve ideala, a onda se pojavi jedan retard kog treba poslati da glumi u turskim sapunicama, a ne da se bavi fudbalom...magarac... I Utd. opet pokraden u LŠ, i opet Murinjo. Najgore od svega je da su se ljudima smucile španske ekipe zbog sudija, pa zar moraju uvijek osvajati kradom, nabijem i Barsu i Real... Eh, da hoce Dortmund da uzme, samo u inat govnima... |
 |
|
Maki_Mostar
New Member

Bosnia and Herzegovina
229 Posts
Member since 27/02/2013 |
Posted - 06/03/2013 : 10:42:27
|
quote: Originally posted by selanne
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=665945
Ne simpatiziram ni jedne ni druge, ali ovo je sasvim realno razmisljanje.
 Pa ovog jebenog Keanea sve španjolske novine izvode kao svog zaštitnika, i Mou priznao nepravdu, a ovaj tu navodi Keana kojemu je najveci gušt što je United ispao. Znamo koliko su se on i Ferguson voljeli i kako su se rastali. |
Edited by - Maki_Mostar on 06/03/2013 10:47:38 |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 06/03/2013 : 10:55:36
|
quote: Originally posted by Leonid
Crveni je cist ko suza,Nani je vidio da Arbeloa dolazi i namjerno je džon zadržao u zraku više nego što je trebalo.
Nani jeste budala ali ne tolika  Ja se samo pitam zasto sudije nekad ne prevagnu u korist manjih klubova tipa Seltik ili Malaga nego se konstantno guraju spanski velikani,Bajern i slicni.
|
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7673 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 06/03/2013 : 11:01:49
|
Da gledam utakmicu bez boje, da ne raspoznajem dresove i da nemam pojma koja dva kluba igraju, da nemam apsolutno nikakvog predznanja o povijesti sudackih gresaka na racun jednog ili drugog protivnika - dao bih crveni igracu koji napravi onakav potez. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts
Member since 14/06/2010 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 06/03/2013 : 12:40:53
|
quote: Originally posted by Imrahil
Jbt, koja histerija i ovde, ko da su igrali Srbija i Hrvatska, a sudija oštetio jedne 
Tako ti je to kad su naši klubovi goli da ne kažem što...pa onda moramo za tude navijat. Ko da bi mene bolila briga za Real da živim u Lisabonu gdje možeš navijat za recimo Benficu ili nekom drugom gradu koji ima neki pristojan klub,ne mora cak biti ni neki velikan. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 06/03/2013 : 12:47:09
|
Slažem se, ali ovo postaje nenormalno. Seceš vene na klub koji je 2000 km od tebe i koji pitanje hoceš li ikad gledati uživo. Pa pozivi na neke nameštaljke, zavere, pitam se što ljudi uopšte gledaju sport. Uvek dode neki pametnjakovic sa svojom teorijom.  |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 06/03/2013 : 13:46:24
|
quote: Originally posted by Imrahil
Slažem se, ali ovo postaje nenormalno. Seceš vene na klub koji je 2000 km od tebe i koji pitanje hoceš li ikad gledati uživo. Pa pozivi na neke nameštaljke, zavere, pitam se što ljudi uopšte gledaju sport. Uvek dode neki pametnjakovic sa svojom teorijom. 
Tako je..iskreno ja ne navijam za ni jedan nogometni klub osim za Hajduk i u zivotu nisam otisa na niti jednu utakmicu a da nije igra Hajduk..cak ni na reprezentaciju nikad nisam otisa (niti namjeravam)..odlazia sam na gostovanja i uvik bi osjetia ponos kad bi u nekom drugom kraju vidia Hajdukove igrace kad istrce na teren..takve osjecaje mi nijedan klub ne moze izazvat..ovo svrsavanje na Borrusiu, Real, Barcu, Milan i sl. mi nikad nije bilo jasno..naravno to me ne prijeci da dolazim provocirat.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 06/03/2013 13:49:40 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 06/03/2013 : 13:59:49
|
Mogu ja simpatizirat neki klub..Barcu zbog tog lipog nogometa, Millwal zbog navijaca, Live isto zbog navijaca i tradicije, Benficu jer su Torcida i No Name Boysi u dobrim odnosima itd itd..ali navijat u pravom smislu rijeci to mi je nepojmljivo..mislim da se ta rijec olako upotrebljava..
Ili to ili se ljudi stvarno poistovjecuju s tim klubovima.. |
Edited by - brni on 06/03/2013 14:02:13 |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 06/03/2013 : 14:45:49
|
ajme koja ste vi komedija....ali vec polako nije ni smiješno koliko su ljudi neupuceni, a vole komentirati! Ako ikog od ekipa ne simpatiziram onda su to Bayern i ManU, ali o crvenom nema govora. Ali da vrhunske ekipe moraju bit spremne i na takav razvoj situacije to bi trebalo bit jasno svima, a narocito jednoj takvoj ekipi kakva je ManU. Nije njima sudac nikaj kriv kaj oni nisu u stanju zaustaviti jednog Modrica ili R7! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 06/03/2013 : 14:57:06
|
quote: Originally posted by brni
Mogu ja simpatizirat neki klub..Barcu zbog tog lipog nogometa, Millwal zbog navijaca, Live isto zbog navijaca i tradicije, Benficu jer su Torcida i No Name Boysi u dobrim odnosima itd itd..ali navijat u pravom smislu rijeci to mi je nepojmljivo..mislim da se ta rijec olako upotrebljava..
Ili to ili se ljudi stvarno poistovjecuju s tim klubovima..
Potpis.
Ali hajde to kaži supermarku ili selanneu, oni se sigurno nebi složili s tobom. Oni su neka vrsta mlade generacije navijaca koja se baš i ne poistovjecuje s našim klubovima (a kako i bi kad i nemaš šta gledati više od mocvarnog stanja našeg nogometa).
Ja sam npr. odrastao uz Hajdukovu generaciju sredine 80-ih koja je bila pojam u Europi i naravno da Hajduk ostaje vjecno u srcu. I zato shvacam ove mlade navijace koje vole nogomet i nemaju se s cime poistovjetiti kad nam se liga svodi na klubove koje grcaju u dugovima i jedan bogati kvazi-mafijaški državni klub. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 06/03/2013 : 15:02:36
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
quote: Originally posted by brni
Ili to ili se ljudi stvarno poistovjecuju s tim klubovima..
Potpis.
Ali hajde to kaži supermarku ili selanneu, oni se sigurno nebi složili s tobom. Oni su neka vrsta mlade generacije navijaca koja se baš i ne poistovjecuje s našim klubovima (a kako i bi kad i nemaš šta gledati više od mocvarnog stanja našeg nogometa).
Ja sam npr. odrastao uz Hajdukovu generaciju sredine 80-ih koja je bila pojam u Europi i naravno da Hajduk ostaje vjecno u srcu. I zato shvacam ove mlade navijace koje vole nogomet i nemaju se s cime poistovjetiti kad nam se liga svodi na klubove koje grcaju u dugovima i jedan bogati kvazi-mafijaški državni klub.
Slazem se..tesko se ljudima uzivit u ovu jednosmjernu mocvaru pa je razumljivo da zadovoljstvo pronalaze u jakim i mocnim klubovima..ja Hajduka pratim tamo od prvog prvenstva koje smo osvojili u Hrvatskoj..naravno nezaboravni trenuci u LP 94/95..mi smo jos i imali sricu da gledamo voljeni klub dok je igra lipi balun i bija je jak.. |
Edited by - brni on 06/03/2013 15:03:48 |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7673 Posts
Posted - 06/03/2013 : 15:06:08
|
Nije baš da režem vene radi Milana, ali poceo sam ga pratiti davno u osnovnoj školi (možda radi Bobana, ne sjecam se ni sam) i ostao sam veliki simpatizer. Naravno da se ne mogu nazivati nekim velikim navijacem (Bogu hvala, ispunio sam san i nedavno bio na San Siru, to mi je zasad dosta), ali nisam ja kriv što ne osjecam apsolutno ništa prema Dinamu ili Hajduku (za razliku od vecine mojih poznanika ili prijatelja) ili što me HŠK Zrinjski uopce ne zanima, iako je to klub iz mog grada. Što se tice spomenute histerije, ne slažem se baš s tim, ja sam komentirao samo da mislim da je ono potez za crveni karton. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 06/03/2013 : 15:12:12
|
quote: Originally posted by selanne
Nije baš da režem vene radi Milana
Ma hajde priznaj, jaci si navijac Milana nego 90% Hajdukovaca, Dinamovaca, Partizanovaca ili Zvezdaša.  |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7673 Posts
Posted - 06/03/2013 : 15:26:28
|
Koji su kriteriji? Ako se racuna gledanje utakmica, onda mogu proci, nisam propustio utakmicu zadnjih 4-5 godina.  |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 06/03/2013 : 16:09:17
|
Klubovi poput Milana,Reala,Barcelone,Uniteda itd. su davno prešli granice svojih gradova i država tako da uopce nemam problema što žustro navijam za strani klub...a i briga me što misle drugi o tome,vjerojatno i Supermarko razmišlja isto.
Smješniji su oni koji se pjene na golove Krstanovica i Maglice....gledam utakmicu i pada mi mrak na oci,ljudi se muce štopat loptu.Ne znam što bi me natjeralo da se uznemirim radi toga.
|
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
Edited by - Leonid on 06/03/2013 16:10:05 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 06/03/2013 : 16:37:36
|
Smješniji su oni koji se pjene na golove Krstanovica i Maglice....gledam utakmicu i pada mi mrak na oci,ljudi se muce štopat loptu.Ne znam što bi me natjeralo da se uznemirim radi toga
Pa nitko nije reka da su ljudi koji navijaju za ove mocne bogate klubove di se igra dobar nogomet smijesni..meni je osbno glupo da idem na utakmicu kluba poput (a upozna sam takvih likova) Reala, Barce i Milana i da tamo se majmuniram, skacem i navijam za tu ekipu..nekakav klub iz druge drzave gdje mentalni sklop, tradicija, navijacka grupa i sve ostalo nema nikakve veze sa mnom..ali ipak razumjem ljude koji to radu bez obzira sta je meni osobno to glupo..netko ka ti zbog lipog nogometa, netko zbog navijackih bratimljenja itd..ali dobro svak ima svoje veselje.. |
Edited by - brni on 06/03/2013 16:38:35 |
 |
|
GTI_TURBO
Advanced Member

3855 Posts
Member since 28/07/2004 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7673 Posts
Posted - 06/03/2013 : 17:10:59
|
quote: Originally posted by GTI_TURBO
Crveni bio ili ne Real i Dortmund prosli. Juve prosao unaprijed.. Jedino Psg ce imati problema veceras, nema Ibre.
Sumnjam, imaju predugu klupu da bi ih zabrinula Valencia. |
 |
|
Maki_Mostar
New Member

Bosnia and Herzegovina
229 Posts
Member since 27/02/2013 |
Posted - 06/03/2013 : 17:34:02
|
quote: Originally posted by GTI_TURBO
Crveni bio ili ne Real i Dortmund prosli. Juve prosao unaprijed.. Jedino Psg ce imati problema veceras, nema Ibre.
Nažalost, kao navijac Valencije, mogu ti reci da je moj omiljeni klub u banani i da ne može pobjediti nijednu vecu momcad još od 2008. godine, a Ibra nije bio opasan ni u prvom mecu osim što samom pojavom izaziva respekt. Valencia nema 2 glavna stopera, tako da ce jedan lijevi bek uletjeti na tu poziciju. P.S. Drago mi je da ima onih koji navijaju za druge klubove, osim Reala, Barce i slicnih (meni je, doduše, 2. najdraži United, ali sam sinoc bio bijesan više zbog prolaza Reala kojeg mrzim nego zbog ispadanja Manchestera kojeg volim). Ono, Valenciju volim milijun puta više od Manchestera... |
Edited by - Maki_Mostar on 06/03/2013 17:35:18 |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 06/03/2013 : 18:38:15
|
Smješniji su oni koji se pjene na golove Krstanovica i Maglice....gledam utakmicu i pada mi mrak na oci,ljudi se muce štopat loptu.Ne znam što bi me natjeralo da se uznemirim radi toga.
Jok,najsmjesniji su oni koji se identifikuju sa jakim i prebogatim klubovima 
|
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
|
Tonto
Advanced Member

8957 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 06/03/2013 : 19:23:14
|
quote: Originally posted by dosada
ajme koja ste vi komedija....ali vec polako nije ni smiješno koliko su ljudi neupuceni, a vole komentirati! Ako ikog od ekipa ne simpatiziram onda su to Bayern i ManU, ali o crvenom nema govora. Ali da vrhunske ekipe moraju bit spremne i na takav razvoj situacije to bi trebalo bit jasno svima, a narocito jednoj takvoj ekipi kakva je ManU. Nije njima sudac nikaj kriv kaj oni nisu u stanju zaustaviti jednog Modrica ili R7!
ovo moram potpisati od rici do rici... eventualno žuti za opasnu igru i to je to, kakav jebeni crveni. Ferguson nikad nije imao igru s igracem manje i to mu je velika boljka, kad se sjetim kako su se raspali protiv bayerna kad je rafael iskljucen...ko da su imali tri igraca manje, a ne jednog... |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
Topic  |
|