Author |
Topic  |
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 24/01/2013 : 01:22:00
|
quote: Originally posted by brni
Meni je on najveci debil u povijesti sportskog komentiranja..ono toliko biti subjektivan..strasno..
Užas, ono na nivou "Evo na teren izlaze igraci Hajduka, a evo izlaze i naši" I onda kad promisliš fala kurcu brzo ce penzija dode novi Sušec da nas uveseljava 30 godina. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts
Member since 14/06/2010 |
Posted - 24/01/2013 : 01:22:34
|
Sve super je bilo danas ali Kopljar ..... Taj decko zbilja treba kupit muda... Kako me zivcira ta njegova slabokrvnost I neenergicnost... Kakva bi to igracina mogao biti, totalno sam pizdio sto nije gurnuo u vatru obogatili drugog malog... |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 24/01/2013 : 01:23:00
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by wolf
Ima Vukovica u Lici i u Istocnoj Slavoniji. Onako, po visini, prije bih rekao da je Slavonac.
e jebi ga  roden i odrastao u splitu...i moji su prije 800 godina pobjegli iz bosne i došli u dalmatinsku zagoru...al to me ne cini bosancem,jel da 
Ja ne znam da je roden u Splitu, pa eto. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 24/01/2013 : 01:25:23
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
Meni je on najveci debil u povijesti sportskog komentiranja..ono toliko biti subjektivan..strasno..
nije on bio ni više ni manje subjektivan od svih naših ostalih trenutnih komentatora.
Je ali on je najvise prinosia utakmice Dinamo - Hajduk..tu nije ima sta biti subjektivan a kad bi Dinamo igra s Hajdukom ima bi osjecaj da je Hajduk klub koji je dosa iz Pakistana..kad je reka jedanput kad se igralo, Torcida zapalila bengalke a on govori: "e da sad zapuse bura tu sa Biokova"..  |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:26:31
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Užas, ono na nivou "Evo na teren izlaze igraci Hajduka, a evo izlaze i naši"
Da upravo sam na ovo i mislia..kreten i po.. |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:27:12
|
Je ali on je najvise prinosia utakmice Dinamo - Hajduk..tu nije ima sta biti subjektivan a kad bi Dinamo igra s Hajdukom ima bi osjecaj da je Hajduk klub koji je dosa iz Pakistana..kad je reka jedanput kad se igralo, Torcida zapalila bengalke a on govori: "e da sad zapuse bura tu sa Biokova".. 
ta je bila carska    |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:28:57
|
quote: Originally posted by Dermentor
Sve super je bilo danas ali Kopljar ..... Taj decko zbilja treba kupit muda... Kako me zivcira ta njegova slabokrvnost I neenergicnost... Kakva bi to igracina mogao biti, totalno sam pizdio sto nije gurnuo u vatru obogatili drugog malog...
a ne znam...frajer ocito ima ili dobar ili loš dan. kad je ovo prvo u pitanju, onda ce bit super, a kad je ovo drugo...pa, znate vec. sredine ocito nema. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:29:59
|
Sve super je bilo danas ali Kopljar ..... Taj decko zbilja treba kupit muda... Kako me zivcira ta njegova slabokrvnost I neenergicnost... Kakva bi to igracina mogao biti, totalno sam pizdio sto nije gurnuo u vatru obogatili drugog malog...
a ne znam...frajer ocito ima ili dobar ili loš dan. kad je ovo prvo u pitanju, onda ce bit super, a kad je ovo drugo...pa, znate vec. sredine ocito nema.
Da taj jednostavno ne moze povezat dvi tri dobre utakmice zaredom.. |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:33:05
|
quote: Originally posted by wolf
Nema u njemu ni malo urodene agresivnosti. Da je samo upola kao Balic tko bi mu išta mogao?
Da je upola ko Balic zabija bi 15 golova u prosjeku.. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:41:39
|
a ne znam...frajer ocito ima ili dobar ili loš dan. kad je ovo prvo u pitanju, onda ce bit super, a kad je ovo drugo...pa, znate vec. sredine ocito nema.
Da taj jednostavno ne moze povezat dvi tri dobre utakmice zaredom..
Danas je odigra grozno(napadacki) ali ja ga ne bi previše pljuca. Meni se on cini ka igrac kojen triba pripremit šut i fali mu brzine i eksplozivnosti a protiv francuza i nacina na koji oni igraju obranu takav igrac malo može napravit. Francuze iz vani možeš probit jedino sa igracima ka šta su Duvnjak i Bicanic. Mislin da i Drago može, al to danas nismo imali prilike vidit. Pa ni Lac ka klasicni šuter nije ja mislin nikad protiv Francuske odigra nešto ekstra. Dapace, Omeyer ga je redovito ubija. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:45:22
|
Danas je odigra grozno(napadacki) ali ja ga ne bi previše pljuca. Meni se on cini ka igrac kojen triba pripremit šut i fali mu brzine i eksplozivnosti a protiv francuza i nacina na koji oni igraju obranu takav igrac malo može napravit.
Da triba mu se pripremit sut i ne smi pimplat puno..danas je ima dvi tri dobre sanse da se digne i opali i on bi se izgubia i trazia igraca do..to me nervira..ali mislim da bi sad moga on zasjati kad se rijesia te blokade u vidu Francuza..protiv Danaca ocekujem da odigra dobro.. |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:49:00
|
definitivno bi se frajer trebao oslobodit straha.
kao što sam rekao, njegov nacin igre ocito može bit ili koma ili izvrstan. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:51:56
|
Danas je odigra grozno(napadacki) ali ja ga ne bi previše pljuca. Meni se on cini ka igrac kojen triba pripremit šut i fali mu brzine i eksplozivnosti a protiv francuza i nacina na koji oni igraju obranu takav igrac malo može napravit.
Da triba mu se pripremit sut i ne smi pimplat puno..danas je ima dvi tri dobre sanse da se digne i opali i on bi se izgubia i trazia igraca do..to me nervira..ali mislim da bi sad moga on zasjati kad se rijesia te blokade u vidu Francuza..protiv Danaca ocekujem da odigra dobro..
Ja necu ocekivat više ništa. Ne ide mi |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:54:00
|
Ja necu ocekivat više ništa. Ne ide mi
Haha..ja sam ima stvarno dobar osjecaj danas..i nakon sta sam pogleda Francuze protiv Švaba i Islandana vidia sam da ovi nisu sta su bili..danas kad smo ih dobili opra me osjecaj da ce nasi stavit zlato oko vrata.. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 24/01/2013 : 01:59:55
|
Ja necu ocekivat više ništa. Ne ide mi
Haha..ja sam ima stvarno dobar osjecaj danas..i nakon sta sam pogleda Francuze protiv Švaba i Islandana vidia sam da ovi nisu sta su bili..danas kad smo ih dobili opra me osjecaj da ce nasi stavit zlato oko vrata..
Ja baš u to "nisu šta su bili" nisan virova(I sva srica falija san). Pa London je bija prije par miseci. I mene je opra isti osjecaj, al se bojin da cemo tek ako udemo u finale sa domacinon vidit šta je loše sudenje i sudacke "greške" na samo jednoj strani. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 24/01/2013 : 02:02:31
|
Pa London je bija prije par miseci. I mene je opra isti osjecaj, al se bojin da cemo tek ako udemo u finale sa domacinon vidit šta je loše sudenje i sudacke "greške" na samo jednoj strani.
Je istina bija je, ali u Londonu je igra Gill + sta je Karabatic u meduvremenu ima kladionicarsku aferu koja je ipak ostavila traga na njemu..ali mislim da prije svega smo se mi u ovih par miseci jako dobro spremili za njih takticki, izanalizirali ih i anulirali prije svega obranom opasnosti koje su dolazile od njih..Narcis, jeli taj igra uopce 
Najbolji igrac svita   |
Edited by - brni on 24/01/2013 02:03:12 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
|