cekao sam onog idiota 10 godina i osvojio je...danas napokon docekao i ovo...što se mene tice,rukometaši mogu i spušit sutra,bitno je da smo razbucali galske pivce...nije sve u medalji
Da velika je ovo satisfakcija..ali slicno je bilo na Euru 2008 kad smo ih izbacili u polufinalu pa onda u finalu izgubili od Danaca..triba ic po zlato hebes sve..i ovako izrazbijani ozljedama smo svijet za sebe..
cekao sam onog idiota 10 godina i osvojio je...danas napokon docekao i ovo...što se mene tice,rukometaši mogu i spušit sutra,bitno je da smo razbucali galske pivce...nije sve u medalji
Da velika je ovo satisfakcija..ali slicno je bilo na Euru 2008 kad smo ih izbacili u polufinalu pa onda u finalu izgubili od Danaca..triba ic po zlato hebes sve..i ovako izrazbijani ozljedama smo svijet za sebe..
Nije. Slovenija je jaka ali Španjolci su jaci, domacini su i imaju suce u zaledu. Došli su do polufinala apsolutno zasluženo i ovo im je najveci uspjeh u povijesti. Osvajanje bilo kakve medalje bilo bi senzacija. Vjerujem da ce finale igrati Hrvatska i Španjolska a Danska osvojiti broncu.
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
nama je ekipa vrhunska. i najvaznije,nema princeze. njemci zovu balica prinzessin.
Ostavi se ti Balica..taj je da i previse..
on je bio vrhunski igrac!!! ja mu se klanjam. al vrijeme je ucinilo svoje. kod svakog protivnika je on postao procitana prica. igra se vise nije mogla na njemu graditi. goluza je to shvatio.
Ma kakva procitana prica..Goluza ga je potira jer nije ima nikakav autoritet nad njim..to ti je jedina istina..isto sta su napravili sa Metlicicem kako bi otvorili vise prostora za Kopljara..dan danas je Balic avion za vecinu srednjih vanjskih..a on bi danas ovakve Francuze masakrira..spore i bez jedinog covika koji je njega moga zaustavit - Betrand Gilla..
nama je ekipa vrhunska. i najvaznije,nema princeze. njemci zovu balica prinzessin.
Ostavi se ti Balica..taj je da i previse..
Šta kažeš na Musu? Odigra je danas nevjerovatnu obranu. Tuka je francuze tocno onako kako su oni uvik tukli nas. Iz drugoga plana. Jedan od najjacih momenata mi je njegova krada baluna i guranje Duvnjaka u kontru
Bravo Hravtska...ali mislim da ste srušili i jedan rekord....po 30 s utakmice crveni...jbt, kakav faul. Iskreno, mislio sam da ce Hr kao tim puknuti tada, ali evo....cestitke zasluženo..Slo je realno gledano najslabija izmedu ova 4 tima, ali nadam se da.....
Šta kažeš na Musu? Odigra je danas nevjerovatnu obranu. Tuka je francuze tocno onako kako su oni uvik tukli nas. Iz drugoga plana. Jedan od najjacih momenata mi je njegova krada baluna i guranje Duvnjaka u kontru
Inace, suci su bili više-manje OK.
Musa me cak i najvise odusevia..covjek iz sjene, covjek od zadatka, stupp obrane..ma di ga nadu..
Pohvalia bi Bicanica..strasan je momak..ima odlicnu fintu i jebenu kombinaciju brzine i snage, kad je najvise tribalo kad se rezultat lomia on je zabia..Zlaja Horvat hladan ko spricer, dva sedmerca isto kad je tribalo..Alilovic fenomenalan, brania je sedmerac kad smo dobili iskljucenje a Francuzi s tim sedmercem tribali smanjiti na samo gol zaostatka..Nnicevic istrca isto bitnu kontru i odlicna rola u obrani..Duvnjak kao sto rekoh pravi voda i utakmica zivota..
svaka cast našima, sad smo poslali cetverostruke svjetske prvake u mirovinu
Originally posted by NESVRSTANI
Inace, suci su bili više-manje OK.
suci su bili ok, kažeš?
skroz iskljucili Vukovica nakon 45 sekundi igre (rekord!), Francuzi - cijelo vrijeme išli u stilu "idi punom snagom", obrana im funkcionisala ko da su bile u pitanju neke ulicne tuce, a suci ni prstom mrdnuli...
Duvnjak kao sto rekoh pravi voda i utakmica zivota..
je, ovo mu je stvarno bila najbolja tekma u karijeri ziher, sa devet golova. u odnosu na onu tekmu protiv iste momcadi na Olimpijadi prošle godine, koja mu je bila najgora zasigurno (0 golova)
Svaka cast Hrvatima...upravo sam pogledao snimak. Razbucali su Francuze totalno.
Da ali nije to vise ona pokretljiva brza Francuska, a i veliki je izostanak brace Gill pogotovo Betranda..na Karabaticu se vidilo da je ona afera ostavila traga (a na kome ne bi), mislim da je zabija jedan gol..naravno ovo ne umanjuje nas uspjeh..mi brzi, poletni s mladim igracima koji nisu imali takav kompleks od Francuza ko stara garda Balic, Lackovic i ostali..
zemo,ne griši dušu...balic bi ih sam pojeo...nije bilo gilla,koji ga je jedini na svitu znao zaustaviti...u biti,reka ti je brni sve...francuze je sjebala jedna jedina stvar...stari su u pizdu materinu...nema tu trke i to je to...