Author |
Topic |
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 30/10/2012 : 15:28:56
|
quote: Originally posted by xilrion
to japanci uzvracaju udarac radio valovima zbog tsunamija i fukushime. cemu tolika galama oko toga? samo zato jer su jadni i bespomocni amerikanci u pitanju. pa svakodnevno se dešavaju razna sranja diljem svijeta i nikome ništa.
ako si cito Bibliju- stice se utisak da je Nju Jork- Sodoma i da je ovo sada preteca sudnjem danu- a Amer je religiozno bice- zna, da je sa grešio mnogoooo |
|
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3022 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 30/10/2012 : 16:38:29
|
quote: Originally posted by mr murdoc
De ne serite .
Upravo tako, hvala ti.
Xiliron i KRAS, zar mora sve imati politicke konotacije? Ko ste vi da sudite sta milioni ljudi 'zasluzuju' i slicno, pogotovo u vrijeme ovog uragana? Pa naravno da ima patnje i katastrofa u drugim dijelovima svijeta, ali trenutno ovo je na vrhu vijesti ovdje u USA, pa zato sam i otvorio topic.
Da sam znao da ce neki doci ovdje i sudit citavoj jednoj naciji i kako im se svima 'crno pise', majke mi nikad ne bi otvarao ovaj topic. Ocajno je kakve misli nekima ovdje furaju kroz glave.
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 30/10/2012 : 17:13:35
|
Ova slika me podsjeca na "Escape from New York"....
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 30/10/2012 : 17:31:15
|
quote: Originally posted by emirem
Ova slika me podsjeca na "Escape from New York"....
uvek sam razmišljao, da su iz tog filma uzeli scenu za "napad" na WTC, tad kad Snake pristane na Wtc i onaj putnicki avion sa predsednikom isto sleti u zgradu, ako se dobro secam. |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 30/10/2012 17:36:45 |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 30/10/2012 : 17:38:05
|
quote: Originally posted by acestroke
De ne serite .
Upravo tako, hvala ti.
Xiliron i KRAS, zar mora sve imati politicke konotacije? Ko ste vi da sudite sta milioni ljudi 'zasluzuju' i slicno, pogotovo u vrijeme ovog uragana? Pa naravno da ima patnje i katastrofa u drugim dijelovima svijeta, ali trenutno ovo je na vrhu vijesti ovdje u USA, pa zato sam i otvorio topic.
Da sam znao da ce neki doci ovdje i sudit citavoj jednoj naciji i kako im se svima 'crno pise', majke mi nikad ne bi otvarao ovaj topic. Ocajno je kakve misli nekima ovdje furaju kroz glave.
da, evo izvinjavam se..ima pravo mrmurodc-serem... |
|
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3022 Posts
Posted - 30/10/2012 : 17:46:32
|
De ne serite .
Upravo tako, hvala ti.
ma zajebavam se malo. no politika on my mind. ako sam povrijedio necije osjecaje ili poljuljao vjeru u dobrotu ljudskog roda ispricavam se. a amerima su se malo gace smocile, bez brige bit ce oni dobro.
|
https://xilrion.deviantart.com/ |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38018 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 30/10/2012 : 18:02:15
|
De ne serite .
Upravo tako, hvala ti.
A ko su ameri da sude po cijeloj planeti tko, što i koliko (života ili smrti) zaslužuje? U pravu si ace, nisi trebao otvarati ovaj topic, jer ce ljudi stvarno iziritirani poceti govoriti što misle o jebenoj americi i ovoj oluji i veekiloj tragediji najvecih svjetskih licemjera (uz britance i švicarce)
i usput, svi padaju u nesvijest o 13 mrtvih i nestanku struje, a o 60-70 mrtvih sa kariba ni "a"! Toliko o vrjednovanju ljudskog života. |
|
|
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3022 Posts
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3022 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 30/10/2012 : 18:19:52
|
quote: Originally posted by bosancicigor
A ko su ameri da sude po cijeloj planeti tko, što i koliko (života ili smrti) zaslužuje? U pravu si ace, nisi trebao otvarati ovaj topic, jer ce ljudi stvarno iziritirani poceti govoriti što misle o jebenoj americi i ovoj oluji i veekiloj tragediji najvecih svjetskih licemjera (uz britance i švicarce)
i usput, svi padaju u nesvijest o 13 mrtvih i nestanku struje, a o 60-70 mrtvih sa kariba ni "a"! Toliko o vrjednovanju ljudskog života.
Ti bi sad da uporedjujes neke politicke poteze visokih americkih leadera sa izjavama forumasa? "Amerika sere po svijetu, hajde i mi sad u ovom topicu da seremo po njima, jer su oni svi isti." Kao da se svi koji zive u USA slazu s nekim potezima predsjednika i oredjenih drugih politicara. Stvarno ti je misljenje primitivno.
I ko je majke ti rek'o da americki zivoti vrijede vise od tih karipskih? Ako imas nekih vijesti o bilo cemu vezano uz ovaj uragan (kao ovo s karipskim zrtvama), zasto i ovdje jednostavno ne stavis, bez previse objektivnosti, umjesto da nazivas odredjene zemlje 'licemerjima'.
Jedino u slucaju da si osobno upoznao svakog amerikanca na ovoj planeti, i svakog britanca i svicarca, i da si imao osobno iskustvo da su svi, ama bas svi govna, onda ih mozes nazivat licemerjima. Ako ne, molim te ne lupetaj gluposti.
Pitam se je'l uopste moguce otvorit bilo kakav topic ovih dana bez politickih rasprava. Izgleda da nije. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 30/10/2012 : 18:19:56
|
Mislim da je Ace ovo vise otvoria i sa neke znanstvene strane a i zbog velikog zanimanja svijetske javnosti..malo da se ljudi upoznaju sa uraganima i opcenito tim meteroloskim prilikama..naravno i jedan izgubljen zivot je previse bilo to na americkom tlu ili u nekom drugom kutku svijeta tako da je bespredmetno raspravljati o tome.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 30/10/2012 18:20:36 |
|
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 30/10/2012 : 18:35:29
|
quote: Originally posted by bosancicigor
i usput, svi padaju u nesvijest o 13 mrtvih i nestanku struje, a o 60-70 mrtvih sa kariba ni "a"! Toliko o vrjednovanju ljudskog života.
Ti bi sad da uporedjujes neke politicke poteze visokih americkih leadera sa izjavama forumasa? "Amerika sere po svijetu, hajde i mi sad u ovom topicu da seremo po njima, jer su oni svi isti." Kao da se svi koji zive u USA slazu s nekim potezima predsjednika i oredjenih drugih politicara. Stvarno ti je misljenje primitivno.
I ko je majke ti rek'o da americki zivoti vrijede vise od tih karipskih? Ako imas nekih vijesti o bilo cemu vezano uz ovaj uragan (kao ovo s karipskim zrtvama), zasto i ovdje jednostavno ne stavis, bez previse objektivnosti, umjesto da nazivas odredjene zemlje 'licemerjima'.
Jedino u slucaju da si osobno upoznao svakog amerikanca na ovoj planeti, i svakog britanca i svicarca, i da si imao osobno iskustvo da su svi, ama bas svi govna, onda ih mozes nazivat licemerjima. Ako ne, molim te ne lupetaj gluposti.
Pitam se je'l uopste moguce otvorit bilo kakav topic ovih dana bez politickih rasprava. Izgleda da nije.
Ne vuci me za jezik jer cu dobit doživotni ban. |
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 30/10/2012 : 18:35:50
|
Mislim da su najveci licemjeri oni koji su ovdje ocekivali kataklizmu uz mnostvo mrtivih , a da to sve promatraju sa udobnih fotelja pred TV ekranima i zgrazaju se kobajagi, i te iste scene gledaju ponovo i ponovo.. Imam osjecaj da su neki ovdje cak i razocaranih sa samo 26 mrtvih .. Toliko o licemjerju . |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 30/10/2012 : 20:34:58
|
|
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47140 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47140 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 30/10/2012 : 21:07:23
|
quote: Originally posted by Mairosu
ameri su placipicke |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
bvagner3
Senior Member
Croatia
2320 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 30/10/2012 : 23:19:05
|
Pa ovo što se tice klimatskih promjena bi moglo biti dosta zabrinjavajuce,nisu tu u igri samo uragani,vec i ekstremne suše koje su ovo ljeto pogodile i našu regiju(samo su u mom selu i okolici presušili skoro svi bunari ukljucujuci i moj),od ekstremnih vrucina do jako hladnih zima.A ono što sam cuo da ce biti sve gore,uragani ovakvog tipa bi mogli biti sve cešci,jaci,i pojavljivati se sjevernije,kao i tornada,isto tako kiše ce na nekim mjestima(npr. monsuni i sl.)padati ponegdje previše izazivajuci poplave,dok na drugim mjestima dugotrajne suše ce neke krajeve prakticki pretvarati u pustinje.Ja se sjecam još starih karata iz osnovne sa Aralskim jezerom,pa to je bilo vece od Jadraskog mora,sada je skoro nestalo,povlaceci se pred pustinjom.Neki kažu da bi otapanje leda moglo prekinuti golfsku struju,zbog velikih priljeva slatke vode,cime bi Europu dovelo do malog Ledenog doba (a apsurdno u sklopu globalnog zagrijavanja),jer se Europa nalazi na istoj geografskoj širini kao npr,Grenland koji se takoder topi.To još jako utjece na floru i faunu,npr. Veliki koraljnni greben nestaje.No nije samo CO2 u i zagadenje u pitanju,Amazona npr.ubrzano nestaje sjecom kao i vecina velikih prašuma cime se onemogucuje prirodi da koliko toliko apsorbira zagadenje i stabilizira klimu.Ljudima (tj.mocnicima i politicarima)je jedino bitan samo i uvjek novac,no kada sve ode k vragu to ce biti samo papir,kao što ce zlato biti samo metal,ili dijamanti samo kamenje.Znanstvenici su ustvrdili da globalno zagrijavanje ubrzava,i da postoji tocka s koje više nebude povratka,tj.kada se više nebude mogao zaustaviti efekt staklenika.Možda netko zna da je npr.na Veneri mnogo toplije nego na Merkuru,zato što Venera ima efekt staklenika koji je izmaknuo kontroli.Neki znanstvenici tvrde da cak i potresi i vulkani imaju veze sa globalnim zagrijavanjem ,u posljednje vrijeme,jer se tope enormne kolicine leda i ledenjaka na jednom mjestu,dok na drugom rastu oceani,cime se dosta naglo mjenja raspored pritisaka na zemljinu koru.Kako bilo,klimatske promjene se dogadaju brže nego što se predvidalo iz mnogo novih razloga,a nekog poštenog i provedivog dogovora na svjetskoj razini u principu baš i nema na vidiku,i mogu samo reci da smo u banani,a ako ne mi naši potomci i oni koji dolaze poslje nas sigurno.I naj bolji mi je primjer Al-Gore-a i njegovog"pokusa"sa žabom,baci žabu u vrelu vodu i iskocit ce,stavi žabu u hladnu vodu i vodu zagrijavaj do vrenja,i žaba ce ostati u toj vodi dok ne crkne,a ta žaba,to su ljudi i klimatske promjene. |
#!?? |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 30/10/2012 : 23:32:01
|
@bvagner3: Hvala ti na jednom o rijetkih pametnih postova u ovom topicu. Ovakvih sam vise ocekiv'o ovdje kad sam ga otvorio, steta sto je trebalo 3 stranice da neko kaze nesto relevantno i informativno, bez subjektivne politike.
:) |
Edited by - acestroke on 30/10/2012 23:32:28 |
|
|
Topic |
|