forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Rukomet
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 38

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/01/2013 : 01:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

Mislim svaka cast Dragi odlican je komentator ali svaki put kad prinosi rukometnu utakmicu ko da mu je prva u zivotu..ono jednostavno ne zna emocije stavit sa strane..lud je ka puska..mislim da prinosi biljar da bi od toga radia dramu..

bolji od Slavka Cvitkovica definitivno što se emocija tice

Najace mi je kad je reka "samo Srbi mogu zabiti za sekundu"..i ono govori to i cujes kako lista neku statistiku..

Nije ništa jace od "poslastica za košarkaške sladokurce" u središnjen dnevniku HTV-a.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/01/2013 : 01:01:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
za urlikanje je prasicko bio kralj...ali me drago definitivno kupio zauvik s ovim:

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 01:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Nije ništa jace od "poslastica za košarkaške sladokurce" u središnjen dnevniku HTV-a.

Sicam se toga..i mislim da sam gleda u direktnom prijenosu..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 01:03:01  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

za urlikanje je prasicko bio kralj...ali me drago definitivno kupio zauvik s ovim:

Da ne znas, po njegovom komentiranju reklo bi se da smo igrali finale LP..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/01/2013 : 01:03:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

quote:

quote:
Originally posted by Tutta

drago vukovicu,odaklen je on?

sa brda
kvart u splitu,preko puta mog kvarta...

djava te lipi,ja mislia s novi sela. ima ih il bilo je gori koliko god hoces. strina mi je iz vukovica.

a ne znam mu porijeklo
može bit i da je,tko ce ga znat...kad sam napisao sa brda,mislio sam na splitski kvart koji se zove brda...kvart gdje stranca zakon ne štiti

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 24/01/2013 : 01:05:11  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by wolf

kao i Mico u tenisu.

Kad se sitin onog njegovog dugog UFFFFFF kad bi neko od naših nešto falija
Ili kad bi bilo napeto pa zamukne na 2-3 minute

Tko nije gledao kad je Goran osvojio Wimbledon ne zna što je propustio. To mi je najlegendarnije Micino komentiranje ikad. Covjek se rasplakao.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 24/01/2013 : 01:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Ima Vukovica u Lici i u Istocnoj Slavoniji. Onako, po visini, prije bih rekao da je Slavonac.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 01:08:38  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Tko nije gledao kad je Goran osvojio Wimbledon ne zna što je propustio. To mi je najlegendarnije Micino komentiranje ikad. Covjek se rasplakao.

Kako ne..skacite, veselite se, placite i onda cujes kako jeca..to je komentator..koliko je toga on prozivia sa Goranom..svaki poen..u jednu ruku kruna i njegove komentatorske karijere..

Edited by - brni on 24/01/2013 01:09:57
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/01/2013 : 01:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

jel ti trolaš ili imaš 12 godina?

uzdigao sam se iznad te razine vec odavno, hvala lijepo...

quote:
Nisu svirali prekršaj "kad je jedan pomeo nekoliko njih pred sobom" al su nan zato poklonili sedmerac.

poklonili su i Francuzima u prvoj minuti tekme, kaj ne?

al svejedno, jesu li suci bili fer u sudenju ili nisu...mislim da je apsolutno nevažno, važno je da je pobjeda tu.

quote:
Koju si ti utakmicu gleda?
Koga je koga tuka na terenu?
Tili su oni nas tuc, al nas nisu mogli uvatit.
Samo Musa in je podilija batina za svih, ovo šta su ih ostali namlatili je samo bonus.

jedni druge.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/01/2013 : 01:10:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

ma ne...najjace je kad je razgovarao na mob tijekom live prijenosa

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/01/2013 : 01:11:00  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

Kako ne..skacite, veselite se, placite i onda cujes kako jeca..to je komentator..koliko je toga on prozivia sa Goranom..svaki poen..u jednu ruku kruna i njegove komentatorske karijere..

Tocno tin ricima, ka danas se sican.
Ja mislin da je posli samoga Gorana on bija u tom trenu najsritniji covik na svitu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 01:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Ja mislin da je posli samoga Gorana on bija u tom trenu najsritniji covik na svitu.

Da, a sta je znacilo to i nama koji smo ga godinama pratili..ono sicam ga se na pocetku 90-tih..bija je on, kosarkasi i Branko Cikatic..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/01/2013 : 01:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

Ima Vukovica u Lici i u Istocnoj Slavoniji. Onako, po visini, prije bih rekao da je Slavonac.

e jebi ga
roden i odrastao u splitu...i moji su prije 800 godina pobjegli iz bosne i došli u dalmatinsku zagoru...al to me ne cini bosancem,jel da

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/01/2013 : 01:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

jel ti trolaš ili imaš 12 godina?

uzdigao sam se iznad te razine vec odavno, hvala lijepo...

quote:
Nisu svirali prekršaj "kad je jedan pomeo nekoliko njih pred sobom" al su nan zato poklonili sedmerac.

poklonili su i Francuzima u prvoj minuti tekme, kaj ne?

al svejedno, jesu li suci bili fer u sudenju ili nisu...mislim da je apsolutno nevažno, važno je da je pobjeda tu.

quote:
Koju si ti utakmicu gleda?
Koga je koga tuka na terenu?
Tili su oni nas tuc, al nas nisu mogli uvatit.
Samo Musa in je podilija batina za svih, ovo šta su ih ostali namlatili je samo bonus.

jedni druge.

Ne da mi se više s tobon pricat.
Nije prvi put da o sportu bezveze baljezgaš a i dosadan si ko proljev.

Stoj mi dobro i održavaj razinu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/01/2013 : 01:15:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

Apsolutno..Drago je za dinamiku ko stvoren..ali meni je nas najaci komentator Vela..razlika izmedu njega i Cosica se vidila kad je prvo Drago prinosia boks s Mavrovicem a sada Vela..Vela je u zadnjem mecu dobro par puta sreza Mavrovica i nije mu da da baljezga ka obicno dok bi ga Cosic pustia..Vela kad dodes na njegov teren ne da ti da kenjas bzvz..a sta se tice duhovitosti i dosjetki tu je najaci..

meni je pak naš najjaci komentator bio tata Sušec

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/01/2013 : 01:15:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

Da, a sta je znacilo to i nama koji smo ga godinama pratili..ono sicam ga se na pocetku 90-tih..bija je on, kosarkasi i Branko Cikatic..

ivaniševic mi je svakim izgubljenim finalom uzeja 5 godina života...a igra je 4 finala...a di su ostali njegovi turniri...hajduk mi život uzima cili život,to se ne racuna
nitko mi nije iskida živce ka on...i rukometaši...

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 01:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

Apsolutno..Drago je za dinamiku ko stvoren..ali meni je nas najaci komentator Vela..razlika izmedu njega i Cosica se vidila kad je prvo Drago prinosia boks s Mavrovicem a sada Vela..Vela je u zadnjem mecu dobro par puta sreza Mavrovica i nije mu da da baljezga ka obicno dok bi ga Cosic pustia..Vela kad dodes na njegov teren ne da ti da kenjas bzvz..a sta se tice duhovitosti i dosjetki tu je najaci..

Meni je on najveci debil u povijesti sportskog komentiranja..ono toliko biti subjektivan..strasno..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/01/2013 : 01:17:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
inace dragin brat andrija brani u splita...

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/01/2013 : 01:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

quote:

ivaniševic mi je svakim izgubljenim finalom uzeja 5 godina života...a igra je 4 finala...a di su ostali njegovi turniri...hajduk mi život uzima cili život,to se ne racuna

Šta se živaca tice-niko ka Goran.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/01/2013 : 01:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

Meni je on najveci debil u povijesti sportskog komentiranja..ono toliko biti subjektivan..strasno..

božo zašto placeš

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 01:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Meni je uz ovo sta si navea i vaterpolo kida zivce ali ne toliko zbog neizvjesnosti vec zbog cinjenice da nikad ne znas zasto se nesto sudilo..ja taj sport vise ne gledam..mogu pogledat eventualno finale nasih i to je to..

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/01/2013 : 01:18:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

Ne da mi se više s tobon pricat.
Nije prvi put da o sportu bezveze baljezgaš a i dosadan si ko proljev.

Stoj mi dobro i održavaj razinu.

pozdrav od dosadnjakovica, živ bio!

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 01:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

božo zašto placeš

to je bilo epic..

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/01/2013 : 01:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

jel ima nekog hrvatskog komentatora koji nije bio subjektivan? za pocetak...

nije on bio ni više ni manje subjektivan od svih naših ostalih trenutnih komentatora.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 24/01/2013 : 01:21:40  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:

quote:

Otprilike na 7:25
Go to Top of Page
Page: of 38 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000