forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Rukomet
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 38

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 25/01/2013 : 23:11:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message
Nama je Francuska postala sveti gral i nismo vidjeli dalje od nje. Onog trenutka kad smo njih dobili mi smo se mentalno doslovno odcekirali s ovog prvenstva.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 25/01/2013 : 23:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Ne ulovimo li sutra broncu Goluža može put pod noge.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/01/2013 : 23:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by wolf

Ne ulovimo li sutra broncu Goluža može put pod noge.

On vec sad moze spakirati kufere..bronca je neuspjeh..jer zna se koga moras pobjediti da osvojis zlato - Francuze..kad bi Francuzi pobjedili nas nebitno u kojoj nokaut fazi zlato bi vec bilo oko vrata..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 25/01/2013 23:18:08
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 25/01/2013 : 23:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Intervju samo za Tonku!

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/01/2013 : 23:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Tonka, o cemu ti pricaš, Bicanic igra svaku utakmicu odlicno, ima odlican šut, ti ko da ne gledaš utakmicu, Šprem je OK, ali ocito ne shvacaš da Štrek ne igra Meni nije jasno samo zašto Cupic ne igra

Cosic: "Nakon toga je malo zaostao u razvoju..."

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 25/01/2013 : 23:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Bicanic nije veceras dobro odigrao, protiv Francuza je bio sjajan, ali veceras ga nije bilo. Ima odlicnu fintu kojom može izbaciti bilo koga, a nije to pokušao veceras, šutao je izvana, što je Landin lako kupio.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 25/01/2013 : 23:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message
Zadnji put smo razbili Dance i onda naletili na francuze. Sad smo razbili francuze i naletili na dance...
Da li smo izvukli pouku? Cisto sumnjam. Zato smo zadnjih deset godina pri vrhu svjetskog rukometa ali nikad na vrhu.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14991 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 25/01/2013 : 23:18:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Je li i ovaj put Goluža sjajno pripremio utakmicu?

Stari moj ne moze trener nista kad ima neke hendikepe u startu.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 25/01/2013 : 23:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Nepojmljivo mi je ovo šetanje naših u drugom poluvremenu. Krene napad, ali umjesto agresije na gol oni se šetkaju i nabacuju jedan drugome loptu. Danci su vrhunski odigrali i nema se baš ništa za prigovoriti im, a golman im je jednostavno dominirao.
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3280 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 25/01/2013 : 23:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
ako psiha proradi za nas i odradi svoje vama, sutra idete kuci bez medalje.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14991 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 25/01/2013 : 23:22:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Barney

Bili su bolji. Treba biti velik i u porazu i cestitati Dancima, a našima treba biti i dalje podrška jer zaista su sjajna momcad i ovo nije kraj naše rukometne ere, nego pocetak jedne nove generacije koja ce još godinama biti u vrhu svjetskog rukometa, i bilo bi licemjerno pljuvati po njima zbog jedne slabije odigrane utakmice i to u polufinalu protiv uvijek nam neugodne Danske koji su ujedno i prvaci europe a možda i buduci svjetski prvaci.

Nadam se da ce sutra biti u boljem izdanju.
Dancima svaka cast

Ako je licemjerno pljuvati po Bicanicu onda si u pravu licemjeran sam s radoscu. Da znam da ima facebook ili njegov broj moba dobio bi tocno ono sto je on pruzio u utakmici. Bio bi posteniji da je glumio ozljedu ili bolest.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 25/01/2013 : 23:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

Bili su bolji. Treba biti velik i u porazu i cestitati Dancima, a našima treba biti i dalje podrška jer zaista su sjajna momcad i ovo nije kraj naše rukometne ere, nego pocetak jedne nove generacije koja ce još godinama biti u vrhu svjetskog rukometa, i bilo bi licemjerno pljuvati po njima zbog jedne slabije odigrane utakmice i to u polufinalu protiv uvijek nam neugodne Danske koji su ujedno i prvaci europe a možda i buduci svjetski prvaci.

Dancima svaka cast

Ako je licemjerno pljuvati po Bicanicu onda si u pravu licemjeran sam s radoscu. Da znam da ima facebook ili njegov broj moba dobio bi tocno ono sto je on pruzio u utakmici. Bio bi posteniji da je glumio ozljedu ili bolest.

Ti si baš nakacio se na Bicanica, a ni ostali nisu bili na visini. Duvnjak - trudio se, ali nije to onaj isti Duvnjak kao u prethodnim utakmicama, Kopljar - djecji vrtic, Cupic - tko ga je primijetio... tako i ostali.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 25/01/2013 : 23:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message
Jebo zlato, glavno da smo bili prvi u grupi
Spanjolci igraju finale, ali traume od poraza u grupi ce ostati zauvijek.

Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 25/01/2013 : 23:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message
bicanic je odigrao solidno, sigurno nije kriv za poraz

krivi su zajedno, losa dodavanja, gubljenja lopte, gulaza ili ih je lose savjetovao ili su oni glupavi, krila nisu nista mogla, alilovic solidan ali sve se odbije nazad njima

Danci su takticki odigrali daleko nadmocnije od nas i svaka im cast na tome

There can be only one, me!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/01/2013 : 23:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Hrvatska s Balicem:

Hrvatska-Danska 32:21

Hrvatska bez Balica:

Hrvatska-Danska 24:30

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 25/01/2013 : 23:28:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:
Originally posted by maddox031

bicanic je odigrao solidno, sigurno nije kriv za poraz

krivi su zajedno, losa dodavanja, gubljenja lopte, gulaza ili ih je lose savjetovao ili su oni glupavi, krila nisu nista mogla, alilovic solidan ali sve se odbije nazad njima

Danci su takticki odigrali daleko nadmocnije od nas i svaka im cast na tome

To i ja govorim. Komplet su svi podjednako krivi za neuspjeh. A Danci su vrhunski odigrali.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17086 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 25/01/2013 : 23:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

Dancima svaka cast

Cek, po tebi je sad Bicanic skoro pa jedini krivac za ovo
Gle, tu su neki klinci, Mandalinic i Stepancic, bekovi koji još ne mogu riješavati ovakve utakmice, jer su neiskusni... Pa koji kurac retard Goluža ostavlja kod kuce neke iskusnije igrace, koji još igraju vrhunski rukomet, a nisu prestari, a vodi ovu djecu... Ne, Tonka, za sve ove poraze ovih godina krivci su Goluža i ti koji ga drže, jer da je Onesta naš izbornik napravio bi još vece stvari nego što je napravio s Francuskom, u to sam siguran.
Go to Top of Page

magnus
Junior Member

Slovenia
342 Posts

Member since 22/08/2004

Posted - 25/01/2013 : 23:30:31  Show Profile Show Extended Profile  Send magnus a Private Message
quote:

Slomili se Slovenci i tu se nije moglo ništa.

Slomili se Hrvati i tu se nije moglo ništa.
Sutra cemo vidjeti, ko ce se brze i bolje oporaviti

"Don't live for pleasure, make life your treasure"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/01/2013 : 23:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Mislim da je prvo sta HRS triba napravit jest to da otidu na kolinima molit Balica da se vrati u reprezentaciju..

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 25/01/2013 : 23:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:
Originally posted by magnus

quote:

Slomili se Slovenci i tu se nije moglo ništa.

Nismo se mi slomili - od starta nismo krenuli dobro.
Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 25/01/2013 : 23:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message
quote:

Možda je i pripremio.

Ja ne bih toliko krivio pripremu, nego je naša reprezentacija jednostavno upala u "živi pijesak".

Pocne utakmica i misliš da sve imaš pod kontrolom i onda nešto krene loše.. pa nokon toga još nešto.. pa opet.. pa opet...pocinješ tonuti i više se ne možeš vratiti. Noge su ti teške i ne slušaju te, zuji ti u ušima, ruka nesigurna, mozak ne funkcionira onako kako bi želio i s vremenom jednostavno shvatiš da si u ovom momentu nemocan i predaš se.

Krivite koga želite ali ja bih pohvalio cijelu reprezentaciju zajedno sa strucnim stožerom da su dogurali do polufinala na jedan uraganski nacin i da su do polufinala dogurali kao tim i ako treba nekoga kriviti za ovaj poraz u polufinalu onda je to opet cijeli tim a ne nepozvani Balic, ili Goluža kao izbornik ili netko od igraca.

Iza nas je jedna Francuska i Njemacka a mi smo i dalje u borbi za medalju.

Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 25/01/2013 : 23:34:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message
quote:
Originally posted by magnus

Sutra vjerojatno dobivamo mi, jer smo kompulzivni sakupljaci bronce i srebra.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/01/2013 : 23:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Ali koliko alibija prije i posli utakmice za poraz..katastrofa..

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29639 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/01/2013 : 23:37:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:

Možda je i pripremio.

Ja ne bih toliko krivio pripremu, nego je naša reprezentacija jednostavno upala u "živi pijesak".

Pocne utakmica i misliš da sve imaš pod kontrolom i onda nešto krene loše.. pa nokon toga još nešto.. pa opet.. pa opet...pocinješ tonuti i više se ne možeš vratiti. Noge su ti teške i ne slušaju te, zuji ti u ušima, ruka nesigurna, mozak ne funkcionira onako kako bi želio i s vremenom jednostavno shvatiš da si u ovom momentu nemocan i predaš se.

Krivite koga želite ali ja bih pohvalio cijelu reprezentaciju zajedno sa strucnim stožerom da su dogurali do polufinala na jedan uraganski nacin i da su do polufinala dogurali kao tim i ako treba nekoga kriviti za ovaj poraz u polufinalu onda je to opet cijeli tim a ne nepozvani Balic, ili Goluža kao izbornik ili netko od igraca.

Iza nas je jedna Francuska i Njemacka a mi smo i dalje u borbi za medalju.

Nitko me ne može uvjeriti da Balic u ovakvoj utakmici ne bi napravio razliku. Ali dobro, treba pružiti priliku Mandalinicu i Štefancicu, njima je ovo bitno iskustvo koje ce nam sigurno dobro doci za jedno deset godina, što ce nam zlato sada!

Trouble will find me
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/01/2013 : 23:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Ostavia kuci najboljeg igraca svih vremena i sad se vadi na gripu Duvnjaka..koji pacenik..

Go to Top of Page
Page: of 38 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000