Author |
Topic  |
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 24/01/2013 : 02:08:11
|
quote: Originally posted by brni
mislim da prije svega smo se mi u ovih par miseci jako dobro spremili za njih takticki, izanalizirali ih i anulirali prije svega obranom opasnosti koje su dolazile od njih..Narcis, jeli taj igra uopce 
Najbolji igrac svita  
I sve to sa telcen od izbornika Ne mogu virovat da cu ovo napisat ali meni je Goluža sve bolji i bolji. Ugodno me danas iznenadija kod crvenog kartona kad je umisto da šizne smiriva igrace.
Iden lec sutra triba radit. Lako vama pomorcima |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 24/01/2013 : 02:09:08
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Iden lec sutra triba radit. Lako vama pomorcima
Haha..je mi smo navikli ne spavat danima.. 
Aj laku noc prika.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Barney
Average Member

Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 24/01/2013 : 07:02:31
|
Nesmotren start Drage Vukovica i izravni crveni karton stajat ce nas neigranje Vukovica u polufinalu. Takva su nova pravila nažalost. Može se raspravljati o tome da li je zaslužio izravni crveni ili bi kazna od 2 minute iskljucenja bila dovoljna ali kako god bilo, cinjenica je da ga nema protiv Danaca koji su po meni uz Hrvatsku najviše pokazali na ovom prvenstvu. Kopljar se malo ukakio protiv Francuza u napadu ali zato se nece protiv Danske. U obrani je odigrao fenomenalno. Ocekujem da ce Dancima zabiti barem 4 gola.
A ovaj Duvnjak... majko mila, koliko srce taj momak ima. Pravi je voda, nema šta. Imao sam osjecaj da su on i Alilovic sami slomili Francusku (i suce). Kad je bilo najteže, Duvnjak je bio taj koji je preuzimao odgovornost i pucao na gol, i zabijao u kljucnim trenucima isto kao i Mirko na golu. Svaki puta kada se lomila utakmica, Mirko je briljirao sa obranama.
           |
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
Edited by - Barney on 24/01/2013 07:03:43 |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33122 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 24/01/2013 : 07:45:03
|
Mico o stranom hokeju zna samo iz kojeg kluba dolazi igrac, to je maksimum koliko se pripremi . Sjecam se kad je na OI Nash fulao jednu priliku, a Mico ga opral i baljezgari, a ono kapetan Canade!
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by wolf
Ipak, Cosic je legenda, kao i Mico u tenisu. Nasmiješ se obojici.
a u hokeju? mislim da je tu tek najjaci. sa...kolegom kojem ne znam ime   
Ne znam jeste li gledali hokej na zadnjim olimpijskim..pa kad se skroz izgubia i pocea baljezgati i onda kad je shvatia sta govori pocea se ispricavati i reka da je umoran.. 
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33122 Posts
Posted - 24/01/2013 : 07:47:02
|
obicno komentira sa Dragutinom Ljubicem iz Medvešcaka, oba veliki navijaci Medvešcaka, Mico cak i prenosi stalno sa "mi", mi sad moramo zabiti, meni su simpaticni!
quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by wolf
Ipak, Cosic je legenda, kao i Mico u tenisu. Nasmiješ se obojici.
a u hokeju? mislim da je tu tek najjaci. sa...kolegom kojem ne znam ime   
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33122 Posts
Posted - 24/01/2013 : 07:57:22
|
Jucer gotovo perfektna utakmica, Alilovic nadvisio Omeyera (vecina Omeyerovih obrana bila je kad je ruka sudaca bila u zraku, inace bi to bio skroman ucinak Omeyera), obrana perfektna, Musu se naziva drvosjecom i slicno, ali tko je gledao rukomet devedesetih sjeca se ruske obrane, tj. 3 mrge od preko 2,00 m, pa ti probi to, od vanjske linije zakazao je jedino Kopljar, Duvnjak fantastican, pogotovo u uvodu utakmice, ali kad je bila ruka sudaca u zraku prakticki je jedino on tada pucao, zato mu i je postotak šuta 52%, Bicanic ugodno iznenadio, svaka cast Mandalinicu na onom golu sa igracem manje, ali kad se ovako sad pogleda, sa toliko malo vanjskih igraca, svaka im cast kako su izdržali cijelu tekmu. Krila, sva 4 se upisala u strijelce, ukupno 12 pogodaka, i pivot Vori sa 3 pogotka, treba dati 3 gola Francuzima s crte! Goluža je i više nego dobro odradio susret, minute odmora u pravo vrijeme, izmjene, sve 5! Bio je to dvoboj dvije najtrofejnije repke zadnjih 20 godina, a naša mladost sugerira kako cemo u vrhu ostati još dosta godina, lijepo! Svaka cast, danas bi se trebali samo odmarat, a onda Danci! SRETNO!!! |
|
 |
|
PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 24/01/2013 : 08:17:16
|
Još sam pod dojmom. Kakva pobjeda!!!!! Nije ovo bila Francuska sa europskog, ali ni ona sa olimpijade. Dobili smo ih obranom. Nije to bila samo cvrsta obrana vec titanska, neprobojna. Karabatic 1 gol, Narcis 1 gol, Abalo 2 gola, Barachet 0 golova, Accambrey 1 gol!!! Svi naši su sinoc igrali kao u transu, nepogrješivo, precizno, srcano ma sve za 5. Bilo je greškica šta je i normalno s obzirom da smo igrali s malim brojem igraca. Da je Kopljar imao malo više snage i samopouzdanja moglo se i ranije riješiti utakmica. Eto, moram se složiti sa Jerom da se i meni Goluža sve više svida kao izbornik (ni ja nevejerujem šta pišem:)) iako je malo zasrao kad je davao intervju za HTV, ali to je normalno za nas. |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 24/01/2013 : 10:33:17
|
quote: Originally posted by Barney
Nesmotren start Drage Vukovica i izravni crveni karton stajat ce nas neigranje Vukovica u polufinalu. Takva su nova pravila nažalost.
Bezveze. Nisan zna za ovo pravilo. Od kada ovo pravilo vridi, i jel se isto tretira 3 iskljucenja i direktni crveni? |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Barney
Average Member

Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 24/01/2013 : 11:06:22
|
Nesmotren start Drage Vukovica i izravni crveni karton stajat ce nas neigranje Vukovica u polufinalu. Takva su nova pravila nažalost.
Bezveze. Nisan zna za ovo pravilo. Od kada ovo pravilo vridi, i jel se isto tretira 3 iskljucenja i direktni crveni?
Od ovog svjetskog prvenstva pa nadalje, uvedena su neka nova pravila pocevši od kvalifikacija za SP (tko ide direktno a tko mora proci kroz kvalifikacije), pa nadalje, a medu njima i ovo pravilo vezano za Vukovica i izravan crveni karton. 3 iskljucenja se tretiraju kao crveni karton koji te iskljucuje do kraja utakmice a izravni crveni karton ti zabranjuje nastup i u sljedecoj utakmici. Ako se ne varam, za izravni crveni karton je moguce i da se dobije kazna od više utakmica neigranja ako disciplinska komisija tako odluci. Ovisi koliko si po njihovoj procjeni bio brutalan. Mislim da je ovaj crveni Vukivicu bio na granici izravnog crvenog ili samo 2 minute tako da mu maksimalna kazna neigranja može biti 1 utakmica, što znaci da propušta Dansku a onda se vraca u finalu ili u utakmici za 3. mjesto.
Slicno kao u nogometu. Za izravan crveni karton možeš dobiti zabranu više utakmica neigranja. |
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
Edited by - Barney on 24/01/2013 11:10:51 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 24/01/2013 : 11:13:52
|
Bezveze. Nisan zna za ovo pravilo. Od kada ovo pravilo vridi, i jel se isto tretira 3 iskljucenja i direktni crveni?
Od ovog svjetskog prvenstva pa nadalje, uvedena su neka nova pravila pocevši od kvalifikacija za SP (tko ide direktno a tko mora proci kroz kvalifikacije), pa nadalje, a medu njima i ovo pravilo vezano za Vukovica i izravan crveni karton. 3 iskljucenja se tretiraju kao crveni karton koji te iskljucuje do kraja utakmice a izravni crveni karton ti zabranjuje nastup i u sljedecoj utakmici. Ako se ne varam, za izravni crveni karton je moguce i da se dobije kazna od više utakmica neigranja ako disciplinska komisija tako odluci. Ovisi koliko si po njihovoj procjeni bio brutalan. Mislim da je ovaj crveni Vukivicu bio na granici izravnog crvenog ili samo 2 minute tako da mu maksimalna kazna neigranja može biti 1 utakmica, što znaci da propušta Dansku a onda se vraca u finalu ili u utakmici za 3. mjesto.
Slicno kao u nogometu. Za izravan crveni karton možeš dobiti zabranu više utakmica neigranja.
Šteta za Dragu, al ocito možemo i bez njega Baren ce bit odmoran za finale. |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33122 Posts
Posted - 24/01/2013 : 11:16:45
|
Karabatic: tko kaže da sam danas izgubio? |
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 24/01/2013 : 11:20:12
|
ah onda je lose prosao netko od rusa neki dan, covjek ima 2 iskljucenja i onda je dobio direktni crveni :D |
There can be only one, me! |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7666 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 24/01/2013 : 11:35:57
|
Mislim da nisam propustio nijednu (važniju) utakmicu Hrvatske u zadnjih desetak godina i bez imalo sumnje mogu reci da je ovo najbolje što su ikad odigrali.
Ne znam odakle bih poceo - obrana je bila fantasticna, a Mirko je vadio sve što oni nisu mogli, Bicanic i Duvnjak fantasticni u napadu, Cupko u kontrama, Musa (pravi Hercegovac, krkan u pozitivnom smislu te rijeci) je cuvao po trojicu Francuza odjednom, Kopljar nije pridonio u napadu, ali za ono što je radio u obrani je zaslužio .
Stvarno odlicno, bolje od ovoga ne treba i ne može, samo da ostanu na ovoj razini i ni Danci, Španjolci i suci nam ne mogu uzeti zlato. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 24/01/2013 : 11:38:46
|
quote: Originally posted by maddox031
ah onda je lose prosao netko od rusa neki dan, covjek ima 2 iskljucenja i onda je dobio direktni crveni :D
Baš ga briga, ionako je iša kuci .
@ Barney Šta parvila kažu, kad bi ovaj Rus triba odradit kaznu? Prva slijedeca službena utakmica? |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 24/01/2013 : 12:00:11
|
quote: Originally posted by selanne
Mislim da nisam propustio nijednu (važniju) utakmicu Hrvatske u zadnjih desetak godina i bez imalo sumnje mogu reci da je ovo najbolje što su ikad odigrali.
Ne znam odakle bih poceo - obrana je bila fantasticna, a Mirko je vadio sve što oni nisu mogli, Bicanic i Duvnjak fantasticni u napadu, Cupko u kontrama, Musa (pravi Hercegovac, krkan u pozitivnom smislu te rijeci) je cuvao po trojicu Francuza odjednom, Kopljar nije pridonio u napadu, ali za ono što je radio u obrani je zaslužio .
Stvarno odlicno, bolje od ovoga ne treba i ne može, samo da ostanu na ovoj razini i ni Danci, Španjolci i suci nam ne mogu uzeti zlato.
Ne zajebavan te, nego me stvarno zanima tvoje mišljenje buduci mi se cini da o rukometu ovde znaš najviše. Jel još uvik misliš da je Goluža bezveznjak?
pametno je radija izmjene. pametno je zva time out-e. taktika je bila vrhunska. motiv neupitan. Meni, laiku, ova pobjeda itekako ima trenerski pecat. |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 24/01/2013 : 12:31:10
|
ima je opet jedan los tajmaou - kad je vori dodao spremu samom na crtu :)
ali da taktika je bila dobra, kao i izmjene |
There can be only one, me! |
 |
|
scanturion
Junior Member

Croatia
465 Posts
Member since 11/01/2002 |
Posted - 24/01/2013 : 13:19:18
|
Barney Odakle ti ta informacija?? Zvao sam HRS i kažu da Drago igra protiv Danaca bez obzira na direktan crveni karton. Pa nisu valjda toliko nesposobni da neznaju za to novo pravilo. |
Nada je bogatstvo onih koji ništa nemaju. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 24/01/2013 : 14:16:53
|
quote: Originally posted by scanturion
Barney Odakle ti ta informacija?? Zvao sam HRS i kažu da Drago igra protiv Danaca bez obzira na direktan crveni karton. Pa nisu valjda toliko nesposobni da neznaju za to novo pravilo.
Legendo..   |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7666 Posts
Posted - 24/01/2013 : 14:22:06
|
Ne zajebavan te, nego me stvarno zanima tvoje mišljenje buduci mi se cini da o rukometu ovde znaš najviše. Jel još uvik misliš da je Goluža bezveznjak?
pametno je radija izmjene. pametno je zva time out-e. taktika je bila vrhunska. motiv neupitan. Meni, laiku, ova pobjeda itekako ima trenerski pecat.
Nikad nisam rekao da je bezveznjak, ono što i dalje tvrdim je da bi s nekim vecim znalcem imali još više medalja. Svakako da ima trenersko znanje, nakon toliko godina u rukometu morao ga je steci, ali nije tolika kvaliteta. Izmjene mu sinoc i nisu bile neki problem jer ionako imamo 2-3 rotacije koje su stalne (Cupic-Horvat po minutaži, Vori-Musa u napadu i obrani). Timeout-i - zvao ih je u trenucima kad su nas Francuzi stisli, što bi svatko odradio. Ono što ga je sinoc obilježilo su jedna greška i jedna dobra odluka. Prvo, greška - ponovo je pustio Francuzima da umrtve igru i da igraju na postavljen napad gdje su oni najjaci. Sreca za nas je što su sinoc francuski bekovi bili neraspoloženi (što je u velikoj mjeri zasluga centralnog dijela obrane i velicanstvenog Mirka). Dobra odluka je vezana za Kopljara - puno trenera bi se polakomilo i uvelo u napad drugog beka da raširi Francuze jer je Markec bio ocajan. Goluža je odlucio da tu budemo slabiji, jer ocito nismo mogli podnijeti još jednu izmjenu obrana-napad, i forsirao Kopljara u obrani, gdje je ovaj odigrao bez ijedne greške 60 minuta. Za to mu spuštam kapu do poda, jer sam i ja u neka doba postao iznerviran neuvodenjem Stepancica. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7666 Posts
Posted - 24/01/2013 : 14:23:19
|
quote: Originally posted by scanturion
Barney Odakle ti ta informacija?? Zvao sam HRS i kažu da Drago igra protiv Danaca bez obzira na direktan crveni karton. Pa nisu valjda toliko nesposobni da neznaju za to novo pravilo.
Nisam upoznat s tim zackoljicama, ali mislim da igrac ne igra iducu utakmicu jedino ako ga sudac prijavi poslije utakmice i onda komisija to uvaži. Tako da bi Drago trebao igrati, jer sumnjam da je onakav start prijavljen kasnije. |
 |
|
Topic  |
|