ukrao mi netko password od yahoo maila. sta da radim? jel ima tko kakvu ideju? onaj drugi mail koji sam bio prijavio pred petnaest godina vec odavno ne postoji i nemam niti pojma kako se zvao
In case of a hacked account send a mail describing your problem to account-security-help@cc.yahoo-inc.com. If this doesn't help, call Yahoo: 1-408-349-1572, or 1+ 866-562-7219 then press on #2 explain to a customer service person what happened. They will ask you to do certain things and then they compare your original info with the changed info. Within 24 hrs you should get your account back!
Just keep in mind that you have to be polite with your writing.
1. Provide them the details of the entire story.
2.Mention the time and date when you accessed your account for the last time.
3.Give the password that you last used to accessed your account.
4. Most importantly provide the all the information you entered when you register your account or just the information when you last updated your account.
5. Wait for the response, do not write several times for they will consider your messages as abuse and harassment. Be patient for you are not alone in this situation.
Meni su prije pet-šest godina hapili account. Poslali sa moga maila poruku svima koje sam imao u adresaru kako sam ostao na nekom aerodoromu bez kinte pa da mi pošalju novcice na racun taj i taj. Obracao se yahoo-u ali na koncu nisam uspio povratiti account...
Mislis bas ukrao ukrao, kao fizicka osoba koja onda pise "razumljive" poste sa tvog accounta ili da svi koje imas medju contacts odjednom dobivaju spam mailove sa tvog naslova? Jer ovo drugo se desi, cesto recimo. Poslije toga sto ti je Dr. Westax napisao, promjeni pass... i ne upisuj taj e-mail na neke.... eeeee, cudne stranice, koliko god zapeljive izgledale. :DDD
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
ukrao mi netko password od yahoo maila. sta da radim? jel ima tko kakvu ideju? onaj drugi mail koji sam bio prijavio pred petnaest godina vec odavno ne postoji i nemam niti pojma kako se zvao
napravi novi mail
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.