Author |
Topic |
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 03/10/2012 : 15:45:19
|
quote: Originally posted by Caleb
???? ??????? ????????. ???? ??????? ??????????? ?? ???? ????? ?? ??????? ?????. ???? ???? ?? ?? ?? ????????? ???? ?????? ???? ?? ??? ?????????? ???????? ????????. ????? ?? ??? ???? ? ????? ???? ????????, ???. ?? ????? ???? ?????? ?????????? ? ?????????, ????? ???? ? ????????, ??????? ?? ?? ?? ? ??? ??. ?? ???????, ??? ?? ???????, ??? ????????? ??????? ?????? ????? ????? ???????. ?? ?? ??? ?? ????? ???? ?????? ???? ?? ?? ??? ???? ????? ?????. ?? ????? ?? ????? ??, ???? ?? ?? ??????. ??, ??????.
Tako ste i mene napali nakon necege slicnog (odnosno mene i brnija ako se dobro sijecam) a zatim isto nije bilo potrebe, nema razloga da ja nekog provociram, uostalom ja sam imam srpske krvi pa nemam razloga zaprovociranjem "brace", ali mogu ja rec da ne priznajem ove i one, ali jedno je moje (vaše9 priznavanje a drugo je službeno |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 03/10/2012 : 15:46:29
|
?? ????? ?? ?????. ???? ???? ?? ?????? ?? ???? ?????, ? ????? ???? ???? ???? ?? ?? ???????. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 03/10/2012 : 15:47:46
|
quote: Originally posted by Imrahil
Možda sam provokator, ali makar nisam gnjida kao ti. Ovamo se vadiš na sport, a spominješ Kosovo bez ikakvog razloga i samo tražiš priliku da širiš mržnju po forumu.
Izvredaš sve žive, a posle kukaš za rukom pomirenja.
Krivo si me procijenio. Krivo si procijenio i ovaj topic. Sto se tice rukometnog posta jos od prije mislim da sam sve objasnio. I aj nemoj vrijedati jer ja tebe ne vrijedam ok? I kada sam u krivu kada me pece savjest bit cu covjek pa cu prvi bilo kome reci oprosti. Za razliku od dobar dio ljudi. Napadas a totalno si me krivo procjenio. Aj pokusaj iskljuciti emocije i ukljuciti razum, pa onda dodi i postaj. Pa ces vidjeti da nisam ni priblizno to sto ti mislis da jesam... upravo suprotno. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Posted - 03/10/2012 : 15:50:15
|
??, ?? ????? ?? ?????? ??? ??? ???? ?????? ???? ??? ????? ?? ??? ????? ???? ? ???????????????. ?? ???? ?? ????? ?????? ??????. ???? ????? ???? ???? ?? ????? ?? ??????? ?????, ????? ??? ???? ?? ?? ???????? ???????? ??????. ??? ?? ???? ????????, ??????? ????. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 03/10/2012 : 15:51:33
|
?? ????? ?? ?????. ???? ???? ?? ?????? ?? ???? ?????, ? ????? ???? ???? ???? ?? ?? ???????.
?? ???? ??????? ?? ?? ???? ???????? ?????, ???. ???????? ? ???? ??????? ????? ?? ?? ?????????. ??? ?? ???? ????????? ??????????? ????, ?????? ?? ? ?? ????????, ???? ???? ?????? ?????? ?? ?? ?? ??????? ??? ??? ?? ??????, ???? ?? ???? ???????? ?? ?? ?????? ??????? ????????? ?????
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Posted - 03/10/2012 : 15:54:36
|
quote: Originally posted by Tonka24
?? ????? ?? ?????. ???? ???? ?? ?????? ?? ???? ?????, ? ????? ???? ???? ???? ?? ?? ???????.
?? ???? ??????? ?? ?? ???? ???????? ?????, ???. ???????? ? ???? ??????? ????? ?? ?? ?????????. ??? ?? ???? ????????? ??????????? ????, ?????? ?? ? ?? ????????, ???? ???? ?????? ?????? ?? ?? ?? ??????? ??? ??? ?? ??????, ???? ?? ???? ???????? ?? ?? ?????? ??????? ????????? ?????
??? ???? ????? ????? ????????, ????? ? ????????? ?? ??????? ?? ????? ???? ? ???? ??? ?? ??????, ?? ????? ????? ?? ?? ???? ??????? ?? ?? ???? ??? ?? ?????? ??????. ???? ? ????. ????? ?? ?? ???????, ?? ?? ?? ????? ?????? ? ??? ?? ?????, ??? ?????, ??? ???? ??? ???? ? ?? ?? ????? ?? ?? ???????? ? ??. ?, ???? ??? ?? ?????, ??, ????? ??????? ?? ??? ?????? ????? ?????, ??? ???? ?? ??, ??? ?? ???? ?????? ????? ????. ?????, ??? ???? ?? ??? ?????. ??, ??????. |
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13486 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 03/10/2012 : 15:56:48
|
Lepo ti kaže Caleb, spominješ Kosovo na forumu gde dolaze Srbi i ocekuješ da ce sve biti ok. Kosovo nije priznato od strane Uefa-e, pa ga lepo ne spominji. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Posted - 03/10/2012 : 16:05:19
|
???? ?? ?????? ?????. ???? ???? ?? ?? ??????? ?? ??? ??????, ???? ??????? ?? ???????, ??? ??????????? ?? ?? ???? ???????? ????? ?????. ????? ?????? ?? ?? ??????, ?????????, ??? ???? ?? ?????? ?????, ??? ?? ?? ??????????, ???? ?? ??????, ???? ???????? ?? ????... ????? ?? ?? ???????? ??? ?? ??????? ? ???????? ??????? ?? ?????. |
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 03/10/2012 : 16:11:12
|
@ Caleb odgovorio sam ti tamo dodi tamo
Molim vas ako imate sto reci van ove tema a vezano je za zadnjih desetak postova da dodete na predloženi link, kako ne bi upropaštavali još više ovaj topic. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
|
Topic |
|