Author |
Topic |
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 05/09/2012 : 20:15:29
|
quote: Originally posted by Jasko
Aj sad da pitam :) Je li Zvezda omrazena u Hrvatskoj zbog Maksimira i navijaca '91? :)
mozda zato sta se zvezdu za vrime juge smatralo nekavim "cetnickim" klubom..i cinjenica da su Srbi u Hrvatskoj najvise iz tog razloga navijali za Zvezdu (ponajvise oni u Kninu)..poistovjecivali su veliko srpstvo sa Zvezdom..mislim da je manje zbog "91..meni je osobno Zvezda draza..ona ekipa sa Prosineckim, Piksijem i ostalima je strava.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 05/09/2012 : 20:19:06
|
quote: Originally posted by globinjo 79/80 mi peti,oni dvanaesti,vrlo bitno prvenstvo Hajduk-Zvezda prekinuta kod 1:1,smrt Tita taman kad smo ih imali dobit ,krenula je pjesma sa sjevera naravno,vojska Druže Tito mi ti se kunemo,ista ona radi koje su Slija i još dvojica privedeni u miliciju jer su ih šipkama napali ispred sjevera prije utakmice,Sliju je u kasnije nastalom ludilu pustilo doma a da ga nije ni zapisalo,mada je moga popušit dobar zatvor za napad na vojsku. Na ponovljenoj utakmici poraz i kamenovanje beogradskog vlaka na Brdima radi cega su 15-torica momaka zaradila pritvor.Samo da se zna i da se zakljuce šlagom sve blagodati kojima je drug Tito i njegov režim nagradivao Hajduka.
Ovo baca novo svetlo na YU istoriju... Znaci, Tito je umro da bi sprecio Hajduka da pobedi Zvazdu?
DO JAJA !
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:19:27
|
quote: Originally posted by brni mozda zato sta se zvezdu za vrime juge smatralo nekavim "cetnickim" klubom..i cinjenica da su Srbi u Hrvatskoj najvise iz tog razloga navijali za Zvezdu (ponajvise oni u Kninu)..poistovjecivali su veliko srpstvo sa Zvezdom..mislim da je manje zbog "91..meni je osobno Zvezda draza..ona ekipa sa Prosineckim, Piksijem i ostalima je strava..
Ma to su budalastine Pa pogledajte nacin na koji je Robi prihvacen u Zvezdi, a sta su mu pevali navijaci Partizana
Mada u svakom zitu ima kukolja, istina. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 05/09/2012 : 20:22:24
|
Cenim Hajduk zbog vernosti i privrzenosti navijaca.. Voleo bih da navijaci Partizana brinu tako o Partizanu a ne o oruzju, drogi i borbi za hegemoniju na Jugu.. Za mene je Hajduk jedina prava fudbalska klubska institucija na ovim prostrorima.. Jeste da imaju pickice od vodja (aluzija na ono plakanje u Slovackoj gde su posle Grobari sravnili sve) ali ipak broj jedan.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:26:18
|
quote: Originally posted by brni mozda zato sta se zvezdu za vrime juge smatralo nekavim "cetnickim" klubom..i cinjenica da su Srbi u Hrvatskoj najvise iz tog razloga navijali za Zvezdu (ponajvise oni u Kninu)..poistovjecivali su veliko srpstvo sa Zvezdom..mislim da je manje zbog "91..meni je osobno Zvezda draza..ona ekipa sa Prosineckim, Piksijem i ostalima je strava..
Ma to su budalastine Pa pogledajte nacin na koji je Robi prihvacen u Zvezdi, a sta su mu pevali navijaci Partizana
Mada u svakom zitu ima kukolja, istina.
cinjenica je da je vecina Srba u Hrvatskoj navijala za Zvezdu za vrime Juge..naravno da se pojedinci lako izmanipuliraju od strane politicara..ne moran ti govoriti ko je bija voda Delija pocetkom devedesetih.. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 05/09/2012 : 20:27:01
|
Robi je svetao primer, Zvezda se od osnivanja Delija pa na gore profilisala kao prilican velikosrpski klub, prevashodno zahvaljujuci navijacima. Sam klub nije brojao krvna zrnca dok nije dosao ovaj kreten sadasnji, i poceo da se istice sa "samo srbi navijaju za zvezdu" i tome sl. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:29:08
|
quote: Originally posted by Mairosu
Robi je svetao primer, Zvezda se od osnivanja Delija pa na gore profilisala kao prilican velikosrpski klub, prevashodno zahvaljujuci navijacima. Sam klub nije brojao krvna zrnca dok nije dosao ovaj kreten sadasnji, i poceo da se istice sa "samo srbi navijaju za zvezdu" i tome sl.
Ma budalastine
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:29:42
|
quote: Originally posted by sawitch
Cenim Hajduk zbog vernosti i privrzenosti navijaca.. Voleo bih da navijaci Partizana brinu tako o Partizanu a ne o oruzju, drogi i borbi za hegemoniju na Jugu.. Za mene je Hajduk jedina prava fudbalska klubska institucija na ovim prostrorima.. Jeste da imaju pickice od vodja (aluzija na ono plakanje u Slovackoj gde su posle Grobari sravnili sve) ali ipak broj jedan..
ma sta ste vi sravnali..Grobari su se normalno ponasali na toj utakmici dok je Torcida dosla pod zabranom..i jos su radili pizdarije po gradu..meni je prika bija gori, njegovu skupinu je napala antiteroristicka..ovo za vodu se slazem..Lekic je kriv sta je skupia ekipu na onom skucenom prostoru di su ih doslovno pregazili..tribalo se rastrkat po gradu i gerila kod nekog nadvoznjaka di ne mogu tako lako doc do tebe..Grobari su bili kuco na tom gostovanju..dobro se zna kakva je Slovacka policija.. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 05/09/2012 : 20:31:32
|
kave budalaštine...ja vam vec mjesecima pricam o tom odnosu i to sam pisal nekoliko put! vrlo kratko iz naseg kuta: Zvezda-Srbija Partizan-Jugoslavija ...a to kaj danas rade i izvikuju Grobari nikog u RH nije briga...malo koga uopce od `90. na ovamo zanima kaj se dogada istocno od Dunava. S obzirom da je u Srbiji situacija drugacija kao i odnso prema RH možda je ovo teško prihvatit ali je tak. Srbija je dosta orijentirana prema RH onda i Srbijance i stanovnike RS zanima kaj se dogada kod nas, ipak se puno cešce posjecuje Jadran i rodbina nego kaj to obrnuto slucaj. Mladi još i odu do Beograda na provod vikendom i posjet rodbini, ali ostalo slabo koga zanima Srbija!
Samo toliko, da ne mislite da opet zapocinjem neku raspravu koja bi dolaskom kosmajca, tronošca, tumena ili sawitcha mogla krenut u neželjene vode! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 05/09/2012 20:34:28 |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:31:38
|
Robi je svetao primer, Zvezda se od osnivanja Delija pa na gore profilisala kao prilican velikosrpski klub, prevashodno zahvaljujuci navijacima. Sam klub nije brojao krvna zrnca dok nije dosao ovaj kreten sadasnji, i poceo da se istice sa "samo srbi navijaju za zvezdu" i tome sl.
Ma budalastine
Mda, nismo palili sahovnice protiv Inkera, nisu isli dobrovoljci po vukovarima i kosovu, nije se pevalo "od topole" itd. na severu, itd. Ne mozemo sporiti da postoji dobar procenat navijackog krila koji je anti-sve sto nije na cirilici :P |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 05/09/2012 : 20:33:36
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by globinjo 79/80 mi peti,oni dvanaesti,vrlo bitno prvenstvo Hajduk-Zvezda prekinuta kod 1:1,smrt Tita taman kad smo ih imali dobit ,krenula je pjesma sa sjevera naravno,vojska Druže Tito mi ti se kunemo,ista ona radi koje su Slija i još dvojica privedeni u miliciju jer su ih šipkama napali ispred sjevera prije utakmice,Sliju je u kasnije nastalom ludilu pustilo doma a da ga nije ni zapisalo,mada je moga popušit dobar zatvor za napad na vojsku. Na ponovljenoj utakmici poraz i kamenovanje beogradskog vlaka na Brdima radi cega su 15-torica momaka zaradila pritvor.Samo da se zna i da se zakljuce šlagom sve blagodati kojima je drug Tito i njegov režim nagradivao Hajduka.
Ovo baca novo svetlo na YU istoriju... Znaci, Tito je umro da bi sprecio Hajduka da pobedi Zvazdu?
DO JAJA !
marš tamo |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:34:15
|
Volim ovo. Gistro nikog u Srbiji ne zanima Hrvatska i obratno, a kad su neke sportske vesti na portalima bude po 500 komentara sa jedne i 500 sa druge strane. Zamisli tek da se medjusobno zanimamo, jebote. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:38:03
|
vidia bi ja da se osnuje regionalna liga koliko ne bi zanimali jedni druge.. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:38:51
|
quote: Originally posted by brni
vidia bi ja da se osnuje regionalna liga koliko ne bi zanimali jedni druge..
Ona regionalna liga koju sv...niko ne prizeljkuje ? Hajd molim te. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:39:47
|
Mda, nismo palili sahovnice protiv Inkera, nisu isli dobrovoljci po vukovarima i kosovu, nije se pevalo "od topole" itd. na severu, itd. Ne mozemo sporiti da postoji dobar procenat navijackog krila koji je anti-sve sto nije na cirilici :P
Ne kazem da nije, nego da su to budale |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:40:13
|
A to - nismo se razumeli onda, izvinjavam se...da, to su budale. U najmanju ruku. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:40:37
|
quote: Originally posted by dosada
kave budalaštine...ja vam vec mjesecima pricam o tom odnosu i to sam pisal nekoliko put! vrlo kratko iz naseg kuta: Zvezda-Srbija Partizan-Jugoslavija ...a to kaj danas rade i izvikuju Grobari nikog u RH nije briga...malo koga uopce od `90. na ovamo zanima kaj se dogada istocno od Dunava. S obzirom da je u Srbiji situacija drugacija kao i odnso prema RH možda je ovo teško prihvatit ali je tak. Srbija je dosta orijentirana prema RH onda i Srbijance i stanovnike RS zanima kaj se dogada kod nas, ipak se puno cešce posjecuje Jadran i rodbina nego kaj to obrnuto slucaj. Mladi još i odu do Beograda na provod vikendom i posjet rodbini, ali ostalo slabo koga zanima Srbija!
Samo toliko, da ne mislite da opet zapocinjem neku raspravu koja bi dolaskom kosmajca, tronošca, tumena ili sawitcha mogla krenut u neželjene vode!
Ma mi nemamo HRT i ne vidimo kako se ne bavite susedom/ima. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:41:11
|
quote: Originally posted by brni
vidia bi ja da se osnuje regionalna liga koliko ne bi zanimali jedni druge..
Ona regionalna liga koju sv...niko ne prizeljkuje ? Hajd molim te.
eno Mamic je zagovara..znas da kad taj lik nesto naumi da se to i ostvari.. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:41:46
|
quote: Originally posted by dosada
Samo toliko, da ne mislite da opet zapocinjem neku raspravu koja bi dolaskom kosmajca, tronošca, tumena ili sawitcha mogla krenut u neželjene vode!
Ma mi nemamo HRT i ne vidimo kako se ne bavite susedom/ima.
On se u svojoj odgajivacnici sigurno ne bavi susedima. :D |
|
|
cercil
Junior Member
406 Posts
Member since 26/02/2009 |
Posted - 05/09/2012 : 20:43:17
|
Ma mogu samo da nas mrze, taman da se udruze sa Grobarima
Zna se koji je tim u bivsoj drzavi imao najvise titula, kupova, utakmica i pobeda u Evropi, na kraju krajeva i titula iz Barija 91. je iz one stare drzave, tako da...
Jedini tim sa prostora bivse Juge sa kojim smo imali negativan skor je Hajduk ali dobro svako pravilo ima i izuzetak |
|
|
Topic |
|