Author |
Topic  |
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 25/01/2013 : 15:08:47
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by maddox031
i da, Landin brani za Dance, netko je mislim pitao za Kaspera Hvidta :) al mislim da je u mirovini.
i ja, ajde da mi netko i odgovori  Hvala!
Mislin da ti je ova udica bila bez ješke, zato ti niko nije zagriza. Bilo je preocito da zajebavaš. Možeš ti puno bolje |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 25/01/2013 15:09:11 |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7666 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 25/01/2013 : 15:19:18
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Ma ti nemaš pojma, ti si ka i ja na olimpijadi tija francuze u polufinalu pa smo ostali popišani 
Nisam ja kriv što je Omeyer poludio baš protiv nas.  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 25/01/2013 : 15:20:15
|
Pobjedujem danas s par razlike, nece bit drame :)
Slovenci pobjedjuju Španjolce u produžecima :D |
There can be only one, me! |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 25/01/2013 : 15:20:49
|
i da, Landin brani za Dance, netko je mislim pitao za Kaspera Hvidta :) al mislim da je u mirovini.
Mislin da ti je ova udica bila bez ješke, zato ti niko nije zagriza. Bilo je preocito da zajebavaš. Možeš ti puno bolje

ali najozbiljnije |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 25/01/2013 : 15:33:06
|
Mislin da ti je ova udica bila bez ješke, zato ti niko nije zagriza. Bilo je preocito da zajebavaš. Možeš ti puno bolje
Vidim da je meni postavia pitanje ali sam jucer isa ca s neta pa nisam vidia..ali istina tesko je vise reci kad baci udicu a kad je ozbiljan.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 25/01/2013 15:33:29 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 25/01/2013 : 15:34:45
|

ali najozbiljnije
Sori, ocito san te krivo skužija Zbog tvog specificnog nacina pisanja i pogleda na sugovornike cudilo me da neznaš da Caspera nema u rosteru. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 25/01/2013 : 15:35:32
|
quote: Originally posted by brni
ali istina tesko je vise reci kad baci udicu a kad je ozbiljan..
Evo i brnija si zbunija isto ka mene |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 25/01/2013 : 15:36:12
|
Mislim da je dosada pita ozbiljno..vec je negdi napisa da mu rukomet nije neki sport koji prati tako da mislim da ovi put nije isa nista izvuci na suvo..  |
Edited by - brni on 25/01/2013 15:36:37 |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 25/01/2013 : 15:38:34
|
tu si u pravu...ali ovdje nije bila nikakve udice. Ja rukomet pratim površno, na ovom prvenstvu sam pogledal jednu jedinu utakmicu (zadnju s Francuzima). Pogledal sam još (u pauzi Boljeg Života) par minuta s Bjelorusima, i par minuta Slovence protiv Srba (kladim se na golove Luke Žviželja) i to je sve...a tak pratim više -manje i sva ostala rukometna natjecanja. Do utakmice s Francuzima sam mislil da Karabatic zbog kladionice uopce ne igra na ovom prvenstvu!? Isto tak nemam pojma kad je tko otišel u mirovinu, pa tak ni Kvidt.....nikakv mamac nije bil u pitanju ovaj put! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 25/01/2013 : 15:38:35
|
ali istina tesko je vise reci kad baci udicu a kad je ozbiljan..
Evo i brnija si zbunija isto ka mene
Ali triba mu odati priznanje..nekad u "razracunavanju" s njim tek nakon dosta vrimena skuzis da si se uvatia na jesku.. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 25/01/2013 : 15:39:02
|
Mislim da je dosada pita ozbiljno..
Ma OK, sad je i meni jasno. Stvarno san mislija da prca.
Mislin, dosada je takav lik da ti jednostavno nije jasno kako to on nešto nezna |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 25/01/2013 : 15:40:06
|
Mislim da je dosada pita ozbiljno..
Ma OK, sad je i meni jasno. Stvarno san mislija da prca.
Mislin, dosada je takav lik da ti jednostavno nije jasno kako to on nešto nezna
Da istina i mene je zacudilo..takav intelekt..  |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 25/01/2013 : 15:46:53
|
tu si u pravu...ali ovdje nije bila nikakve udice. Ja rukomet pratim površno, na ovom prvenstvu sam pogledal jednu jedinu utakmicu (zadnju s Francuzima). Pogledal sam još (u pauzi Boljeg Života) par minuta s Bjelorusima, i par minuta Slovence protiv Srba (kladim se na golove Luke Žviželja) i to je sve...a tak pratim više -manje i sva ostala rukometna natjecanja. Do utakmice s Francuzima sam mislil da Karabatic zbog kladionice uopce ne igra na ovom prvenstvu!? Isto tak nemam pojma kad je tko otišel u mirovinu, pa tak ni Kvidt.....nikakv mamac nije bil u pitanju ovaj put!
I sad te moran nešto ozbiljno pitat. Znaci, ovo prvenstvo uopce ne pratiš? Neznaš u kojen sastavu igraju ekipe, ko je u formi, ko nije, ko je kažnjen, ko je u penziji. itd...
Na osnovu cega si onda temeljija svoj optimizam prije francuske? OK, mi igramo dobro/odlicno, al kako znaš da trenutno 3-4 ekipe ne igraju još bolje? |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7666 Posts
Posted - 25/01/2013 : 15:47:37
|
Kasper, Žvižej, Hvidt...  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 25/01/2013 : 15:48:44
|
Na osnovu cega si onda temeljija svoj optimizam prije francuske? OK, mi igramo dobro/odlicno, al kako znaš da trenutno 3-4 ekipe ne igraju još bolje?
Da, ovo i mene zanima.. |
 |
|
Barney
Average Member

Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 25/01/2013 : 16:01:43
|
Na osnovu cega si onda temeljija svoj optimizam prije francuske? OK, mi igramo dobro/odlicno, al kako znaš da trenutno 3-4 ekipe ne igraju još bolje?
Da, ovo i mene zanima..
na osnovu iskustva....pratil sam malo EP i OI te nacin na koji Goluža (inace sirovina i panjina van rukometa) priprema ekipu za utakmicu. Ono kaj sam videl u tim utakmica je fascinatno, savršeno pripremljena ekipa za najveca dostignuca. U utakmicama koje smo izgubila na tim prvenstvima veliku ulogu igrali su suci, a protiv Frnacuza na OI i psiha. Nakon kaj sam videl pripremu za Dansku na OI bilo mi je logicno da bu za ubuduce na taj nacin Goluža psihicki pripremil decke i za tekme s Francuzima. S takvim pripremam došli smo do ovoga danas, naša rukometna repka je daleko najbolja rukometna ekipa i samo neki veliki peh (loš dan) i velika sudacka pomoc protivnika mogu ju zaustaviti....
inace sport je moj hobi citav život, a pogotov kad tome još dodate i pedagogiju koja mi je profesija onda je sve jasno. Spojem hobija (sport) i profesije (pedagogija) dobil sam mogucnost da prilikom pracenja sportskih susreta vidim više od onog kaj se vidi na prvi pogled. Više od samog sporta! a k tome sam se i godinama bavil sportom, ameterski ali aktivno.... |
|
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7666 Posts
Posted - 25/01/2013 : 16:10:06
|
na osnovu iskustva....pratil sam malo EP i OI te nacin na koji Goluža (inace sirovina i panjina van rukometa) priprema ekipu za utakmicu. Ono kaj sam videl u tim utakmica je fascinatno, savršeno pripremljena ekipa za najveca dostignuca. U utakmicama koje smo izgubila na tim prvenstvima veliku ulogu igrali su suci, a protiv Frnacuza na OI i psiha. Nakon kaj sam videl pripremu za Dansku na OI bilo mi je logicno da bu za ubuduce na taj nacin Goluža psihicki pripremil decke i za tekme s Francuzima. S takvim pripremam došli smo do ovoga danas, naša rukometna repka je daleko najbolja rukometna ekipa i samo neki veliki peh (loš dan) i velika sudacka pomoc protivnika mogu ju zaustaviti....
inace sport je moj hobi citav život, a pogotov kad tome još dodate i pedagogiju koja mi je profesija onda je sve jasno. Spojem hobija (sport) i profesije (pedagogija) dobil sam mogucnost da prilikom pracenja sportskih susreta vidim više od onog kaj se vidi na prvi pogled. Više od samog sporta! a k tome sam se i godinama bavil sportom, ameterski ali aktivno....
Ti pouzdano znaš da to sve radi Goluža? |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 25/01/2013 : 16:12:52
|
quote: Originally posted by selanne
inace sport je moj hobi citav život, a pogotov kad tome još dodate i pedagogiju koja mi je profesija onda je sve jasno. Spojem hobija (sport) i profesije (pedagogija) dobil sam mogucnost da prilikom pracenja sportskih susreta vidim više od onog kaj se vidi na prvi pogled. Više od samog sporta! a k tome sam se i godinama bavil sportom, ameterski ali aktivno....
Ti pouzdano znaš da to sve radi Goluža?
direktno ili indirektno, ali da....stvar je izbornika da odredi podjelu zaduženja i sve to uklopi. Kad te stvari ne bi funkcionirale kak treba rezultat sigurno ne bil ovakav! |
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7666 Posts
Posted - 25/01/2013 : 16:17:53
|
Daleko od toga da su u kolapsu, stvari funkcioniraju odlicno. Samo sam ciljao na to da ima ljudi koji odrade puno više posla od Goluže. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
Topic  |
|