Author |
Topic |
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 05/09/2012 : 21:53:58
|
meni je najveca sprdnja kad sam bio u vojsci u zg...bio sam na borongaju,i dobih slobodno popodne,i odem do trešnjevke...do prijatelja,fanaticnog hajdukovca,roden u zg,ali jebi ga,tata dalmoš...do njegove kuce je bio park kroz koji sam morao proci...šetam,desetak tipova sjede na klupama...prodem mimo njih,dodem kod matije doma...on meni,da jesam li lud,kako sam mogao proci kroz park pun lokalnihkao,u zagrebu ti nije baš pametno šetat po tudem kvartu jebote,koji lik... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Member since 13/01/2011 |
Posted - 05/09/2012 : 21:54:44
|
quote: Originally posted by Mairosu
(sta ste koji qrac trazili u jerkovicu ?!?!?!?!)
Pa batine, sta drugo covek tamo moze da trazi |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 05/09/2012 : 21:55:43
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by sawitch
Ajde sawitchu, kao nije vas osnovala JNA a nas DB...i kao nije bio egzodus iz ZG u BG da se igra za Partizan u ono najranije vreme...to nije lupio, al ostalo jeste :D
Partizan jeste osnovala bivsa JNA.. Ali ispada kao da su u JNA bili sve sami Hrvati..
ne ma kakvi...pa najbolji igrac svih vremena vam je hrvat
sad kad se javi shrek i upozori te da se prva rijec u recenici pise velikim slovoim :))) |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 05/09/2012 : 21:55:53
|
quote: Originally posted by mavra
Pa batine, sta drugo covek tamo moze da trazi
Ja ne znam koja to trasa vodi kroz Jerkovic od Kragujevca do Marakane :D :D :D :D :D :D :D :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 05/09/2012 : 21:59:09
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by sawitch
Ajde sawitchu, kao nije vas osnovala JNA a nas DB...i kao nije bio egzodus iz ZG u BG da se igra za Partizan u ono najranije vreme...to nije lupio, al ostalo jeste :D
Partizan jeste osnovala bivsa JNA.. Ali ispada kao da su u JNA bili sve sami Hrvati..
ne ma kakvi...pa najbolji igrac svih vremena vam je hrvat
sad kad se javi shrek i upozori te da se prva rijec u recenici pise velikim slovoim :)))
ok,Hrvat |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 05/09/2012 : 22:02:12
|
Ja ne znam koja to trasa vodi kroz Jerkovic od Kragujevca do Marakane :D :D :D :D :D :D :D :D
Ovo sam i ja prvo pomislio kad sam procitao. Inace, mnogo cudno naselje B. Jerkovica.
I stvarno, šta cete tamo? Vatali ste 50 dvojku do centra? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12494 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 05/09/2012 : 22:10:05
|
quote: Originally posted by Tutta
boysi javi te se!!!!!!!!!!!
nema vas nigdje...jebi ga,režimski klubovi nisu nikad bili omiljeni,za razliku od kluba kojeg je splitski puk osnovao...
Baš suprotno! Hajduka voli jer je bio režimski, Titov klub. A znamo zašto ne vole Dinamo... |
Have mercy |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 05/09/2012 : 22:10:45
|
quote: Originally posted by izivko
boysi javi te se!!!!!!!!!!!
nema vas nigdje...jebi ga,režimski klubovi nisu nikad bili omiljeni,za razliku od kluba kojeg je splitski puk osnovao...
Baš suprotno! Hajduka voli jer je bio režimski, Titov klub. A znamo zašto ne vole Dinamo...
jer ga je osnovala kph? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 05/09/2012 : 22:11:21
|
Stjepan Bobek jeste meni najbolji igrac Partizana u istoriji i kakve veze ima sto je hrvat? Bezveze.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 05/09/2012 : 22:16:42
|
do kakvog spoznanja smo do sada dosli?
1. tito volio hajduk 2. svi mrze dinamo 3.partizani(hrvati) osnovali partizan 4.udba(vjerovatno isto hrvati) osnovali crvenu zvijezdu |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16390 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 05/09/2012 : 22:17:09
|
navijaci su uglavnom podjeljeni na kvartove.
Navijanje za zvezdu i partizan nikad nije bilo geografsko pitanje. Mi smo ziveli u istim zgradama, isli u iste skole, itd. Glupost ko tvrdi drugacije.
To je donekle istina, ali ipak ima krajeva u kojima preovladjuje jedna ekipa. Kod mene na Lionu su uglavnom zvezdasi, ima i grobara, ali ne tako organizovanih, u 21. bloku uopste nije pametno da izjavis da si grobar, ovo se uglavnom odnosi na huligane, za obicne navijace nema pravila
Ovde na Miljakovcu, imam utisak da preovladjuju Grobari, sudeci po grafitima, a i grupicama koje vidjam po kraju... al uglavnom su dijabole neke, vidi se da su maloumni, deo njih... |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 05/09/2012 22:17:36 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 05/09/2012 : 22:28:52
|
Izjede nas sve ljubomora za kupom sajamskih gradova. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 05/09/2012 : 22:35:09
|
do kakvog spoznanja smo do sada dosli?
1. tito volio hajduk 2. svi mrze dinamo 3. partizani(hrvati) osnovali partizan 4.udba (vjerovatno isto hrvati) osnovali crvenu zvijezdu
Samo ti ovo cetvrto nije tacno. A ovo prvo je sumnjivo... mislim da nije preferirao nikoga... ali ko zna...
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
Edited by - Ultras on 05/09/2012 22:36:48 |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 05/09/2012 : 22:38:18
|
quote: Originally posted by Mairosu Eto ti djavla - imao sam druga iz gimnazije u Jerkovicu koji je sa ekipom isao na Zvezdu religiozno koliko i ostali. Bio i ja tamo x puta (mada ne volim Jerkovic ovako jer su ... specificni :P). On je pak tvrdio da je Jerkovic ciganski kraj :D
Eto ti sad! Neverovatno, ne bih se toliko cudio da nisam bio tamo. Ako su organizovano išli iz Jerkovica krajem osamdesetih do sredine devedesetih (taj period ja poznajem) onda su oni ludaci najveci
quote: Originally posted by Mairosu Jebem mu mater, u Beogradu si barem uvek mogao da dobijes batine ako se nadjes na krivom mestu u krivo vreme. Nisi morao ni da budes navijac.
Naravno, pogotovo devedesetih. Slušaj ovo... iz KG-a krene sa nama navijacima još 5-6 ljudi sa opremom za bejzbol. Malo stariji od nas, znao sam jednoga od njih iz videnja... Na kraju tekme (igralo se na JNA) dode do opšte tuce sa murijom ispred stadiona, pa smo se igrom slucaja nekim poprecnim ulicama spustili do štajge. U jednoj od tih ulica naidosmo na ove "bejzbol bojse". Brate, poredali patike na ivicnjak (jedno petnaestak komada) i gledaju kako su prošli u lovu! Malo popricam sa onim što sam ga znao i on mi potvrdi ono što sam i sam video: oni su tipski došli na tekmu (nisu ušli na stadion) i lovili one koji su sami prilazili stadionu. Skidali im patike uz pretnju palicama. Ej! Ludu stvar nisam video do tada! I u Kragujevcu se tada to sporadicno dešavalo (mislim na skidanje patika - izum beogradana) ali da neko sa namerom ode u BG da skida drugima patike - to me je zabezeknulo. Jebene su bile devedesete...
quote: Originally posted by Mairosu (sta ste koji qrac trazili u jerkovicu ?!?!?!?!)
Istina, šta reci... Tada sam bio huligan u povoju, sreca da su mi matori na vreme ukinuli džeparac i na silu me zaposlili, inace ko zna u kakvog kretena bi izrastao...
Mairosu, možda je za tebe tekma pocinjala u 20.30 ali nas dvadesetak (nekada i mnogo više) dode u BG rano ujutru. Imamo 12 sati fore pred tekmu, mnogo smo ludi, znamo neke likove na totalno suprotnim delovima BG-a, ne volimo gradski prevoz, nemamo para i mobilne telefone
I da... omiljeni film nam je "The Worriors" pa ti vidi...
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
Posted - 05/09/2012 : 22:44:38
|
moje iskustvo iz Broda i jednog manjeg mijesta pored Zagreba govori da nema s kim prozborit rijec cak ni o vecitom derbiju, nit znaju kad se igra nit kak stoje u moedusobnim omjerima zadnjih 20 godina, baš nikaj. Cak ni sad kad je Žuti bil na klupi Zvezde. A sve su to ljudi o kojima pricam o sportu odkad znam za sebe...preko 30 godina. Svaki put dobijem isti odgovor, a koga briga osim tebe kad si Zvezdaš. I tu je razgovoru kraj! Evo, ovaj vikend sam baš bil u svom kraju neki cak nisu znali ni da je Žuti dal/dobil otkaz. Medu njima je i moj kum koji redovno ide na beogradski festival piva i prati nogomet, ali Zvezda, Partizan, Rad i Vojvodina ga više ne zanimaju.
Druga stvar su je par tisuca klinaca koje zanimaju verbalni okrašaji preko neta!
E'o šta ja znam o vama: Torcida je odlicna i Mamic je predsednik Dinama. Ništa više. |
?????? ? ??????? |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 05/09/2012 : 22:45:44
|
quote: Originally posted by Ajkula
moje iskustvo iz Broda i jednog manjeg mijesta pored Zagreba govori da nema s kim prozborit rijec cak ni o vecitom derbiju, nit znaju kad se igra nit kak stoje u moedusobnim omjerima zadnjih 20 godina, baš nikaj. Cak ni sad kad je Žuti bil na klupi Zvezde. A sve su to ljudi o kojima pricam o sportu odkad znam za sebe...preko 30 godina. Svaki put dobijem isti odgovor, a koga briga osim tebe kad si Zvezdaš. I tu je razgovoru kraj! Evo, ovaj vikend sam baš bil u svom kraju neki cak nisu znali ni da je Žuti dal/dobil otkaz. Medu njima je i moj kum koji redovno ide na beogradski festival piva i prati nogomet, ali Zvezda, Partizan, Rad i Vojvodina ga više ne zanimaju.
Druga stvar su je par tisuca klinaca koje zanimaju verbalni okrašaji preko neta!
E'o šta ja znam o vama: Torcida je odlicna i Mamic je predsednik Dinama. Ništa više.
di neceš znat o mamicu kad svaki dan kuka i place za srbijom |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16390 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 05/09/2012 : 22:47:43
|
quote: Originally posted by Ajkula
E'o šta ja znam o vama: Torcida je odlicna i Mamic je predsednik Dinama. Ništa više.
di neceš znat o mamicu kad svaki dan kuka i place za srbijom
ko zna mozda je neka srbenda |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 05/09/2012 : 22:51:13
|
Ajd priznaj da si danas prvi put cuo da se navijaci sarajeva nazivaju Pitarima :D |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
Topic |
|