E ovaj mamlaz haman hoce nominaciju za "Pulitzer Prize" sto se tice forumasa s.com, toliko je kontroverznih topica otvorio u posljednje vrijeme. ;)
Medjutim, ja sam ZA. Koliko ja znam, alkohol steti ogranizmu vise nego ikakva droga, a cigareta je puno vise adiktivna, tako da bi radije da vidim drogu legalnu. Zamisli samo koliko bi se zlocina u svijetu smanjilo s ovakvim potezom.
Da,stres ionako uzrokuje 85 posto svih bolesti,pa nije zabranjen,stoga nešto što dolazi iz prirode i nekima služi za otklanjanje istoga(stresa) može biti proglašeno samo lijekom,kakve zabrane,svašta...
Acestroke, a jesi li ti za da legaliziraju Absinthe u USA?
Iskreno, nisam vise (bio sam prosle godine). Previse je jako za moju jetru, jebi ga, popijes jednu malu casicu, i onda ti gori u stomaku sledecih par godina. Ne, hvala.
pa nije vazna samo trenutna stetnost za zdravlje. imas i ovisnost, socijalnu komponentu koja je isto vise manjr neprihvatljiva, mogucnost lakse dostupnosti tvarima koje izazivaju ovisnost i neprihvatluivo ponasanje. slicno alkoholu koji je isto velik problem.
Ja sam ZA.. Recimo evo najboljeg primjera. mamlaz popije nekih 10-11 pivi i odluci otvarat škakljive topike po forumu..smrt, eutanazija, lake droge etc.. Tom istom mamlazu da je recimo umjesto 10-11 pivi, popušio samo jednu džoju, ne bi palo na pamet da otvara tolko topika, nego bi vrijeme proveo samo citajuci naše budalaste komentare, grickajuci cips i hihotajuci..
A sad jedan banalan primjer, ja recimo nikad nisam u novinama procito naslov tipa Napušen sjekirom zatukao susjedu, Napušen pucao u kaficu ili Napušen se zbog neprilagodene brzine zabio u zid..
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Alkohol nije veliki problem nego najveci problem. Kanabis je mila majka u odnosu na alkohol. Nisam cuo da se alkohol prepisuje na recept (što možda nebi bilo loše) ali zato kanabis jest. Garantirano lijeci reumu, kostobolju, Parkinsona i njegovu bolest.
ps. iskreno sam protiv legalizacije tzv. lakih droga jer bi se time ipak omogucila i laksa dostupnost tezih droga i puno veci postotak ovisnika o istima.
ps. iskreno sam protiv legalizacije tzv. lakih droga jer bi se time ipak omogucila i laksa dostupnost tezih droga i puno veci postotak ovisnika o istima.
ps. zlotvore ja ne tvrdim da je alkohol dobar vec da sam protiv legalizacije ili dekriminalizacije lakih droga. to sto je nesto stetno poput alkohola legalno ne opravdava legalizaciju drugih stetnih stvari.
Protiv. Koliko ja znam retko ko se prvo udara po nosu i venema vec krecu sa vutrom i tableticama.
Znam par likova koji su poceli s pucanjem u venu, a da prije toga nisu ni dima povukli, tako da ti ova prica pada u vodu..
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ja bih rekao obrnuto... Dopustiš lake, staviš ih pod kontrolu (ne znam, mora dilati samo ovlašteni distributer itd.), teške pak abnormalno sankcioniraš.
Kako je bilo s alkoholom, kad je bio zabranjen pod prohibicijom cvjetalo je crno tržište. tako i sada s lakim drogama.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."