Author |
Topic |
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
Posted - 05/09/2012 : 22:52:18
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by Mairosu
Ajde sawitchu, kao nije vas osnovala JNA a nas DB...i kao nije bio egzodus iz ZG u BG da se igra za Partizan u ono najranije vreme...to nije lupio, al ostalo jeste :D
Partizan jeste osnovala bivsa JNA.. Ali ispada kao da su u JNA bili sve sami Hrvati..
ne ma kakvi...pa najbolji igrac svih vremena vam je hrvat
Mance je Hrvat? Ja živim u zabludi 12 godina? |
?????? ? ??????? |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 05/09/2012 : 22:52:41
|
Ajd priznaj da si danas prvi put cuo da se navijaci sarajeva nazivaju Pitarima :D
Navijaci Sarajeva su pitari, A Željini su Cigani! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 05/09/2012 : 22:53:46
|
quote: Originally posted by Ajkula
Ajde sawitchu, kao nije vas osnovala JNA a nas DB...i kao nije bio egzodus iz ZG u BG da se igra za Partizan u ono najranije vreme...to nije lupio, al ostalo jeste :D
Partizan jeste osnovala bivsa JNA.. Ali ispada kao da su u JNA bili sve sami Hrvati..
Mance je Hrvat? Ja živim u zabludi 12 godina?
mislio sam na bobeka...i da,mance je isto bio hrvat... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 05/09/2012 : 22:54:33
|
ko bi reka da je ultras bia tolika vucibatina |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 05/09/2012 : 22:55:19
|
Mance jeste hrvat, nije onaj o kome se govori, i da, u zabludi si :D :D :D :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 05/09/2012 : 22:55:56
|
quote: Originally posted by srdjandj
Ajd priznaj da si danas prvi put cuo da se navijaci sarajeva nazivaju Pitarima :D
Navijaci Sarajeva su pitari, A Željini su Cigani!
cigani???valjda manijaci...
U ono vreme Cigani, sad su valjda promenili! |
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Posted - 05/09/2012 : 22:56:39
|
Daj bre ne lupaj |
?????? ? ??????? |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40273 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 05/09/2012 : 22:58:34
|
Stjepan Bobek jeste meni najbolji igrac Partizana u istoriji i kakve veze ima sto je hrvat? Bezveze..
pa ti tvrdiš da se hrvati non stop vežu s partizanom,i to je po tebi pretjerano...
Ne nego da Partizan nisu osnovali Hrvati.. A i ako je predsednik FK-a jedno vreme bio hrvat isto kao sto je i Bobek igrao u Partizanu ili Prosinecki trener ciganima.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Posted - 05/09/2012 : 22:58:41
|
Mance jeste hrvat, nije onaj o kome se govori, i da, u zabludi si :D :D :D :D
Znam da je Globi mislio na Bobeka, šala je. I naravno da je Bobek najveca legenda kluba, ipak je dao onoliko golova. |
?????? ? ??????? |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 05/09/2012 : 23:02:46
|
Mance jeste hrvat, nije onaj o kome se govori, i da, u zabludi si :D :D :D :D
Evo samo neki HRVATI u partizanu: Stjepan Bobek,Zlatko Cajkovski,Branko Zebec,Anton Herceg,Dragan Mance,Bruno Belin,Ante Mladinic,Florijan Matekalo,Ivan Golac,Antonio Rukavina,Marko Valok,Josip Skoblar,Dragomir Sliskovic,Mladen Stipic,Vladic Franjo,Vladimir Firm,Miroslav Brozovic,Mario Duplancic,Josip Duvancic,Ivan Gašpar,Franjo Glaser,Vjekoslav Juvan,Stjepan Kopilovic,Ivica Pogarcic,Franjo Rupnik,Franjo Šostaric, Franjo Tudman...itd |
Edited by - srdjandj on 05/09/2012 23:12:12 |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40273 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 05/09/2012 : 23:07:43
|
Stjepan Bobek jeste meni najbolji igrac Partizana u istoriji i kakve veze ima sto je hrvat? Bezveze..
pa ti tvrdiš da se hrvati non stop vežu s partizanom,i to je po tebi pretjerano...
Ne nego da Partizan nisu osnovali Hrvati.. A i ako je predsednik FK-a jedno vreme bio hrvat isto kao sto je i Bobek igrao u Partizanu ili Prosinecki trener ciganima..
Partizan je osnovan u Zagrebu,4. oktobra 1945. godine. Osnovan je kao mali vojni klub.Klub je tek kasnije dekretom JNA premešten u Beograd.Godinama su predsednici FK Partizan mogli da budu samo generali JNA.Prilikom osnivanja kluba od strane Tita i komunista koji su pre svega dolazili sa prostora današnje Hrvatske, dovodeni su najbolji fudbaleri iz Hrvatske da igraju za Partizan. Rezultat takve politike bio je da su se medu prvim vedetama Partizana našli Bobek,Zebec,Valok...Ubrzo je krenuo da izlazi i klupski magazin pod zanimljivim nazivom ''Partizanov vijesnik'' uprkos cinjenici da se u Beogradu oduvek pricalo ekavicom!Jedna od prvih navijackih grupa FK Partizan dolazila je iz Zagreba,naziv te grupe bio je "Zagrepcani".Kao takav,Partzan je vrlo brzo zadobio simpatije državnih struktura,oficira,generala i samog Broza,komunisticki opredeljenih Srba,Jugoslovena kao i velikog broja nacionalnih manjina. Predsednik JSD Partizan je bio i bivši predsednik Hrvatske Franjo Tudjman. Za vreme njegovog predsednikovanja JSD Partizan je zvanicne boje crveno-plave promenilo u crno-bele,sto je još odavno potvrdio igracka legenda Partizana Stjepan Bobek. |
Edited by - srdjandj on 05/09/2012 23:11:01 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 05/09/2012 : 23:07:48
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by lwood
ko bi reka da je ultras bia tolika vucibatina
Vremena se menjaju, frizure pogotovo Ali i sada mislim isto: ko nije buntovnik do tridesete taj nije ni živeo.
pravo zboriš |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 05/09/2012 : 23:11:27
|
Real ili Barca? - ATHLETIC! Celtic ili Rangers?
United ili City? - Banda! Chelsea ili Arsenal? Liverpool ili Everton? Roma ili Lazio?
Inter ili Milan? - Poplava udrila dabogda! Juve ili Fiorentina? Bayern ili Borussia D.?
Marseille ili PSG? - St. Ettiene Hajduk ili Dinamo? Zvezda ili Partizan? Željo ili Sarajevo? Pao ili Olympiacos? - za ove stvarno ne znan. Reka bi moj dida: Nit' je jebi nit' je kuc' vodi! - za ovu situaciju. Valjda Aris... River ili Boca? Argentina ili Brazil? Engleska ili Nizozemska? Njemacka ili Italija?
Španjolska ili Portugal? Urugvaj ili Paragvaj? |
Trljam ruke. |
|
|
cercil
Junior Member
406 Posts
Member since 26/02/2009 |
Posted - 05/09/2012 : 23:20:04
|
Auuu...
quote: Originally posted by srdjandj
Ne nego da Partizan nisu osnovali Hrvati.. A i ako je predsednik FK-a jedno vreme bio hrvat isto kao sto je i Bobek igrao u Partizanu ili Prosinecki trener ciganima..
Partizan je osnovan u Zagrebu,4. oktobra 1945. godine. Osnovan je kao mali vojni klub.Klub je tek kasnije dekretom JNA premešten u Beograd.Godinama su predsednici FK Partizan mogli da budu samo generali JNA.Prilikom osnivanja kluba od strane Tita i komunista koji su pre svega dolazili sa prostora današnje Hrvatske, dovodeni su najbolji fudbaleri iz Hrvatske da igraju za Partizan. Rezultat takve politike bio je da su se medu prvim vedetama Partizana našli Bobek,Zebec,Valok...Ubrzo je krenuo da izlazi i klupski magazin pod zanimljivim nazivom ''Partizanov vijesnik'' uprkos cinjenici da se u Beogradu oduvek pricalo ekavicom!Jedna od prvih navijackih grupa FK Partizan dolazila je iz Zagreba,naziv te grupe bio je "Zagrepcani".Kao takav,Partzan je vrlo brzo zadobio simpatije državnih struktura,oficira,generala i samog Broza,komunisticki opredeljenih Srba,Jugoslovena kao i velikog broja nacionalnih manjina. Predsednik JSD Partizan je bio i bivši predsednik Hrvatske Franjo Tudjman. Za vreme njegovog predsednikovanja JSD Partizan je zvanicne boje crveno-plave promenilo u crno-bele,sto je još odavno potvrdio igracka legenda Partizana Stjepan Bobek.
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16390 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 05/09/2012 : 23:20:27
|
Da l je osnovan u Zagrebu ili ne, nemam pojma. Ali meni kao Partizanovcu to uopste ne smeta, naprotiv. Ima neku draz sva ta prica oko nastanka. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17011 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 05/09/2012 : 23:22:16
|
Real ili Barca? Barca Celtic ili Rangers? Celtic United ili City? United Chelsea ili Arsenal? Arsenal Liverpool ili Everton? Everton Roma ili Lazio? Roma Inter ili Milan? Milan Juve ili Fiorentina? Juve Bayern ili Borussia D.? Bayern Marseille ili PSG? Marseille Hajduk ili Dinamo? Hajduk Zvezda ili Partizan? Zvezda Željo ili Sarajevo? Željo Pao ili Olympiacos? Olympiacos River ili Boca? River Argentina ili Brazil? Brazil Engleska ili Nizozemska? Nizozemska Njemacka ili Italija? Italija Španjolska ili Portugal? Španjolska Urugvaj ili Paragvaj? Urugvaj |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 05/09/2012 : 23:22:28
|
Ode i moj drugi vlastiti topic u krivom smijeru.
Ali dobro, skupilo se tu poprilicno zanimljivih postova, pa cemo vidjeti u kojem postotku ljudi vole Hajduka, Partizana, Reala itd... |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 05/09/2012 : 23:29:01
|
spoznanja 2.dio
1.tito vise volio po jovanki da skace,nego hajduk. 2.dinamo i dalje svi mrze. 3.crvenu zvezdu osnovali hrvati zaposljeni u ozna 4.partizan kad igra kao domacin,mora u zagrebu da igra.u beogradu je u gostima. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16390 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 05/09/2012 : 23:29:37
|
quote: Originally posted by Tutta
4.partizan kad igra kao domacin,mora u zagrebu da igra.u beogradu je u gostima.
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 05/09/2012 : 23:33:03
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Ali dobro, skupilo se tu poprilicno zanimljivih postova, pa cemo vidjeti u kojem postotku ljudi vole Hajduka, Partizana, Reala itd...
to si triba otvarat pojedinacne pollove a ne ovako |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 05/09/2012 : 23:36:57
|
quote: Originally posted by Ultras
Jebene su bile devedesete...
Uzasne.
Ja sam isao u OS Radojka Lakic, kod stajge. Nas "rival" je bila OS PP Njegos, koja je bila gore, prema KC, kad se ide prema slaviji jedna sporedna ulica paralelna sa nemanjinom. "Tampon zona" je bila Kneza Milosa. "Nasa" strana je bila do americke ambasade, "njihova" preko puta. Nije bilo zdravo biti vidjen u njihovim krajevima (a da znaju da si iz nase OS), i obrnuto.
U samom kraju nisi bio bezbedan, bilo je narkomana i krimosa. Nas "nisu" dirali u konvencionalnom smislu, ali te cesto odvuku i krenu te ljubazno smaraju dok vidis da neces dobiti batine ako im ne "pozajmis" neki dinar. Znalo se kad je ko od njih bivao gde - nije se islo tim ulicama...
Sad je sve to sterilno i bezbedno. Mozda BG izgleda opasan sad izdaleka nekome - nije ni 2% onog sto je bio 92-97. Cak i kroz bazenski park (neupuceni, to je onaj izmedju nemanjine i admirala geprata) moze da se prodje u mrklo doba noci, podvig koji u moje vreme nisi ni sanjao da mozes pokusati. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
Edited by - Mairosu on 05/09/2012 23:37:32 |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 05/09/2012 : 23:37:11
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Jerry Krause
Ali dobro, skupilo se tu poprilicno zanimljivih postova, pa cemo vidjeti u kojem postotku ljudi vole Hajduka, Partizana, Reala itd...
to si triba otvarat pojedinacne pollove a ne ovako
Ma i ovako se jasno vidi da je Hajduk najomiljeniji klub u bivšoj državi. |
|
|
Topic |
|