forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Žene i stripovi
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1049 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 04/11/2012 : 18:18:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message
Odmah na pocetku da recem da topic nije o tome koliko ženska populacija cita stripove.
Tema je znaci mišljenje vaših žena/cura o ovom "našem" hobiju, tj.citanju i skupljanju stripova.
Stavio sam u naslov topica žene,jer mislim da ima više oženjenih clanova nego onih sa djevojkama.
Što vam kažu npr.kad potrošite 500 kuna(ili više :D) na stripove,je li im uopce to govorite? Kad vas traži da gledate sa njom Sulejmana, a vi u sobi citate ... i slicna pitanja.

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1049 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 04/11/2012 : 18:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message
E da odmah napišem što moja cura misli o svemu.( Imamo oboje po 21 )
Totalno je nezainteresirana za stripove. Ja joj niti ne govorim koliko trošim i kada trošim.
O tome uopce ne pricamo, ako i jesmo rijetko, kad mi prigovara da bi bilo bolje da na pametnije stvari trošim lovu.
Jednom mi je kupila za poklon Zagor KLASIK - Americka odiseja.
I to je to, moje iskustvo!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 04/11/2012 : 18:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Odlican topic..bravo..inace nisam nikad upozna zensku koja cita stripove a da to nije bilo na nekom druzenju..ono kad pocmem zenama pricati o stripovima cudno me gledaju..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2519 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 04/11/2012 : 18:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message
Apsolutna podrška od moje supruge.
Ne cita stripove (osim par Julia), generalno je ne zanima koliko trošim novca (kaže da je to moj hobi, i da je sasvim u redu da odvajam deo primanja na to), cak i klincu ne dozvoljava da vršlja tamo gde su "tatine knjige", uvek je tu da pomogne kad treba da sredim policu,i ...šta još da kažem?
Mislim da sam imao srece...

Carpe diem
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 04/11/2012 : 18:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Ja bi volia da mi je cura stripofil ko ja..da skupljamo zajedno..samo u slucaju raskida ko bi to podilia..

ma sve bi sebi uzea..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 04/11/2012 : 18:45:19  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Moju hamšošu stripovi ne zanimaju ni najmanje.

Have mercy
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 04/11/2012 : 18:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Možda bi i citala, ali ne dam ja svoje glancere nikome...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 04/11/2012 : 19:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
Mene moja pita 'koliko vijedi ta tvoja kolekcija?' :D
Elem, ja sam, kao i Džek, imao srece, djevojka me podržava, evo sad za rod. hoce da mi kupi Metabarone :) Ali lako je podržavati kad ja svoju platu trošim na to, vidjecemo kakvu ce pjesmu pjevati ako bude 'djeca, racuni,...'
Znam joj ponekad i pricati o stripovima, ali sam je uspio zainteresovati jedino za - ta-daaa - Dilan Doga...
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10359 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 04/11/2012 : 19:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
Žena mi apsolutno nikad nije prigovorila ništa vezano za stripove. Ni zbog prostora, ni zbog novaca, ni zbog bižanja sa stripon u zahodski mir.
Bogu fala oboje smo odrasli, koliko-toliko pametni i odgovorni ljudi da zna da necu potrošit više nego mogu na uštrb nekih u životu važnijih stvari. Dapace, kad se i premišljan nešto kupit zbog love najcešce ima stav "ajde boga ti necemo umrit za 200-300 Kn"
U krajnju ruku i ona ima neke svoje gušte u koje se ja ne mišan i to je to.
Šta se citanja tice, prije 3-4 godine je pocela citat i sad dosta cita.
Negro Blanco, Spaghetti brothers, Svagdanja borba, Blacksad,masu toga joj se svidilo.
Odbija SF i western mada i tu ima izuzetaka(Aldebaran, Springville, Adah od Kena)
Zadnjih misec dana cita Julije.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 04/11/2012 : 19:55:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
oni koji se ovdje jave sigurno imaju pozitivna iskustva, jer oni s negativnim iskustvima nisu na forumu.......

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17839 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/11/2012 : 20:17:49  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
žene cudna bica

nije problem davati lovu na uljepšavanja krpice šminke šoping... a smeta im skupljanje
to je za djecu

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

leshwolsh
New Member

Serbia
273 Posts

Member since 04/06/2006

Posted - 04/11/2012 : 20:25:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit leshwolsh's Homepage  Send leshwolsh a Private Message
Ja sam imao srece :) Moja devojka je nasledila Veliku gomilu stripoteka od oca, kao i kompet svih izdanja biblioteke Nostalgije Decijih Novina, milion zabavnika i ko zna sta sve jos ali nisam stigao sve da izvidim :) Nasledila je i ljubav prema stripovima ali ih ne kupuje vise. Kupujem ih samo ja ;)

https://www.youtube.com/channel/UCXej4FbiT-28h9Yf5MTM3fQ/featured

Edited by - leshwolsh on 04/11/2012 20:25:52
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 04/11/2012 : 20:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Moja ažd...žena? U principu podržava moj hobi,ne zamjera ali i ne zna za utrošene sume na iste zbog cinjenice da imam priliku odvojiti jedan dio primanja "ispod ruke" i plasirati za svoje potrebe hehehe...Ponekad skine s polica štošta i procita.
No,takoder zna da mi je to jedna od slabih tacaka - prilikom jedne opake svade uzela mi je omiljeni broj Alan Forda potpisanog od strane Bunkera licno i bacila ga u pec! Srce mi je prepuklo od tuge...A njoj obraz...

Wtf?
Go to Top of Page

nikia
Junior Member

Serbia
405 Posts

Member since 22/11/2008

Posted - 04/11/2012 : 20:40:52  Show Profile Show Extended Profile  Send nikia a Private Message
Ne zanimaju ju ni najmanje,a koliko trošim i bolje...Uopšte nema pojma koliko to košta-vredi.

Zaboravio da se potpiše.
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3276 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 04/11/2012 : 21:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
skupljam 3 godine. šeficu ne zanimaju stripovi ama baš ništa. jednom ili dvaput na godinu sikne:

- jel treba baš tolko para za stripe?
- gde ceš sad da staviš to?

ali u 95% nema nikakvog mišljenja. Ali pošto ju vec znam i osjecam (zajedno smo 13 godina), znam, da prave osjecaje sakriva izza nonšalantne maske. Idu ji na kurac malo više nego pokazuje ...em zbog placa em zbog para. Mada ne zna baš u cent kolko me koštaju. Inace što se para tice taj "topik je zakljucan" s moje strane. A ako sam iskren, u pocetku sam i "zreducirao" koji iznos. Što se druženja sa stripofilima tice to 100% odobrava, pošto su to sve dobri ljudi. Kad se povucem na citanje (u kenjaru, na moru, u spavacu, za stolom) onda nema uopšte problema - ostavlja me na miru - sa odobravanjem.

Edited by - trolodtroje on 04/11/2012 21:13:59
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 04/11/2012 : 21:24:41  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message
quote:
Originally posted by trolodtroje

skupljam 3 godine. šeficu ne zanimaju stripovi ama baš ništa. jednom ili dvaput na godinu sikne:

- jel treba baš tolko para za stripe?
- gde ceš sad da staviš to?

ali u 95% nema nikakvog mišljenja. Ali pošto ju vec znam i osjecam (zajedno smo 13 godina), znam, da prave osjecaje sakriva izza nonšalantne maske. Idu ji na kurac malo više nego pokazuje ...em zbog placa em zbog para. Mada ne zna baš u cent kolko me koštaju. Inace što se para tice taj "topik je zakljucan" s moje strane. A ako sam iskren, u pocetku sam i "zreducirao" koji iznos. Što se druženja sa stripofilima tice to 100% odobrava, pošto su to sve dobri ljudi. Kad se povucem na citanje (u kenjaru, na moru, u spavacu, za stolom) onda nema uopšte problema - ostavlja me na miru - sa odobravanjem.

Skroz isto ko moja!!!!

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1049 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 04/11/2012 : 21:37:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message
quote:
Originally posted by brni

Odlican topic..bravo..inace nisam nikad upozna zensku koja cita stripove a da to nije bilo na nekom druzenju..ono kad pocmem zenama pricati o stripovima cudno me gledaju..

To je to, ja i kad prijateljima recem, gledaju me cudno,haha.
Otvorija sam topik jer baš me interesiralo ovo.
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1049 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 04/11/2012 : 21:38:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message
quote:
Originally posted by DzekDenijels

Apsolutna podrška od moje supruge.
Ne cita stripove (osim par Julia), generalno je ne zanima koliko trošim novca (kaže da je to moj hobi, i da je sasvim u redu da odvajam deo primanja na to), cak i klincu ne dozvoljava da vršlja tamo gde su "tatine knjige", uvek je tu da pomogne kad treba da sredim policu,i ...šta još da kažem?
Mislim da sam imao srece...

A tebi ja super covice, blago ti se
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1049 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 04/11/2012 : 21:39:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message
quote:
Originally posted by brni

Ja bi volia da mi je cura stripofil ko ja..da skupljamo zajedno..samo u slucaju raskida ko bi to podilia..

ma sve bi sebi uzea..

To bi bilo lijepo. Njoj bi dao Zagore
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1049 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 04/11/2012 : 21:40:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Negro Blanco, Spaghetti brothers, Svagdanja borba, Blacksad,masu toga joj se svidilo.
Odbija SF i western mada i tu ima izuzetaka(Aldebaran, Springville, Adah od Kena)

Dobra ti je žena, a i dobar ukus ima ;)
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1049 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 04/11/2012 : 21:43:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

Moja ažd...žena? U principu podržava moj hobi,ne zamjera ali i ne zna za utrošene sume na iste zbog cinjenice da imam priliku odvojiti jedan dio primanja "ispod ruke" i plasirati za svoje potrebe hehehe...Ponekad skine s polica štošta i procita.
No,takoder zna da mi je to jedna od slabih tacaka - prilikom jedne opake svade uzela mi je omiljeni broj Alan Forda potpisanog od strane Bunkera licno i bacila ga u pec! Srce mi je prepuklo od tuge...A njoj obraz...

Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 04/11/2012 : 21:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message
quote:
Originally posted by dicmanjac

Kad vas traži da gledate sa njom Sulejmana, a vi ...

Upravo je Sulejman, a ja tu citkaram po forumu...
Kad završi, obicno onda gledamo nešto zajedno.

Što se tice citanja, nemam problema, a ni sakupljanja.
Sve što je u nekim razumnim granicama i njoj i meni, pa se nadjemo na pola . Prošle godine za rodendan me iznenadila kupivši mi nove Usagije.
Što se tice njenog citanja, citala je prije Dylana, i sjeca se Nicka Raidera. Nedavno je procitala 'Adah', nudio sam joj 'Oci i tama' - još nije zapocela, kao ni neke brojeve Julije. Mno joj je smiješan zbog frizure, a A.Forda nikad nije voljela.
Obecala je da ce procitati i nekog Texa po mom izboru...
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 04/11/2012 : 22:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Žena mi apsolutno nikad nije prigovorila ništa vezano za stripove. Ni zbog prostora, ni zbog novaca, ni zbog bižanja sa stripon u zahodski mir.
Bogu fala oboje smo odrasli, koliko-toliko pametni i odgovorni ljudi da zna da necu potrošit više nego mogu na uštrb nekih u životu važnijih stvari. Dapace, kad se i premišljan nešto kupit zbog love najcešce ima stav "ajde boga ti necemo umrit za 200-300 Kn"
U krajnju ruku i ona ima neke svoje gušte u koje se ja ne mišan i to je to.

meni najdraze misto u citavom stanu,cigara,kava i strip.ja kad "s...." to je ko velicanstvena ceromonija. al prije toga natram zenu i djecu da obave ako sta imaju obavit. al nakon pet minuta lupa kcerkica po vratima da mora. i tako mi u 90%,ceremonija zavrsi prije nego je i pocela.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17839 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/11/2012 : 22:22:18  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
nije to dobro zbog hemica

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 04/11/2012 : 22:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Meni moja divna cura kupuje stripove kad sam ja u gužvi. Cak je toliko napredovala da joj više ne moram slati na mobitel sliku naslovnice, dovoljno je da kažem ime epizode.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Shtef
Junior Member

Croatia
326 Posts

Member since 01/09/2007

Posted - 05/11/2012 : 02:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Shtef a Private Message
Moja cura kao da je kopija moje stare. Obje su imale isti komentare: "A kaj ce Ti to, samo lovu bacas" i "A di ces sve to stavit?" Ali trening radi cuda, sad kad dodje paket, nista ne pitaju, samo potpisu i kutiju stave sastrane.
Najjaci komentar mi je bio od najboljeg frenda kad sam mu pokazao kolekciju knjiga i stipova.( cca 1000 stripova i 100 knjiga) Reko je ;"Pa kad si stigo sve to procitat, a ja jedva tri lektire u osnovnoj skoli. Nije ni cudo da imas veliku glavu!"
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000