Author |
Topic |
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 04/11/2012 : 15:25:47
|
quote: Originally posted by Tonka24
Obrisa si zadnjih par rijeci, vec sam te mislio malo socijalizirati
Ti mene..
Ako dode do toga onda ce to biti armagedon.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 04/11/2012 : 15:29:31
|
Ajde ajde, ne pusi kao sipa, nisi ni ti imun, blizu si mene, cak si me opasno ugrozio, kako sam supustio loptu zadnjih mjeseci. A vjeruj mi malo ih je koji su blizu mene |
|
|
1Euro
Advanced Member
12533 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 04/11/2012 : 15:36:50
|
quote: Originally posted by vronski 2
quote: Originally posted by Zlotvor
Iz prve ruke: u Biogradu je ove godine 40% automobila stranih tablica bilo onih iz Srbije. Kad se usporedi s prijašnjim godinama - veliki je napredak. Incidenata ove godine gotovo da nije bilo (kolega iz srednje što je danas pandur kaže da su samo jednom coviku kljucem ogrebali lak i to je to).
Super je to, i ja sam iskreno i srcem za opšte pomirenje i toleranciju jer smo maltene isti narod sa istim jezikom. Dopustim sebi da me individue popit Šunjica izvedu iz takta pa ona lupetam svašta...
hm....
isti jezik? Cirilica? Šta imaju zajednicko npr Dalmacija i Vojvodina? |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 04/11/2012 : 15:41:49
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by Zlotvor
Iz prve ruke: u Biogradu je ove godine 40% automobila stranih tablica bilo onih iz Srbije. Kad se usporedi s prijašnjim godinama - veliki je napredak. Incidenata ove godine gotovo da nije bilo (kolega iz srednje što je danas pandur kaže da su samo jednom coviku kljucem ogrebali lak i to je to).
Super je to, i ja sam iskreno i srcem za opšte pomirenje i toleranciju jer smo maltene isti narod sa istim jezikom. Dopustim sebi da me individue popit Šunjica izvedu iz takta pa ona lupetam svašta...
hm....
isti jezik? Cirilica? Šta imaju zajednicko npr Dalmacija i Vojvodina?
Srpski i Hrvatski jezik su u devedeset posto slucajeva isti i to niko ne može da porekne. Postoje varijeteti, dijalekti (cokavski, štakavski i štokavski, dve vrste pisma (latinicno i cirilicno) ali su te razlike toliko male da je jasno da se radi o jednom jeziku-srpskom, koji se u Hrvatskoj naziva hrvatskim jezikom... |
Edited by - vronski 2 on 04/11/2012 15:42:12 |
|
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 04/11/2012 : 15:45:15
|
quote: Originally posted by 1Euro
[quote]Originally posted by vronski 2
Srpski i Hrvatski jezik su u devedeset posto slucajeva isti i to niko ne može da porekne. Postoje varijeteti, dijalekti (cokavski, štakavski i štokavski, dve vrste pisma (latinicno i cirilicno) ali su te razlike toliko male da je jasno da se radi o jednom jeziku-srpskom, koji se u Hrvatskoj naziva hrvatskim jezikom...
here we go again...
|
|
Edited by - bosancicigor on 04/11/2012 15:46:45 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 04/11/2012 : 15:46:36
|
Definitivno hrvatsko narjecje kojim ja pricam (cakavskim) nema nikakve veze sa srpskim jezikom..ima vise sa talijanskim.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 04/11/2012 15:47:00 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 04/11/2012 : 15:51:24
|
Srpski i Hrvatski jezik su u devedeset posto slucajeva isti i to niko ne može da porekne. Postoje varijeteti, dijalekti (cokavski, štakavski i štokavski, dve vrste pisma (latinicno i cirilicno) ali su te razlike toliko male da je jasno da se radi o jednom jeziku-srpskom, koji se u Hrvatskoj naziva hrvatskim jezikom...
jebote,nisam ovo znao...dakle,ja govorim srpski jezik...vi ostali,ostavite se srba i hrvata,izbacit cu vas na pola godine...zadnje upozorenje...vronski...zaboli me šta te markos ne želi izbaciti...ja ocu ako još nešto ovako napišeš...hvala na pažnji... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 04/11/2012 : 15:55:34
|
quote: Originally posted by brni
Ok evo ja cu prvi..globinjo je nula od moderatora..
Da kvotan u slucaju ako editiraš
Mada je ovo tocno |
Trljam ruke. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 04/11/2012 : 15:56:04
|
Od sunnd novinarstva do razlike jezika Hrvata i Srba u jednom skoku...woooow Zakljucajte i ovaj topic jer ne vodi nicem dobrom. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 04/11/2012 : 15:58:15
|
Cak sam celu stranu dao intervjuu sa Perom iz grupe "Opca opasnost" iako su oni totalno sranje...
Verujem da si zapravo ovo zeleo da kazes. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 04/11/2012 : 16:01:49
|
quote: Originally posted by globinjo
jebote,nisam ovo znao...dakle,ja govorim srpski jezik...vi ostali,ostavite se srba i hrvata,izbacit cu vas na pola godine...zadnje upozorenje...vronski...zaboli me šta te markos ne želi izbaciti...ja ocu ako još nešto ovako napišeš...hvala na pažnji...
A a ti si kao neki strašni baja, a? E pa izbaci me slobodno, ali me prethodno malo i povuci! Mislim, cist zakon fizike, prvo povuceš a onda izbaciš... |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 04/11/2012 : 16:04:02
|
Srpski i Hrvatski jezik su u devedeset posto slucajeva isti i to niko ne može da porekne. Postoje varijeteti, dijalekti (cokavski, štakavski i štokavski, dve vrste pisma (latinicno i cirilicno) ali su te razlike toliko male da je jasno da se radi o jednom jeziku
Pazi, dovde je valjalo...
Cinjenica je da su balkanske jezicke podele cisto politicke. U Svajcarskoj je nemacki kudikamo razlicit od onog u Dojcland pa se zvanicno zove "Deutsch". Holandski je u Belgiji isto mnogo razlicitiji od onog u Holandiji, pa se zove "Nederlands".
To sto mi nismo umeli da se dogovorimo oko imena jezika a bez da najezimo 50% populacije vise govori o nama... |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 04/11/2012 : 16:05:53
|
i budite ljudi,a ne picani...kad nešto napišete,onda stojte iza svojih rijeci...a ne se usrat pa editirat...pa nije ovo prijeki sud...
Priznajem, ulovio si me. Evo, usrao sam se i editirao višak nebitnih kvotova u zadnjem postu. Ko prava pizda.
I da, ovo nije prijeki sud iako se ti ponašaš kao da je. Zato i jesi nula od moderatora |
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 04/11/2012 : 16:08:23
|
quote: Originally posted by Mairosu To sto mi nismo umeli da se dogovorimo oko imena jezika a bez da najezimo 50% populacije vise govori o nama...
e nismo (a tek koliko to govori), kad ima nekih koji puno toga svojataju i ne kuze zakaj rapidno gube tlo pod nogama/teritorij nad kojim bi imali neki oblik vlasti.... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 04/11/2012 16:09:08 |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 04/11/2012 : 16:15:37
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by Mairosu To sto mi nismo umeli da se dogovorimo oko imena jezika a bez da najezimo 50% populacije vise govori o nama...
e nismo (a tek koliko to govori), kad ima nekih koji puno toga svojataju i ne kuze zakaj rapidno gube tlo pod nogama/teritorij nad kojim bi imali neki oblik vlasti....
:D U Belgiji sam se druzio sa dvojcom kosarkasa, jedan Srbin iz Trebinja, drugi Hrvat iz Zepce. Jednom skidali neke titlove za neki film, i kaze ovaj iz Zepce, daj matere ti skini mi titl na bosanskom, da malo naucim i taj novi jezik. :D |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 04/11/2012 : 17:38:24
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Od sunnd novinarstva do razlike jezika Hrvata i Srba u jednom skoku...woooow Zakljucajte i ovaj topic jer ne vodi nicem dobrom.
Kad nije jucer zakljucan sad je vec kasno. Šteta je ucinjena.
Od nekoga koga su u djetinjstvu umjesto igrackama i slikovnicama šopali raznoraznim memorandumima i nacertanijama drugo i ne možeš ocekivati osim nacionalistickih floskula i tko zna kojeg po redu pokušaja raspirivanja sukoba. |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 04/11/2012 : 17:39:09
|
jebote,nisam ovo znao...dakle,ja govorim srpski jezik...vi ostali,ostavite se srba i hrvata,izbacit cu vas na pola godine...zadnje upozorenje...vronski...zaboli me šta te markos ne želi izbaciti...ja ocu ako još nešto ovako napišeš...hvala na pažnji...
Baš sam mu htio odgovoriti na onu bezobraštinu o jeziku. Da nisam vidio ovo upozorenje, mene bi sigurno, s obzirom što bih mu odgovorio, izbacio na godinu dana. |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 04/11/2012 : 17:46:58
|
Ako se vronski stvarno odluci povuci s foruma, onda cak možemo reci da ovo nije bio beskoristan i nepotreban topic. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Topic |
|