Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 05/09/2012 : 20:43:18
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by sawitch
Cenim Hajduk zbog vernosti i privrzenosti navijaca.. Voleo bih da navijaci Partizana brinu tako o Partizanu a ne o oruzju, drogi i borbi za hegemoniju na Jugu.. Za mene je Hajduk jedina prava fudbalska klubska institucija na ovim prostrorima.. Jeste da imaju pickice od vodja (aluzija na ono plakanje u Slovackoj gde su posle Grobari sravnili sve) ali ipak broj jedan..
ma sta ste vi sravnali..Grobari su se normalno ponasali na toj utakmici dok je Torcida dosla pod zabranom..i jos su radili pizdarije po gradu..meni je prika bija gori, njegovu skupinu je napala antiteroristicka..ovo za vodu se slazem..Lekic je kriv sta je skupia ekipu na onom skucenom prostoru di su ih doslovno pregazili..tribalo se rastrkat po gradu i gerila kod nekog nadvoznjaka di ne mogu tako lako doc do tebe..Grobari su bili kuco na tom gostovanju..dobro se zna kakva je Slovacka policija..
Prebili vas k'o macke!!! Bio je i onaj klip gde je neki pickicaner plakao a kao vodja je itd.. A imas i klipove gde su Grobari urnisali grad.. I svi dosli citavi u BG.. Nepobitna cinjenica.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 05/09/2012 : 20:45:42
|
quote: Originally posted by cercil
Ma mogu samo da nas mrze, taman da se udruze sa Grobarima
Zna se koji je tim u bivsoj drzavi imao najvise titula, kupova, utakmica i pobeda u Evropi, na kraju krajeva i titula iz Barija 91. je iz one stare drzave, tako da...
Jedini tim sa prostora bivse Juge sa kojim smo imali negativan skor je Hajduk ali dobro svako pravilo ima i izuzetak
Ja mislim da je jedini tim sa prostora bivse Juge sa kojim imamo negativan skor Iskra iz Bugojna. Sa Hajdukom je negativan skor bio dok nisu izgradili Poljud, opste je poznato da poljud postoji da bi zvezda mogla da pobedi u splitu :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 05/09/2012 : 20:45:59
|
Cenim Hajduk zbog vernosti i privrzenosti navijaca.. Voleo bih da navijaci Partizana brinu tako o Partizanu a ne o oruzju, drogi i borbi za hegemoniju na Jugu.. Za mene je Hajduk jedina prava fudbalska klubska institucija na ovim prostrorima.. Jeste da imaju pickice od vodja (aluzija na ono plakanje u Slovackoj gde su posle Grobari sravnili sve) ali ipak broj jedan..
ma sta ste vi sravnali..Grobari su se normalno ponasali na toj utakmici dok je Torcida dosla pod zabranom..i jos su radili pizdarije po gradu..meni je prika bija gori, njegovu skupinu je napala antiteroristicka..ovo za vodu se slazem..Lekic je kriv sta je skupia ekipu na onom skucenom prostoru di su ih doslovno pregazili..tribalo se rastrkat po gradu i gerila kod nekog nadvoznjaka di ne mogu tako lako doc do tebe..Grobari su bili kuco na tom gostovanju..dobro se zna kakva je Slovacka policija..
Prebili vas k'o macke!!! Bio je i onaj klip gde je neki pickicaner plakao a kao vodja je itd.. A imas i klipove gde su Grobari urnisali grad.. I svi dosli citavi u BG.. Nepobitna cinjenica..
daj mi snimku di Grobari rade nerede po gradu..aj daj taj klip..di se mlate sa policijom.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 05/09/2012 : 20:46:14
|
moje iskustvo iz Broda i jednog manjeg mijesta pored Zagreba govori da nema s kim prozborit rijec cak ni o vecitom derbiju, nit znaju kad se igra nit kak stoje u moedusobnim omjerima zadnjih 20 godina, baš nikaj. Cak ni sad kad je Žuti bil na klupi Zvezde. A sve su to ljudi o kojima pricam o sportu odkad znam za sebe...preko 30 godina. Svaki put dobijem isti odgovor, a koga briga osim tebe kad si Zvezdaš. I tu je razgovoru kraj! Evo, ovaj vikend sam baš bil u svom kraju neki cak nisu znali ni da je Žuti dal/dobil otkaz. Medu njima je i moj kum koji redovno ide na beogradski festival piva i prati nogomet, ali Zvezda, Partizan, Rad i Vojvodina ga više ne zanimaju.
Druga stvar su je par tisuca klinaca koje zanimaju verbalni okrašaji preko neta! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:47:29
|
quote: Originally posted by Mairosu
Zna se koji je tim u bivsoj drzavi imao najvise titula, kupova, utakmica i pobeda u Evropi, na kraju krajeva i titula iz Barija 91. je iz one stare drzave, tako da...
Jedini tim sa prostora bivse Juge sa kojim smo imali negativan skor je Hajduk ali dobro svako pravilo ima i izuzetak
Ja mislim da je jedini tim sa prostora bivse Juge sa kojim imamo negativan skor Iskra iz Bugojna. Sa Hajdukom je negativan skor bio dok nisu izgradili Poljud, opste je poznato da poljud postoji da bi zvezda mogla da pobedi u splitu :D
Hajduk ima jednu pobjedu vise u medusobnim dvobojima sa Zvezdom u bivsoj drzavi..ali da je Stari plac bija zajebaniji za izvuc bodove, bija je..i meni je za sta tamo nije igraliste..volim Poljud i prekrasan je ali Plac je pravo nogometno igraliste.. |
Edited by - brni on 05/09/2012 20:48:23 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 05/09/2012 : 20:48:14
|
Prebili vas k'o macke!!! Bio je i onaj klip gde je neki pickicaner plakao a kao vodja je itd.. A imas i klipove gde su Grobari urnisali grad.. I svi dosli citavi u BG.. Nepobitna cinjenica..
ajme,evo ga s lovackim pricama meni je dosta kad ste vi i delije a i ostali dolazili na gostovanja u split...za vrime juge...boysa bi bilo pun kurac,ali tek pred raspad...grobara jedno 89,delija jedno 105...a mi u beograd ispod tisuce,jako rijetko...bio sam na svim tim utakmicama...pa jebote,zadnje gostovanje delija,razbili su ih penzioneri i babe sa pazara koje su prodavala voce i povrce... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:49:23
|
Brni, preko telefona kucam pa ne mogu da rovim po YT-u a i da nisam mrzelo bi me.. Da nije obrisan stari Partizanov topic mogli bismo sve redom videti.. Znam da smo se svi sprdali na Globinjov racun.. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:50:08
|
Delije su znale doc u Split u vecem broju zato sta su imali veliku podrsku u Hrvatskoj (pogotovo u Kninu) dok Grobari od batina koje su popili pocetkom 70-tih nisu se vise pojavljivali..u rasponu od 50-100.. |
Edited by - brni on 05/09/2012 20:51:07 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:51:01
|
quote: Originally posted by Mairosu
Ja mislim da je jedini tim sa prostora bivse Juge sa kojim imamo negativan skor Iskra iz Bugojna.
krivo misliš...imamo dvije pobjede više...a i ovo gore stoji...stari plac je bio strah i trepet za sve,tamo nije bilo gostovanja...ni za koga..."zašto vam je teško igrati na staroj plinari"-pitali su igraca zvezde..."kako da me ne bude strah,izadješ na teren,a pobesnela masa od 30 hiljada duša urla bijelibijelibijelibijeli |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 05/09/2012 : 20:51:05
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by dosada
kave budalaštine...ja vam vec mjesecima pricam o tom odnosu i to sam pisal nekoliko put! vrlo kratko iz naseg kuta: Zvezda-Srbija Partizan-Jugoslavija ...a to kaj danas rade i izvikuju Grobari nikog u RH nije briga...malo koga uopce od `90. na ovamo zanima kaj se dogada istocno od Dunava. S obzirom da je u Srbiji situacija drugacija kao i odnso prema RH možda je ovo teško prihvatit ali je tak. Srbija je dosta orijentirana prema RH onda i Srbijance i stanovnike RS zanima kaj se dogada kod nas, ipak se puno cešce posjecuje Jadran i rodbina nego kaj to obrnuto slucaj. Mladi još i odu do Beograda na provod vikendom i posjet rodbini, ali ostalo slabo koga zanima Srbija!
Samo toliko, da ne mislite da opet zapocinjem neku raspravu koja bi dolaskom kosmajca, tronošca, tumena ili sawitcha mogla krenut u neželjene vode!
Ma mi nemamo HRT i ne vidimo kako se ne bavite susedom/ima.
vec cinjenica da gledate HRT nekaj govori!
misli kaj hoces i vjeruj medijima....a uostalom i sam si se pital zakaj je tak i brni ti je sad odgovoril ono kaj sam ja napisal vec nekoliko put. Uostalom lepo sam rekel da je to teško prihvatiti jer znam da se dosta ljudi cudi kak stvari izgledaju u praksi, puno drugcije nek kaj su oni zamisljali. Pa naravno da se u medijima stvara odredena slika, uostalom treba privuc turiste |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 05/09/2012 : 20:51:37
|
moje iskustvo iz Broda i jednog manjeg mijesta pored Zagreba govori da nema s kim prozborit rijec cak ni o vecitom derbiju, nit znaju kad se igra nit kak stoje u moedusobnim omjerima zadnjih 20 godina, baš nikaj. Cak ni sad kad je Žuti bil na klupi Zvezde. A sve su to ljudi o kojima pricam o sportu odkad znam za sebe...preko 30 godina. Svaki put dobijem isti odgovor, a koga briga osim tebe kad si Zvezdaš. I tu je razgovoru kraj! Evo, ovaj vikend sam baš bil u svom kraju neki cak nisu znali ni da je Žuti dal/dobil otkaz. Medu njima je i moj kum koji redovno ide na beogradski festival piva i prati nogomet, ali Zvezda, Partizan, Rad i Vojvodina ga više ne zanimaju.
Druga stvar su je par tisuca klinaca koje zanimaju verbalni okrašaji preko neta!
A ti mislis da ljudi ovde znaju ko je trener Hajduka ili Dinama? |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:52:51
|
Druga stvar su je par tisuca klinaca koje zanimaju verbalni okrašaji preko neta!
A ti mislis da ljudi ovde znaju ko je trener Hajduka ili Dinama?
oni koji prate,znaju...rijetki |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:52:52
|
Globinjo ne seri.. Te tvoje price kao da su braca Grim smisljala.. A jel' ono Parangal pevao Grobarske pesme rascvetan ili mi se cini? A splitska kola u moru sa BG tablama? Kad su Grobari dobili batina u Splitu? Mlatili vas od Vinkovaca do Splita.. |
|
|
cercil
Junior Member
406 Posts
Member since 26/02/2009 |
Posted - 05/09/2012 : 20:53:05
|
A jbg, ovo je potpuno tacno! Ne znam 10 ljudi iz tog podrucija Hrvatske koji su navijali za Partizan a znam jako puno ljudi. Ne znam zbog cega je to!?quote: Originally posted by brni
Aj sad da pitam :) Je li Zvezda omrazena u Hrvatskoj zbog Maksimira i navijaca '91? :)
mozda zato sta se zvezdu za vrime juge smatralo nekavim "cetnickim" klubom..i cinjenica da su Srbi u Hrvatskoj najvise iz tog razloga navijali za Zvezdu (ponajvise oni u Kninu)..poistovjecivali su veliko srpstvo sa Zvezdom..mislim da je manje zbog "91..meni je osobno Zvezda draza..ona ekipa sa Prosineckim, Piksijem i ostalima je strava..
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:54:15
|
Brni, preko telefona kucam pa ne mogu da rovim po YT-u a i da nisam mrzelo bi me.. Da nije obrisan stari Partizanov topic mogli bismo sve redom videti.. Znam da smo se svi sprdali na Globinjov racun..
znam da je bilo neko sranje na stadionu koje je kratko trajalo i neka manja tuca u gradu..ali da su krenili na vas oni robocopovi ne bi ni vi nista bolje prosli..pogotovo sta se slovacka policija pipremila za torcidu jer ovi nisu ni smili doc na utakmicu.. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 05/09/2012 : 20:54:39
|
vec cinjenica da gledate HRT nekaj govori!
Da, govori da u pregrst turskih serija, nezanimljivih emisija i tok programa, biram HRT i njihov filmsko-zabavni program koji me nece maltretirati promidzbenim programom na svakih 5 minuta |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:57:36
|
Globinjo ne seri.. Te tvoje price kao da su braca Grim smisljala.. A jel' ono Parangal pevao Grobarske pesme rascvetan ili mi se cini? A splitska kola u moru sa BG tablama? Kad su Grobari dobili batina u Splitu? Mlatili vas od Vinkovaca do Splita..
nisu nikad dobili batina kad ih nikad nije ni doslo u Split vise od 100 a tih sta su dosli se skrivalo poput miseva..
nemoj da ti sad pocen stavljati slike od torcide u Beogradu..okupirani trgovi..snimke Torcidasa sa salovima beogradskih klubova na tribini i tako dalje.. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:58:41
|
A jbg, ovo je potpuno tacno! Ne znam 10 ljudi iz tog podrucija Hrvatske koji su navijali za Partizan a znam jako puno ljudi. Ne znam zbog cega je to!?quote: Originally posted by brni
Aj sad da pitam :) Je li Zvezda omrazena u Hrvatskoj zbog Maksimira i navijaca '91? :)
mozda zato sta se zvezdu za vrime juge smatralo nekavim "cetnickim" klubom..i cinjenica da su Srbi u Hrvatskoj najvise iz tog razloga navijali za Zvezdu (ponajvise oni u Kninu)..poistovjecivali su veliko srpstvo sa Zvezdom..mislim da je manje zbog "91..meni je osobno Zvezda draza..ona ekipa sa Prosineckim, Piksijem i ostalima je strava..
Ovo je u mom slucajno potpuno netacno.. Sva moja rodbina koja je izbegla iz HR navija za Partizan.. Kad sam k'o klinac isao u HR na more komsija od mojih sa Udbine je bio teski Grobar.. Onda ni je dao zastavicu koju i sad cuvam a hrvat je.. To sto je Knin navijao vecinom za Zvezdu ne znaci da su svi Srbi iz HR bili cigani.. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:59:25
|
Globinjo ne seri.. Te tvoje price kao da su braca Grim smisljala.. A jel' ono Parangal pevao Grobarske pesme rascvetan ili mi se cini? A splitska kola u moru sa BG tablama? Kad su Grobari dobili batina u Splitu? Mlatili vas od Vinkovaca do Splita..
ma jebo te parangla,to vam je jedino,pedercine grobarske vojska,grobari,isti kurac...osim toga,od 45 pa do 90.bili ste možda 5 puta u splitu,stoga ne kenjaj...i to ste poceli dolazit tek na poljud jer niste smjeli dok je hajduk bio na starom placu...splitska kola?šta ti tu nije jasno...da,letjela su,više puta...imaju i slike,konju shrekasti,ne da mi se sad tražit...izvrnuta kola,i kola u moru...da,bg tablice...afera šišmiš...joj kad mi ovako dodu,a svi nepismeni,i nemaju blage veze,nego mi se kurce na jubitu...pizdo,jebo te ferguson i onaj shrekooney |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Posted - 05/09/2012 : 21:01:53
|
nisu nikad dobili batina kad ih nikad nije ni doslo u Split vise od 100 a tih sta su dosli se skrivalo poput miseva..
nemoj da ti sad pocen stavljati slike od torcide u Beogradu..okupirani trgovi..snimke Torcidasa sa salovima beogradskih klubova na tribini i tako dalje..
Jel' ti to Globinjo pricao? Jaka muda oteti zastavu i sal.. Dodje gomila ljudi i otme zastavu nekolicini.. Mudonje.. Zna se putanja Grobara kada se ide na utakmicu.. Sto tamo nisu otisli nego skakali po Konju ili setali zooloskim vrtom.. Budalastina.. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 05/09/2012 : 21:02:21
|
nemoj da ti sad pocen stavljati slike od torcide u Beogradu..okupirani trgovi..snimke Torcidasa sa salovima beogradskih klubova na tribini i tako dalje..
ma pusti ga,vidiš da je berlav...jebote,na konju ispred skupštine je po splita slavilo nakon pobjede 4:3,kad je hajduk okrenuo s 3:0,na 3:4...o zagrebu da ne govorimo...cijeli istok na maksimiru u bijelom... |
|
|
cercil
Junior Member
406 Posts
Member since 26/02/2009 |
Posted - 05/09/2012 : 21:02:41
|
Ovo je u mom slucajno potpuno netacno.. Sva moja rodbina koja je izbegla iz HR navija za Partizan.. Kad sam k'o klinac isao u HR na more komsija od mojih sa Udbine je bio teski Grobar.. Onda ni je dao zastavicu koju i sad cuvam a hrvat je.. To sto je Knin navijao vecinom za Zvezdu ne znaci da su svi Srbi iz HR bili cigani..
Pa da, to su tih 10 Ovi moji bogami svi za Zvezdu i to ne samo iz Knina, iz cele Hrvatske! |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 05/09/2012 : 21:06:56
|
Ovo je u mom slucajno potpuno netacno.. Sva moja rodbina koja je izbegla iz HR navija za Partizan.. Kad sam k'o klinac isao u HR na more komsija od mojih sa Udbine je bio teski Grobar.. Onda ni je dao zastavicu koju i sad cuvam a hrvat je.. To sto je Knin navijao vecinom za Zvezdu ne znaci da su svi Srbi iz HR bili cigani..
Pa da, to su tih 10 Ovi moji bogami svi za Zvezdu i to ne samo iz Knina, iz cele Hrvatske!
da,na putu iz bg,u kninu bi upalo dosta zvezdinih navijaca...iz beograd ih krene 58,u kninu ih ude 25...pristojna brojka |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 05/09/2012 : 21:14:53
|
Jel' ti to Globinjo pricao? Jaka muda oteti zastavu i sal.. Dodje gomila ljudi i otme zastavu nekolicini.. Mudonje.. Zna se putanja Grobara kada se ide na utakmicu.. Sto tamo nisu otisli nego skakali po Konju ili setali zooloskim vrtom.. Budalastina..
nije sramota negdi doc i dobit batine..sramota je ne doc..a vi masu puta niste ni dosli u Split.. |
|
|
Topic |
|