forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ANKETA: koga više preferirate?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/09/2012 : 20:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Aj sad da pitam :)
Je li Zvezda omrazena u Hrvatskoj zbog Maksimira i navijaca '91? :)
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/09/2012 : 20:15:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by adriano

BBB je rejting malo iznad smeca
quote:
Originally posted by bjelolasica

Ja sam BBB i zahvaljujuci BBB RH ima dobar kreditni rejting.
http://www.24sata.hr/biznis/ipak-nismo-smece-hrvatska-je-zadrzala-svoj-kreditni-rejting-280177

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/09/2012 : 20:15:29  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

mozda zato sta se zvezdu za vrime juge smatralo nekavim "cetnickim" klubom..i cinjenica da su Srbi u Hrvatskoj najvise iz tog razloga navijali za Zvezdu (ponajvise oni u Kninu)..poistovjecivali su veliko srpstvo sa Zvezdom..mislim da je manje zbog "91..meni je osobno Zvezda draza..ona ekipa sa Prosineckim, Piksijem i ostalima je strava..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 05/09/2012 : 20:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
Ajde ljudi molim vas ova rasprava ce krenuti u krivom smjeru pa ce neki završiti s kaznom.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 05/09/2012 : 20:19:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo
79/80 mi peti,oni dvanaesti,vrlo bitno prvenstvo Hajduk-Zvezda prekinuta kod 1:1,smrt Tita taman kad smo ih imali dobit ,krenula je pjesma sa sjevera naravno,vojska Druže Tito mi ti se kunemo,ista ona radi koje su Slija i još dvojica privedeni u miliciju jer su ih šipkama napali ispred sjevera prije utakmice,Sliju je u kasnije nastalom ludilu pustilo doma a da ga nije ni zapisalo,mada je moga popušit dobar zatvor za napad na vojsku. Na ponovljenoj utakmici poraz i kamenovanje beogradskog vlaka na Brdima radi cega su 15-torica momaka zaradila pritvor.Samo da se zna i da se zakljuce šlagom sve blagodati kojima je drug Tito i njegov režim nagradivao Hajduka.

Ovo baca novo svetlo na YU istoriju...
Znaci, Tito je umro da bi sprecio Hajduka da pobedi Zvazdu?

DO JAJA !

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/09/2012 : 20:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by brni
mozda zato sta se zvezdu za vrime juge smatralo nekavim "cetnickim" klubom..i cinjenica da su Srbi u Hrvatskoj najvise iz tog razloga navijali za Zvezdu (ponajvise oni u Kninu)..poistovjecivali su veliko srpstvo sa Zvezdom..mislim da je manje zbog "91..meni je osobno Zvezda draza..ona ekipa sa Prosineckim, Piksijem i ostalima je strava..

Ma to su budalastine
Pa pogledajte nacin na koji je Robi prihvacen u Zvezdi, a sta su mu pevali navijaci Partizana

Mada u svakom zitu ima kukolja, istina.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/09/2012 : 20:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Cenim Hajduk zbog vernosti i privrzenosti navijaca.. Voleo bih da navijaci Partizana brinu tako o Partizanu a ne o oruzju, drogi i borbi za hegemoniju na Jugu.. Za mene je Hajduk jedina prava fudbalska klubska institucija na ovim prostrorima.. Jeste da imaju pickice od vodja (aluzija na ono plakanje u Slovackoj gde su posle Grobari sravnili sve) ali ipak broj jedan..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/09/2012 : 20:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

Ma to su budalastine
Pa pogledajte nacin na koji je Robi prihvacen u Zvezdi, a sta su mu pevali navijaci Partizana

cinjenica je da je vecina Srba u Hrvatskoj navijala za Zvezdu za vrime Juge..naravno da se pojedinci lako izmanipuliraju od strane politicara..ne moran ti govoriti ko je bija voda Delija pocetkom devedesetih..

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/09/2012 : 20:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

quote:

Ma to su budalastine

Robi je svetao primer, Zvezda se od osnivanja Delija pa na gore profilisala kao prilican velikosrpski klub, prevashodno zahvaljujuci navijacima. Sam klub nije brojao krvna zrnca dok nije dosao ovaj kreten sadasnji, i poceo da se istice sa "samo srbi navijaju za zvezdu" i tome sl.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/09/2012 : 20:29:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Robi je svetao primer, Zvezda se od osnivanja Delija pa na gore profilisala kao prilican velikosrpski klub, prevashodno zahvaljujuci navijacima. Sam klub nije brojao krvna zrnca dok nije dosao ovaj kreten sadasnji, i poceo da se istice sa "samo srbi navijaju za zvezdu" i tome sl.

Ma budalastine
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/09/2012 : 20:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Cenim Hajduk zbog vernosti i privrzenosti navijaca.. Voleo bih da navijaci Partizana brinu tako o Partizanu a ne o oruzju, drogi i borbi za hegemoniju na Jugu.. Za mene je Hajduk jedina prava fudbalska klubska institucija na ovim prostrorima.. Jeste da imaju pickice od vodja (aluzija na ono plakanje u Slovackoj gde su posle Grobari sravnili sve) ali ipak broj jedan..

ma sta ste vi sravnali..Grobari su se normalno ponasali na toj utakmici dok je Torcida dosla pod zabranom..i jos su radili pizdarije po gradu..meni je prika bija gori, njegovu skupinu je napala antiteroristicka..ovo za vodu se slazem..Lekic je kriv sta je skupia ekipu na onom skucenom prostoru di su ih doslovno pregazili..tribalo se rastrkat po gradu i gerila kod nekog nadvoznjaka di ne mogu tako lako doc do tebe..Grobari su bili kuco na tom gostovanju..dobro se zna kakva je Slovacka policija..

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/09/2012 : 20:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

quote:

Ma to su budalastine

kave budalaštine...ja vam vec mjesecima pricam o tom odnosu i to sam pisal nekoliko put!
vrlo kratko iz naseg kuta:
Zvezda-Srbija
Partizan-Jugoslavija
...a to kaj danas rade i izvikuju Grobari nikog u RH nije briga...malo koga uopce od `90. na ovamo zanima kaj se dogada istocno od Dunava. S obzirom da je u Srbiji situacija drugacija kao i odnso prema RH možda je ovo teško prihvatit ali je tak. Srbija je dosta orijentirana prema RH onda i Srbijance i stanovnike RS zanima kaj se dogada kod nas, ipak se puno cešce posjecuje Jadran i rodbina nego kaj to obrnuto slucaj. Mladi još i odu do Beograda na provod vikendom i posjet rodbini, ali ostalo slabo koga zanima Srbija!

Samo toliko, da ne mislite da opet zapocinjem neku raspravu koja bi dolaskom kosmajca, tronošca, tumena ili sawitcha mogla krenut u neželjene vode!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 05/09/2012 20:34:28
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/09/2012 : 20:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

quote:

Ma budalastine

Mda, nismo palili sahovnice protiv Inkera, nisu isli dobrovoljci po vukovarima i kosovu, nije se pevalo "od topole" itd. na severu, itd. Ne mozemo sporiti da postoji dobar procenat navijackog krila koji je anti-sve sto nije na cirilici :P

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/09/2012 : 20:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Originally posted by globinjo
79/80 mi peti,oni dvanaesti,vrlo bitno prvenstvo Hajduk-Zvezda prekinuta kod 1:1,smrt Tita taman kad smo ih imali dobit ,krenula je pjesma sa sjevera naravno,vojska Druže Tito mi ti se kunemo,ista ona radi koje su Slija i još dvojica privedeni u miliciju jer su ih šipkama napali ispred sjevera prije utakmice,Sliju je u kasnije nastalom ludilu pustilo doma a da ga nije ni zapisalo,mada je moga popušit dobar zatvor za napad na vojsku. Na ponovljenoj utakmici poraz i kamenovanje beogradskog vlaka na Brdima radi cega su 15-torica momaka zaradila pritvor.Samo da se zna i da se zakljuce šlagom sve blagodati kojima je drug Tito i njegov režim nagradivao Hajduka.

Ovo baca novo svetlo na YU istoriju...
Znaci, Tito je umro da bi sprecio Hajduka da pobedi Zvazdu?

DO JAJA !

marš tamo

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/09/2012 : 20:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Volim ovo. Gistro nikog u Srbiji ne zanima Hrvatska i obratno, a kad su neke sportske vesti na portalima bude po 500 komentara sa jedne i 500 sa druge strane. Zamisli tek da se medjusobno zanimamo, jebote.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/09/2012 : 20:36:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

ne...meni je bila oduvijek omražena

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/09/2012 : 20:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by bjelolasica

Ajde ljudi molim vas ova rasprava ce krenuti u krivom smjeru pa ce neki završiti s kaznom.

dok se ti i još njih par ne umiješa,nece biti nikakvih kazni...svi vi koji ste se rodili poslje '85,ajmo s topica

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/09/2012 : 20:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
vidia bi ja da se osnuje regionalna liga koliko ne bi zanimali jedni druge..

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/09/2012 : 20:38:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Ona regionalna liga koju sv...niko ne prizeljkuje ? Hajd molim te.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/09/2012 : 20:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

Mda, nismo palili sahovnice protiv Inkera, nisu isli dobrovoljci po vukovarima i kosovu, nije se pevalo "od topole" itd. na severu, itd. Ne mozemo sporiti da postoji dobar procenat navijackog krila koji je anti-sve sto nije na cirilici :P

Ne kazem da nije, nego da su to budale
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/09/2012 : 20:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
A to - nismo se razumeli onda, izvinjavam se...da, to su budale. U najmanju ruku.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/09/2012 : 20:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

kave budalaštine...ja vam vec mjesecima pricam o tom odnosu i to sam pisal nekoliko put!
Zvezda-Srbija
Partizan-Jugoslavija
...a to kaj danas rade i izvikuju Grobari nikog u RH nije briga...malo koga uopce od `90. na ovamo zanima kaj se dogada istocno od Dunava. S obzirom da je u Srbiji situacija drugacija kao i odnso prema RH možda je ovo teško prihvatit ali je tak. Srbija je dosta orijentirana prema RH onda i Srbijance i stanovnike RS zanima kaj se dogada kod nas, ipak se puno cešce posjecuje Jadran i rodbina nego kaj to obrnuto slucaj. Mladi još i odu do Beograda na provod vikendom i posjet rodbini, ali ostalo slabo koga zanima Srbija!

Samo toliko, da ne mislite da opet zapocinjem neku raspravu koja bi dolaskom kosmajca, tronošca, tumena ili sawitcha mogla krenut u neželjene vode!

Ma mi nemamo HRT i ne vidimo kako se ne bavite susedom/ima.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/09/2012 : 20:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

Ona regionalna liga koju sv...niko ne prizeljkuje ? Hajd molim te.

eno Mamic je zagovara..znas da kad taj lik nesto naumi da se to i ostvari..

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/09/2012 : 20:41:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by dosada

Zvezda-Srbija
Partizan-Jugoslavija

Ma mi nemamo HRT i ne vidimo kako se ne bavite susedom/ima.

On se u svojoj odgajivacnici sigurno ne bavi susedima. :D

Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 05/09/2012 : 20:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message
Ma mogu samo da nas mrze, taman da se udruze sa Grobarima

Zna se koji je tim u bivsoj drzavi imao najvise titula, kupova, utakmica i pobeda u Evropi, na kraju krajeva i titula iz Barija 91. je iz one stare drzave, tako da...

Jedini tim sa prostora bivse Juge sa kojim smo imali negativan skor je Hajduk ali dobro svako pravilo ima i izuzetak
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000