forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Rukomet
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 38

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/01/2013 : 01:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by brni

Meni je on najveci debil u povijesti sportskog komentiranja..ono toliko biti subjektivan..strasno..

Užas, ono na nivou "Evo na teren izlaze igraci Hajduka, a evo izlaze i naši"
I onda kad promisliš fala kurcu brzo ce penzija dode novi Sušec da nas uveseljava 30 godina.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/01/2013 : 01:22:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

Meni je on najveci debil u povijesti sportskog komentiranja..ono toliko biti subjektivan..strasno..

jel ima nekog hrvatskog komentatora koji nije bio subjektivan? za pocetak...

nije on bio ni više ni manje subjektivan od svih naših ostalih trenutnih komentatora.

ocito ne govorimo o istom boži sušecu...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 24/01/2013 : 01:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message
Sve super je bilo danas ali Kopljar ..... Taj decko zbilja treba kupit muda... Kako me zivcira ta njegova slabokrvnost I neenergicnost... Kakva bi to igracina mogao biti, totalno sam pizdio sto nije gurnuo u vatru obogatili drugog malog...
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 24/01/2013 : 01:23:00  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by wolf

Ima Vukovica u Lici i u Istocnoj Slavoniji. Onako, po visini, prije bih rekao da je Slavonac.

e jebi ga
roden i odrastao u splitu...i moji su prije 800 godina pobjegli iz bosne i došli u dalmatinsku zagoru...al to me ne cini bosancem,jel da

Ja ne znam da je roden u Splitu, pa eto.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/01/2013 : 01:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

Tko nije gledao kad je Goran osvojio Wimbledon ne zna što je propustio. To mi je najlegendarnije Micino komentiranje ikad. Covjek se rasplakao.

Kako ne..skacite, veselite se, placite i onda cujes kako jeca..to je komentator..koliko je toga on prozivia sa Goranom..svaki poen..u jednu ruku kruna i njegove komentatorske karijere..

Otprilike na 7:25

a možda najbolji moment je kad je pobjedu posvetio pokojnom draženu...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/01/2013 : 01:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ima Vukovica u Lici i u Istocnoj Slavoniji. Onako, po visini, prije bih rekao da je Slavonac.

e jebi ga
roden i odrastao u splitu...i moji su prije 800 godina pobjegli iz bosne i došli u dalmatinsku zagoru...al to me ne cini bosancem,jel da

Ja ne znam da je roden u Splitu, pa eto.

google

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 01:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

nije on bio ni više ni manje subjektivan od svih naših ostalih trenutnih komentatora.

Je ali on je najvise prinosia utakmice Dinamo - Hajduk..tu nije ima sta biti subjektivan a kad bi Dinamo igra s Hajdukom ima bi osjecaj da je Hajduk klub koji je dosa iz Pakistana..kad je reka jedanput kad se igralo, Torcida zapalila bengalke a on govori: "e da sad zapuse bura tu sa Biokova"..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/01/2013 : 01:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

ocito ne govorimo o istom boži sušecu...

a to ne znam

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/01/2013 : 01:25:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Dermentor

Sve super je bilo danas ali Kopljar ..... Taj decko zbilja treba kupit muda... Kako me zivcira ta njegova slabokrvnost I neenergicnost... Kakva bi to igracina mogao biti, totalno sam pizdio sto nije gurnuo u vatru obogatili drugog malog...

upravo tako...

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 01:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Užas, ono na nivou "Evo na teren izlaze igraci Hajduka, a evo izlaze i naši"

Da upravo sam na ovo i mislia..kreten i po..

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/01/2013 : 01:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

Je ali on je najvise prinosia utakmice Dinamo - Hajduk..tu nije ima sta biti subjektivan a kad bi Dinamo igra s Hajdukom ima bi osjecaj da je Hajduk klub koji je dosa iz Pakistana..kad je reka jedanput kad se igralo, Torcida zapalila bengalke a on govori: "e da sad zapuse bura tu sa Biokova"..

ta je bila carska

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/01/2013 : 01:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

quote:

Tko nije gledao kad je Goran osvojio Wimbledon ne zna što je propustio. To mi je najlegendarnije Micino komentiranje ikad. Covjek se rasplakao.

Kako ne..skacite, veselite se, placite i onda cujes kako jeca..to je komentator..koliko je toga on prozivia sa Goranom..svaki poen..u jednu ruku kruna i njegove komentatorske karijere..

Otprilike na 7:25

Kakav kralj
Prvo red tišine.
Pa VANI JE LOPTA(uzdah)
Pa opet red tišine
Pa PUSTI!PUSTI!
Pa red tišine
Pa onako rezignirano "dvostruka pogreška"

Kralj

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/01/2013 : 01:28:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

a ne znam...frajer ocito ima ili dobar ili loš dan. kad je ovo prvo u pitanju, onda ce bit super, a kad je ovo drugo...pa, znate vec. sredine ocito nema.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 01:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

a ne znam...frajer ocito ima ili dobar ili loš dan. kad je ovo prvo u pitanju, onda ce bit super, a kad je ovo drugo...pa, znate vec. sredine ocito nema.

Da taj jednostavno ne moze povezat dvi tri dobre utakmice zaredom..

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 24/01/2013 : 01:31:39  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Nema u njemu ni malo urodene agresivnosti. Da je samo upola kao Balic tko bi mu išta mogao?
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 01:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Nema u njemu ni malo urodene agresivnosti. Da je samo upola kao Balic tko bi mu išta mogao?

Da je upola ko Balic zabija bi 15 golova u prosjeku..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 01:36:47  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Ali kada se ovoga sitim..

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/01/2013 : 01:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

quote:

Da taj jednostavno ne moze povezat dvi tri dobre utakmice zaredom..

Danas je odigra grozno(napadacki) ali ja ga ne bi previše pljuca.
Meni se on cini ka igrac kojen triba pripremit šut i fali mu brzine i eksplozivnosti a protiv francuza i nacina na koji oni igraju obranu takav igrac malo može napravit. Francuze iz vani možeš probit jedino sa igracima ka šta su Duvnjak i Bicanic. Mislin da i Drago može, al to danas nismo imali prilike vidit.
Pa ni Lac ka klasicni šuter nije ja mislin nikad protiv Francuske odigra nešto ekstra. Dapace, Omeyer ga je redovito ubija.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 01:45:22  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Meni se on cini ka igrac kojen triba pripremit šut i fali mu brzine i eksplozivnosti a protiv francuza i nacina na koji oni igraju obranu takav igrac malo može napravit.

Da triba mu se pripremit sut i ne smi pimplat puno..danas je ima dvi tri dobre sanse da se digne i opali i on bi se izgubia i trazia igraca do..to me nervira..ali mislim da bi sad moga on zasjati kad se rijesia te blokade u vidu Francuza..protiv Danaca ocekujem da odigra dobro..

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/01/2013 : 01:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
definitivno bi se frajer trebao oslobodit straha.

kao što sam rekao, njegov nacin igre ocito može bit ili koma ili izvrstan.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/01/2013 : 01:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

Meni se on cini ka igrac kojen triba pripremit šut i fali mu brzine i eksplozivnosti a protiv francuza i nacina na koji oni igraju obranu takav igrac malo može napravit.

Da triba mu se pripremit sut i ne smi pimplat puno..danas je ima dvi tri dobre sanse da se digne i opali i on bi se izgubia i trazia igraca do..to me nervira..ali mislim da bi sad moga on zasjati kad se rijesia te blokade u vidu Francuza..protiv Danaca ocekujem da odigra dobro..

Ja necu ocekivat više ništa.
Ne ide mi

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 01:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Ne ide mi

Haha..ja sam ima stvarno dobar osjecaj danas..i nakon sta sam pogleda Francuze protiv Švaba i Islandana vidia sam da ovi nisu sta su bili..danas kad smo ih dobili opra me osjecaj da ce nasi stavit zlato oko vrata..

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/01/2013 : 01:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

Ne ide mi

Haha..ja sam ima stvarno dobar osjecaj danas..i nakon sta sam pogleda Francuze protiv Švaba i Islandana vidia sam da ovi nisu sta su bili..danas kad smo ih dobili opra me osjecaj da ce nasi stavit zlato oko vrata..

Ja baš u to "nisu šta su bili" nisan virova(I sva srica falija san).
Pa London je bija prije par miseci.
I mene je opra isti osjecaj, al se bojin da cemo tek ako udemo u finale sa domacinon vidit šta je loše sudenje i sudacke "greške" na samo jednoj strani.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 02:02:31  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Pa London je bija prije par miseci.
I mene je opra isti osjecaj, al se bojin da cemo tek ako udemo u finale sa domacinon vidit šta je loše sudenje i sudacke "greške" na samo jednoj strani.

Je istina bija je, ali u Londonu je igra Gill + sta je Karabatic u meduvremenu ima kladionicarsku aferu koja je ipak ostavila traga na njemu..ali mislim da prije svega smo se mi u ovih par miseci jako dobro spremili za njih takticki, izanalizirali ih i anulirali prije svega obranom opasnosti koje su dolazile od njih..Narcis, jeli taj igra uopce

Najbolji igrac svita

Edited by - brni on 24/01/2013 02:03:12
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 02:06:34  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Karabatic i Narcis zajedno 2 gola..

Go to Top of Page
Page: of 38 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000