forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Rukomet
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 38

magnus
Junior Member

Slovenia
342 Posts

Member since 22/08/2004

Posted - 25/01/2013 : 23:38:48  Show Profile Show Extended Profile  Send magnus a Private Message
quote:
Originally posted by wolf

quote:
Originally posted by magnus

quote:
Originally posted by wolf

Slomili se Slovenci i tu se nije moglo ništa.

Slomili se Hrvati i tu se nije moglo ništa.
Sutra cemo vidjeti, ko ce se brze i bolje oporaviti

Nismo se mi slomili - od starta nismo krenuli dobro.

Slomili se od velikog psihickog pritiska jos prije nego sto je pocela utakmica
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/01/2013 : 23:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by magnus

Slomili se od velikog psihickog pritiska jos prije nego sto je pocela utakmica

Naravno..cim sam ja cua Dragu kako spominje gripu zna sam koja je ura..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/01/2013 : 23:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Kaffe und kolac..

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17086 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 25/01/2013 : 23:43:29  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
quote:
Originally posted by brni

Ostavia kuci najboljeg igraca svih vremena i sad se vadi na gripu Duvnjaka..koji pacenik..

Još je dosad bio heroj, pa "nije htio iznositi u medije neke stvari, o temperaturama i hemoroidima", ali sad eto, nakon blamaže, ipak ih je rekao... Šupak bio i ostao.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/01/2013 : 23:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
"NE ZNAM što se dogodilo, valjda isto što se dogada zadnja tri prvenstva. Iskreno, vec su mi dosadile te bronce, pokušavam sh vatiti što nam se dogada, nikako da izvucemo pouke", prva je reakcija Drage Vukovica nakon poraza od Danske (30:24).

Edited by - brni on 25/01/2013 23:45:33
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/01/2013 : 23:50:28  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Kad bi Francuzi nas pobjedili npr. u polufinalu odnili bi zlato..a kad bi mi njih onda gubimo..Euro 2008. protiv Danaca i sad opet od njih..luzerski mentalitet..jbg..

Udica je bacena..

Edited by - brni on 26/01/2013 00:41:40
Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 25/01/2013 : 23:51:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Barney

quote:

Je li i ovaj put Goluža sjajno pripremio utakmicu?

Možda je i pripremio.

Ja ne bih toliko krivio pripremu, nego je naša reprezentacija jednostavno upala u "živi pijesak".

Pocne utakmica i misliš da sve imaš pod kontrolom i onda nešto krene loše.. pa nokon toga još nešto.. pa opet.. pa opet...pocinješ tonuti i više se ne možeš vratiti. Noge su ti teške i ne slušaju te, zuji ti u ušima, ruka nesigurna, mozak ne funkcionira onako kako bi želio i s vremenom jednostavno shvatiš da si u ovom momentu nemocan i predaš se.

Krivite koga želite ali ja bih pohvalio cijelu reprezentaciju zajedno sa strucnim stožerom da su dogurali do polufinala na jedan uraganski nacin i da su do polufinala dogurali kao tim i ako treba nekoga kriviti za ovaj poraz u polufinalu onda je to opet cijeli tim a ne nepozvani Balic, ili Goluža kao izbornik ili netko od igraca.

Iza nas je jedna Francuska i Njemacka a mi smo i dalje u borbi za medalju.

Nitko me ne može uvjeriti da Balic u ovakvoj utakmici ne bi napravio razliku. Ali dobro, treba pružiti priliku Mandalinicu i Štefancicu, njima je ovo bitno iskustvo koje ce nam sigurno dobro doci za jedno deset godina, što ce nam zlato sada!

Pa imao je Balica u Srbiji i Londonu i nisu napravili ništa više nego što mogu sutra...
Da bi Balic pomogao... vjerojatno i bi... a možda bi bilo još i gore... tko bi to znao. Cinjenica je da je vrhunski rukometaš koji u zadnje vrijeme i nije u nekoj formi i kad nije u formi to se osjeti.
Treba kaliti mlade igrace jer dok se forsiraju veterani da što duže igraju, jer ocito bez njih ne možemo a ne želimo prihvatiti cinjenicu da moramo, nekom mladom igracu prolaze godine a mnogima propada i karijera.

Al da su nas danci danas doslovce izmasakrirali... jesu nas.

Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/01/2013 : 00:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by Tonka24

Šta lupus??

Kako ti kupus?

Aj smiri hormone nema potribe za svadon.
Do nikidan nisi ni zna o kojen se Špremu radi.

Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 26/01/2013 : 00:05:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message
Možda ih je ovaj puta Sanader nazvao...
ili im Linic najavio porez na zlato

...ili smo namjerno otišli na Slovence da riješimo neke stvari vezane za buducnost...
mijenjat broncu za EU

Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava

Edited by - Barney on 26/01/2013 00:10:31
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/01/2013 : 00:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by djule

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14988 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 00:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

quote:
Originally posted by Tonka24

Šta lupus??

Kako ti kupus?

Aj smiri hormone nema potribe za svadon.
Do nikidan nisi ni zna o kojen se Špremu radi.

Barem ne stavljam 1000 kuna protiv Hrvatske
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/01/2013 : 00:13:39  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

Je li i ovaj put Goluža sjajno pripremio utakmicu?

Katastrofa.
Koliko god bija zaslužan za pobjedu protiv Francuske ovo je 100% izbornicka krivica.
Izgubili smo utakmicu u prvih 15 minuta a za onakvo otvaranje utakmice umor nemože bit opravdanje.

Ništa, izgubili smo od boljih.
Bronca je OK.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/01/2013 : 00:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Bronca je OK.

OK u smislu Goluza ostani ili OK Goluza odlazi??

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19328 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/01/2013 : 00:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
GOLUŽA I BALIC su dva krivca za poraz....prvi jer je tu gdje mu nije mjesto a drugi jer ga nema tamo gdje brez njega ne ide...
Hrvatska bez Balica nije to što je sa njim...Španjolci igraju superiorno i prvaci su sigurno...a treci smo SLOVENCI!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/01/2013 : 00:21:18  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

Bronca je OK.

OK u smislu Goluza ostani ili OK Goluza odlazi??

Ne u tome smislu.
Goluža ce ostat bez obzira na rezultat.
OK je zadržat kontinuitet medalja, a da san zadovoljan-nisan.
Ipak san se izgleda privarija, nije baš Goluža neki znalac.
On ka da je pripremija ekipu za Francusku a ne za prvenstvo.
Djelovali smo ispuvano i nikakvo, valjda nas nece i zmajceki dobit.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 26/01/2013 : 00:35:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message
quote:
Originally posted by teller

GOLUŽA I BALIC su dva krivca za poraz....prvi jer je tu gdje mu nije mjesto a drugi jer ga nema tamo gdje brez njega ne ide...
Hrvatska bez Balica nije to što je sa njim...Španjolci igraju superiorno i prvaci su sigurno...a treci smo SLOVENCI!

ako netko igra superiorno to su danci, spanjolci igraju onako, sreca pa je u spanjolskoj

There can be only one, me!
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 26/01/2013 : 00:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message
i sta svi zazivate balice, dosadni ste vec, je vj je najbolji igrac ikada, ali nije spreman niti o furmi i izmoren je, jedina njegova pomoc koja nam treba je da bude trener, a sad kad ce to bit, vidjet cemo

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/01/2013 : 00:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
dragi prijatelji Hrvati, i svi vi koji se tako osecate.

Citanje ovog threada me je nagonilo da nakratko prekinem samoizgnanstvo i da vam kazem da ste - bez zadrske - puni govana ako pricate da vam je bronza OK i da je to realni domet.

od 2004. i poslednjeg hrvatskog zlata, pa sada do 2013., hrvatski dres nosili su igraci o kojima cemo, za 30 godina (pa i manje), govoriti istim biranim recima kakve se koriste za messija, ronalda, i ostale majstore fudbala. Tu je jedan Balic, pa onda Vori. Pa dzomba, metlicic, lackovic. Pa mnostvo drugih koji se ne isticu ali su bili tu, ostavili pecat, i svakako su talentovani rukometasi - iznad evropskog proseka.

I sa takvim igracima, dragi hrvati, vi imate kurac da izbijete oci, da prostite.

Pa ako smo apsolvirali da je Lino idiot, makar simpatican idiot, ali jos uvek idiot, mozemo ponovo pricati o gospodinu Goluzi. Sva tri-cetiri Goluzina turnira podsecaju me na slavne dane Sacramento Kingsa sa pocetka prosle dekade. U regularnoj sezoni sve brisemo sa parketa, a onda dodje playoff i dodju Lakersi i izedu nas. Pa cija je to greska ? Jebem li ga, igraci se sigurno useru, ali nije li selektorov posao da ih digne ? Pa ko ce drugi, ako nece selektor ?

Na OI, selektor ih je digao u polufinalu tako sto je utandrkivao nove takticke varijante protiv Francuske i drzao Balica na klupi, k'o da igra polufinale protiv burkine faso. U srbiji je uradio nesto slicno, ali mu se progledalo kroz prste zbog emotivne atmosfere i statijaznam cega. Sada, odveo vas je na turnir na krilima licnog kaprica i nekakvog detinjastog obracuna sa Balicem, igraca koji jeste over the hill, ali i sa ovoliko godina resava mec u tri poteza ako treba. Svaki amater zna da veliki sportski turnir nije ligasko takmicenje. U ligaskom takmicenju, odmori iskusne i pusti decu ako je sezona na izmaku, ima uvek sledeca sezona. Ali na veliko takmicenje, vodis najbolje i najiskusnije. I gadjas zlato sa svime sto imas. Znaci, povedes sve i igras ih koliko oni mogu.

Ne, Goluza je bio veci od Balica. Dobro, ajde, treba jednom i Duvnjak da odigra veliki mec bez promene gaca na poluvremenu, zar ne ? Taj mec je i stigao protiv Francuske, koja je u prethodnih 10 godina uzimala zlato otprilike prilikom prelaska ulice, pa je jednom ta reprezentacija - sada ostarela i verovatno nezainteresovana za bilo sta, a i debelo potresena kockarskim skandalom glavnog igraca - morala da padne. I umesto da se slozi realno stanje stvari, i da se kaze, otklonili smo mentalnu barijeru i sad idemo sledeci mec, hrvati su, na krajnje balkanski nacin, vec poceli da prave kalkulacije za to kako ce zaustaviti spance u finalu. Ah gospodo...pa nije ovo 2008 ili 2009, karabatic je izandjao, dinart ima godina koliko i starac focho, a ostale manje-vise boli patka. Stigla je sankcija, kristalno jasno, a to uvek nekako dodje tako, i sada, imate sansu da uzmete bronzu. No, nije to poenta ovog posta.

Poenta je...hrvatska kolekcija bronzi i srebra mozda deluje impresivno nekome sa strane. Ali, napravite prosto poredjenje. Evo, opet cemo uzeti Srbe, i ovaj put kosarku. Izmedju 1995. i 2002., srbija je uzela tri evropska zlata, jedno olimpijsko srebro, dva svetska zlata i jednu evropsku bronzu. I znate sta - znali smo da cemo to uzeti, i ocekivali smo, jer smo imali igrace ciji je kvalitet potpisivao ta odlicja. I nismo se bas setali do tamo - na putu su bile i Litvanija, i Hrvatska, i Rusija, i Italija, pa i Amerika i Argentina, kao i dosta jaka Grcka. Ali, bitnije od toga, imali smo trenere koji nisu imali unapred spreman alibi, i koji su gadjali samo - zlato. I nismo vodili mulce za igrace na klupi da ih toboz 'razigravamo', nego smo uvek isli punom silom. I zato je to sada jedna od najboljih sportskih prica sa balkana - imali smo i talenat, i odlicja.

A vi...imali ste talenat, jedan korumpirani savez i dva pavijana (jedan simpaticni, jedan ne). I gomilu sporednih medalja. Da li su reprezentacije od kojih su gubili jake ? Sigurno. Jace ? Nisam siguran.

Djordjevic, Danilovic, Stojakovic, Divac, Savic, Paspalj, Rebraca - pogledajte pa recite, jel' ista sem zlata ovde moze biti uspeh ?
Iniesta, Villa, Xavi, Casillas, Ramos, Xabi Alonso, Torres - a ovde ?
Jordan, Pippen, Rodman, Harper, Kerr - ovde ?
Messi, Iniesta, Xavi, Eto'o, Ronaldinho - ovde ?

Balic, Vori, Dzomba, Metlicic, Lackovic - gomila bronzi.

Grip, sudije, krive stative, Omeyer...izgovora uvek ima za dokonog coveka. Uvek mozete i pricati da ste mala zemlja (sem kad pobedjujete, tad vas je malo al' vas ima, jel'te), i da vas ne vole ovi i oni, i tome slicne balkanske pizdarije kojima i mi cesto pribegavamo u naletu poetske inspiracije. No cinjenicno stanje je...

jedna od najtalentovanijih generacija u istoriji rukometa se lagano ispisuje sa samo dva zlata sa xy takmicenja

...i ko zna kad cete opet videti Balica i Vorija...meni, kao ljubitelju rukometa, je iskreno zao sto su njihove karijere, koliko god bile individualno uspesne, protekle u znaku 'taktickih magova' koji su vas ukucavali u velikim mecevima.

Fudbalskim jezikom, mogli ste biti Brazil '70. A ispali ste Madjarska '54. Ili Holandija '74. Igrali su lepo i osvojili kurac. Jebes zivot drugovi...jebes zivot.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8221 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/01/2013 : 00:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
htio sam danas popodne napisat kako nisam siguran da cemo proci dance, da se može dogodit da nas pretrce
ali sam odustao
ja ne bih previše krivio golužu, ova ekipa pod njegovim vodstvom igra cvrsto, sa srcem, ali budimo realni, osim duvnjaka više nitko nije svjetska klasa - tko je u ovoj ekipi pandan metlicicu, tko džombi, lackovicu iz najboljih dana, ili iz one prije generacije - tko se može usporediti sa irfanom, saracevicem, cavaorom, pucom...
ali vjerujem da ce uskoro par igraca postat tako dobri, a onda se nece dogadat ovakve bezidejnosti
golužu i hrs se može kriviti što su nakon demoliranja francuza upali u euforiju, pustili u javnost nekakve smsove i stvorili dojam da nam nitko ništa ne može - a trebali su se u tišini pripremat za danas
jbte, jutros se vozim, a na radiju nekakva agencija reklamira aranžmane za finale: kao, navijajte za hrvatsku u finalu i posjetite barcelonu

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14988 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 00:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Nisam nikada bio u rukometu ali dosta pratim i klupski i reprezentativni rukomet, godinama vec.
Ajmo ostaviti na stranu emocije i iznijeti neke cinjenice.

Goluza zna rukomet, izvrstan je motivator bez premca svaka mu cast.
Kod njega je problem njegovo ponasanje i bahatost.
Kad smo dobili Francuze govori " ja sam uvijek pobjednik "
Kad izgubimo od Danske u diru su temp. , hemoroidi, proljevi, pokvareni stomaci, suci, neiskustvo momaka... ja nikada nisam vidio da je rekao " ja sam kriv ".
Dalje nepozivanje Balica je cisto zato jer mu ovaj ne pase i ne odgovara.
Balic nije spreman?
Budimo ozbiljni zar bi Atletico Madrid dovodio nespremnog igraca? Zar bi Atletico forsirao nespremnog igraca?
Balic je star?
34 godine? Zasto onda Vori sa 33 nije star?
Kuzite?
Obecao je Goluza da ce reci iza prvenstva zasto nije zvao Balica. Samo se pitam na koje je prvenstvo mislio.
Druga stvar izgubio je u polufinalu na EP pa na OI i sada na SP, zar je moguce da su uvijek igraci bili krivci? Do kada misli biti treci ili cetvrti?
Trece uvijek ima ispade i cudne poteze s igracima, zasto nije igrao Vori? ( iako nas ne bi spasilo 10 vorija )

Mladost reprezentacije, mladi momci, neiskustvo...
Pitanje. Koliko Kopljar ima iskustva? Koliko ma iskustva Vukovic, Gojun, Duvnjak, Horvat, Cupic...?
Po meni, pozvano je par neiskusnih Ivic, Mandalinic, Stepancic, Sprem... i tu se gradi veliki alibi, kojeg zapravo nema.

Cupic - pogledajte start prvenstva protiv Australije, svakome tko se imalo kuzi u rukomet bilo je vec tada jasno da protiv velikih on nema sto traziti.

Kopljar - tom momku pod hitno treba psihijatar, bez zafrkancije, i ako misli dobro sebi napraviti i karijeri potrazit ce ga sam. Jer Parizu ne treba Kopljar protiv desete ili osamnaeste ekipe u francuskom prvenstvu, nego im treba u velikim utakmicama. Nastavi li on ovago brzo ce dobiti nogu ili ce biti u Parizu striktno obrambeni igrac i gotovo.
On da svlada strah bio bi kandidat za najboljeg igraca svijeta.

Duvnjak - svi ga postavljaju kao vodu - pogresno!!
Duvnjak je odlican igrac, talentiran... ali on nikada ali bas nikada nece biti voda niti kandidat za najboljeg igraca svijeta iz razloga jer jednu utakmicu igra fenomenalno drugu kao da ne postoji.
Veliki igraci vode igaju utakmice u kontiniutetu, a ne jednu sam " kralj " drugu sam " kmet ". A to Duvnjak jednostavno nema.

Vukovic - jednostavno i kratko covjeka se forsira za napad a on jednostavno nije za napad pogotovo ne za nekakvog razigravaca.

Bicanic i Nincevic - iskreno ja ne vidim razloga zasto su uopce pozvani. Ok Nincevic silom prilika, ali Bicanic.
Vidim neki ga ovdje opravdavaju, pitam te iste neka mi nabroje 3 gola na cijelom prvenstvu koje je taj igrac dao bez da se odbilo od bloka, golmana, bez da je utakmica odavno rijesena, ozbiljnom golmanu.
Da ne govorim koliko je puta protiv Francuza i danas napravio prekrsaj u napadu, poklonio loptu i napravio korake... to ne zelim niti spominjati. Stvarno trebas biti konjskih zivaca i zazmiriti da je covjek usra 3 napada zaredom i da smo primili tri gola zaredom jos k tomu napravi sedmerac kad smo se vracali... i onda svaki pta kad se malo priblizimo on uzme loptu i na silu puca, radi prekrsaje u napadu i korake.
Ljudi moji pa daj otvorite oci ne treba nam razigravanja i golovi protiv Australije, Alzira, Katra...

Ja bi bio posten pa bi izjavio lose sam igrao a ne spominjati suce i odbijance. Isto tako bio bi jos posteniji pa bi glumio bolest ili ozljedu da ne upropastavam kakvu takvu priliku za povratak u utakmicu.

Ovdje netko spominje furiozno prolazenje do polufinala.
Ljudi moji tako je vec godinama, mi cemo razvaliti ekipe kao sto su Australija,Alzir i Egipat, razvalit cemo i vrlo dobre Spanjolce, Madare... ali kada treba odigrati veliku utakmicu u polufinalu, finalu badamo kao kruske.
Danci u Srbiji nikog nisu razvalili, pa su bili prvi mi smo razvaljivali po skupinama i na EP i na OI i sada na SP ali smo redovito bili razvaljivani u zavrsnici.

Jos nesto vrlo bitno. Ja mislim da samo posebne reprezentacije uspiju u cijeloj utakmici ne doci do nerjesenog a da ne govorim do vodstva, cijelu utakmicu 60 minuta... to su Australija i Hrvatska.

Ako je cilj osvajati trece mjesto onda sve ovo povlacim. Onda svaka cast perfektni smo.

Iz svega ovoga pozitivne su stvari Mandalinic, Musa ( ne znam da li ovo pisem u snu ali covjek je ove dvije utakmice kupio kredita masu.. ) Sprem, Alilovic, Gojun.
I treba osvojiti tu broncanu medalju.
Nakon toga savez bi trebao skinuti Goluzu, jer ocito je da je on preveliko govno da prizna neke svoje pogreske a kamoli da se posuje pepelom i vrati Balica. Ma ako zbog nicega onda ga je trebao pozvati da bude potpora i uzor ovim mladima. Jos ima obraza lagat narod, medije i traziti izlike.
I za kraj jedna jako bitna cinjenica nekima se treba zahvaliti zauvjek prije svega tu mislim na Bicanica.
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 26/01/2013 : 00:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message
a kog bi ti zvao umjesto bicanica ?

balic u athlethicu igra obranu vecinom i malo napad i u klubu ih je preko 20 igraca

slazem se s mairosu, ova generacija je stvarno premalo osvojila u odnosu na sto je trebala, jbg, tako je

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14988 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 00:51:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

dragi prijatelji Hrvati, i svi vi koji se tako osecate.

Citanje ovog threada me je nagonilo da nakratko prekinem samoizgnanstvo i da vam kazem da ste - bez zadrske - puni govana ako pricate da vam je bronza OK i da je to realni domet.

od 2004. i poslednjeg hrvatskog zlata, pa sada do 2013., hrvatski dres nosili su igraci o kojima cemo, za 30 godina (pa i manje), govoriti istim biranim recima kakve se koriste za messija, ronalda, i ostale majstore fudbala. Tu je jedan Balic, pa onda Vori. Pa dzomba, metlicic, lackovic. Pa mnostvo drugih koji se ne isticu ali su bili tu, ostavili pecat, i svakako su talentovani rukometasi - iznad evropskog proseka.

I sa takvim igracima, dragi hrvati, vi imate kurac da izbijete oci, da prostite.

Pa ako smo apsolvirali da je Lino idiot, makar simpatican idiot, ali jos uvek idiot, mozemo ponovo pricati o gospodinu Goluzi. Sva tri-cetiri Goluzina turnira podsecaju me na slavne dane Sacramento Kingsa sa pocetka prosle dekade. U regularnoj sezoni sve brisemo sa parketa, a onda dodje playoff i dodju Lakersi i izedu nas. Pa cija je to greska ? Jebem li ga, igraci se sigurno useru, ali nije li selektorov posao da ih digne ? Pa ko ce drugi, ako nece selektor ?

Na OI, selektor ih je digao u polufinalu tako sto je utandrkivao nove takticke varijante protiv Francuske i drzao Balica na klupi, k'o da igra polufinale protiv burkine faso. U srbiji je uradio nesto slicno, ali mu se progledalo kroz prste zbog emotivne atmosfere i statijaznam cega. Sada, odveo vas je na turnir na krilima licnog kaprica i nekakvog detinjastog obracuna sa Balicem, igraca koji jeste over the hill, ali i sa ovoliko godina resava mec u tri poteza ako treba. Svaki amater zna da veliki sportski turnir nije ligasko takmicenje. U ligaskom takmicenju, odmori iskusne i pusti decu ako je sezona na izmaku, ima uvek sledeca sezona. Ali na veliko takmicenje, vodis najbolje i najiskusnije. I gadjas zlato sa svime sto imas. Znaci, povedes sve i igras ih koliko oni mogu.

Ne, Goluza je bio veci od Balica. Dobro, ajde, treba jednom i Duvnjak da odigra veliki mec bez promene gaca na poluvremenu, zar ne ? Taj mec je i stigao protiv Francuske, koja je u prethodnih 10 godina uzimala zlato otprilike prilikom prelaska ulice, pa je jednom ta reprezentacija - sada ostarela i verovatno nezainteresovana za bilo sta, a i debelo potresena kockarskim skandalom glavnog igraca - morala da padne. I umesto da se slozi realno stanje stvari, i da se kaze, otklonili smo mentalnu barijeru i sad idemo sledeci mec, hrvati su, na krajnje balkanski nacin, vec poceli da prave kalkulacije za to kako ce zaustaviti spance u finalu. Ah gospodo...pa nije ovo 2008 ili 2009, karabatic je izandjao, dinart ima godina koliko i starac focho, a ostale manje-vise boli patka. Stigla je sankcija, kristalno jasno, a to uvek nekako dodje tako, i sada, imate sansu da uzmete bronzu. No, nije to poenta ovog posta.

Poenta je...hrvatska kolekcija bronzi i srebra mozda deluje impresivno nekome sa strane. Ali, napravite prosto poredjenje. Evo, opet cemo uzeti Srbe, i ovaj put kosarku. Izmedju 1995. i 2002., srbija je uzela tri evropska zlata, jedno olimpijsko srebro, dva svetska zlata i jednu evropsku bronzu. I znate sta - znali smo da cemo to uzeti, i ocekivali smo, jer smo imali igrace ciji je kvalitet potpisivao ta odlicja. I nismo se bas setali do tamo - na putu su bile i Litvanija, i Hrvatska, i Rusija, i Italija, pa i Amerika i Argentina, kao i dosta jaka Grcka. Ali, bitnije od toga, imali smo trenere koji nisu imali unapred spreman alibi, i koji su gadjali samo - zlato. I nismo vodili mulce za igrace na klupi da ih toboz 'razigravamo', nego smo uvek isli punom silom. I zato je to sada jedna od najboljih sportskih prica sa balkana - imali smo i talenat, i odlicja.

A vi...imali ste talenat, jedan korumpirani savez i dva pavijana (jedan simpaticni, jedan ne). I gomilu sporednih medalja. Da li su reprezentacije od kojih su gubili jake ? Sigurno. Jace ? Nisam siguran.

Djordjevic, Danilovic, Stojakovic, Divac, Savic, Paspalj, Rebraca - pogledajte pa recite, jel' ista sem zlata ovde moze biti uspeh ?
Iniesta, Villa, Xavi, Casillas, Ramos, Xabi Alonso, Torres - a ovde ?
Jordan, Pippen, Rodman, Harper, Kerr - ovde ?
Messi, Iniesta, Xavi, Eto'o, Ronaldinho - ovde ?

Balic, Vori, Dzomba, Metlicic, Lackovic - gomila bronzi.

Grip, sudije, krive stative, Omeyer...izgovora uvek ima za dokonog coveka. Uvek mozete i pricati da ste mala zemlja (sem kad pobedjujete, tad vas je malo al' vas ima, jel'te), i da vas ne vole ovi i oni, i tome slicne balkanske pizdarije kojima i mi cesto pribegavamo u naletu poetske inspiracije. No cinjenicno stanje je...

jedna od najtalentovanijih generacija u istoriji rukometa se lagano ispisuje sa samo dva zlata sa xy takmicenja

...i ko zna kad cete opet videti Balica i Vorija...meni, kao ljubitelju rukometa, je iskreno zao sto su njihove karijere, koliko god bile individualno uspesne, protekle u znaku 'taktickih magova' koji su vas ukucavali u velikim mecevima.

Fudbalskim jezikom, mogli ste biti Brazil '70. A ispali ste Madjarska '54. Ili Holandija '74. Igrali su lepo i osvojili kurac. Jebes zivot drugovi...jebes zivot.

Kralj
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/01/2013 : 00:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Meni je najvise za sta nismo odnili Euro 2008 i Svjetsko u Zagrebu..da smo to osvojili sve bi bilo drugacije..jbg..

Edited by - brni on 26/01/2013 00:54:41
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14988 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 00:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by maddox031

a kog bi ti zvao umjesto bicanica ?

balic u athlethicu igra obranu vecinom i malo napad i u klubu ih je preko 20 igraca

slazem se s mairosu, ova generacija je stvarno premalo osvojila u odnosu na sto je trebala, jbg, tako je

Napisao sam Balica ako nista drugo kao uzor mladima. Mada smatram da Balic moze dati jos dvije godine vrhunskog rukometa Hrvatskoj.
Da Balic igra u Atleticu to sto govoris doveli bi oni obrambenog igraca a ne njega i on bi igrao u Zagrebu a ne u Atleticu.
Bicanic?
Pazi Kopljar nije u napadu napravio nista, ali bas nista. Znas di je poanta? Kopljar nije usra Hrvastku u napadu sa svojim forsiranjem i glupavim pogreskama.
Hocu reci Bicanic bolje da nije igrao, ali tu ima prste i Goluza.
Pa bolji je Vukovic od njega u napadu, a onda stvarno znas koliko je sati.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/01/2013 : 00:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
@Mairosu

I nije bas tocno to za Balica i ekipu da su osvojili gomilu bronci..ja smatram da su tribali osvojiti bar jos dva zlata..ali Balic je osvojia ovo:

Go to Top of Page
Page: of 38 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000