Nadam se da nece biti snijega ili da sutra nece biti gužve kod vulkanizera pa da promjenim ljetne (izlizane...) gume za zimske... pa onda mogu pokupiti Dcopica i negdje popodne oko 17h recimo bi mogli ispred Koloseja....A treba nazvat i Risara69. Dobro sutra cemo se cuti pa cemo se dogovoriti.
Nadam se da nece biti snijega ili da sutra nece biti gužve kod vulkanizera pa da promjenim ljetne (izlizane...) gume za zimske... pa onda mogu pokupiti Dcopica i negdje popodne oko 17h recimo bi mogli ispred Koloseja....A treba nazvat i Risara69. Dobro sutra cemo se cuti pa cemo se dogovoriti.
Da li si bio na CRŠ-u, i kakav je bio obracun sa Bagijem?
Aha, vidim ceo obracun, Bagi vec napisao pod stripovi-crš ok
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Da li si bio na CRŠ-u, i kakav je bio obracun sa Bagijem?
Aha, vidim ceo obracun, Bagi vec napisao pod stripovi-crš ok
pa bilo je super, šteta što nisi uspio dobiti slobodno. Pitali su me ljudi i za tebe, šalju ti pozdrave, Spiderman je rekao kako ste se vi vec upoznali na onoj tvojoj "odisejadi" po Balkanu. Ma bit ce još prilike. Nadam se da se vidimo u utorak. Inace ovdje na Štajerskom vlada kaos (vec dva puta ponestalo elektrike, pada snijeg ko lud,....a na Primorskem su poplave itd.....) Nadam se da ce se sve brzo normalizirati. Inace oko Crš-a sam se raspisao na istoj onoj temi, gdje si procitao post od Bagija, samo na stranici broj 14
ej koji je naslov one pjesme što si nekada stavljao na dalmatinskom (nešto u vezi BUM BUM BUM), gdje se ljudi susrecu sa nevoljama pa onda BUM BUM BUM....znaš na koju mislim? Ono netko je htio opljackati nekome stan pa onda BUM BUM BUM, pa onda opet neka druga situacija i opet BUM BUM BUM,...koja je to pjesma? Neki Dalmoši pjevaju....
ej koji je naslov one pjesme što si nekada stavljao na dalmatinskom (nešto u vezi BUM BUM BUM), gdje se ljudi susrecu sa nevoljama pa onda BUM BUM BUM....znaš na koju mislim? Ono netko je htio opljackati nekome stan pa onda BUM BUM BUM, pa onda opet neka druga situacija i opet BUM BUM BUM,...koja je to pjesma? Neki Dalmoši pjevaju....