forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Rukomet
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 38

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 24/01/2013 : 22:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Nemate potrebe biti ironicni, zna se da smo najgori po tom pitanju.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 24/01/2013 : 23:04:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

po kojim to kriterijima smo najgori? Nema tu razlike po dijelovima svijeta, nimalo!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/01/2013 : 23:04:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Duhoviti novinar portala Sprdex.com pokušao je ljudima približiti znacenje fraza kojima se koristi Drago Cosic u svojim rukometnim prijenosima.

Slavni komentator HTV-a još jednom je briljirao, ovaj put na utakmici Hrvatske i Francuske na rukometnom SP-u. Njegov teatralni glas, uzbudeni urlici i duhovite šale opet su bili na razini, a ostat ce u sjecanju recenica 'Hasta la vista, Croatia semifinalista,' kojom je proslavio trijumf Golužinih izabranika.

Cosicevi teatralni rukometni prijenosi potaknuli su portal Sprdex.com da objave rjecnik Drage Cosica, uz koji ce gledateljima biti puno lakše pratiti njegove prijenose. Izdvajamo najzanimljivije 'prijevode':

Gospodo draga! – nisam zadovoljan sudackom odlukom
Bilo je i vrijeme! – zadovoljan sam sudackom odlukom
Pa nece valjda opet!? – prva sudacka pogreška u korist protivnika
Hoce, hoce! – druga sudacka pogreška u korist protivnika
O Bože! Atlanta 92', Brazil 96', Italija 02', Srbija 10' pa zar opet. O majko moja mila! – treca sudacka pogreška u korist protivnicke momcadi
Dobrodošao poklon – prva sudacka pogreška u korist Hrvatske
Niste trebali, haha – druga sudacka pogreška u korist Hrvatske
Sitan previd, haha – treca sudacka pogreška u korist Hrvatske
Vidi se na snimci da je Domagoj mislio kako je glava protivnickog igraca zapravo lopta. Da, da, start na loptu – izrazito grub prekršaj igraca Hrvatske
Gospode Bože! Donesite konopce! Ovo je ring, a ne rukometni teren – izrazito grub prekršaj protivnickog igraca
Da, da ipak je tu bilo veoma sitnog kontakta. Ostavit cu vama na procjenu, dragi gledatelji – priznajem da je naš igrac zaslužio iskljucenje
Pomolimo se da sve bude u redu – hrvatski igrac ostaje ležati
Ništa mu nije – protivnickog igraca iznose na nosilima
Rekao sam da necu komentirati sudenje, ali… – Hrvatska je izgubila
AAAAAAAAAAA #$%&“$##$%###$%%&&“& – Hrvatska je pobijedila

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 23:05:14  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

quote:

po kojim to kriterijima smo najgori? Nema tu razlike po dijelovima svijeta, nimalo!

Ma svudi je isto..samo sta mi seremo a Njemci i slicni njima samo kakaju..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 24/01/2013 23:05:47
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 24/01/2013 : 23:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
i da, nevjerojatan mi je taj poriv da "pljujemo" sami po sebi....repka gazi sve redom na turniru, a nekolicina vas tu drhti od samog spomena francuske (:

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 23:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Suzdrzat cu se ovaj put..to je moja evolucija..

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 24/01/2013 : 23:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
ili je to samo klasicni defetizam u pitanju....ajmo rec da smo u svemu nagori i riješena stvar!?

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 23:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

ili je to samo klasicni defetizam u pitanju....ajmo rec da smo u svemu nagori i riješena stvar!?

Moguce..bice uslo u genetski kod..

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 24/01/2013 : 23:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by brni

eh, da si samo ti u pitanju....pogledaj malo komentare prije tekme (ovo nakon tekme je da ti se smuci kak su svi progledali). Takav strah i to protiv repke s kojom imamo omjer 5-7, sad 6-7. Kladim se bu slijedeci put opet ista pjesma!

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 24/01/2013 : 23:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

quote:

Moguce..bice uslo u genetski kod..

izgleda

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/01/2013 : 23:12:33  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

eh, da si samo ti u pitanju....pogledaj malo komentare prije tekme (ovo nakon tekme je da ti se smuci kak su svi progledali). Takav strah i to protiv repke s kojom imamo omjer 5-7, sad 6-7. Kladim se bu slijedeci put opet ista pjesma!

Sutra gubimo sigurno od Danaca..jbt imaju Hansena..

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 24/01/2013 : 23:13:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

quote:

quote:

jel i na gol još uvijek dobri duh kasper?

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/01/2013 : 23:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

možemo mi njih dobit...vec jesmo tamo na Olimpijadi. pa možemo i opet

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/01/2013 : 01:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

Ko je progleda?
Ja san prvi prizna da ako vec moran, volin na ovaj nacin ispast glup.
Uostalon ja san u njih virova vec na olimpijadi pa su me zajebali.
Ti sad peglaš u drugu krajnost i bezobrazno podcjenjuješ francuze.
Šta, ne bi tribali bit oprezni i "bojat" se francuza koji nas godinama šamaraju?
Znaš li da je izmedu gluposti i hrabrosti tanka linija?
I jebeš 5:7 kad u utakmicama na ispadanje imamo 2:6.

I bi li mi koji smo navijali za reprezentaciju ali nismo bili tako svemirski poput tebe uvjereni u pobjedu tribali nosi žig NEVJERNIK posrid cela i javno se samoizbicevat ili se smijemo veselit zbog dobre igre?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 25/01/2013 01:09:23
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17090 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 25/01/2013 : 07:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:
Originally posted by mladjo

Duhoviti novinar portala Sprdex.com pokušao je ljudima približiti znacenje fraza kojima se koristi Drago Cosic u svojim rukometnim prijenosima.

Slavni komentator HTV-a još jednom je briljirao, ovaj put na utakmici Hrvatske i Francuske na rukometnom SP-u. Njegov teatralni glas, uzbudeni urlici i duhovite šale opet su bili na razini, a ostat ce u sjecanju recenica 'Hasta la vista, Croatia semifinalista,' kojom je proslavio trijumf Golužinih izabranika.

Cosicevi teatralni rukometni prijenosi potaknuli su portal Sprdex.com da objave rjecnik Drage Cosica, uz koji ce gledateljima biti puno lakše pratiti njegove prijenose. Izdvajamo najzanimljivije 'prijevode':

Gospodo draga! – nisam zadovoljan sudackom odlukom
Bilo je i vrijeme! – zadovoljan sam sudackom odlukom
Pa nece valjda opet!? – prva sudacka pogreška u korist protivnika
Hoce, hoce! – druga sudacka pogreška u korist protivnika
O Bože! Atlanta 92', Brazil 96', Italija 02', Srbija 10' pa zar opet. O majko moja mila! – treca sudacka pogreška u korist protivnicke momcadi
Dobrodošao poklon – prva sudacka pogreška u korist Hrvatske
Niste trebali, haha – druga sudacka pogreška u korist Hrvatske
Sitan previd, haha – treca sudacka pogreška u korist Hrvatske
Vidi se na snimci da je Domagoj mislio kako je glava protivnickog igraca zapravo lopta. Da, da, start na loptu – izrazito grub prekršaj igraca Hrvatske
Gospode Bože! Donesite konopce! Ovo je ring, a ne rukometni teren – izrazito grub prekršaj protivnickog igraca
Da, da ipak je tu bilo veoma sitnog kontakta. Ostavit cu vama na procjenu, dragi gledatelji – priznajem da je naš igrac zaslužio iskljucenje
Pomolimo se da sve bude u redu – hrvatski igrac ostaje ležati
Ništa mu nije – protivnickog igraca iznose na nosilima
Rekao sam da necu komentirati sudenje, ali… – Hrvatska je izgubila
AAAAAAAAAAA #$%&“$##$%###$%%&&“& – Hrvatska je pobijedila

Baš je tako, Cosic legenda
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 25/01/2013 : 09:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message
Dancima su na prvenstvu najopasnija krila Eggert i Lindberg, ali vidjeli smo i protiv Francuza da smo u stanu neutralizirati krila, a sumnjam da nam mogu jako puno kontri napravit

Nadamo se da se Hansen nece raspucat i to je to, u finalu smo :)

There can be only one, me!
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 25/01/2013 : 09:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message
i da, Landin brani za Dance, netko je mislim pitao za Kaspera Hvidta :) al mislim da je u mirovini.

There can be only one, me!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/01/2013 : 09:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
"ŠEŠIR francuskog carobnjaka", kako Claudea Onestu zove prvi mikrofon sportske Hrvatske, krije mnoge trikove, ali ni svemocni Francuzi nisu mogli protiv covjeka koji je još prošle godine, na EP-u u Srbiji, Hrvatskoj donio prvu pobjedu protiv nepobjedivih.

Nesudeni svecenik odriješio Hrvatsku grijeha francuskog gubitništva i usred Istanbula obranio predzide kršcanstva

Zaboravite tucnjavu, nerazbranjivanje Omeyera i ostale recepte za konacno izljecenje nacionalnog bica od francuskog kompleksa, svaka cast Alilovicu i Duvnjaku, ali mi pored malih i nešto vecih ekrana, znamo tko nas je odriješio grijeha gubitništva. On, roden 20. rujna 1958. u Teslicu u obitelji s osmero djece, koji je sedmi i osmi razred osnovne proveo u zadarskom sjemeništu i zamalo se zaredio! Hvala Bogu, Drago nije postao svecenik, nego propovjednik prisavske prvostolnice. Ne zaboravimo da je cast naroda i vjere obranio i u Istanbulu, najblaže receno, nadahnutim prijenosom još jednog povijesnog gaženja, onog Biliceve reprezentacije nad Turcima u play-offu za prošli Euro.

Rummble from Teslic jaci od placnog glasa koji sa Sljemena cvili: Gips, usvoji me

Drago Cosic svojim operetno teatralnim i uznosito dramaticnim glasom, punim domoljubnog patosa,ali i fora i fazona, pokazao je Brunu Kovacevicu kako se navija za one koje komentiraš. Dok se Dragine doskocice "Vukušicu Ante, sinjski dijamante" ili "Lackovicu se otvara kooridoor, autoopuut.." još istu vecer nakon lansiranja s Poljuda ili Spensa, poput obrane 6-0 rašire internetom, a jutro poslije i po kavama, uz mahom pozitivne i nasmijane komentare, cijela zemlja se zgraža ne samo nad Kovacevicevim "bregerizmima" za internu upotrebu kojima komentira utrke, nego i nad nevjerojatnom servilnošcu pred svetom obitelji Kostelic. Ovim putem molimo patera familiasa Antu da mu usliši želju i konacno ga usvoji, kao što je svako kucanstvo s tv-prijamnikom prigrlilo Dragu kao da je njihov. U Cosicevom slucaju, sukob interesa nas ne smeta. U ovom drugom, ne bi se štel mešati.

Hrvatskim rukometom drma Gobac, ali reprezentaciju i sve nas razdrmava Cosic

Naravno, ni Drago nije svemocan: Dešavale su se tako nezgode kada cak ni on nije mogao pomoci Hrvatskoj protiv najvecih suparnika, jer nadahnuce ni njega ne služi uvijek jednako. Vidimo i još bolje cujemo, kako mu Francuzi leže u Novom Sadu i Zaragozi, dok mu manje pašu u Londonu i Zagrebu. Da nam na ovom turniru sprema nešto veliko, vidjelo se još na istarskim pripremama reprezentacije, gdje je na poluvremenu utakmice s Norveškom, Multipraktik Drago s dva mikrofona u rukama, paralelno vodio dodjelu nagrada rukometnog saveza i prijenos, a iako su mu usta i ruke bile pune, stigao je njima još zagrliti i poljubiti Andreu Penezic.

Podsjetimo se kako je Drago Cosic protiv Francuske na SP-u nadoknadio Balica, Vukovica, Lackovica, Saracevica, Cavara...:

"Marko cekamo te kao ozebli sunce..."

"Majko moja mila dragaa...pogledajte ovu snimku...uopce je necu komeentiratii.."

"Vori kao pravi kapetan hrabri Alilovica da nade neku cudesnu snagu..."

"Nisu ocekivali Francuzi da ce ovaj mladac tako reagirati.."

"KAAAKVA AAKCIJAAA...FANTAAZIJA!!!...MA PLEŠITE DJEVOJKEEE, IMATE RAZLOGAAA!!!"

"Može li ovaj francuski carobnjak izvuci nešto iz šešira.."

"Dignemo li to sada na +5 mislim da smo jako blizu polufinalu" (tri minute prije kraja)

"GOOTOVO JEEE..RAZBILI SMO IH...S GUŠTOM..DUŠOM...EMOCIJOOOM.."

"Croexpress je prohujao kroz Madrid.."

"Francuska, Hasta la vista, CROACIA, SEMIFINALISTA!"

"...A mi ranjeni, ozljedivani, iskljucivani i tko zna šta sve ne"

"Srce veliko kao Montjuic na koji idemo sutra.."

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/01/2013 : 13:47:13  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
Dobro šta je ovo????
Manje od 8 sati do utakmice a niko ništa ne predvida/osjeca.
Ja nesmin.

Evo, jedino mislin da ce Kopljar danas odigrat dobro.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/01/2013 : 13:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Danas na rasporedu:

19:15

21:30

Edited by - brni on 25/01/2013 13:50:20
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 25/01/2013 : 14:11:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message
Evo jedna neutralna prognoza.

Finale Hrvatska-Spanija.

Konacan poredak:
1.Spanija
2.Hrvatska
3.Danska
4.Slovenija
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 25/01/2013 : 14:46:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Dobro šta je ovo????
Ja nesmin.

Predvidio sam ja još jucer.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 25/01/2013 : 14:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
igrat cemo nešto lošije nego protiv francuza, i uz to necemo imati srece u kljucnim trenucima tako da gubimo u posljednjim sekundama
1 danska
2 španjolska
3 hrvatska
4 zlovenija

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/01/2013 : 14:53:09  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Dobro šta je ovo????
Ja nesmin.

Predvidio sam ja još jucer.

Ma ti nemaš pojma, ti si ka i ja na olimpijadi tija francuze u polufinalu pa smo ostali popišani

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/01/2013 : 14:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by zlikovski

igrat cemo nešto lošije nego protiv francuza, i uz to necemo imati srece u kljucnim trenucima tako da gubimo u posljednjim sekundama

Jezik prigriza i tipkovnica ti ciknila

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 38 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000