forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ANKETA: koga više preferirate?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/09/2012 : 01:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by srdjandj

Moguce da je baš tako bilo, godine bato...

Nas su ostali nazivali ciganima kada su htjeli da nas uvrijede.
Jedno vrijeme smo mislili da kontriramo pa smo odgovarali pjesmom na stadionu "mi smo cigani, cigani su najbolji".
Ono, blamirali smo se bas totalno.

sta nije "mi smo cigani najaci smo najaci"..kasnije su i purgeri to preuzeli..stas..kompleksasi..

ma tako nekako, covjek da u zemlju propadne
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/09/2012 : 01:18:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

Znaš i sam da je Hajduk bio Titov klub i u njega se nije diralo. Dinama je trebalo... ali necu dalje, ode u politiku
Pa zašto smo toliku cekali titulu? Jel možda nismo imali momcad za titulu ili nešto drugo?

ma koga ste vi to imali
daj nabroji mi velike dinamove generacije i igrace...govoriš da si 65 godište...šta je bilo 1976.zadnje kolo,sjecaš li se...partizan bi i dan danas igrao pod bežigradom da ga bjekovic nije zabio u 158 minuti...kako je to tito,veliki hajdukovac mogao dopustiti...daj objasni meni glupanu i ostalim glupanima...zašto su nas naguzili 53. godine kad nas je kardelj prislio da ostanemo na turneji po argentini,pa smo zakasnili na pocetak drugog djela prvnestva...zašto su kaznili vukasa i bearu mjesec dana jer su zakasnili na pripreme,ne svojom krivicom i uzeli nam i 54 godine titulu...gdje je tad bio tito...zašto je 1956.partizan išao u kup prvaka,a ne hajduk koji je te godine trebao ici u kup prvaka,s obzirom da je bio prvak 55...jebote,pa prošla je 1991 i prošao je rat...pa dokle više ta vaša kretenska demamgogija da smo mi titovi a vi cvijet hrvatstva...cvijet koji je popunio partizanove latice...ma prodaji to negdje drugdje...da ne govorim kako ste poslije popunjavali i zvezdine redove...veliki hrvatski dinamo...je muda labudova...ciro i dan danas place jer nije trenirao zvezdu...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 06/09/2012 : 01:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by brni

quote:

quote:

Moguce da je baš tako bilo, godine bato...

Nas su ostali nazivali ciganima kada su htjeli da nas uvrijede.
Jedno vrijeme smo mislili da kontriramo pa smo odgovarali pjesmom na stadionu "mi smo cigani, cigani su najbolji".
Ono, blamirali smo se bas totalno.

sta nije "mi smo cigani najaci smo najaci"..kasnije su i purgeri to preuzeli..stas..kompleksasi..

ma tako nekako, covjek da u zemlju propadne

ali dobro zvuci..pogotovo kad dolazi sa one masovne tribine na Marakani..nitko ne bi reka da ste drugi..odma nakon Torcide..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/09/2012 : 01:20:21  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

Pa da, možda je zbog toga ovaj moj Tarik Ljubovic, secam se dobro i govorio to da su navijace Želje nazivali "cigani".
Iako su dosta igraca iz Sarajeva prelazili u Zvezdu, ja sam uvek više gotivio Želju, nekako mi bio baš simpatican klub!

Ne znam.
Kazem, popularno su ih nazivali "kospicarima".
A to "cigani" je mozda opaska jer je Zeljo vazio prije rata kao srpski klub.
Ne pitaj me zasto, ne sjecam se ni ja svega, ali bilo je tako.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/09/2012 : 01:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by sawitch

Ne vidim taj klip preko telefona pa ne znam sta je na njemu..

sinovi i unuci onog dida šta je s tovarom tandrljao

Eno žena vice od gore šta se cerekam ko lud...I da podem na spavanje...Lud si...

meni pas laje,probudit cu ženu i malu

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 06/09/2012 : 01:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

Znaš i sam da je Hajduk bio Titov klub i u njega se nije diralo. Dinama je trebalo... ali necu dalje, ode u politiku
Pa zašto smo toliku cekali titulu? Jel možda nismo imali momcad za titulu ili nešto drugo?

ma koga ste vi to imali
daj nabroji mi velike dinamove generacije i igrace...govoriš da si 65 godište...šta je bilo 1976.zadnje kolo,sjecaš li se...partizan bi i dan danas igrao pod bežigradom da ga bjekovic nije zabio u 158 minuti...kako je to tito,veliki hajdukovac mogao dopustiti...daj objasni meni glupanu i ostalim glupanima...zašto su nas naguzili 53. godine kad nas je kardelj prislio da ostanemo na turneji po argentini,pa smo zakasnili na pocetak drugog djela prvnestva...zašto su kaznili vukasa i bearu mjesec dana jer su zakasnili na pripreme,ne svojom krivicom i uzeli nam i 54 godine titulu...gdje je tad bio tito...zašto je 1956.partizan išao u kup prvaka,a ne hajduk koji je te godine trebao ici u kup prvaka,s obzirom da je bio prvak 55...jebote,pa prošla je 1991 i prošao je rat...pa dokle više ta vaša kretenska demamgogija da smo mi titovi a vi cvijet hrvatstva...cvijet koji je popunio partizanove latice...ma prodaji to negdje drugdje...da ne govorim kako ste poslije popunjavali i zvezdine redove...veliki hrvatski dinamo...je muda labudova...ciro i dan danas place jer nije trenirao zvezdu...

da najmanje 2 prvenstva su nam ukrali na najpodmukliji nacin..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 06/09/2012 : 01:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
mi smo imali dvi velike generacije za vrime Juge..50-te i 70-te..iako mislim da je ona na celu sa Sliskovicem morala dati vise..samo dva kupa su osvojili..

Edited by - brni on 06/09/2012 01:23:02
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12494 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 06/09/2012 : 01:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Ti mora da si '38 kad se svega tako dobro sjecaš...ili si to negdje cuo

Have mercy
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/09/2012 : 01:30:33  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Kad smo vec kod ovih derbija, po meni, bilo bi dobro osnovati regionalnu ligu, pa da opet vidimo te susrete.
Znam da to ne bi bilo kao nekad, ali vredelo bi pokušati?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/09/2012 : 01:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

Kad smo vec kod ovih derbija, po meni, bilo bi dobro osnovati regionalnu ligu, pa da opet vidimo te susrete.
Znam da to ne bi bilo kao nekad, ali vredelo bi pokušati?

Naravno.
Nesto kao ABA u kosarci.
To bi u svakom slucaju ojacalo timove sa Balkana, a i interes za fudbal bi postao veci.
Ovako dvije-tri utakmice u Evropi i onda trc protiv Donjeg Srema i sta ti ja znam. Koga to ineteresuje?!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 06/09/2012 : 01:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Na papiru interesuje te iz donjeg Srema, ali budimo realni, Srbija su 90% cigani & grobari i retki regionalni izuzeci tipa vojvodina i jos poneko. Niko ne bi plakao sto ne gostuje u Sevojnu ili Subotici, pa ni lokalni zitelji...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/09/2012 : 07:40:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Ti mora da si '38 kad se svega tako dobro sjecaš...ili si to negdje cuo

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/09/2012 : 08:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

quote:

quote:
Sve su to istinite cinjenice, što se stidiš vaše istorije, pa šta ima veze što ste osnovani u Zagrebu, kao da to nekom smeta, meni je to baš simpaticno!

Kakva je ovo budalastina! Namontiran navijacki klip.. Sada sam video...

Leta 1945-e godine je odrzano svearmijsko prvenstvo u BEOGRADU gde je nastupilo preko 400 fudbalera a medju njima i nekadasnji reprezentativci, odmah je sastavljen spisak najboljih i vec 4-og oktobra je osnovan fudbalski klub Partizan koji je sacinjavao fudbalski krem tadasnje armije. Fudbalski klub je OSNOVAN U BEOGRADU PRI CENTRALNOM DOMU JUGOSLOVENSKE NARODNE ARMIJE. 2 dana po osnivanju je Partizan prvi put odigrao utakmicu, protiv reprezentacije Zemuna i dobio 4:2. Tada je vec postalo jasno da Partizanu niko tada nije bio ravan. U narednih 7 utakmica dao je 45 golova a nije primio ni jedan.. Igraci su ZIVELI u CENTRALNOM DOMU ARMIJE gde su nosili uniforme i svako je imao svoja zaduzenja.. Cistili su ulice od rusevina, lepili plakate, drzali straze itd.. Posto u ono vreme nije bila srpska armija vec JUGOSLOVENSKA NARODNA ARMIJA i normalno je da su je sacinjavali i Srbi i Hrvati i Slovenci i Makedonci itd. pa su i kadar vojnog kluba sacinjavali najbolji iz vojske... Na tom svearmijskom prvenstvu U BEOGRADU je i rodjena ideja da se oformi Partizan medju generalima JNA a jedan od njih, Peko Dapcevic je i rekao sledece:
"Vecina nas, mladih generala, koja je igrala i volela fudbal, okupili smo se i dogovorili da
osnujemo fudbalski klub. Oko imena nije bilo natezanja: bili smo partizani, bilo je i
najprirodnije da se naš klub zove Partizan"

Toliko o tome. Imate li jos izmisljotina?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/09/2012 : 08:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
I ko kaze da niko ne voli Dinamo? Evo dokaz:

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 06/09/2012 : 08:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Ovo je Mostarac.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/09/2012 : 08:47:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:
Sve su to istinite cinjenice, što se stidiš vaše istorije, pa šta ima veze što ste osnovani u Zagrebu, kao da to nekom smeta, meni je to baš simpaticno!

Leta 1945-e godine je odrzano svearmijsko prvenstvo u BEOGRADU gde je nastupilo preko 400 fudbalera a medju njima i nekadasnji reprezentativci, odmah je sastavljen spisak najboljih i vec 4-og oktobra je osnovan fudbalski klub Partizan koji je sacinjavao fudbalski krem tadasnje armije. Fudbalski klub je OSNOVAN U BEOGRADU PRI CENTRALNOM DOMU JUGOSLOVENSKE NARODNE ARMIJE. 2 dana po osnivanju je Partizan prvi put odigrao utakmicu, protiv reprezentacije Zemuna i dobio 4:2. Tada je vec postalo jasno da Partizanu niko tada nije bio ravan. U narednih 7 utakmica dao je 45 golova a nije primio ni jedan.. Igraci su ZIVELI u CENTRALNOM DOMU ARMIJE gde su nosili uniforme i svako je imao svoja zaduzenja.. Cistili su ulice od rusevina, lepili plakate, drzali straze itd.. Posto u ono vreme nije bila srpska armija vec JUGOSLOVENSKA NARODNA ARMIJA i normalno je da su je sacinjavali i Srbi i Hrvati i Slovenci i Makedonci itd. pa su i kadar vojnog kluba sacinjavali najbolji iz vojske... Na tom svearmijskom prvenstvu U BEOGRADU je i rodjena ideja da se oformi Partizan medju generalima JNA a jedan od njih, Peko Dapcevic je i rekao sledece:
"Vecina nas, mladih generala, koja je igrala i volela fudbal, okupili smo se i dogovorili da
osnujemo fudbalski klub. Oko imena nije bilo natezanja: bili smo partizani, bilo je i
najprirodnije da se naš klub zove Partizan"

Toliko o tome. Imate li jos izmisljotina?

kako ovi zvuce zajebano

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/09/2012 : 08:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Nema tu ništa namontiranog, niti navijackog!To je istina, surova i bolna, šta ti ja mogu kad ne znaš za koga navijaš!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/09/2012 : 09:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Vazi Krcune

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 06/09/2012 : 09:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Dragance opet troluje. Ocekivano, ko ce drugi
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/09/2012 : 09:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

ma koga ste vi to imali

Ma pazi ti obraza kod ovih najhrvatskijih "navijaca".
Ništa in nije draže nego kenjat kako dalmoši samo kukaju, a u ovih 20 godina Hrvatske ne slušan ništa drugo osin kukanja kako in je kralo, kako nisu smili bit prvaci, igraci su "morali" u Beograd, itd...
Zajebana je ta UDBA bila, pa je svoje pipke pružila i do UEFE tako da in je jadnima kralo i u prvin kolima evropskih utakmica. Ne samo da in nisu dali da budu prvi nego in nisu 40 godina dali da prezime u Evropi.
Nakon šta su prvo ka Kroacija a sada ka GNK ne samo pokrali nego uništili kompletnu ligu imaju obraza spominjat Tita.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 06/09/2012 09:34:43
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/09/2012 : 09:29:51  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
Klub je osnovan kao športska sekcija 32. zagrebacke divizije ali nedugo nakon osnivanja, po direktivi, seli u Beograd

http://hr.wikipedia.org/wiki/FK_Partizan_Beograd
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/09/2012 : 09:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by adriano

Klub je osnovan kao športska sekcija 32. zagrebacke divizije ali nedugo nakon osnivanja, po direktivi, seli u Beograd.

Onda ja izmišljam!

@Imrahil
Lud sam bio bez tvog komentara, gde si do sad bio?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/09/2012 : 09:38:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

quote:

ma koga ste vi to imali

Ma pazi ti obraza kod ovih najhrvatskijih "navijaca".
Ništa in nije draže nego kenjat kako dalmoši samo kukaju, a u ovih 20 godina Hrvatske ne slušan ništa drugo osin kukanja kako in je kralo, kako nisu smili bit prvaci, igraci su "morali" u Beograd, itd...
Zajebana je ta UDBA bila, pa je svoje pipke pružila i do UEFE tako da in je jadnima kralo i u prvin kolima evropskih utakmica. Ne samo da in nisu dali da budu prvi nego in nisu 40 godina dali da prezime u Evropi.
Nakon šta su prvo ka Kroacija a sada ka GNK ne samo pokrali nego uništili kompletnu ligu imaju obraza spominjat Tita.

ma da.opce je poznato da je UDBA držala UEFU u šaci samo da dinamo ništa ne postigne

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 06/09/2012 : 09:43:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by adriano

Klub je osnovan kao športska sekcija 32. zagrebacke divizije ali nedugo nakon osnivanja, po direktivi, seli u Beograd.

Onda ja izmišljam!

@Imrahil
Lud sam bio bez tvog komentara, gde si do sad bio?

Ne spavam ja na forumu kao neki dežurni trolovi
a i pozivaš se na wikipediu, može li jadnije
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 06/09/2012 : 09:51:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Originally posted by Tutta
pricao ja ovdje prije godinu i po sa jednim iz beograda,a znamo se priko 20 godina. zanimalo me,dva velika kluba u istom gradu. on mi vako rece,crvena zvizda je srpski klub,a da oni "grobare" zovu ustasama. ja se zacudio. onda je on meni rekao kako su partizan osnovali partizanski generali,uglavnom da su hrvati bili. navijaci su uglavnom podjeljeni na kvartove. u novom beogradu,su delije bog i batina.ne mogu se sve sjetiti.al eto tako mi je ispricao. on je,nebojsa,za c.zvezdu.

To je to, tako bi ti svako rekao.

vidi i ultras poceo da troluje
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000