Author |
Topic |
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 16/11/2012 : 18:05:35
|
quote: Originally posted by Tonka24
Oprosti Mairosu.
Da li ti se ovo cini poznatim:
C.I.T.I.R.A.M.
" osnovna razlika izmedju Vukovara i Knina je to sto se prvi spaljuje, unistava, siluje i masakrira, dok se drugi striktno oslobadja... "
Oslobadja se od Srba koji su tu vekovima ziveli,,, Pa deo Slavonije u kome sam ja ziveo se nekad zvao mala Vlaska a sada tamo nema Srba ni za leka i Slavonija je oslobodjena... Zivela pravda u kojoj su se /Medarcani poubijali sam i u kojoj je narod u Novoj varoi sam sebe izmasakrirao |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 16/11/2012 : 18:07:11
|
vidim, nakon svih pizdarija u povijesti(ne na ovim meridijanima vec opcenito) i dalje se gurate u rezervate, dijelite na srbe, hrvate, vulkance, klingonce, hobite i akronijance...
a ne na dobre i loše. i pod tim mislim na morbidne nacionalisticke reakcije odgovarat istim nacinom - nacionalistickim morbidnim reakcijama.
pa kad krene... prebrojavanje krvnih zrnaca, koja strana ima više žrtava, gdje je ko bio 91. i 95. pa se prebacimo na 41.,a onda malo spomenimo dinamo/hajduk/zvezdu/partizan pa se vratimo natrag na ko je koga više pobio...
balaševic u romanu "jedan od onih života" veli:
"za svakog pametnog coveka svaki rat je izgubljen..."
takoder, mogu parafrazirat - ako ijedan život ode uzalud zbog tog kaj je neko drukciji na bilo koji nacin, izgubili smo ono kaj nas cini ljudima.
a vi i dalje nasjedajte na desnicarsku, nacionalisticku i fašisticku propagandu, nije važna jel hrvatska, srpska, americka, njemacka ili bogtepitaj cija... ona je univerzalna na nacin jer na jednak nacin truje ljude |
Edited by - djule on 16/11/2012 18:09:11 |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 16/11/2012 : 18:09:06
|
quote: Originally posted by djule
vidim, nakon svih pizdarija u povijesti(ne na ovim meridijanima vec opcenito) i dalje se gurate u rezervate, dijelite na srbe, hrvate, vulkance, klingonce, hobite i akronijance...
a ne na dobre i loše. i pod tim mislim na morbidne nacionalisticke reakcije odgovarat istim nacinom - nacionalistickim morbidnim reakcijama.
pa kad krene... prebrojavanje krvnih zrnaca, koja strana ima više žrtava, gdje je ko bio 91. i 95. pa se prebacimo na 41.,a onda malo spomenimo dinamo/hajduk/zvezdu/partizan pa se vratimo natrag na ko je koga više pobio...
balaševic u romanu "jedan od onih života" veli:
"za svakog pametnog coveka svaki rat je izgubljen..."
takoder, mogu parafrazirat - ako ijedan život ode uzalud zbog tog kaj je neko drukciji na bilo koji nacin, izgubili smo ono kaj nas cini ljudima.
Ne kvari zabavu. Partibrejkeru. |
|
|
Born To Run
Average Member
901 Posts
Member since 05/01/2009 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 16/11/2012 : 18:11:45
|
Ja sam, ruku na srce, pravio salu sa '41. Cisto retort Brnome koji ima glavu duboko u neagresorskom pesku.
Djule je napisao najpametniji post ikada. Ja bih zakljucao posle njega. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 16/11/2012 : 18:12:31
|
Pojavio se moderator (baš cita ovaj topic), bjež'mo! |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 16/11/2012 18:15:43 |
|
|
Topic |
|
|
|