Author |
Topic |
Cuvam starudije
Senior Member
1931 Posts
Member since 03/02/2012 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 03/11/2012 : 17:13:38
|
quote: Originally posted by vronski 2
quote: Originally posted by Markos
Nedavno me jedan simpatican i drag forumaš iz Srbije pitao zašto te ne izbacim, nakon neke prijetnje premlacivanjem nekom clanu, ne znam više tocno o cemu je bila rijec. Ja sam mu odgovorio, šteta što nemam tu poruku sacuvanu, ali ukratko je poanta bila da bi se osjecao kao da udaram invalida. Ako ti nisi svjestan koliku budalu praviš od sebe, koliko smiješan i glup ispadaš svojim postovima, koliko su tragikomicne te "vijesti" koje potpisuješ i "novine" za koje radiš, ti zaista jesi invalid i ja te iskreno žalim. I kao takav imaš pravo na veci stupanj tolerancije. Ali to ne znaci da moramo dovijeka trpjeti tvoje ispade i bijedne, pateticne, senzacionalisticko populisticke budalaštine namijenjene potpirivanju najnižih strasti neobrazovane rulje.
Moje novine su tragikomicne? Dobro, videcu šta o tome misli naš pravni zastupnik jer mi je dosta više raznoraznih koji pljuju kako im se digne! A ako sam ja invalid ti si jedna moroncina i ovo je sada zaista poslednji put da sam bio na ovom tvom govnarskom forumu!!!
Ajd baš javi kaj je rekao
Inace, meni je najace bilo kad je nedavno otvorio topic "Messi ce igrati utakmicu za Zvezdu" i onda se ustanovi da ce Messi igrati za neki lokalni (cini mi se argentinski) klub koji se u prijevodu zove Crvena Zvezda
Spektakl |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 03/11/2012 : 17:16:29
|
quote: Originally posted by mladjo
Nedavno me jedan simpatican i drag forumaš iz Srbije pitao zašto te ne izbacim, nakon neke prijetnje premlacivanjem nekom clanu, ne znam više tocno o cemu je bila rijec. Ja sam mu odgovorio, šteta što nemam tu poruku sacuvanu, ali ukratko je poanta bila da bi se osjecao kao da udaram invalida. Ako ti nisi svjestan koliku budalu praviš od sebe, koliko smiješan i glup ispadaš svojim postovima, koliko su tragikomicne te "vijesti" koje potpisuješ i "novine" za koje radiš, ti zaista jesi invalid i ja te iskreno žalim. I kao takav imaš pravo na veci stupanj tolerancije. Ali to ne znaci da moramo dovijeka trpjeti tvoje ispade i bijedne, pateticne, senzacionalisticko populisticke budalaštine namijenjene potpirivanju najnižih strasti neobrazovane rulje.
Moje novine su tragikomicne? Dobro, videcu šta o tome misli naš pravni zastupnik jer mi je dosta više raznoraznih koji pljuju kako im se digne! A ako sam ja invalid ti si jedna moroncina i ovo je sada zaista poslednji put da sam bio na ovom tvom govnarskom forumu!!!
Ajd baš javi kaj je rekao
Inace, meni je najace bilo kad je nedavno otvorio topic "Messi ce igrati utakmicu za Zvezdu" i onda se ustanovi da ce Messi igrati za neki lokalni (cini mi se argentinski) klub koji se u prijevodu zove Crvena Zvezda
Spektakl
Bas kao sto rekoh ..najplici smrdljivi kvazinovinarski sund. Diletantska bijeda ..,No zna nasmijati
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3275 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 03/11/2012 : 17:17:10
|
quote: ....i invalid i ja te iskreno žalim. I kao takav imaš pravo na veci stupanj tolerancije.
inace sa postom i glavnom idejom se u biti slažem ali ovo gore je nisko i podcenjujuce za invalide. Nema višeg stupnja tolerancije i žaljenja. isto su ljudi ko i mi, samo imaju neke drugcije potrebe! Stavi ga na ignore i tojeto.
Ovaj ne treba ignore - ide sam ..into oblivion. Ali kapu dole, sa tim svojim drekanjem zna da nas isprovocira, a ja mislio da sam imun na glupost. jzsmarija |
Edited by - trolodtroje on 03/11/2012 17:21:47 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 03/11/2012 : 17:18:59
|
Bas je dobar onaj tekst..Olbrait je radi neuzvracene ljubavi jednog Srbina zamrzila sve Srbe i sve srpsko..Marisol je qurac za ovo.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 03/11/2012 17:19:26 |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 03/11/2012 : 17:21:19
|
Kad netko više puta najavi odlazak i onda se potom vrati, a sve u vlastitoj potrebi potpirivanja sukoba, nekako sumnjam da ce i ovaj put biti drukcije.
A Markos je dobro postupio što ga nije izbacio, jer ovaj to i želi, ono, da ispadne žrtva u borbi za neku imaginarnu pravednu stvar koja nikoga ne zanima.
Ego zna biti vrlo zaj....n. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Cuvam starudije
Senior Member
1931 Posts
Member since 03/02/2012 |
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 03/11/2012 : 17:31:12
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Ubedjen sam da cemo ga jos vidjati. Neunistiv je kao Helingen.
Ma to je to, kroz koji tjedan ili mjesec eto ga opet. |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5706 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29444 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 03/11/2012 : 20:41:42
|
quote: Originally posted by trolodtroje
quote: ....i invalid i ja te iskreno žalim. I kao takav imaš pravo na veci stupanj tolerancije.
inace sa postom i glavnom idejom se u biti slažem ali ovo gore je nisko i podcenjujuce za invalide. Nema višeg stupnja tolerancije i žaljenja. isto su ljudi ko i mi, samo imaju neke drugcije potrebe! Stavi ga na ignore i tojeto.
Ovaj ne treba ignore - ide sam ..into oblivion. Ali kapu dole, sa tim svojim drekanjem zna da nas isprovocira, a ja mislio da sam imun na glupost. jzsmarija
dobro, ako sam nekoga uvrijedio, ispricavam se, nije mi to bila namjera. |
Trouble will find me |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29444 Posts
Posted - 03/11/2012 : 20:50:01
|
quote: Originally posted by vronski 2 Moje novine su tragikomicne? Dobro, videcu šta o tome misli naš pravni zastupnik jer mi je dosta više raznoraznih koji pljuju kako im se digne!
Može, samo neka stane u red, gužva je.
quote: Originally posted by vronski 2 A ako sam ja invalid ti si jedna moroncina i ovo je sada zaista poslednji put da sam bio na ovom tvom govnarskom forumu!!!
|
Trouble will find me |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 03/11/2012 : 20:53:47
|
kakve su to novine za koje on piše u stvari? Po onome što mogu ovdje procitat izgleda da njihovi novinari prate svjetske vijesti i u njima traže jel bio neki srbin barem manje od 500m od dogadaja...nešto u stilu Heroes |
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11588 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 03/11/2012 : 22:28:57
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Ovi clanci su najvece kvazinovinarsko smece napisani na najnizem mogucem nivou i sa uzasno trivijalnim temama. Molim te postedi nas ubuduce ovakvih topica .
A ti si mi cuveni novinar sa gomilom napisanih tekstova pa umeš da sudiš o drugima...
Sto bi rekao neko, a ja cesto citiram, ne moras da budes pekar da bi rekao da burek ne valja. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 04/11/2012 : 01:11:56
|
quote: Originally posted by wesskowaz
Jbg, ako ides na zivce vecini aktivnih forumasa na ovom forumu to znaci da je problem u tebu. Voli covek da bude zrtva.
+1
Tocno to. A koliki su popušili banove zbog njega to nije nikakav problem. Jebiga, rekli su što ga ide. wele isto. Pobra je ban zbog vronskog, a u Punisheru piše da je zbog uvreda u pdf-u sport.
Bitno da je vrnoski uvik žrtva... |
Trljam ruke. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47318 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 04/11/2012 : 01:18:03
|
daj promini u nazivu topica "srce" u "kicmu" da izgleda komicnije |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 04/11/2012 : 01:48:01
|
Bas gledam ovaj topic i onaj " Smrt ". Tuzno je koliko se uvreda, pljuvanja, provociranja i ismijavanja dopusta. Markose daj pometi ovaj nered, umjesto da vrijedas. Znam da vas zivcira, ali nema potrebe za vrijedanjem. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29444 Posts
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19038 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 04/11/2012 : 11:47:54
|
Budem li meo nered, nece te biti ovdje, zato ti je pametnije da šutiš.
post godine...... ups,bolje da sam cutao... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3275 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 04/11/2012 : 12:25:51
|
Moram ipak da se izvinim zbog onakvih mojih reci i da naglasim da sam bio izazvan Marksovim napadom i da sam svestan da psovke i neprikladne reci koje sam u afektu izgovorio ne prilice profesionalnom novinaru. Najviše me cudi da jedan ugledni strip izdavac poput Marka Šunjica sebi dozvoljava takav nivo komunikacije sa drugima, a posebno sa predstavnicima sedme sile. Podsetio bih Markosa, da je ta Pravda, to smece kako je on naziva, dva puta izdanja Fibre na svojim stranicama za kulturu, predlagala kao izdanje dana za citanje. To je najdirektnija vrsta reklame i to besplatne pa bi gospodin Markos mogao bar to da poštuje ako vec vreda novinare ovog lista. Navikao sam da me na ovom forumu mrze, da se pljuje svaka moja tema ma koje vrste bila, ali molim da se ne vreda medij u kome radim i ostale kolege koji tu casno zaraduju za novinarski hleb. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29444 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22332 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 04/11/2012 : 13:34:25
|
...
Manhunter ti je da nedavno dobar prijedlog:
quote: Originally posted by manhunter
Ajd otvori topic o Pravdi, pa tamo ostavljaj ove vesti. Može?
Mislim da bi to bilo idealan izlaz iz ove situacije. Na taj nacin ti neki ne bi prebacivali otavaranje novih tema za svaku novu vijest, a ti bi na taj nacin ipak mogao da podijelis te stvari sa drugima na forumu.
|
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
|
Topic |
|