Author |
Topic  |
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 24/01/2013 : 00:30:59
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Tutta
nama je ekipa vrhunska. i najvaznije,nema princeze. njemci zovu balica prinzessin.
zemo,ne griši dušu...balic bi ih sam pojeo...nije bilo gilla,koji ga je jedini na svitu znao zaustaviti...u biti,reka ti je brni sve...francuze je sjebala jedna jedina stvar...stari su u pizdu materinu...nema tu trke i to je to...
Da dan dva prije dvoboja sam reka da ih moramo pretrcat..to smo i napravili u drugom poluvrimenu..mislim da je prosjek starosti nase ekipe 25 godina.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 24/01/2013 : 00:31:53
|
quote: Originally posted by brni
Da ali nije to vise ona pokretljiva brza Francuska, a i veliki je izostanak brace Gill pogotovo Betranda..na Karabaticu se vidilo da je ona afera ostavila traga (a na kome ne bi), mislim da je zabija jedan gol..naravno ovo ne umanjuje nas uspjeh..mi brzi, poletni s mladim igracima koji nisu imali takav kompleks od Francuza ko stara garda Balic, Lackovic i ostali..
je, al svaka Francuzima cast, pa svi imaju cca 35-36 godina. kod nas su i oni iz zlatne generacije u Ateni mladi (osim Kaleba, koji je ja mislim '73. godište), jedino bi Metlicic imao toliko godina danas da još igra.
|
"Nothing lasts forever." |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 24/01/2013 : 00:33:20
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
svaka cast našima, sad smo poslali cetverostruke svjetske prvake u mirovinu   
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Inace, suci su bili više-manje OK.
suci su bili ok, kažeš?
skroz iskljucili Vukovica nakon 45 sekundi igre (rekord!), Francuzi - cijelo vrijeme išli u stilu "idi punom snagom", obrana im funkcionisala ko da su bile u pitanju neke ulicne tuce, a suci ni prstom mrdnuli...
ak je to ok sudenje onda ne znam...
ako je
Je bilo je OK sudenje. A Drago Cosic i njegovo kmecanje o sucima je sramota za HTV.
U 45. sekundi mi je maksimalno skocija tlak, ali ne zbog suca nego zbog Vukovica. Jako glup, nespretan i grub prekršaj.
Jesu li griješili u francusku korist, jesu. S druge strane, jesu li in svirali minimalno 5 probijanja, a jedini put kad nisu svirali u slijedecem napadu su kompenzirali i isto nisu svirali nama? Jesu li nan poklonili balun kad se Kopljar skliznija a ovi su svirali faul Karabaticu za minimalan dodir dok se prelamala utakmica? Jesu li nan poklonili jedan sedmerac?(Ovo je cak i superititantni Cos prizna nakon snimke)
Šta se tuce tice, nisan siguran ko je ovi put dobija više batina.
Tako da definitivno, sudenje je bilo OK. Ovo je rukomet, sudenje je donekle siva zona, a griješilo se na obe strane. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 24/01/2013 00:34:58 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 24/01/2013 : 00:34:18
|
Da ali nije to vise ona pokretljiva brza Francuska, a i veliki je izostanak brace Gill pogotovo Betranda..na Karabaticu se vidilo da je ona afera ostavila traga (a na kome ne bi), mislim da je zabija jedan gol..naravno ovo ne umanjuje nas uspjeh..mi brzi, poletni s mladim igracima koji nisu imali takav kompleks od Francuza ko stara garda Balic, Lackovic i ostali..
je, al svaka Francuzima cast, pa svi imaju cca 35-36 godina. kod nas su i oni iz zlatne generacije u Ateni mladi (osim Kaleba, koji je ja mislim '73. godište), jedino bi Metlicic imao toliko godina danas da još igra.
A slusaj ona Svedska generacija sa Olsonom je bila i starija pa su do kraja bili u vrhu..dosta se stvari Francuzima poklopilo losih..naravno nase mlade snage su to znalacki iskoristile.. |
Edited by - brni on 24/01/2013 00:34:49 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 24/01/2013 : 00:37:07
|
A Drago Cosic i njegovo kmecanje o sucima je sramota za HTV.
Mislim svaka cast Dragi odlican je komentator ali svaki put kad prinosi rukometnu utakmicu ko da mu je prva u zivotu..ono jednostavno ne zna emocije stavit sa strane..lud je ka puska..mislim da prinosi biljar da bi od toga radia dramu.. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 24/01/2013 : 00:39:37
|
svaka cast našima, sad smo poslali cetverostruke svjetske prvake u mirovinu   
Inace, suci su bili više-manje OK.
suci su bili ok, kažeš?
skroz iskljucili Vukovica nakon 45 sekundi igre (rekord!), Francuzi - cijelo vrijeme išli u stilu "idi punom snagom", obrana im funkcionisala ko da su bile u pitanju neke ulicne tuce, a suci ni prstom mrdnuli...
ak je to ok sudenje onda ne znam...
ako je
Je bilo je OK sudenje. A Drago Cosic i njegovo kmecanje o sucima je sramota za HTV.
U 45. sekundi mi je maksimalno skocija tlak, ali ne zbog suca nego zbog Vukovica. Jako glup, nespretan i grub prekršaj.
Jesu li griješili u francusku korist, jesu. S druge strane, jesu li in svirali minimalno 5 probijanja, a jedini put kad nisu svirali u slijedecem napadu su kompenzirali i isto nisu svirali nama? Jesu li nan poklonili balun kad se Kopljar skliznija a ovi su svirali faul Karabaticu za minimalan dodir dok se prelamala utakmica? Jesu li nan poklonili jedan sedmerac?(Ovo je cak i superititantni Cos prizna nakon snimke)
uštedija si mi pisanje...slažem se...ne diraj dragu kralja   a dragi vukovicu se ono ne sudi...žuti ko kuca...iskljucenje...ali crveni-ne...pa šta su balicu radili na prošlim prvenstvima,tribali su fasovat kaznenu prijavu...da ne nabrajam ostale prekršaje...to je rukomet,nije balet... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 24/01/2013 : 00:43:58
|
Je bilo je OK sudenje. A Drago Cosic i njegovo kmecanje o sucima je sramota za HTV. U 45. sekundi mi je maksimalno skocija tlak, ali ne zbog suca nego zbog Vukovica. Jako glup, nespretan i grub prekršaj.
kmecanje o sucima, kažeš? a kako je trebao reagirat s obzirom na to kako su sudili tekmu? ne kažem da su se naši ponašali ko andeli na terenu - nisu - ali kako su izgledale prve dvije minute tekme? to je bilo cisto poklonjeno vodstvo. naravno, ni ne tvrdim da Vukovic nije trebao dobit kaznu - jest - ali za crveni karton to po meni baš nije. iskljucenje od dvije minute, žuti karton, ali van do kraja tekme nikako. jer ako cemo tako, onda je Karabatic trebao dobit duplo više.
quote: Jesu li griješili u francusku korist, jesu. S druge strane, jesu li in svirali minimalno 5 probijanja, a jedini put kad nisu svirali u slijedecem napadu su kompenzirali i isto nisu svirali nama? Jesu li nan poklonili balun kad se Kopljar skliznija a ovi su svirali faul Karabaticu za minimalan dodir dok se prelamala utakmica? Jesu li nan poklonili jedan sedmerac?(Ovo je cak i superititantni Cos prizna nakon snimke)
a jesu li Francuzima svirali prekšaj u napadu kad je jedan pomeo nekoliko njih pred sobom?  |
Edited by - Darth Ivan on 24/01/2013 00:46:16 |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 24/01/2013 : 00:45:18
|
Mislim svaka cast Dragi odlican je komentator ali svaki put kad prinosi rukometnu utakmicu ko da mu je prva u zivotu..ono jednostavno ne zna emocije stavit sa strane..lud je ka puska..mislim da prinosi biljar da bi od toga radia dramu..
bolji od Slavka Cvitkovica definitivno što se emocija tice      |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 24/01/2013 : 00:47:27
|
Mislim svaka cast Dragi odlican je komentator ali svaki put kad prinosi rukometnu utakmicu ko da mu je prva u zivotu..ono jednostavno ne zna emocije stavit sa strane..lud je ka puska..mislim da prinosi biljar da bi od toga radia dramu..
bolji od Slavka Cvitkovica definitivno što se emocija tice     
Najace mi je kad je reka "samo Srbi mogu zabiti za sekundu"..i ono govori to i cujes kako lista neku statistiku.. |
Edited by - brni on 24/01/2013 00:48:12 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 24/01/2013 : 00:48:13
|
quote: Originally posted by globinjo
uštedija si mi pisanje...slažem se...ne diraj dragu kralja   a dragi vukovicu se ono ne sudi...žuti ko kuca...iskljucenje...ali crveni-ne...pa šta su balicu radili na prošlim prvenstvima,tribali su fasovat kaznenu prijavu...da ne nabrajam ostale prekršaje...to je rukomet,nije balet...
Je blesav je crveni i možda ga nije tribalo dat, ali glupo mi je danas spominjat sudenje jer kako san reka, danas smo mi njih pribili. Bilo je grešaka na obe strane. Recimo Duvnjak je dobija bezveze iskljucenje jer sudac nije dobro vidija da je Gojun u stvari satra Karabatica, i onda se pizdi na suca a zaboravlja da bi ionako imali igraca manje(Gojun). Suci jednostavno ne mogu sve vidit, pricat da su nan krali je šuplja prica. |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 24/01/2013 : 00:50:59
|
quote: Originally posted by wolf
Ipak, Cosic je legenda, kao i Mico u tenisu. Nasmiješ se obojici.
a u hokeju? mislim da je tu tek najjaci. sa...kolegom kojem ne znam ime    |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Posted - 24/01/2013 : 00:51:15
|
Što se tice sudaca, trovali su sve do trenutka kad im je bilo jasno da Francuzi našima ne mogu pera odbiti. Onaj crveni je toliko evidentna pristrana reakcija sudaca da je bespredmetno o tome uopce raspravljati. Ali eto, pravda se konacno posložila u pravom smjeru. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 24/01/2013 : 00:52:45
|
Ipak, Cosic je legenda, kao i Mico u tenisu. Nasmiješ se obojici.
a u hokeju? mislim da je tu tek najjaci. sa...kolegom kojem ne znam ime   
Ne znam jeste li gledali hokej na zadnjim olimpijskim..pa kad se skroz izgubia i pocea baljezgati i onda kad je shvatia sta govori pocea se ispricavati i reka da je umoran..  |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 24/01/2013 : 00:54:17
|
Najace mi je kad je reka "samo Srbi mogu zabiti za sekundu"..i ono govori to i cujes kako lista neku statistiku..
šalu na stranu, da, problem kod Cosica jest što ne može emocije metnut po strani...ali šta ceš. nemoguce je, ponavljam, nemoguce je bit suzdržan opcenito kad igra domaca reprezentacija. meni osobno se kod njega i svida baš ta dinamicnost, jer frajer ono baš uspije stvorit onaj feeling ko da sam u publici i gledam tekmu. dok Cvitkovic me može jedino poslat na spavanje. |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 24/01/2013 : 00:54:56
|
quote: Originally posted by Tutta
drago vukovicu,odaklen je on?
Dalmatinac, mislim da je iz Metkovica. |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 24/01/2013 : 00:56:31
|
Je bilo je OK sudenje. A Drago Cosic i njegovo kmecanje o sucima je sramota za HTV. U 45. sekundi mi je maksimalno skocija tlak, ali ne zbog suca nego zbog Vukovica. Jako glup, nespretan i grub prekršaj.
kmecanje o sucima, kažeš? a kako je trebao reagirat s obzirom na to kako su sudili tekmu? ne kažem da su se naši ponašali ko andeli na terenu - nisu - ali kako su izgledale prve dvije minute tekme? to je bilo cisto poklonjeno vodstvo. naravno, ni ne tvrdim da Vukovic nije trebao dobit kaznu - jest - ali za crveni karton to po meni baš nije. iskljucenje od dvije minute, žuti karton, ali van do kraja tekme nikako. jer ako cemo tako, onda je Karabatic trebao dobit duplo više.
quote: Jesu li griješili u francusku korist, jesu. S druge strane, jesu li in svirali minimalno 5 probijanja, a jedini put kad nisu svirali u slijedecem napadu su kompenzirali i isto nisu svirali nama? Jesu li nan poklonili balun kad se Kopljar skliznija a ovi su svirali faul Karabaticu za minimalan dodir dok se prelamala utakmica? Jesu li nan poklonili jedan sedmerac?(Ovo je cak i superititantni Cos prizna nakon snimke)
a jesu li Francuzima svirali prekšaj u napadu kad je jedan pomeo nekoliko njih pred sobom? 
jel ti trolaš ili imaš 12 godina? Nisu svirali prekršaj "kad je jedan pomeo nekoliko njih pred sobom" al su nan zato poklonili sedmerac.
Koju si ti utakmicu gleda? Ko je koga tuka na terenu? Tili su oni nas tuc, al nas nisu mogli uvatit. Samo Musa in je podilija batina za svih, ovo šta su ih ostali namlatili je samo bonus. |
Edited by - NESVRSTANI on 24/01/2013 01:06:57 |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 24/01/2013 : 00:57:21
|
šalu na stranu, da, problem kod Cosica jest što ne može emocije metnut po strani...ali šta ceš. nemoguce je, ponavljam, nemoguce je bit suzdržan opcenito kad igra domaca reprezentacija. meni osobno se kod njega i svida baš ta dinamicnost, jer frajer ono baš uspije stvorit onaj feeling ko da sam u publici i gledam tekmu. dok Cvitkovic me može jedino poslat na spavanje.
Apsolutno..Drago je za dinamiku ko stvoren..ali meni je nas najaci komentator Vela..razlika izmedu njega i Cosica se vidila kad je prvo Drago prinosia boks s Mavrovicem a sada Vela..Vela je u zadnjem mecu dobro par puta sreza Mavrovica i nije mu da da baljezga ka obicno dok bi ga Cosic pustia..Vela kad dodes na njegov teren ne da ti da kenjas bzvz..a sta se tice duhovitosti i dosjetki tu je najaci.. |
Edited by - brni on 24/01/2013 00:57:58 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 24/01/2013 : 00:58:57
|
kao i Mico u tenisu.
   Kad se sitin onog njegovog dugog UFFFFFF kad bi neko od naših nešto falija Ili kad bi bilo napeto pa zamukne na 2-3 minute |
 |
|
Topic  |
|