forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Rukomet
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 38

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 25/01/2013 : 15:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by maddox031

i da, Landin brani za Dance, netko je mislim pitao za Kaspera Hvidta :) al mislim da je u mirovini.

i ja, ajde da mi netko i odgovori
Hvala!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 25/01/2013 : 15:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
u tom slucaju +5, zna se za koga!

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/01/2013 : 15:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

quote:

i da, Landin brani za Dance, netko je mislim pitao za Kaspera Hvidta :) al mislim da je u mirovini.

Hvala!

Mislin da ti je ova udica bila bez ješke, zato ti niko nije zagriza.
Bilo je preocito da zajebavaš.
Možeš ti puno bolje

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 25/01/2013 15:09:11
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 25/01/2013 : 15:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Ma ti nemaš pojma, ti si ka i ja na olimpijadi tija francuze u polufinalu pa smo ostali popišani

Nisam ja kriv što je Omeyer poludio baš protiv nas.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 25/01/2013 : 15:20:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message
Pobjedujem danas s par razlike, nece bit drame :)

Slovenci pobjedjuju Španjolce u produžecima :D

There can be only one, me!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 25/01/2013 : 15:20:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

quote:

quote:

Hvala!

Možeš ti puno bolje

ali najozbiljnije

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/01/2013 : 15:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

quote:

Hvala!

Možeš ti puno bolje

Vidim da je meni postavia pitanje ali sam jucer isa ca s neta pa nisam vidia..ali istina tesko je vise reci kad baci udicu a kad je ozbiljan..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 25/01/2013 15:33:29
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/01/2013 : 15:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Hvala!

Možeš ti puno bolje

ali najozbiljnije

Sori, ocito san te krivo skužija
Zbog tvog specificnog nacina pisanja i pogleda na sugovornike cudilo me da neznaš da Caspera nema u rosteru.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/01/2013 : 15:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by brni

ali istina tesko je vise reci kad baci udicu a kad je ozbiljan..

Evo i brnija si zbunija isto ka mene

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/01/2013 : 15:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Mislim da je dosada pita ozbiljno..vec je negdi napisa da mu rukomet nije neki sport koji prati tako da mislim da ovi put nije isa nista izvuci na suvo..

Edited by - brni on 25/01/2013 15:36:37
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 25/01/2013 : 15:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
tu si u pravu...ali ovdje nije bila nikakve udice. Ja rukomet pratim površno, na ovom prvenstvu sam pogledal jednu jedinu utakmicu (zadnju s Francuzima). Pogledal sam još (u pauzi Boljeg Života) par minuta s Bjelorusima, i par minuta Slovence protiv Srba (kladim se na golove Luke Žviželja) i to je sve...a tak pratim više -manje i sva ostala rukometna natjecanja. Do utakmice s Francuzima sam mislil da Karabatic zbog kladionice uopce ne igra na ovom prvenstvu!? Isto tak nemam pojma kad je tko otišel u mirovinu, pa tak ni Kvidt.....nikakv mamac nije bil u pitanju ovaj put!

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/01/2013 : 15:38:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

ali istina tesko je vise reci kad baci udicu a kad je ozbiljan..

Evo i brnija si zbunija isto ka mene

Ali triba mu odati priznanje..nekad u "razracunavanju" s njim tek nakon dosta vrimena skuzis da si se uvatia na jesku..

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/01/2013 : 15:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

Mislim da je dosada pita ozbiljno..

Ma OK, sad je i meni jasno.
Stvarno san mislija da prca.

Mislin, dosada je takav lik da ti jednostavno nije jasno kako to on nešto nezna

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/01/2013 : 15:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

Mislim da je dosada pita ozbiljno..

Ma OK, sad je i meni jasno.
Stvarno san mislija da prca.

Mislin, dosada je takav lik da ti jednostavno nije jasno kako to on nešto nezna

Da istina i mene je zacudilo..takav intelekt..

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/01/2013 : 15:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

tu si u pravu...ali ovdje nije bila nikakve udice. Ja rukomet pratim površno, na ovom prvenstvu sam pogledal jednu jedinu utakmicu (zadnju s Francuzima). Pogledal sam još (u pauzi Boljeg Života) par minuta s Bjelorusima, i par minuta Slovence protiv Srba (kladim se na golove Luke Žviželja) i to je sve...a tak pratim više -manje i sva ostala rukometna natjecanja. Do utakmice s Francuzima sam mislil da Karabatic zbog kladionice uopce ne igra na ovom prvenstvu!? Isto tak nemam pojma kad je tko otišel u mirovinu, pa tak ni Kvidt.....nikakv mamac nije bil u pitanju ovaj put!

I sad te moran nešto ozbiljno pitat.
Znaci, ovo prvenstvo uopce ne pratiš?
Neznaš u kojen sastavu igraju ekipe, ko je u formi, ko nije, ko je kažnjen, ko je u penziji. itd...

Na osnovu cega si onda temeljija svoj optimizam prije francuske?
OK, mi igramo dobro/odlicno, al kako znaš da trenutno 3-4 ekipe ne igraju još bolje?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 25/01/2013 : 15:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Kasper, Žvižej, Hvidt...

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/01/2013 : 15:48:44  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

OK, mi igramo dobro/odlicno, al kako znaš da trenutno 3-4 ekipe ne igraju još bolje?

Da, ovo i mene zanima..

Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 25/01/2013 : 15:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message
1. Hrvatska
2. Španjolska
3. Danska
4. Slovenija

Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/01/2013 : 15:51:24  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Rukometni dan na HRT 2:

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 25/01/2013 : 16:01:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

quote:

Da, ovo i mene zanima..

na osnovu iskustva....pratil sam malo EP i OI te nacin na koji Goluža (inace sirovina i panjina van rukometa) priprema ekipu za utakmicu. Ono kaj sam videl u tim utakmica je fascinatno, savršeno pripremljena ekipa za najveca dostignuca. U utakmicama koje smo izgubila na tim prvenstvima veliku ulogu igrali su suci, a protiv Frnacuza na OI i psiha. Nakon kaj sam videl pripremu za Dansku na OI bilo mi je logicno da bu za ubuduce na taj nacin Goluža psihicki pripremil decke i za tekme s Francuzima. S takvim pripremam došli smo do ovoga danas, naša rukometna repka je daleko najbolja rukometna ekipa i samo neki veliki peh (loš dan) i velika sudacka pomoc protivnika mogu ju zaustaviti....

inace sport je moj hobi citav život, a pogotov kad tome još dodate i pedagogiju koja mi je profesija onda je sve jasno. Spojem hobija (sport) i profesije (pedagogija) dobil sam mogucnost da prilikom pracenja sportskih susreta vidim više od onog kaj se vidi na prvi pogled. Više od samog sporta!
a k tome sam se i godinama bavil sportom, ameterski ali aktivno....

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 25/01/2013 : 16:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:

na osnovu iskustva....pratil sam malo EP i OI te nacin na koji Goluža (inace sirovina i panjina van rukometa) priprema ekipu za utakmicu. Ono kaj sam videl u tim utakmica je fascinatno, savršeno pripremljena ekipa za najveca dostignuca. U utakmicama koje smo izgubila na tim prvenstvima veliku ulogu igrali su suci, a protiv Frnacuza na OI i psiha. Nakon kaj sam videl pripremu za Dansku na OI bilo mi je logicno da bu za ubuduce na taj nacin Goluža psihicki pripremil decke i za tekme s Francuzima. S takvim pripremam došli smo do ovoga danas, naša rukometna repka je daleko najbolja rukometna ekipa i samo neki veliki peh (loš dan) i velika sudacka pomoc protivnika mogu ju zaustaviti....

inace sport je moj hobi citav život, a pogotov kad tome još dodate i pedagogiju koja mi je profesija onda je sve jasno. Spojem hobija (sport) i profesije (pedagogija) dobil sam mogucnost da prilikom pracenja sportskih susreta vidim više od onog kaj se vidi na prvi pogled. Više od samog sporta!

Ti pouzdano znaš da to sve radi Goluža?

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 25/01/2013 : 16:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

quote:

Ti pouzdano znaš da to sve radi Goluža?

direktno ili indirektno, ali da....stvar je izbornika da odredi podjelu zaduženja i sve to uklopi. Kad te stvari ne bi funkcionirale kak treba rezultat sigurno ne bil ovakav!

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 25/01/2013 : 16:15:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
dapace, mišljenja sam da je jedna velika kvaliteta Goluže prihvacanje savjeta od svih...sve posluša a on na kraju odredi taktiku! Previše smo jaki na terenu da bi stvari u samom strucnom stožeru bile u kolpasu kakse kroz medije prikazuje....

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 25/01/2013 : 16:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Daleko od toga da su u kolapsu, stvari funkcioniraju odlicno. Samo sam ciljao na to da ima ljudi koji odrade puno više posla od Goluže.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 25/01/2013 : 16:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

Daleko od toga da su u kolapsu, stvari funkcioniraju odlicno. Samo sam ciljao na to da ima ljudi koji odrade puno više posla od Goluže.

a cuj, bez fizikalaca nema uspjeha

Ali zna se tko je najodgovorniji a samim time i najzaslužniji....

Go to Top of Page
Page: of 38 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000