Author |
Topic  |
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 24/01/2013 : 01:01:19
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by Darth Ivan
Mislim svaka cast Dragi odlican je komentator ali svaki put kad prinosi rukometnu utakmicu ko da mu je prva u zivotu..ono jednostavno ne zna emocije stavit sa strane..lud je ka puska..mislim da prinosi biljar da bi od toga radia dramu..
bolji od Slavka Cvitkovica definitivno što se emocija tice     
Najace mi je kad je reka "samo Srbi mogu zabiti za sekundu"..i ono govori to i cujes kako lista neku statistiku..
Nije ništa jace od "poslastica za košarkaške sladokurce" u središnjen dnevniku HTV-a. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 24/01/2013 : 01:02:02
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Nije ništa jace od "poslastica za košarkaške sladokurce" u središnjen dnevniku HTV-a.
Sicam se toga..i mislim da sam gleda u direktnom prijenosu..  |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 24/01/2013 : 01:05:11
|
quote: Originally posted by wolf
kao i Mico u tenisu.
   Kad se sitin onog njegovog dugog UFFFFFF kad bi neko od naših nešto falija Ili kad bi bilo napeto pa zamukne na 2-3 minute
Tko nije gledao kad je Goran osvojio Wimbledon ne zna što je propustio. To mi je najlegendarnije Micino komentiranje ikad. Covjek se rasplakao. |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:08:38
|
Tko nije gledao kad je Goran osvojio Wimbledon ne zna što je propustio. To mi je najlegendarnije Micino komentiranje ikad. Covjek se rasplakao.
Kako ne..skacite, veselite se, placite i onda cujes kako jeca..to je komentator..koliko je toga on prozivia sa Goranom..svaki poen..u jednu ruku kruna i njegove komentatorske karijere.. |
Edited by - brni on 24/01/2013 01:09:57 |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 24/01/2013 : 01:09:24
|
jel ti trolaš ili imaš 12 godina?
uzdigao sam se iznad te razine vec odavno, hvala lijepo...
quote: Nisu svirali prekršaj "kad je jedan pomeo nekoliko njih pred sobom" al su nan zato poklonili sedmerac.
poklonili su i Francuzima u prvoj minuti tekme, kaj ne?
al svejedno, jesu li suci bili fer u sudenju ili nisu...mislim da je apsolutno nevažno, važno je da je pobjeda tu.
quote: Koju si ti utakmicu gleda? Koga je koga tuka na terenu? Tili su oni nas tuc, al nas nisu mogli uvatit. Samo Musa in je podilija batina za svih, ovo šta su ih ostali namlatili je samo bonus.
jedni druge. |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:10:10
|
Tko nije gledao kad je Goran osvojio Wimbledon ne zna što je propustio. To mi je najlegendarnije Micino komentiranje ikad. Covjek se rasplakao.
ma ne...najjace je kad je razgovarao na mob tijekom live prijenosa    |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:11:00
|
Kako ne..skacite, veselite se, placite i onda cujes kako jeca..to je komentator..koliko je toga on prozivia sa Goranom..svaki poen..u jednu ruku kruna i njegove komentatorske karijere..
Tocno tin ricima, ka danas se sican. Ja mislin da je posli samoga Gorana on bija u tom trenu najsritniji covik na svitu. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:13:19
|
Ja mislin da je posli samoga Gorana on bija u tom trenu najsritniji covik na svitu.
Da, a sta je znacilo to i nama koji smo ga godinama pratili..ono sicam ga se na pocetku 90-tih..bija je on, kosarkasi i Branko Cikatic.. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:14:33
|
jel ti trolaš ili imaš 12 godina?
uzdigao sam se iznad te razine vec odavno, hvala lijepo...
quote: Nisu svirali prekršaj "kad je jedan pomeo nekoliko njih pred sobom" al su nan zato poklonili sedmerac.
poklonili su i Francuzima u prvoj minuti tekme, kaj ne?
al svejedno, jesu li suci bili fer u sudenju ili nisu...mislim da je apsolutno nevažno, važno je da je pobjeda tu.
quote: Koju si ti utakmicu gleda? Koga je koga tuka na terenu? Tili su oni nas tuc, al nas nisu mogli uvatit. Samo Musa in je podilija batina za svih, ovo šta su ih ostali namlatili je samo bonus.
jedni druge.
Ne da mi se više s tobon pricat. Nije prvi put da o sportu bezveze baljezgaš a i dosadan si ko proljev.
Stoj mi dobro i održavaj razinu.
|
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:15:01
|
Apsolutno..Drago je za dinamiku ko stvoren..ali meni je nas najaci komentator Vela..razlika izmedu njega i Cosica se vidila kad je prvo Drago prinosia boks s Mavrovicem a sada Vela..Vela je u zadnjem mecu dobro par puta sreza Mavrovica i nije mu da da baljezga ka obicno dok bi ga Cosic pustia..Vela kad dodes na njegov teren ne da ti da kenjas bzvz..a sta se tice duhovitosti i dosjetki tu je najaci..
meni je pak naš najjaci komentator bio tata Sušec   |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:15:55
|
Ja mislin da je posli samoga Gorana on bija u tom trenu najsritniji covik na svitu.
Da, a sta je znacilo to i nama koji smo ga godinama pratili..ono sicam ga se na pocetku 90-tih..bija je on, kosarkasi i Branko Cikatic..
ivaniševic mi je svakim izgubljenim finalom uzeja 5 godina života...a igra je 4 finala...a di su ostali njegovi turniri...hajduk mi život uzima cili život,to se ne racuna    nitko mi nije iskida živce ka on...i rukometaši... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:16:38
|
Apsolutno..Drago je za dinamiku ko stvoren..ali meni je nas najaci komentator Vela..razlika izmedu njega i Cosica se vidila kad je prvo Drago prinosia boks s Mavrovicem a sada Vela..Vela je u zadnjem mecu dobro par puta sreza Mavrovica i nije mu da da baljezga ka obicno dok bi ga Cosic pustia..Vela kad dodes na njegov teren ne da ti da kenjas bzvz..a sta se tice duhovitosti i dosjetki tu je najaci..
meni je pak naš najjaci komentator bio tata Sušec  
Meni je on najveci debil u povijesti sportskog komentiranja..ono toliko biti subjektivan..strasno.. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:17:28
|
quote: Originally posted by globinjo
Da, a sta je znacilo to i nama koji smo ga godinama pratili..ono sicam ga se na pocetku 90-tih..bija je on, kosarkasi i Branko Cikatic..
ivaniševic mi je svakim izgubljenim finalom uzeja 5 godina života...a igra je 4 finala...a di su ostali njegovi turniri...hajduk mi život uzima cili život,to se ne racuna    nitko mi nije iskida živce ka on...i rukometaši...
Šta se živaca tice-niko ka Goran. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:17:39
|
meni je pak naš najjaci komentator bio tata Sušec  
Meni je on najveci debil u povijesti sportskog komentiranja..ono toliko biti subjektivan..strasno..
božo zašto placeš     |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:18:16
|
quote: Originally posted by globinjo
nitko mi nije iskida živce ka on...i rukometaši...
Meni je uz ovo sta si navea i vaterpolo kida zivce ali ne toliko zbog neizvjesnosti vec zbog cinjenice da nikad ne znas zasto se nesto sudilo..ja taj sport vise ne gledam..mogu pogledat eventualno finale nasih i to je to.. |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:18:43
|
Ne da mi se više s tobon pricat. Nije prvi put da o sportu bezveze baljezgaš a i dosadan si ko proljev.
Stoj mi dobro i održavaj razinu.
pozdrav od dosadnjakovica, živ bio! |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:20:58
|
Meni je on najveci debil u povijesti sportskog komentiranja..ono toliko biti subjektivan..strasno..
jel ima nekog hrvatskog komentatora koji nije bio subjektivan? za pocetak...
nije on bio ni više ni manje subjektivan od svih naših ostalih trenutnih komentatora. |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
|
Topic  |
|