Author |
Topic |
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 03/11/2012 : 14:18:58
|
"Bivše žene broj dva u administraciji SAD-a"
E sad, jel ona bivša žena koja je bila broj dva u administraciji SAD-a, je li ona bila druga najjaca žena u administraciji SAD-a ili je vršila funkciju druge žene u administraciji SAD-a? |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 03/11/2012 : 14:30:47
|
quote: Originally posted by -jeremija-
"Bivše žene broj dva u administraciji SAD-a"
E sad, jel ona bivša žena koja je bila broj dva u administraciji SAD-a, je li ona bila druga najjaca žena u administraciji SAD-a ili je vršila funkciju druge žene u administraciji SAD-a?
Mislim da je jasno da se radi o bivšoj funkcionerki ranga vroj dva u administraciji SAD-a a ne o bivšoj ženi kao polu... Mada, kako Olbrajtka izgleda i deluje može se reci da je i bivša žena u svakom smislu te reci... |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29444 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
1Euro
Advanced Member
12533 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 03/11/2012 : 14:59:45
|
quote: Originally posted by Markos
vronski, prestani donositi svoje smece ovdje.
Eh.... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 03/11/2012 : 15:12:58
|
Što, smeta ti što napadam pljuvaca Srba? A kad smo vec kod smeca, imaš ga dovoljno na ovom forumu, jedno više-manje nece štetiti... |
Edited by - vronski 2 on 03/11/2012 15:13:27 |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 03/11/2012 : 15:44:03
|
Ovi clanci su najvece kvazinovinarsko smece napisani na najnizem mogucem nivou i sa uzasno trivijalnim temama. Molim te postedi nas ubuduce ovakvih topica . |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 03/11/2012 : 16:08:14
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Ovi clanci su najvece kvazinovinarsko smece napisani na najnizem mogucem nivou i sa uzasno trivijalnim temama. Molim te postedi nas ubuduce ovakvih topica .
A ti si mi cuveni novinar sa gomilom napisanih tekstova pa umeš da sudiš o drugima... |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 03/11/2012 : 16:08:56
|
quote: Originally posted by vronski 2
quote: Originally posted by mr murdoc
Ovi clanci su najvece kvazinovinarsko smece napisani na najnizem mogucem nivou i sa uzasno trivijalnim temama. Molim te postedi nas ubuduce ovakvih topica .
A ti si mi cuveni novinar sa gomilom napisanih tekstova pa umeš da sudiš o drugima...
Smece pak odmah mogu namirisati |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 03/11/2012 : 16:13:18
|
A za gospodina Šunjica imam nekoliko pitanja: -Cemu tolika netrepeljivost prema meni i mediju u kome radim? -Otkuda ti tolika drskost da nazivaš smecem clanak objavljen u jednom zvanicnom mediju u Republici Srbiji? -Da li si svestan da je to vrsta javne klevete nicim utemeljene? -Zbog cega pljuješ svaki moj topic cak i kada se nalazi u "Svaštari", gde po difoltu se nalaze topici najrazlicitijih tema? Imam još pitanja ali znam da odgovora nece biti, osim možda još pljuvanja... Možda si Šunjicu uspešan i dobar izdavac ali si mnogo loš covek i znam da nikada, ali nikada u životu necu kupiti nijedno tvoje izdanje!
|
Edited by - vronski 2 on 03/11/2012 16:13:51 |
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11588 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 03/11/2012 : 16:29:12
|
Cuj Pulitzeru, zašto ove idiotske topice ne postavljaš na nekom drugom forumu? Ovdje si dobio amnestiju i govnarski je zloupotrebljavaš, hajde na Darkwood pa smaraj tamo, ups! zaboravio sam, oni su te pomeli doživotno. Pitam se zašto. |
|
Edited by - bosancicigor on 03/11/2012 16:30:02 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 03/11/2012 : 16:38:17
|
A za gospodina Šunjica imam nekoliko pitanja: -Cemu tolika netrepeljivost prema meni i mediju u kome radim? -Otkuda ti tolika drskost da nazivaš smecem clanak objavljen u jednom zvanicnom mediju u Republici Srbiji? -Da li si svestan da je to vrsta javne klevete nicim utemeljene? -Zbog cega pljuješ svaki moj topic cak i kada se nalazi u "Svaštari", gde po difoltu se nalaze topici najrazlicitijih tema? Imam još pitanja ali znam da odgovora nece biti, osim možda još pljuvanja... Možda si Šunjicu uspešan i dobar izdavac ali si mnogo loš covek i znam da nikada, ali nikada u životu necu kupiti nijedno tvoje izdanje!
hehe e pa stvarno jadno:) nije mi uopce jasno zasto dolazis na ovaj forum i konstantno provociras i izazivas svadje? pa sta ti toliko gusta cini konstantno svadjanje sa drugima? Nemoj pocinjati sa pricama da drugi tebe napadaju jer kada te nitko ne dira ti onda izazivas i postavljas ovakve gluposti? Zar si stvarno mislio da je ovo ikome zanimljiva tema? |
Mrzim mrznju! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29444 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 03/11/2012 : 16:38:18
|
Nedavno me jedan simpatican i drag forumaš iz Srbije pitao zašto te ne izbacim, nakon neke prijetnje premlacivanjem nekom clanu, ne znam više tocno o cemu je bila rijec. Ja sam mu odgovorio, šteta što nemam tu poruku sacuvanu, ali ukratko je poanta bila da bi se osjecao kao da udaram invalida. Ako ti nisi svjestan koliku budalu praviš od sebe, koliko smiješan i glup ispadaš svojim postovima, koliko su tragikomicne te "vijesti" koje potpisuješ i "novine" za koje radiš, ti zaista jesi invalid i ja te iskreno žalim. I kao takav imaš pravo na veci stupanj tolerancije. Ali to ne znaci da moramo dovijeka trpjeti tvoje ispade i bijedne, pateticne, senzacionalisticko populisticke budalaštine namijenjene potpirivanju najnižih strasti neobrazovane rulje. |
Trouble will find me |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 03/11/2012 : 16:42:06
|
Što, smeta ti što napadam pljuvaca Srba? A kad smo vec kod smeca, imaš ga dovoljno na ovom forumu, jedno više-manje nece štetiti...
jos ce Markos opet ispasti mrzitelj Srba:) napada te jer je tema smece:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 03/11/2012 : 16:56:24
|
Ovaj topic je još jedan pokušaj potpirivanja sukoba. Nije mu ovo prvi put (još pamtim kad je onda nijekao hrvatsku naciju i jezik, pa kad mu je prigovoreno odmah se pozivao na to da ga se mrzi zbog nacije kojoj pripada). Ipak, indikativno i možda najvrijednije je da je u tome usamljen, nema nikoga tko bi podržavao takve ispade.
Ne volim komentirati i držim se po strani svaštare, ali ponekad jednostavno ne mogu prijeci preko nekih stvari. |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 03/11/2012 : 16:56:32
|
Nedavno me jedan simpatican i drag forumaš iz Srbije pitao zašto te ne izbacim, nakon neke prijetnje premlacivanjem nekom clanu, ne znam više tocno o cemu je bila rijec. Ja sam mu odgovorio, šteta što nemam tu poruku sacuvanu, ali ukratko je poanta bila da bi se osjecao kao da udaram invalida. Ako ti nisi svjestan koliku budalu praviš od sebe, koliko smiješan i glup ispadaš svojim postovima, koliko su tragikomicne te "vijesti" koje potpisuješ i "novine" za koje radiš, ti zaista jesi invalid i ja te iskreno žalim. I kao takav imaš pravo na veci stupanj tolerancije. Ali to ne znaci da moramo dovijeka trpjeti tvoje ispade i bijedne, pateticne, senzacionalisticko populisticke budalaštine namijenjene potpirivanju najnižih strasti neobrazovane rulje.
Moje novine su tragikomicne? Dobro, videcu šta o tome misli naš pravni zastupnik jer mi je dosta više raznoraznih koji pljuju kako im se digne! A ako sam ja invalid ti si jedna moroncina i ovo je sada zaista poslednji put da sam bio na ovom tvom govnarskom forumu!!!
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 03/11/2012 : 17:03:32
|
Nedavno me jedan simpatican i drag forumaš iz Srbije pitao zašto te ne izbacim, nakon neke prijetnje premlacivanjem nekom clanu, ne znam više tocno o cemu je bila rijec. Ja sam mu odgovorio, šteta što nemam tu poruku sacuvanu, ali ukratko je poanta bila da bi se osjecao kao da udaram invalida. Ako ti nisi svjestan koliku budalu praviš od sebe, koliko smiješan i glup ispadaš svojim postovima, koliko su tragikomicne te "vijesti" koje potpisuješ i "novine" za koje radiš, ti zaista jesi invalid i ja te iskreno žalim. I kao takav imaš pravo na veci stupanj tolerancije. Ali to ne znaci da moramo dovijeka trpjeti tvoje ispade i bijedne, pateticne, senzacionalisticko populisticke budalaštine namijenjene potpirivanju najnižih strasti neobrazovane rulje.
Moje novine su tragikomicne? Dobro, videcu šta o tome misli naš pravni zastupnik jer mi je dosta više raznoraznih koji pljuju kako im se digne! A ako sam ja invalid ti si jedna moroncina i ovo je sada zaista poslednji put da sam bio na ovom tvom govnarskom forumu!!!
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Topic |
|