forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Rukomet
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 38

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8221 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/01/2013 : 01:00:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
Mairosu care, sve si dobro napisao
jedino mi nisi stavio kukoca u ekipu bullsa :)

i ne samo da si sve dobro napisao i analizirao
nego si to napisao jako lijepo

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/01/2013 : 01:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Ja bi samo reka da su osvojili dva srebra previse..i mozda je tribala kapniti jos koja bronca jer se sicam da smo izgubili par tih utakmica za 3 misto..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 26/01/2013 01:01:32
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/01/2013 : 01:02:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by brni

@Mairosu

I nije bas tocno to za Balica i ekipu da su osvojili gomilu bronci..ja smatram da su tribali osvojiti bar jos dva zlata..ali Balic je osvojia ovo:

Ima li razlike zaista ? Nije zlato, fuck it. Jes' cuo nekad Jordana da kaze da je osvojio 6 titula i igrao toliko i toliko izgubljenih playoff serija ?

eto, da su slusali ovo a ne cecu ili thompsona sad bi imali barem pet zlata. potpisujem.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14988 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Nista nema plakanja, glave gore, uzeti srebro ( ako Bicanic ne usere ) i pod hitno smjeniti Goluzu.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/01/2013 : 01:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

eto, da su slusali ovo a ne cecu ili thompsona sad bi imali barem pet zlata. potpisujem.

To je istina..to sam i napisa nakon meca s Dancima..zalosno ali tako je..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14988 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by brni

@Mairosu

I nije bas tocno to za Balica i ekipu da su osvojili gomilu bronci..ja smatram da su tribali osvojiti bar jos dva zlata..ali Balic je osvojia ovo:

Ima li razlike zaista ? Nije zlato, fuck it. Jes' cuo nekad Jordana da kaze da je osvojio 6 titula i igrao toliko i toliko izgubljenih playoff serija ?

Ovo izgleda bas lijepo zlato bronca zlato pa planina srebra. Sada je planina bronci i onda ce doci planina cetvrtih mjesta
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/01/2013 : 01:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

Nista nema plakanja, glave gore, uzeti srebro ( ako Bicanic ne usere ) i pod hitno smjeniti Goluzu.

jel' vish brni, srebro/bronza, sve je to isti kurac.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:05:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
katastrofa. ne može se ništa drugo reci što se nas tice u ovoj tekmi.

mene samo zanima što se dogodilo.

vidim da je Tonka podosta popljuvao Bicanica. ne razumijem zašto. zašto bi on bio jedini krivac za poraz. nije. krivi su igraci kao cjelina. Goluža je sve priznao - da nisu dobro otvorili utakmicu i da jednostavno nisu odigrali tekmu na pravi nacin. jednostavno nije bilo onog "duha" i energije u odnosu na prethodne tekme.

e sad...je li ona pobjeda protiv Francuza, pa i donekle iscrpljenost od te tekme ostavio traga...tako nešto je predmet analize, ali osobno cisto sumnjam.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/01/2013 : 01:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

jel' vish brni, srebro/bronza, sve je to isti kurac.

Spavamo sa srebrom idemo po zlato..

Edited by - brni on 26/01/2013 01:06:58
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

Trece uvijek ima ispade i cudne poteze s igracima, zasto nije igrao Vori? ( iako nas ne bi spasilo 10 vorija )

to je recimo zanimljivo pitanje Viki postavio Goluži nakon tekme u intervjuu. kao "U cemu je bio problem, zašto Vori nije igrao?"

a Goluža: "nije Vori bio problem vec vanjski igraci..."

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/01/2013 : 01:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Meni je jedino za sta ce ovi debil sa osvojenom broncom imati i dalje kredibilitet..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/01/2013 : 01:10:54  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Darth Ivan

vidim da je Tonka podosta popljuvao Bicanica. ne razumijem zašto. zašto bi on bio jedini krivac za poraz. nije. krivi su igraci kao cjelina. Goluža je sve priznao - da nisu dobro otvorili utakmicu i da jednostavno nisu odigrali tekmu na pravi nacin. jednostavno nije bilo onog "duha" i energije u odnosu na prethodne tekme.

e sad...je li ona pobjeda protiv Francuza, pa i donekle iscrpljenost od te tekme ostavio traga...tako nešto je predmet analize, ali osobno cisto sumnjam.

Ma stvar je u tome da je nama utakmica sa Francuzima finale..Francuzi nas dozivljavaju kao protivnika a mi njih kao nocnu moru..i sad kad smo ih prosli bili smo ispraznjeni u svakom pogledu..+ sta smo se bavili glupostima posli te utakmice..

Edited by - brni on 26/01/2013 01:11:43
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14988 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:11:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

Kriva je cijela momcad, nije sramota izgubiti kako sam rekao prije, sramota je skinuti hlace, to me smeta.
A spomenuti ( ne zelim ga vise uopce imenovati ) cak i protiv Francuza je poceo raditi sto je danas radio... tada su nas Francuzi stisli.
Ogorcen sam na njega, jer jenostavno ako izgubis dva napada za redom loptu, bacis je u bunar ( govorim protiv ozbiljnih ekipa ) i primis dva gola, vec to je tesko uhvatiti. Ali kada to isto forsiras cijelu utakmicu onda su to vec ozbiljne stvari.
Neko ce reci Bicanic je zabio dosta golova, istina ali da pogledas koliko je lopti potrosio na promasaje, pa koliko je prekrsaja napravio, pa kriva dodavanja, pa koraci...covjeku dode slabo. Da ne govrim da mu je svaki gol na nacin da lopta pogodi golmana u glavu odbije se od stative pogodi protivnickog igraca u petu i ude u mrezu.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/01/2013 : 01:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

budimo realni, osim duvnjaka više nitko nije svjetska klasa - tko je u ovoj ekipi pandan metlicicu, tko džombi, lackovicu iz najboljih dana

Mi smo svoj vlak propustili šta se tice neke dominacije i nizanja zlata.
Od 2003. zakljucno sa svjetskin doma mi smo morali dobit sve utakmice koje su se igale tih 6-7 godina.
Zaboravi boldane, mi nemamo igraca ka šta je bija Kaleb.
Ove bronce zadnjih 3-4 godine su rezultatski OK, al mi sve skupa ide na živce.
Sve više sebe vatan u licemjerju da navijan za rukometnu reprezentaciju dok nogometnu više ne bendan 2% a sistem funkcioniranja je isti.
Svaka cast svima al gadi mi se vjecno "pomladivanje", i ne kužin ljude koji puše tu pricu.
Isto tako mi se gadi nazivanje Balica nekavon primadonom i seciranju njegovog doprinosa, uloge, kojecega...
Je li i Pero bija primadona?Sulic?Šprem?Mirza?Zrnic?Špoljaric?
Sutra vjerovatno Vori?
.
Previše smrdi

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 26/01/2013 01:17:48
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14988 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:14:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

Trece uvijek ima ispade i cudne poteze s igracima, zasto nije igrao Vori? ( iako nas ne bi spasilo 10 vorija )

to je recimo zanimljivo pitanje Viki postavio Goluži nakon tekme u intervjuu. kao "U cemu je bio problem, zašto Vori nije igrao?"

a Goluža: "nije Vori bio problem vec vanjski igraci..."

Pazi to je vec bolesno, na kakve se sve on nacine izvlaci. Ne bi se cudio da je reka da mu smeta buka navijaca.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/01/2013 : 01:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Ali u ciloj prici je najvaznije da se Mairosu vratia na forum..eto morali smo izgubiti u polufinalu od Danaca da ga izmamimo..

Sta nismo izgubili od Francuza odma..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/01/2013 : 01:19:21  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Isto tako mi se gadi nazivanje Balica nekavon primadonom i seciranju njegovog doprinosa, uloge, kojecega...

Da reka je Goluza da ce rec sve nakon prvenstva sta je bilo..bas me zanima ta njegova prica..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/01/2013 : 01:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Slozit cu topic o Jordanu za koji tjedan..ali ono apsolutno sve..samo da Mairosu ostane..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14988 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:29:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
"Sav trud na ovom prvenstvu prosuli smo u pet-šest minuta na otvaranju utakmice. Nismo stajali kako smo trebali, ušli smo vruceg srca ali bez glave. Nisam neke stvari htio iznositi u javnost, popust stanja Domagoja Duvnjaka koji je cijelu noc bio pod temperaturom, pa Bicko i njegova leda... Vukovic se ozlijedio. a u njega smo polagali najvece nade. No, bez obzir na sve to, obrana je izgubila utakmicu. Francuska nas je potrošila, ali ulazak je danas bio jako loš, Danci su bili raspoloženi za razliku od nas. Nedostajalo je koncentracije, 6-7 lopti Dancima se odbilo u ruke u prvom dijelu, ali mi smo nastavili loše i u nastavku. Iskoristili su svaku našu grešku, a kada smo nešto pokušali s 4:2 obranom, tu je bio Landin na golu. Mogu samo žaliti za svim ovim i još jednom se ispricati svim našim ljudima. Nismo zaslužili finale, iskreno, to je to"

Pa da Bicko
Kao da je Bicko u najmanju ruku Karabatic i Balic skupa u top formi.
Koji tip ej
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

A spomenuti ( ne zelim ga vise uopce imenovati ) cak i protiv Francuza je poceo raditi sto je danas radio... tada su nas Francuzi stisli.
Ogorcen sam na njega, jer jenostavno ako izgubis dva napada za redom loptu, bacis je u bunar ( govorim protiv ozbiljnih ekipa ) i primis dva gola, vec to je tesko uhvatiti. Ali kada to isto forsiras cijelu utakmicu onda su to vec ozbiljne stvari.
Neko ce reci Bicanic je zabio dosta golova, istina ali da pogledas koliko je lopti potrosio na promasaje, pa koliko je prekrsaja napravio, pa kriva dodavanja, pa koraci...covjeku dode slabo. Da ne govrim da mu je svaki gol na nacin da lopta pogodi golmana u glavu odbije se od stative pogodi protivnickog igraca u petu i ude u mrezu.

ne, bio je on stvarno danas katastrofa, skroz si u pravu, meni je ustvari najjaca utakmica bila ona - mislim protiv Egipta - kad se doslovno probijao kroz obranu da bi dao gol. opet, nije bio samo on loš. bili su svi. Cupic je dao 0 (da, nula) golova, Horvat - dobar u pucanju sedmeraca, ali u igri daleko od pravog izdanja. pogotovo ovo: danski krilni igrac dobije dodanu loptu, Horvat ono...stoji. i protivnicki igrac zabije gol, a Zlaja pokrije usta rukama (mogli ste to dobro vidjet na snimci).

vidim da si govorio dosta o Špremu. da, mali je odlicno odradio to koliko je igrao, ali...ne znam, Golužina taktika je ocito bila: pa koji ce mi kurac mali Šprem kad su tu Cupic i Horvat? pa on je trecerazredni Cupic!

mislim da je Vukovic pravo rekao nakon tekme: u Srbiji smo bili treci, na Olimpijadi isto, i još nismo izvukli pouku - ocito".

mislim da je ovaj Cosicev komentar najbolji sažetak cijele tekme: "totalno smo se raspali, kao da smo ocekivali da ce se Danci sami predati."

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 26/01/2013 01:32:49
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/01/2013 : 01:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

dragi prijatelji Hrvati, i svi vi koji se tako osecate, vi imate kurac da izbijete oci, da prostite.

Sve si ti lipo napisa, quota san bit

Za jednu stvar se necu složit.
Madari i Holandezi jesu igrali lepo i osvojili kurac kako ti kažeš, al se o njima 60 odnosno 40 godina posli prica da su u svoje vrime igrali najbolji balun.
Svako ko bar malo prati balun zna ako ništa za Puškaša i Krojfa, tako ce se pamtit i Balica
Nije da je ne bi rade zlata, al i ovo je neka satisfakcija.
Gorcina ce uvik ostat.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14988 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Igraci kažu da su iscijedeni, hocemo li skrpati ekipu za novo odlicje?

"Ako budemo kukali, protiv Slovenije cemo imati velikih problema. Nije bitno tko ce igrati, igrat ce onaj tko bude mogao. Bitno je kako cemo uci u utakmicu"

A moze li Balic on moze igrati
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14988 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:33:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

ne, bio je on stvarno danas katastrofa, skroz si u pravu, meni je ustvari najjaca utakmica bila ona - mislim protiv Egipta - kad se doslovno probijao kroz obranu da bi dao gol. opet, nije bio samo on loš. bili su svi. Cupic je dao 0 (da, nula) golova, Horvat - dobar u pucanju sedmeraca, ali u igri daleko od pravog izdanja. pogotovo ovo: danski krilni igrac dobije dodanu loptu, Horvat ono...stoji. i protivnicki igrac zabije gol, a Zlaja pokrije usta rukama (mogli ste to dobro vidjet na snimci).

vidim da si govorio dosta o Špremu. da, mali je odlicno odradio to koliko je igrao, ali...ne znam, Golužina taktika je ocito bila: pa koji ce mi kurac mali Šprem kad su tu Cupic i Horvat? pa on je trecerazredni Cupic!

mislim da je Vukovic pravo rekao nakon tekme: u Srbiji smo bili treci, na Olimpijadi isto, i još nismo izvukli pouku - ocito".

mislim da je ovaj Cosicev komentar najbolji sažetak cijele tekme: "totalno smo se raspali, kao da smo ocekivali da ce se Danci sami predati."

Bravo majstore, ocigledno jedini koji vidi o cemu govorim.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/01/2013 : 01:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

dragi prijatelji Hrvati, i svi vi koji se tako osecate, vi imate kurac da izbijete oci, da prostite.

Sve si ti lipo napisa, quota san bit

Za jednu stvar se necu složit.
Madari i Holandezi jesu igrali lepo i osvojili kurac kako ti kažeš, al se o njima 60 odnosno 40 godina posli prica da su u svoje vrime igrali najbolji balun.
Svako ko bar malo prati balun zna ako ništa za Puškaša i Krojfa, tako ce se pamtit i Balica
Nije da je ne bi rade zlata, al i ovo je neka satisfakcija.
Gorcina ce uvik ostat.

Kao deklarisanom ciganu sa dozivotnom stazom, meni je najteze u zivotu pala sezona 1997/98, kada je arkan (pljuccc) sa svojim obilicem (pljuccccc) zakrao titulu, a mi se naguzili k'o zecevi u prvenstvu i kupu plus ispali u evropi od belgijskih penzionera, pri cemu smo u datom momentu imali najjaci sastav godinama (Dejan Stankovic, Perhan, Bunjevcevic itd.).

Jbg, ne mozes da se ljutis na coveka koji ne zna. Taj koji ne zna, ne zna, sta sad, ako se izderes na njega jos uvek nece znati, samo ce da bude neznalica na kojeg si se izdrao. Al kad imas igrace i oni ne odigraju...pa to je za motku, za dasku, za ne znam ni ja sta...zato valjda ceo zivot proklinjem dejana savicevica, da je taj igrao svaki mec kao one meceve kad je hteo da igra, hej jebote zvezda od rija do tokija i jugoslavija prvak i sfrj bi se ocuvala i i i i i i ...

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14988 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:36:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Niz poraza u utakmicama za trece mjesto nastavljen je i na Olimpijskim igrama u Pekingu. Hrvatska, koja je u polufinalu poražena od Francuske, nije mogla parirati Španjolcima. Izgubila je 35:29.

Dolaskom Goluže na klupu prekinut je crni niz poraza u utakmicama za trece mjesto. Najprije je osvojena bronca na Europskom prvenstvu u Srbiji protiv Španjolske (31:27), a zatim je osvojena i ona olimpijska. U Londonu je u utakmici za trece mjesto pala Madarska s 33:26.

Medutim, Goluža je prekinuo i niz od tri vezane pobjede u polufinalima (Francuska 08`, Poljska 09` i Poljska 10`). Protiv Slovenije ce imati priliku ostvariti hat-trick, kompletirati broncana odlicja sa svih natjecanja i to u samo 365 dana. Balicu je bronci bilo dosta vec u Londonu...

Hahahhaha poceli su ga sprdati nemilo. Jos malo pa ce ga zvati Slavko Bronca
Go to Top of Page
Page: of 38 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000