Author |
Topic  |
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7666 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 25/01/2013 : 16:26:09
|
Znaju oni koji su blizu reprezentacije tko je najzaslužniji, vjeruj mi. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 25/01/2013 : 16:35:59
|
quote: Originally posted by selanne
Znaju oni koji su blizu reprezentacije tko je najzaslužniji, vjeruj mi.
ne vjerujem ;)
trener, ma koliko ga mi simpatizirali ili ne...odgovoran je za ove uspjeh, koliko bu i za eventualne neuspjehe.
Sjeti se samo kak su Cirin uspjeh `98. povezivali s Ivicem, pa ovim i onim ali cinjenica je jedna...Ciro je tu momcad psihicki pripremal i bez te pripreme i faktora srece badava sve Iviceve taktike! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15006 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 25/01/2013 : 17:29:23
|
Odlicna izvedba protiv Francuza, bez skidanja hlaca i hrabro jedino tako su mogli dobiti tu utakmicu. Goluza - potezii zivota, ona mirnoca s kojom je prihvatio crveni karton Vukovica je nevjerovatna. Na vrijeme uocen problem krila i zamjenama Horvat - Cupic i Nincevic - Sprem je genijalna, rizik koji je prihvatio s Musom takoder. Musa - definitivno utakmica zivota, ugodno me iznenadio nisam mogao vjerovati da je to isti Musa. Duvnjak - nema rijeci utakmica zivota. Bicanic - dobro je odigrao ali i dalje me zivcira svojim forsiranjem, dobrano se Goluza izderao na njega par puta, potpuno opravdano. Gojun - standarno genijalan. Alilovic - utakmica zivota. Kopljar je ostao duzan ali moram ga pohvaliti jer je kad je bilo +1 za nase presjekao polukontru Francuza i omogucio da se vratimo ponovo na +2, i to bas kad se uatkmica prelamala. Sve ovo za ovakve Francuze a vjerujem i da su bili u top formi bilo bi previse. Kod Francuza nevidljiv Karabatic, Abaloa je unistio Alilovic, Narciss neprepoznatljiv ( trenutno najbolji igrac svijeta ), Dinart prespor godine su ipak ucinile svoje, Omeyer nije niti mogao nista, jer nije primio niti jedan " ofrlje " gol, sve su to bili jako precizni i siloviti udarci.
Danska
Treaba osjeci krila i zaustaviti po meni najboljeg rukometasa svijeta ( uz Narcissa i Mohamed Mamdouha ) Hansena. Takoder treba paziti da se ne razbrani mladi Landin. Tada ih imamo.
Spanjolska - Slovenija
Volio bi da Spanjolci ispadnu jos od Srbije zbog onog " navodnog " pustanja. A i imat ce veliku pomoc sudaca. Iako misli da nam ne mogu parirati. Uz sav respekt prema Sloveniji mislim da nam ne bi trebali stvarati probleme, jedva su dobili Egipat i Rusiju. Za njih je vec prije polufinala veliki uspijeh.
Zaista mislim da je ova reprezentacija spreman i trenutno kako igra zasluzuje zlato. Jer kad neko odigra tri utakmice finale prije finala ( dobije domacina Spanjolsku, Olimpiske i Svjetske prvake Francuze, nadam se i Europske prvake Dance , zpravo ni ne sumljam ) Onda bi stvarno bilo krajnje neposteno da osvoji Slovenija ili guzicarska Spanjolska. Ali kad gledam kako je Danska osvojila zadnje EP, onda bolje ne pisati neke stvari. Ono je najnepostenija titula za koju ja znam, nadam se da im se veceras to vraca.
I za kraj sumljao sam u neke decke poput Muse, Bicanica ( iako jos uvjek mu zamjeram neke stvari ), Cupica. Ali ovo su me genijalno razuvjerili svaka im cast. Takoder kapa dolje " Arogantnom " Goluzi, prije svega jer vodi reprezentaciju kao pravi " Njemac " bez popustanja, maksimalno i sve po spagi, njegove zasluge su velike. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15006 Posts
Posted - 25/01/2013 : 17:35:07
|
quote: Originally posted by brni
Meni ono isto nije za crveni..u 15 minuti da, u 48 sekundi nikako..
Da je u 10 sekundi potpuno opravdano. Nema namjere ali ono je bilo totalno neoprezno i zavrsilo je brutalno.
Zaboravio sam suce koji su u samom startu puhali silovito u leda Francuzima. Jos ne mogu shvatiti da se nekoj reprezentaciji konstanto svaki napad dize ruka nakon 20 sekundi a drugoj dopusta da se igra preko minute. Jedanput sam stopao, sudili su nam pasivni napad tocno za 15 sekundi od trenutka kada smo dobili loptu. To je apsurdno. Medutim sve su nam vratili nekim vaznim odlukama na stetu Francuza. Na kraju kad se sve skupa zbroji i oduze - Suci - Ok! |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15006 Posts
Posted - 25/01/2013 : 17:37:49
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Ja necu ocekivat više ništa. Ne ide mi
Haha..ja sam ima stvarno dobar osjecaj danas..i nakon sta sam pogleda Francuze protiv Švaba i Islandana vidia sam da ovi nisu sta su bili..danas kad smo ih dobili opra me osjecaj da ce nasi stavit zlato oko vrata..
Ti nakon onih 1000 kuna na Francuze nemoj govoriti o dobrim osjecajima  |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15006 Posts
Posted - 25/01/2013 : 17:40:20
|
quote: Originally posted by Barney
Nesmotren start Drage Vukovica i izravni crveni karton stajat ce nas neigranje Vukovica u polufinalu. Takva su nova pravila nažalost. Može se raspravljati o tome da li je zaslužio izravni crveni ili bi kazna od 2 minute iskljucenja bila dovoljna ali kako god bilo, cinjenica je da ga nema protiv Danaca koji su po meni uz Hrvatsku najviše pokazali na ovom prvenstvu. Kopljar se malo ukakio protiv Francuza u napadu ali zato se nece protiv Danske. U obrani je odigrao fenomenalno. Ocekujem da ce Dancima zabiti barem 4 gola.
A ovaj Duvnjak... majko mila, koliko srce taj momak ima. Pravi je voda, nema šta. Imao sam osjecaj da su on i Alilovic sami slomili Francusku (i suce). Kad je bilo najteže, Duvnjak je bio taj koji je preuzimao odgovornost i pucao na gol, i zabijao u kljucnim trenucima isto kao i Mirko na golu. Svaki puta kada se lomila utakmica, Mirko je briljirao sa obranama.

U nisam znao da Vukovic ne moze protiv Danaca, a u Qurac  Ko ce na Hansena, Musa ne smije... mozda Kopljar. Ah imamo Gojuna zaboravio sam  |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15006 Posts
Posted - 25/01/2013 : 17:44:04
|
quote: Originally posted by tex2
Jucer gotovo perfektna utakmica, Alilovic nadvisio Omeyera (vecina Omeyerovih obrana bila je kad je ruka sudaca bila u zraku, inace bi to bio skroman ucinak Omeyera), obrana perfektna, Musu se naziva drvosjecom i slicno, ali tko je gledao rukomet devedesetih sjeca se ruske obrane, tj. 3 mrge od preko 2,00 m, pa ti probi to, od vanjske linije zakazao je jedino Kopljar, Duvnjak fantastican, pogotovo u uvodu utakmice, ali kad je bila ruka sudaca u zraku prakticki je jedino on tada pucao, zato mu i je postotak šuta 52%, Bicanic ugodno iznenadio, svaka cast Mandalinicu na onom golu sa igracem manje, ali kad se ovako sad pogleda, sa toliko malo vanjskih igraca, svaka im cast kako su izdržali cijelu tekmu. Krila, sva 4 se upisala u strijelce, ukupno 12 pogodaka, i pivot Vori sa 3 pogotka, treba dati 3 gola Francuzima s crte! Goluža je i više nego dobro odradio susret, minute odmora u pravo vrijeme, izmjene, sve 5! Bio je to dvoboj dvije najtrofejnije repke zadnjih 20 godina, a naša mladost sugerira kako cemo u vrhu ostati još dosta godina, lijepo! Svaka cast, danas bi se trebali samo odmarat, a onda Danci! SRETNO!!!
Slazem se sa svime sto si napisao osim Muse. Protiv FRancuza je odigrao odlicno, svaka cast, genijalno. Sve ostale utakmice je odigrao katastrofalno doslovno. Kako ne nazvati panjem tipa koji ima od 10 minuta igre 2-3 iskljucenja?? Da ne govorim kako je uspio uci i za doslovno 15 sekundi pokupit iskljucenje. Izgleda da ga je Goluza malo primirio, jer onako divljackom obranom ne bi ga pustili niti u UFC kavez. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15006 Posts
Posted - 25/01/2013 : 17:46:54
|
Mislim da nisam propustio nijednu (važniju) utakmicu Hrvatske u zadnjih desetak godina i bez imalo sumnje mogu reci da je ovo najbolje što su ikad odigrali.
Ne znam odakle bih poceo - obrana je bila fantasticna, a Mirko je vadio sve što oni nisu mogli, Bicanic i Duvnjak fantasticni u napadu, Cupko u kontrama, Musa (pravi Hercegovac, krkan u pozitivnom smislu te rijeci) je cuvao po trojicu Francuza odjednom, Kopljar nije pridonio u napadu, ali za ono što je radio u obrani je zaslužio .
Stvarno odlicno, bolje od ovoga ne treba i ne može, samo da ostanu na ovoj razini i ni Danci, Španjolci i suci nam ne mogu uzeti zlato.
Ne zajebavan te, nego me stvarno zanima tvoje mišljenje buduci mi se cini da o rukometu ovde znaš najviše. Jel još uvik misliš da je Goluža bezveznjak?
pametno je radija izmjene. pametno je zva time out-e. taktika je bila vrhunska. motiv neupitan. Meni, laiku, ova pobjeda itekako ima trenerski pecat.
Goluza je kao osoba i po ponasanju puno vise od bezveznjaka. Druga stvar je sto covjek zna rukomet. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15006 Posts
Posted - 25/01/2013 : 17:48:18
|
quote: Originally posted by scanturion
Barney Odakle ti ta informacija?? Zvao sam HRS i kažu da Drago igra protiv Danaca bez obzira na direktan crveni karton. Pa nisu valjda toliko nesposobni da neznaju za to novo pravilo.
Legendo..  
   Hahahh koji lik, majko mila ovaj forum je pun " Spuki " tipova. Sve u pozitivnom smislu naravno    |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15006 Posts
Posted - 25/01/2013 : 17:51:39
|
Ne zajebavan te, nego me stvarno zanima tvoje mišljenje buduci mi se cini da o rukometu ovde znaš najviše. Jel još uvik misliš da je Goluža bezveznjak?
pametno je radija izmjene. pametno je zva time out-e. taktika je bila vrhunska. motiv neupitan. Meni, laiku, ova pobjeda itekako ima trenerski pecat.
Nikad nisam rekao da je bezveznjak, ono što i dalje tvrdim je da bi s nekim vecim znalcem imali još više medalja. Svakako da ima trenersko znanje, nakon toliko godina u rukometu morao ga je steci, ali nije tolika kvaliteta. Izmjene mu sinoc i nisu bile neki problem jer ionako imamo 2-3 rotacije koje su stalne (Cupic-Horvat po minutaži, Vori-Musa u napadu i obrani). Timeout-i - zvao ih je u trenucima kad su nas Francuzi stisli, što bi svatko odradio. Ono što ga je sinoc obilježilo su jedna greška i jedna dobra odluka. Prvo, greška - ponovo je pustio Francuzima da umrtve igru i da igraju na postavljen napad gdje su oni najjaci. Sreca za nas je što su sinoc francuski bekovi bili neraspoloženi (što je u velikoj mjeri zasluga centralnog dijela obrane i velicanstvenog Mirka). Dobra odluka je vezana za Kopljara - puno trenera bi se polakomilo i uvelo u napad drugog beka da raširi Francuze jer je Markec bio ocajan. Goluža je odlucio da tu budemo slabiji, jer ocito nismo mogli podnijeti još jednu izmjenu obrana-napad, i forsirao Kopljara u obrani, gdje je ovaj odigrao bez ijedne greške 60 minuta. Za to mu spuštam kapu do poda, jer sam i ja u neka doba postao iznerviran neuvodenjem Stepancica.
Oprosti ne slazem se. Treba imati velika muda onako reagirati kad je Vukovic dobio crveni. Sto mislis koliko bi trenrea onako reagiralo? Takoder jos veca muda treba imati uvesti Musu protiv Francuza. Jedino sto mu zamjerim da nije uveo Sprema prije i ne uvodenje Stepancica. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15006 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15006 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15006 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15006 Posts
Posted - 25/01/2013 : 18:07:03
|
quote: Originally posted by dosada
Suzdrzat cu se ovaj put..to je moja evolucija..
eh, da si samo ti u pitanju....pogledaj malo komentare prije tekme (ovo nakon tekme je da ti se smuci kak su svi progledali). Takav strah i to protiv repke s kojom imamo omjer 5-7, sad 6-7. Kladim se bu slijedeci put opet ista pjesma!
Sutra gubimo sigurno od Danaca..jbt imaju Hansena.. 
Molim te izjavi onu carobnu recenicu o 1000 kuna, tako da budemo svi skupa sigurni da smo u Finalu
       |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 25/01/2013 : 18:11:19
|
quote: Originally posted by Tonka24
Da samo se mi kukavni balkanci uvik zalimo na suce..

Hahahahahhahaha
      Koji si ti kralj

Ovo slika mi dosla ko narucena..  |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 25/01/2013 : 18:16:28
|
Takoder jos veca muda treba imati uvesti Musu protiv Francuza.
Musa ce biti najbolji obrambeni igrac na svitu vrlo brzo..sve dolazi na moje.. |
Edited by - brni on 25/01/2013 18:17:36 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15006 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15006 Posts
Posted - 25/01/2013 : 18:23:31
|
Musa ce biti najbolji obrambeni igrac na svitu vrlo brzo..sve dolazi na moje..
Brni, nemoj da ti moram ponavljati recicarobnu recenicu od 1000 kuna     |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 25/01/2013 : 18:24:41
|
Musa ce biti najbolji obrambeni igrac na svitu vrlo brzo..sve dolazi na moje..
Brni, nemoj da ti moram ponavljati recicarobnu recenicu od 1000 kuna    
Jbg stari ti ga cilo vrime pljuvas..a Musa te svaku utakmicu demantira maestralnim izvedbama..protiv Francuza je bija najbolji..poia je Karabatica.. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 25/01/2013 : 18:29:29
|
Kopljar je ostao duzan ali moram ga pohvaliti jer je kad je bilo +1 za nase presjekao polukontru Francuza i omogucio da se vratimo ponovo na +2, i to bas kad se uatkmica prelamala.
Je, stvarno je ovo lipo napravija. Baš se vidilo da ih je procita i samo ih je saceka |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 25/01/2013 : 18:30:38
|
Kopljar je ostao duzan ali moram ga pohvaliti jer je kad je bilo +1 za nase presjekao polukontru Francuza i omogucio da se vratimo ponovo na +2, i to bas kad se uatkmica prelamala.
Je, stvarno je ovo lipo napravija. Baš se vidilo da ih je procita i samo ih je saceka
Da samo ste zaboravili spomenit da je on par trenutaka prije toga izgubia balun..samo je ispravia gresku.. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15006 Posts
Posted - 25/01/2013 : 18:35:18
|
quote: Originally posted by Tonka24 " Spuki " tipova.
kaj znaci ovaj pojam?
spooky. Dobro? |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 25/01/2013 : 18:36:19
|
Je, stvarno je ovo lipo napravija. Baš se vidilo da ih je procita i samo ih je saceka
Da samo ste zaboravili spomenit da je on par trenutaka prije toga izgubia balun..samo je ispravia gresku..
Eto vidiš njemu je dosta 10 sekundi da pokaže šta može. Napad ajme majko, obrana odlicna Inace, kladija san se danas sa kolegon u marendu u ponediljak da Kopljar daje minimum 6 |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 25/01/2013 : 18:40:06
|
quote: Originally posted by Tonka24 " Spuki " tipova.
kaj znaci ovaj pojam?
spooky. Dobro?
jasno, samo znacenje tog pojma nikak ne mogu povezan u smislenu cijelinu s kontekstom tvog odgovora. Kakve veze s ovim imaju "ljudi koji nekog plaše" tj. zastrašujuce izgledaju? |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
Topic  |
|