forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Rukomet
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 38

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 14:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
@selanne

Odlicne analize, svaka cast..uzitak ih je citati..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 24/01/2013 : 14:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

quote:
Originally posted by scanturion

Barney
Odakle ti ta informacija?? Zvao sam HRS i kažu da Drago igra protiv Danaca bez obzira na direktan crveni karton. Pa nisu valjda toliko nesposobni da neznaju za to novo pravilo.

Nisam upoznat s tim zackoljicama, ali mislim da igrac ne igra iducu utakmicu jedino ako ga sudac prijavi poslije utakmice i onda komisija to uvaži. Tako da bi Drago trebao igrati, jer sumnjam da je onakav start prijavljen kasnije.

S obzirom da i sam taj prekršaj ni u kojem slucaju nije bio za crveni ne bih se cudio da ga sudac i prijavi. A vidjet cemo sutra što ce biti. Makar mislim da on nama i nije toliko potreban sutra koliko u finalu. Ne daj bože da i sutra netko dobije crveni.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/01/2013 : 14:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Ne zajebavan te, nego me stvarno zanima tvoje mišljenje buduci mi se cini da o rukometu ovde znaš najviše.
Jel još uvik misliš da je Goluža bezveznjak?

pametno je radija izmjene.
pametno je zva time out-e.
taktika je bila vrhunska.
motiv neupitan.
Meni, laiku, ova pobjeda itekako ima trenerski pecat.

Nikad nisam rekao da je bezveznjak, ono što i dalje tvrdim je da bi s nekim vecim znalcem imali još više medalja.
Svakako da ima trenersko znanje, nakon toliko godina u rukometu morao ga je steci, ali nije tolika kvaliteta.
Izmjene mu sinoc i nisu bile neki problem jer ionako imamo 2-3 rotacije koje su stalne (Cupic-Horvat po minutaži, Vori-Musa u napadu i obrani).
Timeout-i - zvao ih je u trenucima kad su nas Francuzi stisli, što bi svatko odradio.
Ono što ga je sinoc obilježilo su jedna greška i jedna dobra odluka.
Prvo, greška - ponovo je pustio Francuzima da umrtve igru i da igraju na postavljen napad gdje su oni najjaci. Sreca za nas je što su sinoc francuski bekovi bili neraspoloženi (što je u velikoj mjeri zasluga centralnog dijela obrane i velicanstvenog Mirka).
Dobra odluka je vezana za Kopljara - puno trenera bi se polakomilo i uvelo u napad drugog beka da raširi Francuze jer je Markec bio ocajan. Goluža je odlucio da tu budemo slabiji, jer ocito nismo mogli podnijeti još jednu izmjenu obrana-napad, i forsirao Kopljara u obrani, gdje je ovaj odigrao bez ijedne greške 60 minuta. Za to mu spuštam kapu do poda, jer sam i ja u neka doba postao iznerviran neuvodenjem Stepancica.

Zahvaljujem na odgovoru.
Više medalja?
Ako skinemo medalju na ovom SP Goluža ima 3 medalje sa 4 natjecanja.
Po meni jako solidno. Nije vrh jer nema nijednog zlata, ali nije ni loše.
Sa boldanin se 100% slažen.
Zato san par postova prije i napisa da bez obzira na napadacki ocajnu Kopljarovu igru ne bi po njemu puno pljuca.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 24/01/2013 : 14:56:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
quote:

Dobra odluka je vezana za Kopljara - puno trenera bi se polakomilo i uvelo u napad drugog beka da raširi Francuze jer je Markec bio ocajan. Goluža je odlucio da tu budemo slabiji, jer ocito nismo mogli podnijeti još jednu izmjenu obrana-napad, i forsirao Kopljara u obrani, gdje je ovaj odigrao bez ijedne greške 60 minuta. Za to mu spuštam kapu do poda, jer sam i ja u neka doba postao iznerviran neuvodenjem Stepancica.

Kako je dobro kad strucnjak objasni.....ja sam se cijelo vrijeme pitao zašto drži Kopljara.
Naravno,ova tvoja teza da bi onda bilo previše izmjena obrana napad izgleda savršeno logicna.
Primjetio sam i ja da Kopljar i Gojun jako dobro funkcioniraju u obrani.
Recimo kad bi Buntic prijašnjih prvenstava igrao,puno više bi curilo u obrani.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7492 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/01/2013 : 15:00:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message
Evo da se i ja pridružim hvalospjevima našoj reprezentaciji. I dalje nisam veliki Golužin fan, ali ono kako je pripremio ekipu sinoc je nešto nevideno. Cijelu utakmicu ne podleci pritisku Francuza koji su stalno stizali rezultat je ono što smo godinama cekali.

Puno je, naravno, faktora igralo ulogu (što je ovdje i detaljno razjašnjeno), ali s ovako mladom ekipom cijelu utakmicu držati Francuze na distanci, a zatim ih i mentalno slomiti, je fantasticno. Kad se samo sjetim koliko su puta naši s onim velikim našim zvijezdama raspadali se u 2. poluvremenima, ovo je bila milina za oci.

Duvnjak cudo, a posebna pohvala za mog Ljubušaka Alilovica koji je napokon jednom odlicno branio protiv Francuza. Nakon ovoga, što se mene tice, ne trebaju niti jednu utakmicu više dobiti na prvenstvu.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/01/2013 : 15:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by Leonid

quote:

Kako je dobro kad strucnjak objasni.....ja sam se cijelo vrijeme pitao zašto drži Kopljara.
Naravno,ova tvoja teza da bi onda bilo previše izmjena obrana napad izgleda savršeno logicna.

Ne bi se sad tija pravit pametan al ovo je cista logika.
Kopljarov obrambeni doprinos nije nikad ni bija upitan, i upravo zbog ovoga gori navedenoga je Buntic najcešce dobiva manje prostora.
Buntic je meni ofanzivno puno bolji, ali u obrani je rupa. Kako minjamo u obrani Musu i Gojuna, Kopljar jednostavno mora igrat.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 24/01/2013 : 16:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by wolf

S obzirom da i sam taj prekršaj ni u kojem slucaju nije bio za crveni ne bih se cudio da ga sudac i prijavi. A vidjet cemo sutra što ce biti. Makar mislim da on nama i nije toliko potreban sutra koliko u finalu. Ne daj bože da i sutra netko dobije crveni.

Prekršaj sam po sebi jest za crveni. Problem je što 99% svjetskih sudaca ne bi dalo crveni u prvoj minuti. Ova dvojica su tako odlucila i što se može.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 24/01/2013 : 16:04:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:

Zahvaljujem na odgovoru.
Više medalja?
Ako skinemo medalju na ovom SP Goluža ima 3 medalje sa 4 natjecanja.
Po meni jako solidno. Nije vrh jer nema nijednog zlata, ali nije ni loše.
Sa boldanin se 100% slažen.
Zato san par postova prije i napisa da bez obzira na napadacki ocajnu Kopljarovu igru ne bi po njemu puno pljuca.

U pravu si, pogrešno sam se izrazio, i ja sam mislio na to da smo mogli imati više zlata. Iako trenutno ne vidim nacin na koji možemo ne uzeti zlato ako ovako nastavimo.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 24/01/2013 : 16:05:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message
quote:
Originally posted by scanturion

Barney
Odakle ti ta informacija?? Zvao sam HRS i kažu da Drago igra protiv Danaca bez obzira na direktan crveni karton. Pa nisu valjda toliko nesposobni da neznaju za to novo pravilo.

Izmedu svega cini mi se da je netko napisao i u novinama (ocito neinformiran)?

http://www.24sata.hr/uzivo/rukometni-el-clasico-vrijeme-da-karabatic-i-drustvo-padnu-298749

Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 24/01/2013 : 16:19:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Što se tice sutrašnje utakmice, vec sam rekao da ocekujem pobjedu ako budemo igrali kao protiv Francuza.
Ne bi to trebala biti ista utakmica kao jucer jer su i Danci ekipa koja forsira brzu igru kao i mi, pa bi mogle sijevati kontre na obje strane (eto i savjeta kladionicarima, krila bi trebala dati više golova ).
Mislim da imamo jacu obranu i da moramo imati više kontri i lakih golova od njih. Ocekujem i zanimljiv dvoboj Hansen-Duvnjak, jer su to jedina dva igraca koja mogu jednako kvalitetno igrati i obranu i napad i njihov ucinak bi mogao odluciti pobjednika, s tim da Dule trenutno ima više raspoloženih suigraca nego Hansen. Da sam na Golužinom mjestu, ne bih previše ni forsirao Vukovica, jer je Bicanic jucer pokazao da ima fintu dostojnu najboljih svjetskih bekova i jedino mu od danskih obrambenih igraca brzinom može parirati Hansen, koji bi se tako morao previše trošiti, pa bi u napadu vjerojatno bio slabiji (iako ni to nije sigurno, jer je ono zvijer koja, kako se cini, ima nepresušnu energiju i snagu). Tko god drugi bude cuvao Bicanica, sporiji je od njega. Vidjet cemo kakav ce biti Landin, Mirko je zasad bolji od njega i to je još jedan uteg na našoj strani.
U drugom polufinalu predvidam španjolsku pobjedu (nažalost). Slovenci igraju lijepo, brzo, moderno, ali Škof i Prošt nisu dovoljno dobri, a obrana nije dovoljno jaka da to nadoknadi. Doduše, i Šterbik je ovo prvenstvo branio samo protiv Srba, ali Španjolci imaju puno jacu obranu koja to može nadoknaditi. Jesu sporiji od Slovenaca, ali krila i Sarmiento na srednjem daju tocno onoliko brzine koliko je potrebno da Slovenci ne prave probleme.

Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 24/01/2013 : 17:11:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message
Evo sada je i službeno objavljeno da ce Vukovic ipak igrati u polufinalu. Sa njim smo barem 25% jaci, jer ne može ni Bicanic cijelu utakmicu sam protiv Danaca na toj poziciji.

http://www.24sata.hr/rukomet/vukovic-igra-protiv-danaca-ocekujte-brutalnog-hrvata-298889

Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava

Edited by - Barney on 24/01/2013 17:11:41
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/01/2013 : 17:38:43  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by wolf

Prekršaj sam po sebi jest za crveni. Problem je što 99% svjetskih sudaca ne bi dalo crveni u prvoj minuti. Ova dvojica su tako odlucila i što se može.

Još cu te malo gnjavit
Nisan vidija jesi li komentira sudenje?

Šta se crvenog tice, ne vidin tu nikakvu urotu.
Ako su se suci dobro pripremili znali su da ih ceka gruba/tvrda utakmica za sudit i možda su u samome startu tili igracima dat do znanja da nece tolerirat grubost.
Zvuci smišno, al meni ova utakmica u odnosu na ostale naše dvoboje i nije bila toliko gruba.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/01/2013 : 17:44:48  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by brni

@selanne

Odlicne analize, svaka cast..uzitak ih je citati..

+1

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 24/01/2013 : 17:49:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Nisam komentirao jer to ne volim, uvijek ispada da je u nas Balkanaca urodeno da se žalimo na suce. Crveni nije urota, jedino što vecina sudaca ne bi dala crveni onako rano, ova dvojica su odlucila tako. Prekršaj je za crveni, to je i slijepcu jasno.

Ostalo - bile su 2-3 greške na našu štetu, ali nisu ni Francuzi ostali poštedeni (npr. onaj sedmerac kad je Horvat lobao Omeyera nije ni bio sedmerac). Sve u svemu, nisu suci bili toliko loši kako je to Cosic pokušavao potencirati.

Bilo je i grubljih utakmica, slažem se, ocigledno je da su Francuzi s godinama malo otupjeli oštricu.

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 24/01/2013 : 18:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Leonid

quote:

Ne bi se sad tija pravit pametan al ovo je cista logika.
Kopljarov obrambeni doprinos nije nikad ni bija upitan, i upravo zbog ovoga gori navedenoga je Buntic najcešce dobiva manje prostora.
Buntic je meni ofanzivno puno bolji, ali u obrani je rupa. Kako minjamo u obrani Musu i Gojuna, Kopljar jednostavno mora igrat.

Jbg,ja sam potpuno bio zaboravio na Musu.
Nisam ni rekao da je Kopljarov doprinos u obrani bio upitan....ja sam samo pomislio da mi je cudno da ga drži unutra nakon 3-4 izgubljene lopte u vrlo osjetljivom periodu.
Jasno to je bilo radi obrane....uspjeli su zamaskirat u napadu Duvnjak i Bicanic Kopljarovu slabu napadacku vecer.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8221 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 24/01/2013 : 18:39:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ja bih volio da su u savezu bolji ljudi, ne mogu smislit onog gobca, tog kralja otpada, volio bih i da je umjesto goluže netko bolji...
ali, eto, nisu i nije
samo kažem da mi se cini da goluža bolje vodi ekipu od lina
i ako ovdje uzme zlato, onda više nece biti izbornik postavljen po politickom kljucu i zaboravit cemo kafe und kolac i goluža ce postat covjek koji je ovu, sada se vec može reci duvnjakovu, generaciju doveo na tron

a vjerujem da momci nece stati do kraja

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/01/2013 : 19:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

zaboravit cemo kafe und kolac

Nikad

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 19:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by ken2

zaboravit cemo kafe und kolac

Nikad

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/01/2013 : 19:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

Nisam komentirao jer to ne volim, uvijek ispada da je u nas Balkanaca urodeno da se žalimo na suce. Crveni nije urota, jedino što vecina sudaca ne bi dala crveni onako rano, ova dvojica su odlucila tako. Prekršaj je za crveni, to je i slijepcu jasno.

Ostalo - bile su 2-3 greške na našu štetu, ali nisu ni Francuzi ostali poštedeni (npr. onaj sedmerac kad je Horvat lobao Omeyera nije ni bio sedmerac). Sve u svemu, nisu suci bili toliko loši kako je to Cosic pokušavao potencirati.

Bilo je i grubljih utakmica, slažem se, ocigledno je da su Francuzi s godinama malo otupjeli oštricu.

ne znam cita li Cosic ovaj forum ali ovo prvenstvo je baš objektivniji nego inace, nonstop govori kako suci griješe nama u korist samo se na to ne žali

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 19:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

ne znam cita li Cosic ovaj forum ali ovo prvenstvo je baš objektivniji nego inace, nonstop govori kako suci griješe nama u korist samo se na to ne žali

Evo bas sam pogleda snimku..i bas je Cosic u par navrata reka "trebamo biti iskreni i priznati da su ovo nama sudili"..bas me zanima bi li to govoria da smo gubili jedno gol, dva..

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/01/2013 : 20:08:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Duhoviti novinar portala Sprdex.com pokušao je ljudima približiti znacenje fraza kojima se koristi Drago Cosic u svojim rukometnim prijenosima.

Slavni komentator HTV-a još jednom je briljirao, ovaj put na utakmici Hrvatske i Francuske na rukometnom SP-u. Njegov teatralni glas, uzbudeni urlici i duhovite šale opet su bili na razini, a ostat ce u sjecanju recenica 'Hasta la vista, Croatia semifinalista,' kojom je proslavio trijumf Golužinih izabranika.

Cosicevi teatralni rukometni prijenosi potaknuli su portal Sprdex.com da objave rjecnik Drage Cosica, uz koji ce gledateljima biti puno lakše pratiti njegove prijenose. Izdvajamo najzanimljivije 'prijevode':

Gospodo draga! – nisam zadovoljan sudackom odlukom
Bilo je i vrijeme! – zadovoljan sam sudackom odlukom
Pa nece valjda opet!? – prva sudacka pogreška u korist protivnika
Hoce, hoce! – druga sudacka pogreška u korist protivnika
O Bože! Atlanta 92', Brazil 96', Italija 02', Srbija 10' pa zar opet. O majko moja mila! – treca sudacka pogreška u korist protivnicke momcadi
Dobrodošao poklon – prva sudacka pogreška u korist Hrvatske
Niste trebali, haha – druga sudacka pogreška u korist Hrvatske
Sitan previd, haha – treca sudacka pogreška u korist Hrvatske
Vidi se na snimci da je Domagoj mislio kako je glava protivnickog igraca zapravo lopta. Da, da, start na loptu – izrazito grub prekršaj igraca Hrvatske
Gospode Bože! Donesite konopce! Ovo je ring, a ne rukometni teren – izrazito grub prekršaj protivnickog igraca
Da, da ipak je tu bilo veoma sitnog kontakta. Ostavit cu vama na procjenu, dragi gledatelji – priznajem da je naš igrac zaslužio iskljucenje
Pomolimo se da sve bude u redu – hrvatski igrac ostaje ležati
Ništa mu nije – protivnickog igraca iznose na nosilima
Rekao sam da necu komentirati sudenje, ali… – Hrvatska je izgubila
AAAAAAAAAAA #$%&“$##$%&###$%%&&“& – Hrvatska je pobijedila

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 20:25:56  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/01/2013 : 21:00:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 24/01/2013 : 21:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
quote:

Nisam komentirao jer to ne volim, uvijek ispada da je u nas Balkanaca urodeno da se žalimo na suce.

Da, sigurno se vani nikad ne žale na suce.
Osim pismenih i usmenih fizickih prijetnji i prijetnji smrcu, prebijanja, pa i na smrt po niželigaškim utakmicama (npr. nedavno u Nizozemskoj na utakmici kadeta gdje su ubili suca) i sl. nisu zabilježeni veci izgredi.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 22:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Da samo se mi kukavni balkanci uvik zalimo na suce..

Go to Top of Page
Page: of 38 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000